GeorgePanou1
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα
Καλημέρα κόσμε...το μωράκια μου συνεχια δεν πάει :-* πολύ ωραία μέρα σήμερα!!!!!
Καλημέρα κόσμε...το μωράκια μου συνεχια δεν πάει :-* πολύ ωραία μέρα σήμερα!!!!!
Και η πίσω όψη σου το ίδιο κουκλί είναι...Καλημέρα κόσμε...το μωράκια μου συνεχια δεν πάει :-* πολύ ωραία μέρα σήμερα!!!!!
Καλημέρα καύλα
εγώ που θυμάμαι πως κάποτε αυτόν τον ωραίο κώλο τον έδινε κάνω λάθος?
τα ραντεβού,που κάνουν όλες οι κοπέλες,είναι και αυτό δουλειά.οπως εμείς στην δουλειά μας,θέλουμε σταθερό εισόδημα, μονιμότητα,και αυξήσεις,αυτό επιθυμούν και οι ίδιες.10-15, πελάτες (μόνιμους) μηνιαίως,και να είναι ήσυχες..Νεανικές τρέλες τις λένε τώρα που έχουν βρει κορόιδα χορηγούς που τις ντύνουν, τις ποτίζουν και τις ταΐζουν!
Έτσι μου είπε μια άλλη της ίδιας κατηγορίας που την συνάντησα τυχαία στο ασανσέρ του GLS στο Μοσχάτο.
Νεανικές τρέλες τις λένε τώρα που έχουν βρει κορόιδα χορηγούς που τις ντύνουν, τις ποτίζουν και τις ταΐζουν!
Έτσι μου είπε μια άλλη της ίδιας κατηγορίας που την συνάντησα τυχαία στο ασανσέρ του GLS στο Μοσχάτο.
τα ραντεβού,που κάνουν όλες οι κοπέλες,είναι και αυτό δουλειά.οπως εμείς στην δουλειά μας,θέλουμε σταθερό εισόδημα, μονιμότητα,και αυξήσεις,αυτό επιθυμούν και οι ίδιες.10-15, πελάτες (μόνιμους) μηνιαίως,και να είναι ήσυχες..
Όσο για τα κορόιδα,που ανέφερες,έχω γνωστούς που δεν ψάχνουν,η δεν θέλουν,διάφορες, να βλέπουν.αυτος δεν λέγεται 'κοροιδο'....επιλογή του είναι.
Και κομμωσεις, νυχια, spa πληρωνουν τυπε :S