Νέα

Κύπρος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sweetteaser

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Μηνύματα
54
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
φιλε δεν ξερεις τις τιμες εδω αθηνα για να γραφεις αυτα ....υπαρχουν ανθρωποι εδω αθηνα  που πληρωνουν 200 και 300 σε στριπτιτζιδικα χωρις να γαμισουν...και που δινουν για μια ωρα 250 και 300 στα σιτι τουρ...ασε τα 140 και 160 απο γραφεια....για μιση ωριτσα με πατσαβουρα.... και 20 ευρω για 2 λεπτα γαμησι σε κατι μπουρδελα φυλης που ειναι ποιο καθαρα στην χωματερη της λιοσιων αν εχεις περασει...μην συγκρινεις ανομοια πραματα αλλο η κυπροσ και αλλο η αθηνα....η κυπρος ειναι πολυ καλυτερα..τωρα αν φοβασε να πας σε μασσατζιδικο η δεν ξερω που αλλου..εμας δεν μας αφορα δικο σου καπελο..κανενας που πηγε κυπρο δεν παραπονεθηκε για τετοια προβληματα..εισαι ο πρωτος να διαψευστω αν εχω αδικο...

Και το ωραίο είναι οτι οι ίδιες κοπέλες που βλέπεις εδώ στα στριπτιτζιδικα έχουν περάσει και από κύπρο.
Αν τους πείς εδώ φια φίκι-φίκι σου το παίζουν μυξοπαρθένες.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
22
Like
361
Πόντοι
5.795
Και το ωραίο είναι οτι οι ίδιες κοπέλες που βλέπεις εδώ στα στριπτιτζιδικα έχουν περάσει και από κύπρο.
Αν τους πείς εδώ φια φίκι-φίκι σου το παίζουν μυξοπαρθένες.
φιλε ετσι ειναι.. οπως εχω γραψει και ποιο πανω εδω στην αθηνα το σεχ κοστιζει ποιο ακριβα απο οπουδηποτε στο κοσμο..εδω στην αθηνα ειναι τοσο κακομαθημενες απο κατι αγαπουλιδες 50ριδες που τους βλεπεις συνηθως καθημερινες στα στριπτιτζιδικα.. να τα χωνουν κανονικα και χωρις χορο..που δεν εχουν αναγκη να γαμηθουν ..βγαζουν πολυ περισσοτερα χωρις....να γαμηθουν απο χορηγιες..
 

ampalos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Επιχείρηση του ΟΠΕ Λευκωσίας

Μασατζίδικο με τρελές εισπράξεις και κάμερες

Χρυσές δουλειές έκανε το μασατζίδικο που λειτουργούσε σε διαμέρισμα στην Ακρόπολη στην περιοχή Χίλτον. Ο αλλοδαπός από την Αίγυπτο που εκτελούσε χρέη "υποδοχής" και "ασφάλειας", χωρίς καμία πίεση, τα είπε όλα στα μέλη του ΟΠΕ που μπήκαν χθες το απόγευμα στο ροζ διαμέρισμα. Αποκάλυψε ότι οι ημερήσιες εισπράξεις της "επιχείρησης" ήταν περίπου 3.500 ευρώ, ενώ η ταρίφα για την κάθε κοπέλα ήταν 60 ευρώ. Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν μια Ρωσίδα και μια Λευκορωσίδα σε ερωτικό σύμπλεγμα με πληροφοριοδότη της Αστυνομίας. Ο συνεργάτης της Αστυνομίας πήγε στο μασατζίδικο έχοντας στη τσέπη φωτοτυπημένα χαρτονομίσματα και ζήτησε να απολαύσει τις χάρες και των δύο γυναικών ταυτόχρονα. Αντί για 120 ευρώ η οικονομική "συσκευασία" δύο σε ένα στοίχισε με έκπτωση 100 ευρώ. Τα μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου τους Κ. Φράγκου, κατάφεραν να ανέβουν από τις σκάλες στον τρίτο όροφο χωρίς να γίνουν αντιληπτά από τις κάμερες που είχαν τοποθετηθεί. Έχοντας στα χέρια δικαστικό ένταλμα έσπασαν την πόρτα, η οποία ήταν κλειδαμπαρωμένη με δύο σιδερένιους σύρτες, και έπιασαν τον Αιγύπτιο και τις δύο αλλοδαπές, "στα πράσα". Όπως διαπιστώθηκε, υπήρχε και άλλη κάμερα εντός του διαμερίσματος, η οποία κατέγραφε τους πελάτες που μπαινόβγαιναν, ώστε ο ιδιοκτήτης του μασατζίδικου να μπορεί να ελέγχει τις εισπράξεις.
Την ώρα που γινόταν η επιχείρηση του ΟΠΕ κατέφθασε στο διαμέρισμα ο 65χρονος πεθερός του ιδιοκτήτη του μασατζίδικου για να φέρει φαγητό στο "προσωπικό" και συνελήφθη. Η Αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις. Από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 1.000 ευρώ, 1.000 ρώσικα ρούβλια, προφυλακτικά, ατζέντα με ονόματα κ.ά.
Οι δύο αλλοδαπές, οι οποίες είχαν έρθει στην Κύπρο ως επισκέπτριες, αναμενόταν χθες να δώσουν κατάθεση, στην οποία θα ανέφεραν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν στα δίχτυα της πορνείας. Από τα 60 ευρώ που εισέπρατταν από κάθε πελάτη, οι ίδιες κρατούσαν μόνο τα 15.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ
Κωδικός άρθρου: 781314
ΠΟΛΙΤΗΣ - 19/03/2008, Σελίδα: 51


