Νέα

ISIL: Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και Λεβάντε.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Egeanboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Ουσιαστικά, το σκληρό, χωρίς έλεος, πλήρες τη βία και κενού συναισθήματος σεξ!
Με αυτό σου το πόστ πρέπει να έχουν βάλει πολλοί γκέουλες του Σάιτ δονητές στο κώλο και να έχουν φτιαχτεί...
Όπως και τα καράμπαζα αν το είδαν σίγουρα  κάτι που έβλεπαν μπροστα τους θα έβαλαν μέσα!
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Με αυτό σου το πόστ πρέπει να έχουν βάλει πολλοί γκέουλες του Σάιτ δονητές στο κώλο και να έχουν φτιαχτεί...
Όπως και τα καράμπαζα αν το είδαν σίγουρα  κάτι που έβλεπαν μπροστα τους θα έβαλαν μέσα!

Ε! Κάποιοι θέλουν να κρυφτούν κι η χαρά δεν τους αφήνει!
 
OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
O Μωάμεθ επιτρέπει τις παρτούζες???
Φίλε θα σου πω απο την εμπειρία μου 1,5 μήνα την Αίγυπτο! Οι απλοί και αμόρφωτοι μουσουλμάνοι είναι θρήσκοι όταν φαίνονται! Όταν δεν τους βλέπει κανείς τον κάνουν λάστιχο! Το τι μαλακία βαράνε με τα βίντεο κλιπ απο τις Λιβανέζες τραγουδίστριες δεν λέγεται! Πάνε και κλείνονται στα δωμάτια, βάζουν λιβανέζικη τηλεόραση και τον παίζουν κανονικότατα! Μετά βγαίνουν και βρίζουν τον Λίβανο ως κοσμικό και αμαρτωλό μέρος και πως είναι Δυτικοί και θα τους τιμωρήσει ο Αλλάχ!
 
OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Στην ίδια λογική η θρησκεία που ρυθμίζει τη ζωή όλων σε αυτές τις χώρες δεν δέχεται την κλοπή(οι τόκοι είναι κλοπή για αυτούς) αλλά δέχεται και μάλιστα ΠΡΟΤΡΈΠΕΙ την εξαπάτηση!!! Αν δηλαδή κάποιος με δόλιο τρόπο καταφέρει να κοροϊδέψει  κάποιον άλλο(κυρίως δυτικό) τότε οι οικονομικές απολαβές είναι δώρο από τον Αλλάχ! Αυτά είναι στη κουλτούρα τους! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!!
Όπως και τα παιδιά είναι ευλογία του Αλλάχ!
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Η ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SDF ΚΑΙ ΙΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Επεσε η πρωτεύουσα των τζιχαντιστών -Απελευθερώθηκε η Ράκα

Η πόλη Ράκα, πρώην πρωτεύουσα της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, έπεσε εξ ολοκλήρου σήμερα στα χέρια δυνάμεων που υποστηρίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες έπειτα από μήνες σφοδρών μαχών.

Η πτώση της Ράκας, που ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), συνιστά τεράστια υποχώρηση για την εξτρεμιστική οργάνωση που είδε το «χαλιφάτο» της να κατακρημνίζεται σχεδόν στη Συρία και στο γειτονικό Ιράκ έπειτα από πολλές επιθέσεις για την εκδίωξή της από περιοχές που κατέλαβε το 2014.

«Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Ράκα έλαβαν τέλος. Η πόλη έχει τεθεί υπό τον πλήρη έλεγχο» των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (FDS), δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τάλαλ Σέλο, εκπρόσωπος αυτής της συμμαχίας κούρδων και αράβων μαχητών που εισήλθε στις αρχές Ιουνίου στη βόρεια πόλη της εμπόλεμης χώρας. «Όλα τελείωσαν στη Ράκα (...) Αυτή τη στιγμή διεξάγονται εκτεταμένες επιχειρήσεις για την εξάλειψη ενδεχόμενων πυρήνων εν υπνώσει και την αποναρκοθέτηση της πόλης», πρόσθεσε.

Σήμερα οι FDS ανακατέλαβαν ένα νοσοκομείο και ένα δημοτικό στάδιο στο κέντρο της Ράκας, τα δύο τελευταία καταφύγια στα οποία είχαν περιχαρακωθεί δεκάδες ξένοι τζιχαντιστές.

Σύμβολο ακροτήτων

Η Ράκα έγινε το σύμβολο των χειρότερων ακροτήτων που διέπραξε η τζιχαντιστική οργάνωση, η οποία σχεδίασε εκεί αιματηρές επιθέσεις οι οποίες έπληξαν πολλές χώρες, κυρίως στην Ευρώπη.

Χθες βράδυ, οι FDS ανακοίνωσαν ότι «απελευθέρωσαν πλήρως» τον διαβόητο κυκλικό κόμβο Αλ-Ναΐμ, όπου το ΙΚ πραγματοποιούσε τις εκτελέσεις του όταν ακόμη κυριαρχούσε στην πόλη.

«Οι τζιχαντιστές υποχώρησαν πριν από δύο εβδομάδες από αυτό τον κυκλικό κόμβο αλλά οι FDS δεν είχαν καταφέρει να τον ελέγξουν γιατί είχε ναρκοθετηθεί», σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τις τελευταίες ημέρες, χάρη σε μια συμφωνία που διαπραγματεύθηκαν τοπικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι φυλών, οι τελευταίοι άμαχοι που είχαν εγκλωβιστεί εκεί μπόρεσαν να απομακρυνθούν και επιτράπηκε στους σύρους τζιχαντιστές να εγκαταλείψουν την πόλη, σύμφωνα με τις FDS.

Περίπου 275 σύροι τζιχαντιστές και οι οικογένειές τους απομακρύνθηκαν. Δεν είναι προς το παρόν γνωστό αν είχαν άδεια να μεταβούν σε άλλες περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο του ΙΚ.

Ο διεθνής συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ επανέλαβε πλειστάκις πως οι ξένοι μαχητές δεν επρόκειτο να λάβουν άδεια να εγκαταλείψουν τη Ράκα.

«Περισσότερος τρόμος»

«Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε, είναι να απελευθερωθούν οι ξένοι μαχητές για να μπορούν να επιστρέψουν στις χώρες προέλευσής τους και να προκαλέσουν περισσότερο τρόμο», δήλωνε την Κυριακή ο εκπρόσωπος του συνασπισμού, ο αμερικανός συνταγματάρχης Ράιαν Ντίλον.

Τους τελευταίους μήνες το ΙΚ υφίσταται τη μία ήττα μετά την άλλη στη Συρία και στο Ιράκ, υπό το πλήγμα επιθέσεων που υποστηρίζονται από τη Ρωσία ή από τις ΗΠΑ.

Στην επαρχία Ντέιρ Έζορ (ανατολική Συρία), που γειτονεύει με τη Ράκα, οι τζιχαντιστές αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα δύο ξεχωριστές επιθέσεις: από τη μία πλευρά την επίθεση των δυνάμεων του συριακού καθεστώτος, που υποστηρίζονται από τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία, και από την άλλη την επίθεση των FDS, που υποστηρίζονται από τον διεθνή συνασπισμό.

Οι φιλοκαθεστωτικές δυνάμεις κατάφεραν να ανακτήσουν μεγάλες περιοχές ανάμεσα στην επαρχιακή πρωτεύουσα Ντέιρ Έζορ και την πόλη Μαγιαντίν, στην ανατολική πλευρά του ποταμού Ευφράτη, ανακοίνωσε σήμερα το Παρατηρητήριο.

«Δεν είναι μια ερημική περιοχή, είναι κοινότητες πάνω στον ποταμό Ευφράτη που ήταν προπύργια του ΙΚ», διευκρίνισε στο AFP ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν, ο οποίος διευκρίνισε πως οι μάχες συνεχίζονται μόνο σε μία περιοχή του τομέα.

Η σύγκρουση στη Συρία, που ξέσπασε το 2011 από την κυβερνητική καταστολή ειρηνικών διαδηλώσεων, περιπλέχθηκε με την εμπλοκή ξένων χωρών και τζιχαντιστικών ομάδων σε ένα έδαφος όλο και πιο κατακερματισμένο.

 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.201
Κριτικές
3
Like
10.566
Πόντοι
3.506
Στο στοχαστρο του ISIS μπηκε το Μουντιαλ της Ρωσιας.Σε αφισα που κυκλοφορησε λενε χαρακτηριστικα: ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ..
ενω σε αλλη παρουσιαζουν τον Μεσι να δακρυζει αιμα..

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/10/pagosmio.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/10/mesi-1.jpg[/img[/URL]]
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
ISIS: Με γκρι χρώμα τα εδάφη που κατείχε 1/1/2017. Τι κατέχει ένα χρόνο μετά


Μπορεί το ISIS να βρυχάται και να απειλεί τον υπόλοιπο κόσμο όμως όπως δείχνει και ο σχετικός χάρτης είναι σαφώς αποδυναμωμένο


Ποιος δεν θυμάται τους χάρτες που διακινούσε στο διαδίκτυο το ISIS και ήθελαν ακόμη και την Ελλάδα να αποτελεί τμήμα του όλου και αυξανόμενου πριν από μερικά χρόνια Ισλαμικού Κράτους.
Από τις 29 Ιουνίου, ημερομηνία δημιουργίας του χαλιφάτου που στην πορεία κατέχει εδάφη σε Συρία και Ιράκ αλλά και θύλακες σε Λιβύη, Υεμένη, Νιγηρία (σ.σ. μέσω της Μπόκο Χαράμ), Σομαλία κ.α., δεν έχουν περάσει ούτε τέσσερα χρόνια.

Τα 3 εκατ. δολάρια που έμπαιναν κάθε ημέρα στα ταμεία του από την πώληση πετρελαίου αλλά και τις άλλες νόμιμες και παράνομες δραστηριότητες του ISIS, δημιουργούσαν την προσδοκία ότι το Ισλαμικό Κράτος θα ευημερούσε και θα επεκτείνονταν.

Η συντονισμένη αντίδραση των υπόλοιπων κρατών και κυρίως η στήριξη των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιρακ και των ρωσικών στην Συρία είχαν σαν αποτέλεσμα την συρρίκνωση του παρά την εξάπλωση του.

Όπως φαίνεται στον χάρτη σύγκρισης λίγο πριν από τα Χριστούγεννα οι εκτάσεις που κατέχει το ISIS δεν έχουν καμία σχέση με αυτές στην αρχή του περασμένου χρόνου.

Ήδη από τις 9 Δεκεμβρίου του 2017 ο πρωθυπουργός του Ιράκ είχε ανακοινώσει τη πλήρη ανάκτηση των εδαφών του Ιράκ από τον ISIS,ενώ οι αμερικανικές δυνάμεις υπολογίζουν ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει περιοριστεί στο 2% του μέγιστου των εδαφών που κατείχε και είναι θέμα χρόνου να εξαφανισθεί από τον χάρτη.

Η σημερινή εικόνα είναι όπως αποτυπώνεται στον παραπάνω χάρτη ο οποίος προέρχεται από τον ιστότοπο Syrian Civil War Map.

Η συγκεκριμένη σελίδα ενημερώνεται καθημερινά με τις εξελίξεις τόσο σε επίπεδο μαχών (σ.σ. χθες παραμονή Πρωτοχρονιάς υπήρξαν εξελίξεις σε τέσσερα μέτωπα, μεταξύ των οποίων και μία επίθεση αυτοκτονίας του ISIS) όσο και στις κινήσεις των στρατευμάτων που αποτυπώνονται με αλλαγή χρωμάτων πάνω στον χάρτη.

Όπως φαίνεται και από τον πλουραλισμό χρωμάτων στα εδάφη της Συρίας ακόμη και η εξαφάνιση του Ισλαμικού Κράτους δεν θα μεταφραστεί από την επόμενη ημέρα σε επιστροφή στην ειρήνη.

 

Συνημμένα

  • Isisdec2017-1.jpg
    Isisdec2017-1.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Isisend2017-1.jpg
    Isisend2017-1.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Σύμφωνα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Ο Τζιχάντι Σιντ νέος εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους στη θέση του Τζιχάντι Τζον.

Η σύλληψή του στη Βρετανία το 2014, η διαφυγή του με λεωφορείο για το Παρίσι και η ένταξή του στους τζιχαντιστές στη Συρία

Το όνομα Τζιχάντι Σιντ βρίσκεται στη λίστα των επικυρηγμένων και πιο επικίνδυνων τρομοκρατών στον κόσμο, σύμφωνα με διαρροή από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών.


Ο -επίσης- βρετανικής υπηκοότητας τζιχαντιστής,φέρεται να είναι ο νέος εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους, καταλαμβάνοντας τη θέση του Τζιχάντι Τζον,του τρομοκράτη που εκτελούσε δημοσίως μέσω διαδικτύου τους «δυτικούς εχθρούς».

Ο κατά κόσμον Siddhartha Dhar ορίστηκε ως διεθνής τρομοκράτης από τις αμερικανικές υπηρεσίες και πλέον αναζητείται σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη.

Ο προκάτοχός του Τζιχάντι Τζον ή Mohammed Emwazi, εξουδετερώθηκε μετά από επίθεση drone το 2015.

Ο νέος εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους, Τζιχάντι Σιντ, ήταν ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής ομάδας Al-Muhajiroun, η έδρα της οποίας ήταν στη Βρετανία. Συνελήφθη το 2014.

Λίγες ώρες μετά την απελευθέρωσή του, διέφυγε από την προσοχή των βρετανικών αρχών, χρησιμοποιώντας, μαζί με την οικογένειά του,λεωφορείο με προορισμό το Παρίσι.
Από εκεί κατάφερε να ταξιδέψει στη Συρία, όπου και εντάχθηκε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Dhar «ενημέρωσε» τις βρετανικές αρχές για τη διαφυγή του μέσω ενός βίντεο στο twitter, στο οποίο στο ένα χέρι κρατούσε ένα Καλάσνικοφ και στο άλλο ένα από τα παιδιά του.

Ο Τζιχάντι Σιντ πιστεύεται πως είναι ένας από τους μασκοφόρους που εκτέλεσε ζωντανά στο διαδίκτυο πολλούς κρατούμενους του Ισλαμικού Κράτους, το 2016.
Οι κρατούμενοι φορούσαν πορτοκαλί φόρμες και το βίντεο είχε διάρκεια τουλάχιστον 10 λεπτών, προκαλώντας τρόμο και φρίκη στον πολιτισμένο κόσμο.

 

Συνημμένα

  • ImageHandler-5.jpeg
    ImageHandler-5.jpeg
    93 KB · Εμφανίσεις: 35
  • dhar.jpg
    dhar.jpg
    175,9 KB · Εμφανίσεις: 38

Απολλύων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
5.840
Like
4.060
Πόντοι
506
θα τον πιει ο Ερντογαν στο Αφριν;γνωμες :S :S :S
Αυτοι του NDF πολεμανε πολλα χρονια....Εχουν τεραστια εμπειρια.... Αν οι Κουρδοι τους δυσκολευουν,αυτοι θα τους καταστρεψουν....Αν πλακωσουν και τιποτα Tiger Forces δεν θα φυγει ζωντανος Τουρκος....
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.245
Κριτικές
49
Like
22.241
Πόντοι
24.596
Αυτοι του NDF πολεμανε πολλα χρονια....Εχουν τεραστια εμπειρια.... Αν οι Κουρδοι τους δυσκολευουν,αυτοι θα τους καταστρεψουν....Αν πλακωσουν και τιποτα Tiger Forces δεν θα φυγει ζωντανος Τουρκος....
ειναι ηδη η Χεζμπολαχ τυπε .με τα κυαλια θα τους κοιταει :takethis: :S :S :S
 
OP
OP
Egeanboy

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
"O τρομοκράτης 26 ετών, γεννήθηκε το 1992 στο Μαρόκο, ήταν γνωστός στην αστυνομία για μικροπαραβάσεις και διακίνηση ναρκωτικών."

Οι Γάλλοι αλληλέγγυοι έκαναν ένα ακόμα δώρο στη Γαλλική κοινωνία και τους συμπολίτες τους! Και βέβαια και ο ίδιος ο ... Μαροκάνος στη Γαλλία είπε το ευχαριστώ για την ανοχή και τη φιλοξενία της Γαλλίας στο πρόσωπό του και σε όλους τους συμπατριώτες του...
Η αλληλέγγυα σχέση μεταναστών-αριστερών είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη ΑΠΑΤΗ  του Δυτικού κόσμου!

Και βέβαια και οι Έλληνες αριστεροί βάζουν και τον εαυτό τους μπροστά για το κάθε Μαροκινό απόβρασμα μην του λείψει τίποτα στη χώρα μας ... λες και οι Έλληνες που πάνε εξωτερικό είναι γνωστοί στην αστυνομία των χωρών τους για παραβατικότητα και μπορεί να ανατιναχτούν σε καμιά πλατεία...
 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Μηνύματα
7.440
Like
230
Πόντοι
86
Δεν πρόκειται να γίνει κανονική χώρα το Ιράκ, αφού δεν είναι κανονικοί οι κάτοικοί του.
Εξέλεξαν έναν άθλιο παπά για πρωθυπουργό.


Ομαλότητα σε αυτές τις χώρες μπορεί να υπάρξει μόνο με αυταρχικα καθεστώτα
Δεν μπορείς να τους αφήσεις χαλαρούς, είναι χειρότεροι και από τους γυφτους
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom