Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.322
Πόντοι
2.666
όπως έγραψα και στον άλλο συνάδελφο, δες το σχόλιό μου αμέσως παραπάνω.
Χμ..θα περναγα μονο αν οντως εχει πολυ ωραιες κοπελες..αλλα top ομως..για σκασω τοσα..αν ξεκινανε με τιμοκαταλογο στα 80..

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.726
Πόντοι
2.846
Χμ..θα περναγα μονο αν οντως εχει πολυ ωραιες κοπελες..αλλα top ομως..για σκασω τοσα..αν ξεκινανε με τιμοκαταλογο στα 80..
όπως και τα περισσότερα μασάζ, νομίζω ότι κι αυτό έχει όχι μεν gilf αλλά ούτε και πιτσιρίκες.
Α, επίσης η περιβολή των κοριτσιών όταν εμφανίζονται μπροστά σου για να επιλέξεις είναι ΠΟΛΥ διακριτική. Είναι ντυμένες σχεδόν όπως θα τις έβλεπες αν δούλευαν σε κάποιο γραφείο. Μέσα στο δωμάτιο βλέπεις πιο καθαρά τι επέλεξες.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.322
Πόντοι
2.666
όπως και τα περισσότερα μασάζ, νομίζω ότι κι αυτό έχει όχι μεν gilf αλλά ούτε και πιτσιρίκες.
Α, επίσης η περιβολή των κοριτσιών όταν εμφανίζονται μπροστά σου για να επιλέξεις είναι ΠΟΛΥ διακριτική. Είναι ντυμένες σχεδόν όπως θα τις έβλεπες αν δούλευαν σε κάποιο γραφείο. Μέσα στο δωμάτιο βλέπεις πιο καθαρά τι επέλεξες.
Χμ..οχι και τοσο καλο αυτο..θυμαμαι σε ενα μασαζ παλια εθχα επιλεξει μια που φορουσε στο σαλονι ενα μακρυ φορεμα..και φαινοταν η γκομεναρα..ε..το βγαλε μες στο δωματιο..και ειδα τι πηρα...

trelamenosxxx

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Θα προσπαθήσω στα γρήγορα να σου πω δυο πράγματα απο τη δίκη μου σκοπιά......προφανώς τα δυο μαγαζιά έχουν τους δικούς τους φαν και μπορει οι απόψεις να διηστανται, εγω ειμαι δεδηλωμένος φαν του Στουρνάρη το λεω απο πριν αλλα έχω παει αρκετες φορές και στο άλλο....
Λοιπόν, το Στουρνάρη είναι πιο στοχευμένο στο μασαζ και εχει τουλάχιστον τεσσερεις (Λια, Μονικα, Ελένη, Βερονικα και Σόφη) που στο πακέτο θα παρεις και πολυ καλο μασαζ. Για τον γράφοντα η Μονικα προσφέρει το καλυτερο της αγοράς σε τετοια μαγαζιά. Ο κόσμος του είναι κυρίως 40+, οι κοπέλες οι περισσότερες μιλφ εκτος απο Άννα, Μελινα και Παολα. Εκτος απο Λια και Βερονικα θα έλεγα ότι οι περισσότερες (συνήθως 10+) είναι gfe style. Η πιο gfe style.... εχει πιο ατμόσφαιρα μασαζ με δυνατότητα τζακούζι και Νουρου.
Το Λ23 είναι πιο «ξενοδοχείο ημιδιαμονης» με διπλό κρεββάτι στο δωματιο, που θα πας κυρίως για το σεξ, εχει δυο τρεις (διορθώστε με αν κάνω λαθος) Ειρήνη, Άντζελα, Βαλεντίνα που θα παρεις καλές έως πολυ καλές υπηρεσιες σεξ και κατι σαν μασαζ ή ας πούμε μασαζ. Είναι πιο φτηνό απο το Στουρνάρη στην ώρα (80 αντί 100) για δυο πιστολιές.
Για τα υπόλοιπα μπες και πάρε εικόνες......
Ελπιζω να βοηθησα....ίσως κάποιοι να διαφωνήσουν, αυτη είναι η δίκη μου αποψη....
Ξέρουμε τι γίνεται στο Mon Massage στο Μοσχάτο ;

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
344
Πόντοι
21
Ενδιαφερον να ενημερωσω και φιλο απ το Παλαιο Φαληρο που νομιζει στη περιοχη του δε παιζουν τετοια...διπλα στο σπιτι του το χει...
ο φιλος λεει για το Gaaxy,για την Τζενη ισχυει τα οσα γραφει εχω προσωπικη εμπειρια,η Ρατου προχωραει μεν αλλα δεν ειναι του γουστου μου..

