εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα μπορείτε να μου εξηγήσετε την κάρτα μέλους που έχετε με δώρο δωρεάν επισκεψη?
Μόλις συμπληρώσεις 10 επισκέψεις έχεις μία δωρεάν.Καλησπέρα μπορείτε να μου εξηγήσετε την κάρτα μέλους που έχετε με δώρο δωρεάν επισκεψη?
Καλημέρα σας η κάρτα μέλους είναι μία προσφορά που έχουμε κάνει από την αρχή του χρόνου και είναι μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 23 όποιος κύριος συμπληρώσει 10 επισκέψεις στην 11η κάνει δωρεάν μία επίσκεψη 30 λεπτών .Η προσφορά μας ομως ισχύει μέχρι 31 Δεκέμβρη . Ηκάρτα που συμπληρώνονται είναι ακριβώς αυτή που βλέπετε από κάτω στη φωτογραφία Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας δούμε απο κοντα και να τη συμπληρώσετε και να σας προσφέρουμε το δώρο μαςΚαλησπέρα μπορείτε να μου εξηγήσετε την κάρτα μέλους που έχετε με δώρο δωρεάν επισκεψη?
Συγνώμη γιατί αργήσαμε να απαντήσουμε .. κάθε Κυριακή μέχρι τη 19:00Έως τις 19:00 ή 22:00 είστε σήμερα ανοιχτά ;;
Καλημερα! Η κατα πότε επιστρεφει ξέρουμε;;;♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
11:00 Μέχρι 22:00
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον covid 19
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡ REAL DOLLS ♡
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
3 ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
♡ REAL DOLLS ♡
♡ milking table ♡
♡ GLORY HOLE ♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Στο χώρο μας
εργάζονται
η πανεμορφες δεσποινίδες
ΒΙΚΤΟΡΙΑ NEW GIRLS
ΣΑΜΙ
ΠΑΜΕΛΑ
ΟΛΓΑ NEW GIRLS
ΣΑΜΑΝΘΑ
ΣΤΕΛΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΡΛΑ
♡ SISI ♡ REAL DOLLS
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Πολύ καλή ερώτησηΚαλημερα! Η κατα πότε επιστρεφει ξέρουμε;;;
Καλημερα! Η κατα πότε επιστρεφει ξέρουμε;;;
Αν θυμάμαι καλά τώρα τόν Αύγουστο αρχές, μαζί επιστροφή καί η ΠάολαΠολύ καλή ερώτηση
Καλησπέρα σας περίπου υπολογίζουμε μέσα Αυγούστου και αρχές Αυγούστου επιστρέφει η Πάολα και αρχές Αυγούστου πάλι επιστρέφει η ζωήΚαλημερα! Η κατα πότε επιστρεφει ξέρουμε;;;
Έχετε δίκιο αρχές Αυγούστου επιστρέφει η Πάολα και 4 Αυγούστου περίπου επιστρέφει η ζωήΑν θυμάμαι καλά τώρα τόν Αύγουστο αρχές, μαζί επιστροφή καί η Πάολα
γκουχ,γκουχ.μαζί επιστροφή καί η Πάολα
Ζηλιάρη......γκουχ,γκουχ.
στραβοκαταπια γμτ
Εγώ θα θελα επίσης να μου εξηγήσετε τι κάνουμε με μια κοπέλα σε μια επίσκεψη....με φωτό επίσης αν είναι δυνατόν......Καλησπέρα μπορείτε να μου εξηγήσετε την κάρτα μέλους που έχετε με δώρο δωρεάν επισκεψη?
Φυσικά και μπορούμε ένα από τα πολλά που κάνουμε στο χώρο μας είναι αυτό που σας δείχνουμε σε αυτή τη φωτογραφίαΕγώ θα θελα επίσης να μου εξηγήσετε τι κάνουμε με μια κοπέλα σε μια επίσκεψη....με φωτό επίσης αν είναι δυνατόν......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίο φαίνεται….Φυσικά και μπορούμε ένα από τα πολλά που κάνουμε στο χώρο μας είναι αυτό που σας δείχνουμε σε αυτή τη φωτογραφία