Νέα

Μια ζωή χωρίς χύσιμο μέσα...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Μηνύματα
357
Like
660
Πόντοι
81
ζηταμε δλδ μια που θελει να τη χυνεις μεσα στο μουνι; στο μουνι ζηταμε μεσα, αυτο να το ξεκαθαρισουμε απο πριν

ζηταμε στο μουνι δλδ οχι παραδειγμα να τα καταπινει η να τη χυνεις μεσα στον κωλο

αυτο ειναι το ζητουμενο;

να ειναι παντρεμενη ή ελευθερη;

τι νοημα εχει να τη χυνεις στο μουνι αμα δε θελεις παιδια;

θελουμε αυτη να θελει παιδια και μετα να μετανοιωνει;

να θελει αλλα μετα να της κανουμε εκτρωση;

Λανθιμε Γιωργη μας κατεστρεψες

να ειναι γυναικα ή θελουμε παραδειγμα καποιο ζωο, ελεφαντα, φωκια, ιπποποταμο;

μηπως να ειναι παραδειγμα με σωμα γυναικας αλλα κεφαλι πεστροφας και φτερα κορμορανου;

επισης να ειναι πανω ή κατω απο 60 κιλα; δλδ σε παραδειγμα ελεφαντα θελουμε μικρο μεγεθος ή δε μας νοιαζει;

ειναι σημαντικες αποριες αυτα, πρεπει να ξεκαθαρισουμε απο πριν τη στειλω, να ξερω για τι ανωμαλια προκειται για να κοψω αποδειξη
Εγώ τυπε σε μια μιλφ ξανθιά σαν βγαλμένη από πορνό βίντεο,όταν πήγα να της βγάλω την κυλοτα δεν μπόρεσα από την ψαρίλα που βρωμαγε το μουνι της.Ασε που είχε κωλομαγουλα σαν τις μέγκα σακούλες από πατατάκια που έχουν φουλ αέρα.
 