[size=10pt]Ti sas elega me tis efodous pou kanei i astinomia? nata...[/size] :dancing:
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
22
Like
361
Πόντοι
5.795
ρε συ φιλε αμπαλος τι μας λες τωρα λες και δεν σε πιστευουμε...εδω στην αθηνα των ηθων εχει γαμισει και εχει κλεισει ολα τα μασσατζιδικα σχεδον και ξαναανοιγουν...ασε τα γραφεια απο εφημεριδες...τους εχει αλλαξει τα φωτα...καθε μερα πιανουν,...ασε τους οδηγους τι τραβανε...τι μας λες τωρα να μην γαμισουμε στην κυπρον με τις ωραιες γυναικες που εχετε στα στριπτιτζιδικα κλπ διοτι θα μπουκαρει το ηθων την ωρα που γαμαμε καιθα γινουμε ρομπα....σε ποσους εχει τυχη αυτο...προσεχε να κυκλοφορεις στον δρομο με κρανος για να μην πεσει κανενα κεραμυδι στο κεφαλισου..και μην μπενεις στον ανελκυστηρα διοτι μπορει να ραγισει το συρματοσκοινο...μπας και εισαι αγαθοφοβιτσιαρης τσιπριος..με το συμαθειο ετσι...μην φοβασε ρε δεν παθαινεις τιποτα...
 

ampalos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
καθένας προσέχει αναλογα με το τι έχει να χάσει κοπρονι. τελος πάντων.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
22
Like
361
Πόντοι
5.795
καθένας προσέχει αναλογα με το τι έχει να χάσει κοπρονι. τελος πάντων.
δεν χανεις την γυναικα σου μην φοβασε...ποια γυναικα πιστευει οτι ο ανδρας της δεν γαμαει καπου καπου καμμια πουτανα...για αλλους λογους βγενουν τα διαζυγια...αμα ελθω κυπρο θα σου κανω εμαιλ να παμε καμμια βολτα και θα σε κανω να ξεχασεις τους φοβους σου και μπορει και την γυναικα σου για καμμια ωρα...
 

sig13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρά παιδιά πρώτη φορα μπαίνω στο site και καλησπερίζω όλους.
είμαι κύπρο για δουλειά και από ότι είδα στο forum αρκετοί έχετε γνώσεις για λευκωσία. μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλεφωνα και προτάσεις?
ευχαριστώ
 

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Μηνύματα
885
Like
3
Πόντοι
6
γεια χαρά παιδιά πρώτη φορα μπαίνω στο site και καλησπερίζω όλους.
είμαι κύπρο για δουλειά και από ότι είδα στο forum αρκετοί έχετε γνώσεις για λευκωσία. μπορεί κάποιος να μου στείλει τηλεφωνα και προτάσεις?
ευχαριστώ

Κατ' αρχη τα greekglish θα σου τα σβησουν.  Γυρνα ελληνικα.  Στη συνεχεια πηγαινε στο σαιτ παρακατω και παρε τηλεφωνο.  Προτιμησε ΑΝΑΤ.  Αντε και καλα κρασια!
 

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Μηνύματα
885
Like
3
Πόντοι
6
εγω κύπριος είμαι 30+ χωρις καθόλου εμπειρίες με καμπαρέ, μπαρ ή πορνεία στη Λευκωσία (δηλαδή σεξ δεν έκανα, απλά πηγα για το ποτό σε κανα μερικά μπαρ) απλά έγινα μέλος ωστε να πω την άποψή μου για το θέμα, έτσι με τα λίγα που γνωρίζω και τα πολλά που ακούω από φίλους και συναδέλφους.

άποψη μου είναι πως τυχεροί είστε ελλάδα, έχετε ποικιλία και καλές τιμές, εδω κάτω δεν παίζει να έρθει κανείς μόνο για το πήδημα, κοστίζουν ακριβά καμπαρέ κλπ. φυσικά πριν δέκα χρόνια παλιά κοστίζανε πολύ περισσότερο σε σημερινές τιμες 250 ευρω για ενα πήδημα όσο ομορφη και ναναι η κοπέλλα όχι δε θα πάρω. τώρα κύπρο θα βρεις τις ανατολικές από Α ποιότητα μέχρι τα τάρταρα αλλά όλα υπερπληρώνονται. 40 ευρω μινιμουμ η διαμονή στα λίγα ξενοδοχεία, με μέτριας ποιότητας δωμάτια.

οι κινέζες ήρθανε πριν 5 χρόνια περίπου. πιο πολλες σαν φοιτητριες ακόμη και 35+ ετων φοιτήτριες και δεν πατούσανε στα κολλέγια και τις βρισκεις κοντά στο ΟΧΙ κέντρο λευκωσίας, ή πέριξ της υπεραγοράς Αθηαινίτη στην Παλουριώτισσα διότι κοντά νοικιάζουν και διαμένουν. κρατανε τη τσάντα τους και κυκλοφορούν πεζές ή με ποδηλατα :idiot:. κάποτε μπαίνανε σε αυτοκίνητα και αγνώστων και κάνανε την πρόταση τους, μετά οργανωθηκανε και δουλευουν με τηλέφωνα μπας και συλληφθούν. έχουνε και κανενα κινέζο από κοντά για προστασία, εννοείται "φοιτητής" και αυτός. η φράση "αυτή η Κινέζα είναι του πεντολίρου" δηλαδη δεκα ευρω, είναι χαρακτηριστική δε ξερω αν ισχύει ακόμη, ναι ριξανε τις τιμές και οι ιδιοκτήτες καμπαρε που είσπρατταν 60-70+ λίρες με κάθε πώληση ανησύχησαν κι άλλο μετά και το άνοιγμα στα κατεχόμενα, οι γέροντες το χάρηκανε πολύ και άρχισαν να ψάχνουν βιάγκρα στα γεράματα να πηδήξουνε φτηνό ασιατικό μουνί. αλλά λίγες έχουν (κατ εμένα τουλάχιστο) έστω τη μέτρια ποιότητα των υπολοίπων ανατολικοευρωπαίων που είναι σταθερή αξία.

πιστευω είναι ακριβά εδω πέρα διότι δεν υπάρχουν τα μπουρδέλα με την έννοια την ελλαδίτικη που πας σε αρκέτα στην αθηνα διαλέγεις και πας για τα περαιτέρω, οι δηλωμένες πόρνες στη λευκωσία των 300.000 ψυχών αντε να είναι δέκα με το ζόρι όλες πάνω των 35, κάποιες φτάνουν 50+ (ξέρω και μια κάνει και άλλη δουλεια τα πρωινά διανομέας σε μια εταιρεία).    

τα μασσατζίδικα στις εφημερίδες ενδιαφέρον είναι αλλά κανείς με σώας τα φρένας δε θα πήγαινε. κατ αρχάς ειναι πρόσκληση στην αστυνομία να τους κάνουν καμμια έφοδο και το τελευταίο που θέλω είναι να πάω σε τέτοιο διαμέρισμα καινα φοβάμαι ότι σε λίγο θα μπουκάρει η αστυνομία. άσε που κάποιοι ιδιοκτήτες μασσαζ έχουν καμερες κρυφες και φανερές και ίσως δεις τη φάτσα σου κάποτε κάπου. υπάρχει και κατεγραμμένο το τηλεφωνό σου στο βιβλιαράκι της επιχείρησης και σε περίπτωση μετέπειτα εφόδου της αστυνομίας ίσως δεχθείς κάποια κλήση για να δώσεις κατάθεση στο τμήμα  ;).

