You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόρινθος/Λουτράκι μπουρδέλα/studio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 189
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kammenos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ημουν με κατι φιλους κατω Λουτρακι και κορινθο για 3ημερο και καπως το φερε η κουβεντα και μου παν οτι εχει ανοιξει ενα και ειναι πασυγνωστο εκει περα....
επειδη δεν βλεπω να εχετε στο καταλογο το εν λογω για αυτο σας ενημερωνω...αν θελετε βρισκω και διευθυνσεις...
περασα και το ειδα...ηταν κλειστο 3 το πρωι .. ειναι σα βιλλιτσα!...ωραιο χτισμα...αλανα παρκινγκ...
και εχει μια ταμπελαρα εξω στη πορτα... ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
αυτα μπορεσα και ειδα μεσα στο κατασκοτεινο...
τωρα το που ειναι θα μαθω κ θα σας πω..εκτος αν ξερει κανας αλλος διευθυνση....
μεσα σε κατι χωραφια ειναι παντως
επειδη δεν βλεπω να εχετε στο καταλογο το εν λογω για αυτο σας ενημερωνω...αν θελετε βρισκω και διευθυνσεις...
περασα και το ειδα...ηταν κλειστο 3 το πρωι .. ειναι σα βιλλιτσα!...ωραιο χτισμα...αλανα παρκινγκ...
και εχει μια ταμπελαρα εξω στη πορτα... ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
αυτα μπορεσα και ειδα μεσα στο κατασκοτεινο...
τωρα το που ειναι θα μαθω κ θα σας πω..εκτος αν ξερει κανας αλλος διευθυνση....
μεσα σε κατι χωραφια ειναι παντως
Επισκέπτης
Παλ.Εθν. οδος Αργους-κορινθου 133 Τηλ. 2741027674
200 μετρα απο την peugeot...
Αν θελουν οι μοντ μπορω να βγαλω και φωτο
200 μετρα απο την peugeot...
Αν θελουν οι μοντ μπορω να βγαλω και φωτο
tsimbitos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερει κανενας τι παιζει στο στουντιο αυτο απο κοπελες
Studio masaaz!!!
Παλαια Εθνικη οδο Αργους-Κορινθου 133!!!
Οποιος θελει τηλ. σε pm!
Ωραιο μαγαζι αλλα πολυ καρφωμα για τους ντοπιους!
Μπορείς να στείλεις το τηλ. του ιδρύματος αν ισχύει ακόμα σε pm; Ευχαριστώ
vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα κύριοι. Πήγα στο εν λόγω μαγαζι πριν κανα 2 βδομαδες . Ήταν λίγο δύσκολο να εντοπίσω τον δρόμο αλλά είναι όπως περιγράφουν την διαδρομή οι προηγούμενοι ;)... από σέρβις ήταν αψογα ... πήρα το απλό με 50€ (είχε και τζακούζι με 100€) . Η καύλα ήταν μία ξανθούλα με τέλειο σωματάκι που είχε συμμετοχη σαν να ήταν η γκομενά μας. . Με ρωταγε που βρήκα το μαγαζι και ακολούθησε σχετική κουβέντα για internet κτλ...πάντως η καύλα διαβάζει αυτα που γράφουμε.