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Μηνύματα
1.336
Κριτικές
71
Like
12.588
Πόντοι
25.036
Το λάθος, δεν αλλάζει.
Το να αποδεχθείς και να πληρώσεις το λάθος, δεν αλλάζει το ίδιο το λάθος και τις επιπτώσεις του.
Παράδειγμα, το να είσαι παντρεμένος και να αφήσεις έγκυο μία ελεύθερη γνωρίζοντάς το, δε σε απαλλάσσει.
Το να πεις "ΟΚ το αναγνωρίζω το παιδί" και να πληρώνεις 1000 ευρώ το μήνα, δε σε απαλλάσσει από την ευθύνη που ένα παιδί θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα.
Εγώ σέβομαι περισσότερο αυτούς που τα σκέφτονται όλα και θα επέλεγαν να χρησιμοποιήσουν καπότα, ας πούμε.
Θα μου πεις "εσύ τα σκεφτόσουν όλα;". Όχι, ούτε εγώ τα σκεφτόμουν.
Αλλά σίγουρα θα είχα τρομερές τύψεις σε τέτοια θέματα.
Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες, είμαι της ίδιας άποψης.
Το σχόλιο μου ηταν κατά βάση ότι σέβομαι παραπάνω αυτόν που το κάνει συνειδητά παρά κάποιον που το κάνει από την καύλα της στιγμής ή για μαγκιά χωρίς να έχει σκεφτεί τις επιπτώσεις.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.056
Πόντοι
2.356
Τύποι, καλησπέρα!
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα παράπονο από τη ζωή, μια αναποδιά ξεχωριστή, μια ευχαρίστηση που έχω στερηθεί:
Εκτός από 2-3 φορές, δεν έχω χύσει ποτέ μέσα. Κι αυτές οι 2-3 φορές μάλιστα, ήρθαν σε προχωρημένη σεξουαλική ηλικία.
Βλέπετε ξεκίνησα τη σεξουαλική μου δράση, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, με πουτάνες. Δε νοείται να γαμήσεις ξεσκούφωτα την επαγγελματία, πόσο μάλλον να χύσεις μέσα της :grin::grin:
Αργότερα, όταν ξεκίνησα τις σχέσεις, γαμούσα είτε με χρήση προφυλακτικού είτε χωρίς, αλλά ποτέ δεν είχε τεθεί το θέμα της εκσπερμάτισης στον κόλπο. Καμιά από τις κοπέλες μου δεν επιθυμούσε να λάβει κάποιου είδους αντισύλληψη, αλλά ούτε και να μείνει έγκυος, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης. Αργότερα, όταν οι σχέσεις σοβάρευαν, ανακάλυπτα ότι εκείνες ήθελαν παιδί, αλλά εγώ όχι! :P
Πολύ αργότερα, έκοψα τις σχέσεις και ξεκίνησα τις ξεπέτες. Κι εκεί φυσικά, υπήρχαν κορίτσια που ήταν υπέρ του ξεσκούφωτου, γιατί, "έλα μωρέ, φαίνεσαι σοβαρό παιδί", "το προφυλακτικό μπορεί να σπάσει" και "μια ζωή την έχουμε". Κι εκεί όμως, όλες, πλην μιας, που έκανε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών μπροστά μου, δεν επέτρεπαν την ανακούφιση μέσα στο αιδοίο τους.
Τύποι μου, να σας πω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από εκείνα τα γαμήσια, αλλά ακόμα θυμάμαι την ασύγκριτη αίσθηση να πλημμυρίζεις το μουνί με τα χύσια σου. Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Ούτε το χύσιμο στο στόμα με κατάποση, ούτε ο κώλος, τίποτα...
Πολλές φορές σκέπτομαι ότι ίσως να μην έχω ξανά την ευκαιρία αυτή και αναλογίζομαι πόσες στιγμές ηδονής μου στέρησε η ζωή, παρόλο που, κάνοντας μια αναδρομή, πιστεύω ότι αποθησαύρισα ερωτικές εμπειρίες πολύ περισσότερες από όσες υπολόγιζα όταν ξεκινούσα τη σεξουαλική μου ζωή ...
Τις απόψεις σας επί του θέματος, παρακαλώ!
Αν σε καλύπτει η προσποίηση, το στημένο κι οι μεσοβεζικες λύσεις, τραβά τρίτη βάρδια Ιάσωνος 43. :2funny: Βγαίνει μια τσατσά με μαλλί μπρόκολο :2funny: και σου λέει
το προγραμμα για τα αστέρια :2funny: του μαγαζιού. Σημειωτέον για κάθε μία τονίζει το σεξ με καπότα, κάτι που ως αυτονόητο δεν αναφέρεται ποτέ. :confused: Κατά συνέπεια καταλαβαίνεις στο χαλαρό ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι θα ακούσεις περίεργο οπότε σκάει η ατραξιόν του μαγαζιού (Ελένη ξανθιά καλοστεκούμενη 70αρα με προκλητική αμφίεση και βλέμμα στο άγνωστο :2funny:
και ακούς από την τσατσά
να λέει σεξ τα πάντα όλα και πρωκτικό χωρίς καπότα. :new_shocked:
Να η ευκαιρία σου!!! :confused:
Δεν γνωρίζω αν χωνεύει
το χυσι μέσα της αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να μην το δέχεται. Η τύπισσα ξεκίνησε από το 46 πριν χρόνια με ελεύθερο στοματικό
και γλυψιμο τα πάντα όλα!!! χύσιμο μάπα και πρωκτικό. Εγώ την είχα πάρει στα όρθια και ρουφούσε τα χύσια στο τσιμπούκι μέχρι και τα γόνατα ενώ τα αλειφε πάνω της. :rockon:Δεν νομίζω να έγινε πιο προσεκτική από τότε. Όλα αυτά για την πλάκα της ως τσατσά τότε πίνοντας μάλιστα και μπύρες στα σκαλάκια. :2funny:
Δεν παίζει να έχει όριο.
Ούτε η Νανά από Καλύμνου 36 δεν την πιάνει που γαμιοταν επί 40 χρόνια ακάποτα με πολλούς πελάτες.