δωρεάν είναι να γνωρίσεις κοπέλλα του καμπαρέ για εκτός καμπαρέ συνευρέσεις αν το μπορείς και ικανοποιεις τις όποιες απαιτήσεις της αλλά και να δουλεψεις λίγο με τις κύπριες. όσον αφορά την προφορά εδώ αυτά που σας λένε εκεί κάτω είναι κουραφέξαλα τα πιο πολλά, χοντρά κυπριακά στα χωριά θα ακούσεις, ενώ έχουν βελτιώθεί οι γυναίκες πολύ εμφανισιακά τουλαχιστο, από ταμπού άλλο τίποτα όμως και άμα δούνε ελλαδίτη αν δεν το ξέρετε μάθετε το ξεκινάτε με πλεονέκτημα την γλώσσα, την προφορά και δε συμμαζευεται. το βλέπουν ως ένα σημείο και σαν γνωριμία γάμου, κάποιες ναι κάποιες όχι απ το χέρι σας είναι αν θα πιαστήτε στα δίκτυα. 

αυτά

Φαινεται να μη το ξερεις καλα το χωριο σου! Εχω περασει και περνω απιθανα με 135 γιουρα/ωρα στο εξεκιουτιβ δωματιο μου στο Χιλτον με φοβερα κοριτσια και να μην αναφερω Λαρνακα και Λεμεσο.
 

ampalos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
μου φαινεται θέλεις να καυχηθείς ότι είσαι λεφτάς (με 135 ευρω την ώρα το κορίτσι στο εξεκιουτιβ του Χίλτον και δε συμμαζευεται) ή δε ξέρω και γώ τι, ίσως αν ερχεσαι κύπρο με πληρωμένα τα έξοδα σου, αντιλαμβάνεσαι δε συμβαίνει με όλους μας
 

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Μηνύματα
885
Like
3
Πόντοι
6
μου φαινεται θέλεις να καυχηθείς ότι είσαι λεφτάς (με 135 ευρω την ώρα το κορίτσι στο εξεκιουτιβ του Χίλτον και δε συμμαζευεται) ή δε ξέρω και γώ τι, ίσως αν ερχεσαι κύπρο με πληρωμένα τα έξοδα σου, αντιλαμβάνεσαι δε συμβαίνει με όλους μας

Χιλια συγγνωμη.  Δεν ειχα προθεση να προσβαλω ουτε να καυχηθω.  Απλα συγκρινοντας με το τι πληρωνουμε στα CT στην Αθηνα (ριξε μια ματια στο σχετικο θρεντ CT νεες αφιξεις κλπ.) και τι χρεωνουν τα αντιστοιχα 4-5 αστερων στην Αθηνα, ειχα τη γνωμη οτι στην Κυπρο ειναι σχετικα φθηνα(ακομα, ηδη εχει αρχισει να τσιμπαει μετα το euro).  Πιο συγκεκριμενα το χιλτον εξεκιουτιβ χρεωνοταν 85 λιρες (αληθεια ειναι οτι το πληρωνει η εταιρια) και η ωρα 80 με πολυ καλες υπηρεσιες και επαγγελματισμο (εχω ηδη δωσει σαιτ οπου υπαρχει τηλεφωνο κλπ). Ξανα συγγνωμη.
 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.704
Κριτικές
7
Like
612
Πόντοι
96
φίλε civ sota δεν μπορουσες καλύτερα να πάρεις κοπέλα απο καμπαρέ με 100-120 λίρες και για 10ωρο.
ξέρω ότι οι τιμές στην Αθήνα καίνε για το μονοωρο αλλά και πάλι το καμπαρέ στη Λευκωσία είναι πιο συμφέρον και η ποικιλία μεγαλύτερη.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.494
Κριτικές
22
Like
361
Πόντοι
5.795
Χιλια συγγνωμη.  Δεν ειχα προθεση να προσβαλω ουτε να καυχηθω.  Απλα συγκρινοντας με το τι πληρωνουμε στα CT στην Αθηνα (ριξε μια ματια στο σχετικο θρεντ CT νεες αφιξεις κλπ.) και τι χρεωνουν τα αντιστοιχα 4-5 αστερων στην Αθηνα, ειχα τη γνωμη οτι στην Κυπρο ειναι σχετικα φθηνα(ακομα, ηδη εχει αρχισει να τσιμπαει μετα το euro).  Πιο συγκεκριμενα το χιλτον εξεκιουτιβ χρεωνοταν 85 λιρες (αληθεια ειναι οτι το πληρωνει η εταιρια) και η ωρα 80 με πολυ καλες υπηρεσιες και επαγγελματισμο (εχω ηδη δωσει σαιτ οπου υπαρχει τηλεφωνο κλπ). Ξανα συγγνωμη.

φιλε παρακολουθω τι γραφεις και εισαι και ευγενεστατος οπως τα λες ειναι.. και εγω αν ειχα την οικονομικη σου δυνατοτητα ετσι θα εκανα οπως εσυ... και η συγκριση σου με τα σιτι τουρ σωστη αλλα στην κυπρο υπαρχουν πολυ ποιο φτηνες λυσεις και για μικρομεσεα εισοδηματα...να φανε οι πλουσιοι να φανε καλα και οι φτωχοι ομως,,,,,καμμια σχεση με το χαλι της αθηνας..
 

mythos_wise

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Μηνύματα
17
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον θα σας αναφερω τις εντυπωσεις μου μετα απο μια εβδομαδα (5 μερες) στην Λευκωσια. Εμενα στο κεντρο, οποτε ειμουν κοντα στα παντα.
Εχουμε κ λεμε. Πηγα ΜΙΑΜΙ, ROXY, AMBASSADOR (καπως ετσι) , CORONET. Γενικα απογοητευση!
ΡΟΧΥ αδειο, το ιδιο κ στο ΑΜΒΑΣΣΑΝΤΟΡ, CORONET ειχε γκομενες...αλλα δεν ερχοντουσαν στα τραπεζια!
Το ΜΙΑΜΙ το αφσα τελευαιο γιατι ειναι το μοναδικο που ειχε θεμα. Ειχε πολλα Φιλιπινεζακια...κ μερικα Ουκρανακια. Εγω χωθηκα αμεσως για να τις παρω για μετα. Οι γκομενες θελανε ομως ποτο για να σου δοωσουν τηλεφωνο. Με τα πολλα εμαθα οτι οι Ρωσιδες ειναι 80 για μια φορα και 100 για δυο. Ενω οι Φιλιππινεζες 60 και 80 αντιστοιχα. Τα λεφτα δεν ειναι πολλα...αλλα ρε μαγκες...δεν συναντησα κ κανα απιστευτο μουνι. Κινεζες στα φαναρια δεν βρηκα. Κατι αγγελιες για εσκορτ χρεωνουν 140-150 για μια φορα!
Μεταξυ μας....δεν βρηκα κατι τρελο..για να ενθουσιαστω. Ισως τελικα μονο οι ταριφες ειναι καλη πηγη. Απογοιτευτηκα!!!
 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.704
Κριτικές
7
Like
612
Πόντοι
96
γιατι δε ζητησες να παρεις φιλιπινεζα στο ξενοδοχειο για κανα 10ωρο;
 

mythos_wise

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Μηνύματα
17
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι το επιπεδο ηταν πολυ μετριο...
 

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
64
Like
0
Πόντοι
0
τι να σας πω βρε παιδια...
εγω ήμουν πριν μια βδομαδα Λευκωσια - και στο Μαιαμι έχει 3 καινουργια Ουκρανακια σαν τα κρυα τα νερα.
Τηλεφωνα, οπως παντα διαθεσιμα με ΠΜ
 

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Μηνύματα
76
Κριτικές
9
Like
87
Πόντοι
0
συνάδελφοι,
φίλος Κύπριος ήθελε να ανταποδώσει τη φιλοξενία στην Αθήνα και από γκαντεμιά βρεθήκαμε στο promise στη Λεμεσό... Χάλια μαύρα... κατάθλιψη και τη κάναμε με ελαφρά πηδηματάκια... αν σας τύχει να το γνωρίζετε...
>:(
 

mythos_wise

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Μηνύματα
17
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αδελφε Civ Sota ποσο παει το μαλλι στο "μαγαζι" που εχεις δωσει μεσω site?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom