premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 567
- Πόντοι
- 86
Χαλαροτικο Μασαζ έχει δοκιμάσει κανείς ? Μήπως είναι η τυπησα του insta που κάνει ραντεβού στο Andromeda? Ευχαριστώ για τα φώτα ..
Μόνο στο Facebook ανοίγει σελίδα φίλος....στο ινσταγκραμ δεν ανοίγει.. για ποιο προφίλ του ινστα αναφέρεσαι?Χαλαροτικο Μασαζ έχει δοκιμάσει κανείς ? Μήπως είναι η τυπησα του insta που κάνει ραντεβού στο Andromeda? Ευχαριστώ για τα φώτα ..
Πολύ καλό μασαζ επαγγελματικο την πρωτη φορά σιγουρα πετσετα χωρις εσωρουχο αλλα μεχρι εκει.Γνώμη για μασάζ Ρανια στον Εύοσμο;
Έχει αγγελία;Πολύ καλό μασαζ επαγγελματικο την πρωτη φορά σιγουρα πετσετα χωρις εσωρουχο αλλα μεχρι εκει.
Καποιες φορες βαζει πετσετα καποιες οχι αλλα δε προχωραει παραπανω οσες φορες και να πας
Αν θες πραγματικο μασαζ ειναι οτι πρεπει με πολλές γνωσεις
Έχεις μια κακή συνήθεια φίλε. Επανειλημμένα μιλάς για πρόσθετες υπηρεσίες των κοριτσιών. Καταρχάς δυο κλωτσιές να ρίξεις σε μια γυναίκα Του περιβάλλοντος σου πιο εύκολα γιατί κανένας από μας δεν μπορεί να μπει Ούτε στο ελάχιστο στη θέση μιας κοπέλας. Το να τις βάζει δάχτυλο κάθε βρωμιάρης και βάζω και τον εαυτό μου μέσα δεν πληρώνεται σε χρήμα αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος μόλυνσης. Το πιο βασικό όμως είναι ότι για ακόμα μία φορά δημιουργείς πρόβλημα σε κοπέλα που εργάζεται. Θα μου πεις πως να προστατέψω τους άλλους;;;Περασμα με Αντζελινα Λουξουρι!
Η κοπελα απλα δε κανει! Μασαζ της πλακας!
Εκτονωση σε φαση ....ΕΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ.... ζητησε 20 να βγαλει το πανω και 40 για δαχτυλο....
Εννοειται οτι 2 κλωτσιες τις παιρνει ανετα!
Επειδή τυγχάνει να την γνωρίζω θα δημιουργηθεί ένα προσκύνημα πελατών οι οποίοι θα της τα κάνουν τσουρέκια στο όριο της προσβολής ζητώντας παραπάνω υπηρεσίες. Η κοπέλα κάνει μαλάξεις. Κανονικές μαλάξεις.Πολύ καλό μασαζ επαγγελματικο την πρωτη φορά σιγουρα πετσετα χωρις εσωρουχο αλλα μεχρι εκει.
Καποιες φορες βαζει πετσετα καποιες οχι αλλα δε προχωραει παραπανω οσες φορες και να πας
Αν θες πραγματικο μασαζ ειναι οτι πρεπει με πολλές γνωσεις
10 χρονια στην πιατσα ... μικρε....αι σα περα!Έχεις μια κακή συνήθεια φίλε. Επανειλημμένα μιλάς για πρόσθετες υπηρεσίες των κοριτσιών. Καταρχάς δυο κλωτσιές να ρίξεις σε μια γυναίκα Του περιβάλλοντος σου πιο εύκολα γιατί κανένας από μας δεν μπορεί να μπει Ούτε στο ελάχιστο στη θέση μιας κοπέλας. Το να τις βάζει δάχτυλο κάθε βρωμιάρης και βάζω και τον εαυτό μου μέσα δεν πληρώνεται σε χρήμα αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος μόλυνσης. Το πιο βασικό όμως είναι ότι για ακόμα μία φορά δημιουργείς πρόβλημα σε κοπέλα που εργάζεται. Θα μου πεις πως να προστατέψω τους άλλους;;;
Ίσως κουραστείς περισσότερο αλλά απλά γράφεις απαράδεκτη σε όλα και για πράγματα που δεν μπορώ να γράψω δημόσια και απαντάς σε μηνύματα. Γράφτηκες προχθές και σε κάθε δυο τρια μηνύματα σου μιλάς για πρόσθετες υπηρεσίες
Γελάω με την ρητορική σου και ειδικά με αυτό το μικρέ που με προσφωνείς. Στο site εισαι πέντε μέρες φίλε. Και μάλλον δεν ξέρεις να συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και γραπτοί και άγραφοι10 χρονια στην πιατσα ... μικρε....αι σα περα!