:rockon:
 

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
5.570
Κριτικές
24
Like
9.697
Πόντοι
4.746
Μερικοί γουστάρουν το ακαποτο στον αγοραίο έρωτα η με διαφορετικές συντρόφους γιατί έτσι τάχα μου τάχα μου το απολαμβάνουν κλπ.Οι περισσότεροι από αυτούς έτρεξαν να κάνουν το τσουφιο και επικίνδυνο ( λόγω παρενεργειών και βαρεμα σ όλους χωρίς ιατρική διάγνωση και γνωμάτευση)μπολι . Εμ τι λες είναι το ίδιο πράγμα ;;;;; στο ένα πεθαίνεις στο άλλο αν δεν βάλεις καποτα και κολλήσεις κάτι το περνάς στο πόδι. Η πλάκα είναι ότι δεν έχουν βγάλει ένα μπολι τόσες δεκαετίες για τα αφροδίσια νοσήματα η το aids .Να βαράς μια ένεση και τέλος. Δεν θα είχαν κέρδος μετά οι βιομηχανίες καποτας;;;;;; η δεν θα είχαν κέρδος η ίδιες φαρμακοβιομηχανίες;;;;;;; Μήπως όλα γίνονται για την κονομα τελικά ;;;;;
 
Τελευταία τροποποίηση:

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Μηνύματα
258
Κριτικές
38
Like
4.006
Πόντοι
5.391
Μονο με μια γκομενα ως φοιτητης εριχνα κρεμπιεδες κ αυτο επειδη επαιρνε χαπια εκεινη την περιοδο που γαμιομασταν λογω μη σταθερου κυκλου. Τα εκοψε σε καποια φαση επειδη ορμονικα δημουργουν θεματα γενικα.

Ειμαι τυχερος γιατι γαμιοταν και σαν τρελη, ηταν ωραια γκομενα, ελεγε το στομα της απιστευτες ατακες(που την βρισκω φουλ εγω ετσι) και η αισθηση να αδειαζεις μεσα οσο χυνει και η γκομενα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βιωσεις σεξουαλικα.

Το μονο που ισως το φτανει ειναι παρτουζα με 2 γκομενες που σε γουσταρουν και την βρισκουν και μεταξυ τους, μια φορα μου εχει τυχει μονο.

Προφανως και δεν θα την ξεχασω ποτε και ολες οι γκομενες , με η χωρις πληρωμη, θα την εχουν παντα ως μετρο συγκρισης . Και εχουν περασει απο τοτε 10+ χρονια ετσι.
 

Flaviouras

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Μηνύματα
30
Like
68
Πόντοι
0
Μου κάνει εντύπωση τόσα ποστ και κανένας δεν ανέφερε την βασεκτομή (vasectomy). Αφού έκανα παιδιά και μετά που χώρισα με την πρώην και φυσικά σίγουρος ότι δεν θέλω άλλα παιδιά, ξόδεψα καμιά πεντακοσαριά ευρώ και μισή ημέρα και ησύχασα.
Ευκολότατη επέμβαση και αναστρέψιμη αν κάποιος αλλάξει γνώμη.
Από τότε σε όσες σχέσεις έχω χωρίς καπότα τα ρίχνω όπου μου καβλώσει και φυσικά μέσα είναι πάντα από τις μεγαλύτερες απολαύσεις.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
151.928
Κριτικές
1
Like
29.650
Πόντοι
8.006
Μου κάνει εντύπωση τόσα ποστ και κανένας δεν ανέφερε την βασεκτομή (vasectomy). Αφού έκανα παιδιά και μετά που χώρισα με την πρώην και φυσικά σίγουρος ότι δεν θέλω άλλα παιδιά, ξόδεψα καμιά πεντακοσαριά ευρώ και μισή ημέρα και ησύχασα.
Ευκολότατη επέμβαση και αναστρέψιμη αν κάποιος αλλάξει γνώμη.
Από τότε σε όσες σχέσεις έχω χωρίς καπότα τα ρίχνω όπου μου καβλώσει και φυσικά μέσα είναι πάντα από τις μεγαλύτερες απολαύσεις.
Εχω την εντυπωση οτι ειναι μη αναστρεψιμη.
 