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.472
Πόντοι
206

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Τιμημένοι Συναγωνιστές, δοξασμένοι στρατιώτες της καύλας, καλησπέρα!!
Κάνοντας scouting στους δίπλα, έπεσε το μάτι μου σε ένα μασατζιδικο στην Πατησίων 131... εκεί είδα την Καρολίνα και έπαθα την πλάκα μου...εφ όσον βέβαια η φωτογραφία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα... λέει ότι άνοιξε πριν λίγες μέρες υπό νέα διεύθυνση...
Έχει κάποιος πληροφορίες τόσο για την πολιτική του μαγαζιού, (τιμοκατάλογος, κλπ) όσο και για την συγκεκριμένη κοπέλα?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Τιμημένοι Συναγωνιστές, δοξασμένοι στρατιώτες της καύλας, καλησπέρα!!
Κάνοντας scouting στους δίπλα, έπεσε το μάτι μου σε ένα μασατζιδικο στην Πατησίων 131... εκεί είδα την Καρολίνα και έπαθα την πλάκα μου...εφ όσον βέβαια η φωτογραφία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα... λέει ότι άνοιξε πριν λίγες μέρες υπό νέα διεύθυνση...
Έχει κάποιος πληροφορίες τόσο για την πολιτική του μαγαζιού, (τιμοκατάλογος, κλπ) όσο και για την συγκεκριμένη κοπέλα?
Εχει ηδη ανεβει κ κριτικη

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
20
Αν έχει κάποιος το τηλ του Λ23 σε πμ.. Ευχαριστω

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Στο sensuality spa ξέρει κάποιος πόσο πάει το μισάωρο;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.714
Πόντοι
6.946

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Στούντιο είναι, τιμές και πρόγραμμα στούντιο. Άσε τα περί μασάζ την ημέρα και στούντιο το βράδυ, καμία διαφορά.
Μάλλον σε άλλον πηγαίνει αυτό που είπες. Εγώ απλά του είπα που θα βρει τα τηλέφωνα.
Επίσης το Λ23 δεν είναι στούντιο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες φίλε. Μάλλον θα αναφέρεσαι σε κάτι άλλο και θα μπερδεύτηκες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.714
Πόντοι
6.946
Μάλλον σε άλλον πηγαίνει αυτό που είπες. Εγώ απλά του είπα που θα βρει τα τηλέφωνα.
Επίσης το Λ23 δεν είναι στούντιο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες φίλε. Μάλλον θα αναφέρεσαι σε κάτι άλλο και θα μπερδεύτηκες.
Ναι, λάθος, στον προηγούμενο ήθελα να απαντήσω!
Για το Sensuality.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναγωνιστές, και καλή δύναμη στα ακόμα πιο δύσκολα που έρχονται...

Καλό Πάσχα

vaggas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανεις την Αλεξάνδρα απο osmose να δώσει τα φωτα του?

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.322
Πόντοι
2.666
Στούντιο είναι, τιμές και πρόγραμμα στούντιο. Άσε τα περί μασάζ την ημέρα και στούντιο το βράδυ, καμία διαφορά.
Εχει διαφορα, πρωι λειτουργει ως μασαζ με αλλες τιμες χρονο στο δωματιο κ προγραμματα, το βραδυ λειτουργει ως στουντιο ακριβως με τις κοπελες του κηφισου 30-60( αυτες δε κανουν συνηθως πρωινες βαρδιες εκει)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.322
Πόντοι
2.666

Alverto

Σπουδαίος