Πριν από καμιά 15αρια μέρες πήγα στο συγκεκριμένο κατάστημα. Περίμενα πρώτα μασάζ και μετά συνέχεια αλλά τζίφος. Το μωρό μελαχρινό και καλό σχετικά αλλά κουρασμένο μια και μόλις μπήκα εγώ έφευγε άλλος συναγωνιστής. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά το άπαιχτο ήταν ότι αφού τελείωσα λέω "μασάζ δεν κάνεις" και μου λέει "κάνω είτε πριν είτε μετά, θες να σου κάνω τώρα" "ναι λέω να ξανακαβλώσω και να φύγει άλλο ένα 60αρι, άστο για την άλλη φορά". Πάντως γενικά δεν ήταν άσχημη η εμπειρία μια και έχω 25 χρόνια να πάω σε studio. Παιδιά κάτοικοι της περιοχής αν υπάρχουν νέες πληροφορίες για bar studio ελεύθερες επαγγελματίες και γενικά για το άθλημα ρίξτε ενημέρωση επειδή πυκνώνουν τα ταξίδια και οι διανυκτερεύσεις μου στην περιοχή. Ευχαριστώ.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
αστο φιλε περα απο το στουντιο δεν παιζει κατι θελει να εχεις κυκλο κ γνωστους για να βγαλεις φασεις το στουντιο το εχω επισκευτει πολυ καλη εξυπηρετηση ειχα παρει φουλ προγραμα κ το δωματιο με το τζακουζι υπηρεσιες πολυ καλες κ αψογη συμπεριφορα τσατσας κ κοπελας απο κει κ περα μονο με γνωστους εγω ειμαι απο την περιοχη κ παλυ επιδη απουσιαζω συνεχως λογο δουλιας δυσκολευομε εως κ δεν τα καταφερνω κ ας ξερω 5 ατομαΠαιδιά κάτοικοι της περιοχής αν υπάρχουν νέες πληροφορίες για bar studio ελεύθερες επαγγελματίες και γενικά για το άθλημα ρίξτε ενημέρωση επειδή πυκνώνουν τα ταξίδια και οι διανυκτερεύσεις μου στην περιοχή. Ευχαριστώ.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Επιστροφη προχτες στα πατρια εδαφη με το που σχολασα ξεκινησα για κορινθο στο δρομο μου ηταν το στουντιο οποτε ειπα να κανω σταση να δω τι παιζει κ να ενημερωσω γιατι κεφι να μπω με καθολου μετα απο 16 ωρες δουλεια τα προγραματα ηταν
κανονικο 50
κανονικο με μασαζ 60
με 69 70
με ελευθερο στοματικο 90 (ολα μαζι)
κ με το τζακουζι υδρομασαζ 120(φουλ προγραμα)
Η κοπελα τωρα ηταν καποια κασσανδρα μελαχρινι περιπου στο 1.65 με καμπυλες 2αρι στηθος (οπως το εκοψα) με καμπυλες εμφανισημη μεν αλλα οχι κουκλα δε τωρα απο επιδωσεις δεν ξερω δεν μπηκα γιατι μαλλον θα γινομουν ρεζιλι
κανονικο 50
κανονικο με μασαζ 60
με 69 70
Η κοπελα τωρα ηταν καποια κασσανδρα μελαχρινι περιπου στο 1.65 με καμπυλες 2αρι στηθος (οπως το εκοψα) με καμπυλες εμφανισημη μεν αλλα οχι κουκλα δε τωρα απο επιδωσεις δεν ξερω δεν μπηκα γιατι μαλλον θα γινομουν ρεζιλι
Λοιπόν, πέρασα και γω μια βόλτα πρόσφατα και εν περιλήψει έμεινα ικανοποιημένος και από τον χώρο και από την εξυπηρέτηση υποδοχής και κοπέλας, η οποία κοπέλα (Άννα , 2η βάρδια) παρεμπιπτόντως ήταν και λαλίστατη και ευδιάθετη πριν τα καθέκαστα. Ενδείκνυται.
-υ.γ: η διαδρομή,τιμές και άλλα διαδικαστικά ισχύουν στο περίπου οπως περιγράφηκαν σε προηγουμενες απαντησεις-
-υ.γ: η διαδρομή,τιμές και άλλα διαδικαστικά ισχύουν στο περίπου οπως περιγράφηκαν σε προηγουμενες απαντησεις-
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Εως τις 02:00...μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο μηπως γνωριζει κανεις?
Επιστροφη προχτες στα πατρια εδαφη με το που σχολασα ξεκινησα για κορινθο στο δρομο μου ηταν το στουντιο οποτε ειπα να κανω σταση να δω τι παιζει κ να ενημερωσω γιατι κεφι να μπω με καθολου μετα απο 16 ωρες δουλεια τα προγραματα ηταν
κανονικο 50
κανονικο με μασαζ 60
με 69 70
και στη κορινθο τιμες αθηνας?
ρε γαμω τη τρελλα μου
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κι εσυ προτιμας τον ερωτα απ το σεξ ε ????...ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι να πεις ρε φιλε?εδω εμεις λεμε ποτε να φερουν καμια καινουρια....οτι ναναι ...τελικακι εσυ προτιμας τον ερωτα απ το σεξ ε ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
καντε αλλαξοπολιές..τι να πεις ρε φιλε?εδω εμεις λεμε ποτε να φερουν καμια καινουρια....οτι ναναι ...τελικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 239
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K