θα γραφω οτιδηποτε στραβο βλεπω!
τα 50ρικα δεν ειναι καραμελες!
ισως το υφος που το εγραψα δεν κανει!
αλλα σιγουρα δεν ειμαι ΄΄νεος΄΄!
σεβαστο ! καλη σου μερα!Γελάω με την ρητορική σου και ειδικά με αυτό το μικρέ που με προσφωνείς. Στο site εισαι πέντε μέρες φίλε. Και μάλλον δεν ξέρεις να συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες και γραπτοί και άγραφοι
Σου είπα έναν δόκιμο τρόπο να προστατέψεις όλους τους υπόλοιπους όταν εντοπίζεις κάτι χωρίς όμως να εκθέτεις δημόσια καμιά κοπέλα. Αν έχεις τα κάκαλα μιλάς με την τύπισσα που έχει το μαγαζί και της λες κοίτα να δείς αυτή η κοπέλα η άλλη κοπέλα η παράλλη η κοπέλα Εκτός από το πενηντάρικο μου κάνει αυτό κι αυτό κι αυτό. Εσύ όμως έρχεσαι εδώ ανώνυμα και λες κάτι το οποίο δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλλουμε αλλά ούτε μπορούμε να είμαστε και σίγουροι για την αλήθεια του. Τελοσπάντων έχεις κάνει μια παράξενη αρχή εδώ μέσα και αφού είσαι 10 χρόνια στην πιάτσα Καλώς όρισες και όταν μπορείς να εισφέρεις για το κοινό καλό.
ΥΓ Εμένα που με χαρακτήρισες μικρό λίγες μέρες νωρίτερα έχω γράψει ότι πηγαίνω σε μασάζ εδώ στην πόλη από το 1992 η. Αλλά δε θα τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη. Την εμπειρία
Δεν ηθελα να δημιουργησω κανενα θεμα. Πληροφοριες ηθελα να δωσωΕπειδή τυγχάνει να την γνωρίζω θα δημιουργηθεί ένα προσκύνημα πελατών οι οποίοι θα της τα κάνουν τσουρέκια στο όριο της προσβολής ζητώντας παραπάνω υπηρεσίες. Η κοπέλα κάνει μαλάξεις. Κανονικές μαλάξεις.
Με έχει μπλοκαρισμένο και δε το θυμάμαι, άλλα έλεγε τάντρα μασάζ Θεσσαλονίκη.Μόνο στο Facebook ανοίγει σελίδα φίλος....στο ινσταγκραμ δεν ανοίγει.. για ποιο προφίλ του ινστα αναφέρεσαι?
Χαλάρωσε λίγο φιλαράκι γιατί βλέπω εσένα να αρπάζεις δυο κλωτσιές στο τέλος10 χρονια στην πιατσα ... μικρε....αι σα περα!
θα γραφω οτιδηποτε στραβο βλεπω!
τα 50ρικα δεν ειναι καραμελες!
ισως το υφος που το εγραψα δεν κανει!
αλλα σιγουρα δεν ειμαι ΄΄νεος΄΄!
Περασμα με Αντζελινα Λουξουρι!
Η κοπελα απλα δε κανει! Μασαζ της πλακας!
Εκτονωση σε φαση ....ΕΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ.... ζητησε 20 να βγαλει το πανω και 40 για δαχτυλο....
Εννοειται οτι 2 κλωτσιες τις παιρνει ανετα!
Λογικά στο δωμάτιο θα κοιμάται και θα της κάνει μασάζ ο πελάτης. .Βγαίνοντας απροειδοποίητα απ τό δωμάτιο ιδρυματος πετυχα λαδοκόρη να την έχει πάρει ο υπνος στόν καναπέ.Φανταστείτε πως θα είναι στό δωμάτιο
Άλλη νομίζω είναιΜε έχει μπλοκαρισμένο και δε το θυμάμαι, άλλα έλεγε τάντρα μασάζ Θεσσαλονίκη.
καλως τον και ας αργησε!Χαλάρωσε λίγο φιλαράκι γιατί βλέπω εσένα να αρπάζεις δυο κλωτσιές στο τέλος