Διαγραμμένο μέλος 38448
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 405
- Πόντοι
- 301
Στο ασανσερ τα εμαθες ολα αυτα αδερφε;
γειά σου ΚατερίναΑχοου πολλές συζητήσεις βλέπω εδώ εγώ θα πω κάτι. Η κάθε κοπέλα όπως ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να δουλεύει με το τρόπο της. Ητε με πληρωμή ανά ώρα ητε ανά μήνα ητε όπως να'ναι. Αν ειναι σωστή και ξεκάθαρη δεν βρίσκω το κακο. Εγώ δεν γουστάρω της γυναίκες οποίες είναι πονηρές "μωρό μ σαγαπαω αλλά πάρε μ αμαξη πχ)...anyway Και επειδή βλέπω πολύ κόσμο τώρα να διαβάζει την καλησπέρα μου μωράκια!!! :-*
Αν σου απαντήσω και τι άλλο πληρώνουν θα τραβάς τα μαλλιά σου και θα μας πετάξουν και τους δυο έξω!
Στο ασανσερ τα εμαθες ολα αυτα αδερφε;
Τύπε μην μπαίνεις σε τέτοιες σκεψεις.Μπορει να έχουν βρει κάποιον και να τον βλέπουν πέρα από πελάτη και σαν γκομενο περίπου και να του δίνουν και κωλο και να του κάθονται και τζαπα άμα γουστάρουν.Μαγαζι τους είναι ότι θέλουν κάνουν.Απο την στιγμή που δεν είσαι μπροστά θέμα δικό τους.
και άσε τους αλλού να συγκρίνουν χαχαχαχαχα άκου εδώ γαύρος
Αχοου πολλές συζητήσεις βλέπω εδώ εγώ θα πω κάτι. Η κάθε κοπέλα όπως ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να δουλεύει με το τρόπο της. Ητε με πληρωμή ανά ώρα ητε ανά μήνα ητε όπως να'ναι. Αν ειναι σωστή και ξεκάθαρη δεν βρίσκω το κακο. Εγώ δεν γουστάρω της γυναίκες οποίες είναι πονηρές "μωρό μ σαγαπαω αλλά πάρε μ αμαξη πχ)...anyway Και επειδή βλέπω πολύ κόσμο τώρα να διαβάζει την καλησπέρα μου μωράκια!!! :-*
φίλος εγώ προσωπικά την Κατερίνα δεν την έχω συναντήσει αλλά όταν εσείς οι ίδιοι έχετε κάνει θεές πατσοκοιλιες κ πατσαβουρες κ τις έχετε στα 100 ένα κοριτσάκι γιατί για εμένα κοριτσάκι είναι ακόμα 20-25 χρόνων πόσα θέλετε να ζητάει?Ξέχασες πόσα έπαιρνες βρε Κατερίνα? Αλλά και τώρα ακόμα και με 130 γαύρως παραμένεις, απλά τον πληρώνουν ακριβά, είναι βλέπεις γαύρος Γλυφάδας.
Τσιπούρες, Συναγρίδες κ.λπ. έχουν άλλες τιμές.
φίλος εγώ προσωπικά την Κατερίνα δεν την έχω συναντήσει αλλά όταν εσείς οι ίδιοι έχετε κάνει θεές πατσοκοιλιες κ πατσαβουρες κ τις έχετε στα 100 ένα κοριτσάκι γιατί για εμένα κοριτσάκι είναι ακόμα 20-25 χρόνων πόσα θέλετε να ζητάει?
Να έρχεται τσάμπα?
Κ δεν μιλάω μόνο για εσένα προσωπικά αλλά για όλους αν κ θα βγουν κάποια μπουμπούκια να με πουν αγαπούλα...
