You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιωάννα Τζανή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zigiridis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 200
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.392
- Πόντοι
- 9.297
Κοινώς..."άστο να μείνουμε φιλοι".Κακώς χαλιέσαι, τύπε.
Οι πληροφορίες αυτές δεν δίνονται εδώ μέσα. Απλά εδώ πέρα γίνονται κάποιες πρώτες επαφές και, προϊόντος του χρόνου, γνωρίζεσαι και εκτός μπου με κάποια άτομα και προσωπικά, μπαίνεις σε ομάδες εφαρμογών (WhatsApp & Telegram), και έρχονται οι πληροφορίες από μόνες τους.
Εγώ για την περί ης ο λόγος δεν έμαθα φυσικά από εδώ μέσα (δεν ήμουν καν μέλος τότε), αλλά από αλλού, όπως και για αρκετές άλλες που δεν έχουν αναφερθεί ποτέ εδώ. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Το μπου - για αυτές τις περιπτώσεις - είναι φάτε μάτια ψάρια, ή αλλιώς η χαρά του ματάκια.
Το νήμα, πιθανολογώ, ανοίχτηκε από κάποιον που κάτι πήρε το αυτί του, και είπε να κάνει μια προσπάθεια μπας και πάρει καμιά πληροφορία για να γλείψει κόκκαλο, αλλά έπεσε σε τοίχο.
Την καλημέρα μου και κάντε και καμιά βουτιά γιατί σήμερα η ζέστη δεν παλεύεται
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.392
- Πόντοι
- 9.297
Ετοιμάζουν να ρωτήσω τι επαγγελεται το κορίτσι και σε τι είναι διάσημη αλλά ξαφνικά θεώρησα περιττό το να ασχολούμαι με αυτά...
Τιμουλες;
Τιμουλες;
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 253
- Πόντοι
- 21
Στο φβ έχει φίλη μια κοκκινομάλλα με βυζάρες από κάποιο νησί . Δεν ξέρω αν βυζιταρει εκείνη αλλά είναι καλό τσουμπωτο γκομενακι
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Ποια λες;Στο φβ έχει φίλη μια κοκκινομάλλα με βυζάρες από κάποιο νησί . Δεν ξέρω αν βυζιταρει εκείνη αλλά είναι καλό τσουμπωτο γκομενακι
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 253
- Πόντοι
- 21
Την βρήκα . Χριστίνα ΙωσηφίδουΠοια λες;
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Κακώς χαλιέσαι, τύπε.
Οι πληροφορίες αυτές δεν δίνονται εδώ μέσα. Απλά εδώ πέρα γίνονται κάποιες πρώτες επαφές και, προϊόντος του χρόνου, γνωρίζεσαι και εκτός μπου με κάποια άτομα και προσωπικά, μπαίνεις σε ομάδες εφαρμογών (WhatsApp & Telegram), και έρχονται οι πληροφορίες από μόνες τους.
Εγώ για την περί ης ο λόγος δεν έμαθα φυσικά από εδώ μέσα (δεν ήμουν καν μέλος τότε), αλλά από αλλού, όπως και για αρκετές άλλες που δεν έχουν αναφερθεί ποτέ εδώ. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Το μπου - για αυτές τις περιπτώσεις - είναι φάτε μάτια ψάρια, ή αλλιώς η χαρά του ματάκια.
Το νήμα, πιθανολογώ, ανοίχτηκε από κάποιον που κάτι πήρε το αυτί του, και είπε να κάνει μια προσπάθεια μπας και πάρει καμιά πληροφορία για να γλείψει κόκκαλο, αλλά έπεσε σε τοίχο.
Την καλημέρα μου και κάντε και καμιά βουτιά γιατί σήμερα η ζέστη δεν παλεύεται
Θέλω μια τεραστια χάρη.
Να μας γράψεις για την «ξαφνική» συνάντηση με τον Godfather, χωρίς ονόματα και διευθύνσεις.
Τελευταία τροποποίηση:
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Είναι συμμαθήτριες πήγαινε μαζί σχολείο στο Γυθειο κολλητές φίλες .Στο φβ έχει φίλη μια κοκκινομάλλα με βυζάρες από κάποιο νησί . Δεν ξέρω αν βυζιταρει εκείνη αλλά είναι καλό τσουμπωτο γκομενακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι για την τσέπη μας πλέον πρέπει να το βάλεις πολύ βαθιά το χέρι . Στη ΤΣΕΠΗΠαιδιά οποιοδήποτε ινφο θα ήταν βάλσαμο . Ευχαριστώ εκ των προτερων
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 253
- Πόντοι
- 21
Μια ερώτηση τύπου και αν ξέρεις και θες απαντάς .Είναι συμμαθήτριες πήγαινε μαζί σχολείο στο Γυθειο κολλητές φίλες .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι για την τσέπη μας πλέον πρέπει να το βάλεις πολύ βαθιά το χέρι . Στη ΤΣΕΠΗ
Ας πούμε ότι η Χ βυζιταρει και η Ψ κάτι έχει καταλάβει αλλά κάνουν φουλ παρέα από μικρές. Το δέχεται η Ψ απλά χωρίς να συζητάνε για αυτό ή κάτι έχει αλλάξει μεταξύ τους ;
Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 726
Όταν δυο κοπελες είναι φίλες από παιδιά και ξέρει η μια την άλλη, τι δουλειά (κανονική) κάνει και ποσα βγάζει, είναι δυνατόν να μην καταλάβει τι παίζει, όταν την βλέπει συνέχεια να βγαίνει και να κάνει ταξίδια;Μια ερώτηση τύπου και αν ξέρεις και θες απαντάς .
Ας πούμε ότι η Χ βυζιταρει και η Ψ κάτι έχει καταλάβει αλλά κάνουν φουλ παρέα από μικρές. Το δέχεται η Ψ απλά χωρίς να συζητάνε για αυτό ή κάτι έχει αλλάξει μεταξύ τους ;
Όταν ο τρόπος ζωής σου είναι πολύ πάνω από τις οικονομικές σου δυνατότητες, αυτό προκαλεί, θες δε θες, και ερωτήματα.
Φυσικά και έχει καταλάβει η φίλη της, εκτος κι αν είναι τελειως χαϊβάνι, αλλά είτε το συζήτησαν κάποια στιγμή (το πιθανότερο) και το αποδέχθηκε, είτε κάνει το κορόιδο. Οι φίλοι γι αυτό είναι άλλωστε, για να μην σε κρίνουν για τις επιλογές σου.
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Στο χωριό είχε ακουστεί ότι κάνανε βίζιτες μαζί για σαράντα ευρώ .Μια ερώτηση τύπου και αν ξέρεις και θες απαντάς .
Η κοκκινομάλλα μάλλον δεν γούσταρε συνέχεια και πήγε Πατμο και πιθανόν θα κάνει και αυτή καμία αρπαχτή
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 12.310
- Πόντοι
- 4.496
Σταματησα να την ακολουθω στο ινστα αλλα η πουταναρα με καυλωνει.ξερουμε αν και πως ερχομαστε σε επαφη μαζι της.
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 253
- Πόντοι
- 21
40+40 για duo ? Πολύ καλό !!!!!!!!!Στο χωριό είχε ακουστεί ότι κάνανε βίζιτες μαζί για σαράντα ευρώ .
Η κοκκινομάλλα μάλλον δεν γούσταρε συνέχεια και πήγε Πατμο και πιθανόν θα κάνει και αυτή καμία αρπαχτή
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Λέμε τώρα πριν 20 χρόνια σχεδόν όταν ήταν μαθήτριες ακόμη . Και βέβαια μπορεί να είναι μυθοπλασία του χωριού40+40 για duo ? Πολύ καλό !!!!!!!!!
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 253
- Πόντοι
- 21
Ε για μυθοπλασία το κόβω αλλά όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουνΛέμε τώρα πριν 20 χρόνια σχεδόν όταν ήταν μαθήτριες ακόμη . Και βέβαια μπορεί να είναι μυθοπλασία του χωριού
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 206
Πάντως την είχα και την έχω μεγάλο αποθυμενο εάν είχα τις άκρες θα τα πλήρωνα να γλύψω τις βυζαρες και τη μουναρα τηςΕ για μυθοπλασία το κόβω αλλά όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 253
- Πόντοι
- 21
Για Τζάνη ή για φίλη λες ;Πάντως την είχα και την έχω μεγάλο αποθυμενο εάν είχα τις άκρες θα τα πλήρωνα να γλύψω τις βυζαρες και τη μουναρα της
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20