Flaviouras

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Μηνύματα
30
Like
68
Πόντοι
0
Είναι αναστρέψιμη και μάλιστα μπορείς και να την κάνεις κάθε φορά αναλόγως με τα σχέδια που έχεις. Άρα την αναστρέφεις και μετά αν θέλεις την ξανακάνεις. Ουσιαστικά είναι το κόψιμο από ένα σωληνάκι που μεταφέρει τα σπερματοζωάρια (όχι το σπέρμα).
Επίσης 100% επιτυχημένη και σε αρκετές χώρες του κόσμου προτείνεται ως ο πιο ασφαλής τρόπος οικογενειακού προγραμματισμού. Μερικές εξαιρέσεις (σημειώνω εξαιρέσεις) εχουν παρατηρηθεί όταν το σωληνάκι κόβεται μεν, αλλά επειδή είναι κοντά οι απολήξεις μπορεί να επανασυνδεθεί. Αυτό όμως πια είναι γνωστό και οι χειρουργοί λαμβάνουν μέτρα.

Απλά οι άντρες έχουμε μια ευαισθησία όσον αφορά το γεγονός ότι απαιτείται χειρουργείο (λαπαροσκοπικό) στην ευαίσθητη περιοχή...
 

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
1.243
Πόντοι
206
Βρε παιδια, διαβαζω τοσες σελιδες και ειλικρινα απορω. Ειμαστε ενηλικοι ανθρωποι. Πως γινεται να αγνοουμε το βασικο, οτι η γυναικα ειναι γονιμη ΜΟΝΟ 2-3 μερες το μηνα, κατά την ωορρηξια δηλαδη, που ειναι στο ΚΕΝΤΡΟ του κυκλου της? Αρα, αν εχει κυκλο 30 ημερων, ειναι γονιμη τις μερες 14, 15 και 16. Ολες τις αλλες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιατι το ωάριο δεν ειναι εκει που πρέπει. Αν εσυ επεσες στην συμπτωση να τουφεκίσεις τις γονιμες ημερες, δεν σημαινει οτι αν το κανεις σε ασχετη μέρα, θα μεινει παλι εγκυος. Τα ξερουμε αυτα φανταζομαι, ετσι? Δεν τα διαβαζουμε πρωτη φορα υποθετω.
Δεν ειναι 100% ετσι τυπε
Μπορουν να μεινουν και τις μη γονιμες μερες εγκυες απλα με μικρο ποσοστο
Το μονο σιγουρο ειναι ο κωλος
Οπως λεει και η παροιμια με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι
 
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
3.322
Κριτικές
5
Like
5.369
Πόντοι
1.056
Ισχύει, μόνο από κώλο μπορείς να είσαι σίγουρος.
Αλλά οι γκόμενές μου δεν ήταν πορνοστάρ (ούτε γκέι άντρες :grin:) για να κάθονται να κάνουν κλύσμα και να έχουν κώλο τάληρο.
Οπότε, δεν τον τιμούσα συχνά, φοβούμενος τη σοκολατίτσα.
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.651
Κριτικές
41
Like
2.914
Πόντοι
3.237
Όχι τύπε, δεν .......ζηταμε δλδ μια που θελει να τη χυνεις μεσα στο μουνι;...... Δεν φορούσα προφυλακτικό και τραβιόμουν, επειδή έτσι το ήθελε αυτή. Δεν έχυνα μέσα, στα προστατικά υγρά μου υπήρχαν κάποια πολύ γρήγορα και ζωηρά σπερματοζωάρια, που πέτυχαν να πραγματοποιήσουν αυτό για το οποίο τα σχεδίασε η φύση

Δεν είναι ανωμαλία να χύνεις μέσα τύπε...