Έχετε γαμησει όλα τα νήματα με τις τιμές
Μπήκαν κάποιες που έπαιζαν μπάλα με την κοιλιά τους από 40-50 το πήγαν 70-100 κ τα χώνεται σε ένα κορίτσι
Είτε επειδή το πήγε 120(δικαίωμα της)
Είτε γιατί πλέον αποφάσισε να μην δίνει κωλο(δεν μπορούσες κ εσύ να αφήσεις αυτό να κόψεις όλα τα υπόλοιπα ρε Κατερίνα? ) που κ πάλι δικαίωμα της το να μην θέλει να καταντήσει πηγάδι η ο κάθε ανεγκεφαλος να νομίζει ότι πηδάει φουσκωτή κούκλα κ δεν έχει ανάγκη
Έλεος
Ελεύθερη αγορά υπάρχει
Ποικιλία υπάρχει
Πάμε αλλού
Τι κατινιες είναι τώρα αυτά?
Σε όποιον αρέσει δεν αρέσει παρακάτω
ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΈΓΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ Κ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ
ΈΛΕΟΣ
είδα τι έγραψες... Κ δεν αναφέρθηκαν μόνο στα λεφτά... Αναφέρθηκα κ στο ότι είπες πως έκοψε τον κώλο στο μενούΦίλε παρακολουθείς τι γράφετε ή έχεις ένα έτοιμο κείμενο και το κάνεις copy paste;
Το ακριβώς αντίθετο έγραψα ότι είναι φθηνή για αυτό και την είπα γαύρο απαντώντας σε άλλο μέλος. Δεν την άρεσε η παρομοίωση, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, η εμφάνιση για μέχρι εκεί τη πάει στα 130 άντε να το κάνει 150. Δεν έχει το πακέτο για να γίνει πιο μεγάλο ψάρι, αυτό ήταν το νόημα.
είδα τι έγραψες... Κ δεν αναφέρθηκαν μόνο στα λεφτά... Αναφέρθηκα κ στο ότι είπες πως έκοψε τον κώλο στο μενού
Αλλά πέρα από αυτό που όπως είπες είναι φτηνή εσύ ο ίδιος έκανες υπόδειξη του ΟΟΣΑ έπαιρνε 4 μύνηματα πιο πάνω ακριβώς... Κ μάλιστα κ με φωτογραφία μάλλον από παλιά της αγγελία...
ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΝΕ αυτά που είπε...
κ εγώ κ πολλοί άλλοι ακόμα διαβάζουν κ καταλάβαινουν τι λέω...Δυσκολεύεσαι να παρακολουθήσεις την συζήτηση?
Ξεκίνησε από 70 ακριβώς επειδή ήταν γαύρος, και στα 130 γαύρος παραμένει αλλά είναι γαύρος Γλυφάδας.
Υ.Γ. Η αναφορά για τον κώλο ήταν απάντηση πολύ πιο πριν σε άλλο μέλος προτού τεθούν θέματα τιμών και κατηγορίας «ψαριού». Κώλο έδινε πολύ πιο πριν από την αγγελία του 2015.
Αναφέρθηκες σε νεανικές τρέλες...
σε κοροηδα...όπου σου εξήγησε κάτι κ ο γκουρού...
Αναφέρθηκες σε καβαλημενα καλάμια...
Σε μουνιδουλιαση...
Για αυξημένες τιμές κ κόψιμο υπηρεσιών...
την είπες φτηνή που
Μα εκεί παίζει, πώς να το κάνουμε τώρα. 120-130 άντε λίγο παραπάνω. Εσύ θεωρείς ότι μπορεί να το πάει πάνω από 150;στην προκειμένη περίπτωση μάλλον προσβλητικό είναι να αποκαλείς μια κοπέλα ότι κ να είναι αυτή γαύρο των 10-20 ευρώ παραπάνω
Κ ΜΕΤΑ κάνεις κ αναφορά στο πόσα έπαιρνε το 15...
Ειναι μουνάρα (ετσι φαινεται απο τις φωτο)
.
Τωρα το οτι απο τα 70 εφτασε να παιρνει 130 κ εχει δουλεια (ισως κ να επιλεγει με ποιον θα παει οπως λεει) ειναι μαγκια της.
Γαυροι ειναι αυτες που παραμενουν στασιμες.