Εγώ τυπε σε μια μιλφ ξανθιά σαν βγαλμένη από πορνό βίντεο,όταν πήγα να της βγάλω την κυλοτα δεν μπόρεσα από την ψαρίλα που βρωμαγε το μουνι της.Ασε που είχε κωλομαγουλα σαν τις μέγκα σακούλες από πατατάκια που έχουν φουλ αέρα.
στη σιβηρια αμεσως διχως καθυστερηση περιοδου γεννηθηκε ενα νεο πλασμα το σασκουακι σαν σκιουρος μαγαζι γωνια με πολικη αρκουδα και ολα αυτα επειδη επεμενα να χυσω καυτο λαδι στις πολεμιστρες για να προστατευσω την ιερη αρκτο απο τις πειρατικες επιθεσεις , τωρα τι λετε εσεις τα ακουω βερεσε
 

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
5
Like
11.780
Πόντοι
3.786
στη σιβηρια αμεσως διχως καθυστερηση περιοδου γεννηθηκε ενα νεο πλασμα το σασκουακι σαν σκιουρος μαγαζι γωνια με πολικη αρκουδα και ολα αυτα επειδη επεμενα να χυσω καυτο λαδι στις πολεμιστρες για να προστατευσω την ιερη αρκτο απο τις πειρατικες επιθεσεις , τωρα τι λετε εσεις τα ακουω βερεσε
Τύπε θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις
 

Cherno_Bill

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Μηνύματα
120
Like
313
Πόντοι
21
Τα αντισυλληπτικά χάπια είναι ορμονοθεραπεία. Υπάρχουν πολλές μελέτες για συσχέτιση με θρόμβωση μετά από χρόνια χρήση. Να παίζεις με τις ορμόνες της γυναίκας και να έχεις μηδενικές παρενέργειες δεν μου φαίνεται πολύ πιστευτό.
Υπάρχουν και βοτανικά χάπια αντισύλληψης στην εναλλακτική ιατρική.
 

ledocteur

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Μηνύματα
91
Κριτικές
4
Like
354
Πόντοι
280
Με την βασεκτομή δίνεις άφοβα και αμείωτα, αμα το επιτρέπουν η ηλικία και οι αντοχές. Αλλα δεν ο κίνδυνος των ΣΜΝ παραμένει και δεν συγχωρεί.
 

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Μηνύματα
271
Like
316
Πόντοι
21
Για όλη αυτήν την ταλαιπωρία φταίει η μέση ελεεινιδα τυπε που δεν παίρνει αντισυλληπτικά ( η γυναίκα σ ασφαλώς και ανήκει στην ισχνή μειοψηφία ) , είναι μεγαλωμένη στην ηλίθια σκοταδιστική ελληνική κοινωνία που κάθε αμόρφωτη θεία της λεει πως είτε είναι αμαρτία το χάπι είτε θα την κάνει στερφα στο μέλλον και λοιπές ανοησίες .......στην βόρεια Ευρώπη που έζησα κάποια χρόνια της νεότητας μου η πλειοψηφία έπαιρνε χαπι και έκανε οικογενειακό προγραμματισμό άγνωστη έννοια στο ελλαντα .....γαμω τον υποβαλκανιο τουρκομαχαλα μας γαμω
Δεν είναι τόσο απλό:


Υπάρχει πανδημία λεσβιών/ΛΟΑΤΚΙ τα τελευταία χρόνια όλως τυχαίως...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom