Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Λοιπόν, με την Άντζελα έχουμε μια προιστορία.

Υπάρχει μεταξύ μας απάθεια, εμπάθεια, απέχθεια.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να γνωστοποιήσω στο ευρύ κοινό ότι μου έστειλε ένα ειληκρινέστατο και επαγγελματικό π.μ. που πρέπει να της το αναγνωρίσω.

Το θέμα λήγει (από εμένα εδώ), απλά να αναφέρω ότι ποτέ δεν υπαινίχθηκα κάτι για το ποιόν του οποιοδήποτε εργαζομένου στον εν λόγω οίκο.
Απλά είπα ότι μερικούς τους φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως καλώς είπε και η Άτζελα ότι το ίδιο μπορεί να ενοχλεί και τις εργαζόμενες.
Τίποτα περισσότερο - τίποτα λιγότερο.

Επίσης, και φυσικά η ιερόδουλη μπορεί να αρνηθεί το οτιδήποτε. Απλά, καλό θα ήταν να ενημερώνεται ο πελάτης έγκαιρα.
Από την στιγμή λοιπόν που βγαίνει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα και μια εβδομαδιαία προσφορά, που την χαιρετίζουν όλες οι εργαζόμενες, ο πελάτης αλλιώς  τα υπολογίζει/κανονίζει.

Απλά πράγματα, ξεκάθαρα, κατανοητά, χωρίς κακίες αυτά που είπα.

Τέλος.
 

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.703
Κριτικές
83
Like
23
Πόντοι
96
να πω μια προσωπική ιστοριούλα που συνέβη πριν από μερικά χρονια σε κάποιο στούντιο

μετά το τέλος της δικια μας συνεδρίας η κοπέλα πηγαίνει αμέσως στο απέναντι δωμάτιο χωρίς να κατεβει της σκάλες για σαλόνι,
  εγώ ντύνομαι και κατεβαίνω της σκάλες,
η τσατσά ακούγοντας στα σκαλιά τα βήματα και περιμένοντας την κοπέλα και όχι εμενα
βγαίνει από το κουζινάκι, και χωρίς να κοιτάξει, ποιος κατεβαίνει,κάνει  την εξής ακανκινοση

από εδώ το κορίτσι μας  παιδιά φτάνοντας στο σαλόνι βλέπω 3-4 άτομα να κοιτιούνται μετάξι τους να κοιτούν εμενα για μερικά δευτερόλεπτα με ένα βλέμμα απορίας

η δικια  μου αντίδραση ήταν να πω εεεε όχι και κοπέλα  μετά βάλαμε όλοι μαζί τα γέλια αστειευτήκαμε λιγάκι και αποχώρησα

θα συμφωνήσω και με τον φίλο bk όταν θες να γαμήσεις δεν σε ενδιαφέρει τίποτα

αλλα και με το θέμα σεκιούριτι το παλικάρι κάθεται σε μια γωνια δεν μιλάει δεν λαλάι την τελευταία φορα που είχαμε πάει και κάτσαμε καμια ώρα μιλάγαμε κάναμε χαβαλέ κάποια στιγμή αισθάνθηκα άσχημα και τον προσκάλεσα στην παρέα και στην κουβέντα αλλα αρνήθηκε διακριτικά

και κάτι άλλο επειδή έχω μια μικρή πείρα από μαγαζιά στα εξωτερικά εκεί κυκλοφορούσαμε με της
μαλαπερδες έξω
και μονο ρούχο μια πετσέτα όπως όλοι,
οι κοπέλες έκαναν βόλτες ανάμεσα μας ξεβράκωτες και αυτές,
εκεί σε βλέπουν 100δες ματια και δεν ενοχλείται κανένας αν ενόχλησε εσύ δεν γαμάς απλά τα πράγματα

η Άντζελα έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά αλλα με λίπη διαπιστώνω πως δεν είμαστε έτοιμη σαν λαός ακόμα για τέτοια πράγματα αφού ακόμα μας ενοχλεί η παρουσία ενός σεκιούριτι στην πόρτα


για την Νάνση δεν θέλω να αναφερθώ με έχουν κάλυψη οι προηγούμενοι
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Αρα συμφωνεις μαζι μου, οτι ο σεκιουριτας ειναι χρησιμος εξω απο το στουντιο παρα μεσα στο στουντιο!!!

Αν βρίσκεται έξω δε μπορεί να προστατεύσει όσους βρίσκονται μέσα απ' τους πελάτες. Πάντως απ΄ ότι θυμάμαι και παλαιότερα που είχε περισσότερα τραβέλια η Φυλής, τα τραβελομάγαζα είχαν συνήθως ενισχυμένη ασφάλεια, καγκελόπορτες κι έτσι. Προφανώς κάποιοι πελάτες των τραβελιών έχουν βίαιες τάσεις.

Η Φυλής είναι ασφαλής ακόμα και το βράδι. Το δίκτυο των νταβατζήδων φροντίζει γι' αυτό. Τα κάθετα στενάκια βέβαια είναι καλό να αποφεύγονται.

Γενικευμένη απειλή στα μπουρδέλα (και όχι έξω από αυτά) νομίζω ότι είχε υπάρξει την εποχή που ήρθαν οι Αλβανοί. Μετά από μια δεκαετία εξημερώθηκαν σχετικά.
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Προσωπικά νιώθω άβολα αν δω άντρα στο μπουρδέλο που δεν είναι πελάτης ή πούστης. Πχ τσάτσοι που είναι ή φαίνονται στρέητ ή άτομα που περιμένουν στον κουζινάκι χωρίς να φαίνονται. Μου δημιουργούν ανασφάλεια.
 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Μηνύματα
1.877
Κριτικές
91
Like
2.878
Πόντοι
5.195
Sorry, αλλα δεν ειναι ετσι λαγουδακο μου.

Εαν η Νανσυ (οπως κάθε εργαζομενος εχει το δικαιωμα) δενε νοιωθ καλά ή ειχε τις μαυρες της 9ειδικα στην συγκεκριμενη δουλεια) θα επρεπε να καθησει σπιτι της.
Και αυτο γιατι 9εαν ηταν) σε τετοια κατασταση και στο προγραμμα των 50 και σε ακομα μεγαλυτερα προγραμματα δεν θα ηταν αποδοτικη και ο επισκεπτης της -δικιολογημενα- θα ειχε παραπονα.

Αδυνατω να πιστεψω πως τα 10 ευρω θα της ανεβαζαν την ψυχολογια ή θα της ελυναν τα προβληματα.........
θα συμφωνήσω με 1000 μαζί σου καθότι πρόσφατα έπεσα "θύμα" αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς με την Μαριάννα. Υπάρχει και κριτική μου. Και έχω πει, ότι δεν με πειράζει αν η κοπέλα "απλά δεν το έχει" το άθλημα, δεν ξαναπάω, όσο αν η συμπεριφορά της είναι τέτοιου είδους. Αντιεπαγγελματική. Αν δεν γουστάρεις να δουλέψεις για τον χ ψ λόγο κάθεσε σπίτι σου.
Τώρα για τον σεκιουριτά, ήμουν και εγώ μαζί με τον mpouzoklido & bk1981 εκείνο το βράδυ στο στούντιο πριν 1 μήνα περίπου. Παρέα μας και η Κέλλυ με την Βέρα. Ο άνθρωπος ήταν πολύ διακριτικός, στην γωνιά του, ούτε ενόχλησε ούτε μίλησε. Απλά έκανε τη δουλειά του. Κάποια στιγμή όντως τον κάλεσε ο Mpouzoklidos να έρθει μαζί μας και ευγενικά εκείνος αρνήθηκε.  Κάτσαμε καμιά ώρα εκεί και αυτός δεν κουνήθηκε από την θέση του. Προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί κανένας που είναι μέσα στο μαγαζί. Πάω κάνω τη δουλειά μου και φεύγω.
Απορία μου... Δεν σας ενοχλεί περισσότερο όταν το μαγαζί είναι σε κεντρικό δρόμο, και πάτε να μπείτε μέσα και όλοι σας κοιτάνε?  :idiot:
 

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Μηνύματα
571
Like
0
Πόντοι
6
το θέμα του σεκιούριτι δε ντο σχολιάζω, δεν με αφορά
αλλά στο θέμα της κοπέλας ... εκείνη μπορεί να έχει όποιο δικαίωμα θέλτε... εσείς δεν έχετε όμως το δικαίωμα να παραπλανείτε τον κόσμο με αυτά που γράφετε στα προωθητικά σας

τόσο απλά.
νομίζω ότι ο Lastmoican έχει απόλυτο δίκιο.
 

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Μηνύματα
635
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Σχετικά με τον Security νομίζω ότι πρόκειται για έναν πολύ διακριτικό σοβαρό άνθρωπο, δίνει την αίσθηση μιας  ασφάλειας πρώτου επιπέδου (αυτός είναι και ο ρόλος του άλλωστε) και καλώς υπάρχει αφού τα περιστατικά δεν είναι λίγα και κάποια απο αυτά θα μπορούσε να αποσοβήσει, λειτουργεί δε και αποτρεπτικά. Κατά τα άλλα όσοι έχουν πρόβλημα με τον κόσμο κ.λπ.  είναι κάτι που αφορά τους ίδιους αν και προσωπικά θα συμβούλευα να προσπαθήσουν να μην επηρεάζονται. Κανείς σε τέτοια μέρη μα κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον δίπλα, όλοι έχουν τα δικά τους θέματα να λύσουν.

Το αν η Νάνσυ έχει δικαίωμα να αρνηθεί ή όχι νομίζω είναι λογικό για κάθε νοήμων άνθρωπο ότι σε μια ελεύθερη αγορά ο καθένας ορίζει την τιμή των υπηρεσιών του και ο πελάτης απλά επιλέγει. Οι τιμές μειώνονται με τον ανταγωνισμό και την σωστή νοοτροπία των πελατών. Αν όμως υπήρξε διαφήμιση για μειωμένη τιμή τότε έχουμε φάουλ που πάει στην Νάνσυ αν το ήξερε ή στην Άντζελα αν δεν την ενημέρωσε.

Πάντως το συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο επισκέπτομαι σπάνια κυρίως για γεωγραφικούς λόγους άρα δεν έχω συμφέροντα, έχει ιδιοκτήτη με όνομα, που είναι εδώ και στο μαγαζί του, μπορεί κανείς να τον βρει, να του μιλήσει. Αυτό τα λέει όλα και αν ήταν όλα τα μαγαζιά έτσι η πιάτσα θα ήταν πολύ καλύτερη. Μπορεί κάποιου να μην του αρέσουν οι κοπέλες ή το σημείο ή ο χώρος ή οι τιμές αλλά για τον επαγγελματισμό της Άντζελας δεν μπορώ να δω καλύτερο αυτή στην στιγμή στην πιάτσα των studio.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Απογευματινή επίσκεψη εχτές στο Τατοιου 71, Μαρία, ψηλή, αδύνατη, πιπίνι 22-23, μικρό στητό στήθος, σώμα μοντελέ θα έλεγα, πρόσωπο girl next door και απο την προφορά της μου έκανε για Ελληνίδα ή τουλάχιστον για μεγαλωμένη εδώ. Στοχοθετήθηκε.

Επειδή όμως η διάθεση μου ήταν για στανταράκι η συνεύρεση έγινε με την Αγνή στο Τατοΐου 58 πάνω. Κριτική υπάρχει ήδη, Μαυρο σπαστό μάλλι, μελαχροινή, σκούρο δέρμα, γλυκό πρόσωπο, τριαντάρα πια γνωστή στους παλιότερους.
 

lollydolly

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Μηνύματα
259
Like
0
Πόντοι
1
KALIMERA !!!  :smitten: :smitten: :smitten:      
PROGRAMMA GIA PARASKEVI 06.09.2013.

*KATEXAKI 8
10:00-20:00 DIANA    20:00-06:00 CANDY

*THISEOS 35
10:00-20:00 NIKOL       20:00-06:00 JULIA
 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    326,6 KB · Εμφανίσεις: 82

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.188
Κριτικές
55
Like
367
Πόντοι
1.016
Sorry, αλλα δεν ειναι ετσι λαγουδακο μου.

Εαν η Νανσυ (οπως κάθε εργαζομενος εχει το δικαιωμα) δενε νοιωθ καλά ή ειχε τις μαυρες της 9ειδικα στην συγκεκριμενη δουλεια) θα επρεπε να καθησει σπιτι της.
Και αυτο γιατι 9εαν ηταν) σε τετοια κατασταση και στο προγραμμα των 50 και σε ακομα μεγαλυτερα προγραμματα δεν θα ηταν αποδοτικη και ο επισκεπτης της -δικιολογημενα- θα ειχε παραπονα.

Αδυνατω να πιστεψω πως τα 10 ευρω θα της ανεβαζαν την ψυχολογια ή θα της ελυναν τα προβληματα.........
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

Επισκέπτης
Σχετικά με τον Security νομίζω ότι πρόκειται για έναν πολύ διακριτικό σοβαρό άνθρωπο, δίνει την αίσθηση μιας  ασφάλειας πρώτου επιπέδου

Ὀρθόν. Ἡ ἀσφάλεια β΄ ἐπιπέδου ἀνετέθη εἰς πλέον ὠργανωμένους φορεῖς, μὲ τὸ ἀνάλογον ἀντίτιμον βεβαίως.

URL]]
 

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
1.217
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η Νατάσα η σέρβα είναι αυτή που επέστρεψε στα μαγαζιά Sweet Angels και Κροκεών ? :think:
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.925
Κριτικές
14
Like
3.709
Πόντοι
2.777
Λ. Αθηνών 318 :  Φαίη. Νεαρή  συμπαθής  καστανή αδυνατούλα με σωστές αναλογίες. Απλή συνωνυμία με την συνάδελφο της από το Βριλησσού 36. Κλεοπάτρα. Τελικά είναι χειρότερη από την πρώτη εντύπωση που σχημάτισα στην χθεσινή μου τσάρκα που την πρωτοείδα στο Ιεροφαντων 9. Υπέρβαρη ειδικά στην περιφέρεια και τους γλουτούς. Σήμερα είχε λυτά τα μαλλιά της και μου θύμισε στο πρόσωπο την «Ζουμπουλία» του 50-50. :grin:

επισκέφτηκα σήμερα ένα από τα ιδρύματα που εμφανίζεται η Φαίη. Η μεσίληξ υπηρεσία πριν να τη δω μου ξεδίπλωσε -εγκωμιάζοντάς την- τις ποιότητες που φέρει η Φαίη.
Περίμενα λοιπόν να εξετάσω με τα μάτια και τις υπόλοιπες αισθήσεις μου τη Φαίη. Η φώτο που έχει τουρλώσει τον κώλο της όπως κι όλες οι αντίστοιχες από άλλες διαγωνιζόμενες είναι το 50% για να κάνω μια επίσκεψη και να επιβεβαιώσω ότι αξίζει...ό μ ω ς ...επίτη εμφανίσει....έπαθα

...Β ρ α χ υ κ ύ κ λ ω μ α...

@Π ΓΠΕΓΠ@&(@^%&Ι(#7γικγθ

Καταρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν τέτοια εμμονή να σταδιοδρομούν στο χώρο του αγοραίου έρωτα πρώην παίκτες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Δε λέω, ευγενικότατη η κοπέλα και χαμογελαστή, αλλά όλο αυτό ήταν σε λάθος πακέτο, η ρεκλάμα έφερνε μόνο κλάμα. Σηκώθηκα κι εγώ ευγενικά ανταποδίδοντας το χαιρετισμό της και ξεκίνησα να βαδίζω προς την εξώπορτα. Η υπηρεσία δε σταμάτησε να με παροτρύνει να δοκιμάσω τις ξεχωριστές υπηρεσίες της Φαίης, την έλλειψη χρονόμετρου, βαρύτητας, ηλεκτρομαγνητισμού, Ανδρομέδειας τσαχπινιάς...κλπ., αλλά εξήγησα ευγενικά κι εγώ ότι για να φτάσουμε στο σημείο αξιολόγησης τέτοιων υπηρεσιών υπεισέρχονται μια σειρά άλλων προτεραιοτήτων, απαραίτητων, όπως ας πούμε η διέγερση των αισθήσεων για μια ερεθισμένη διάθεση για πλήρη στύση. Και για να συμβεί αυτή όπως θα συμφωνήσουμε νομίζω αρκετοί εδώ μέσα απαιτείται μια κάποια ισορροπία στη φαντασίωση και την πραγματικότητα. Δεν ήμουν λοιπόν στο πρώτο άκρο αυτής της ισορροπίας γιατί με είχε παρασύρει το δεύτερο, η αδυσώπητα ειλικρινής πραγματικότητα.
Έφυγα πιο σοφός, αποταμιεύοντας το σύνολο των 50 ευρώ κι απέκρουσα πέναλτι από τον εκτελεστή Σαργκάνη.

Τα πόδια της ήταν πιο στραβά από το 2ο συνθετικό του username μου εδώ μέσα πάντως. Κι η μούρη δυστυχώς μόνο για λαϊκή αγορά. Τώρα αν θα πούλαγε τα βερύκοκα καλύτερα, το άφησα στο γενναία ατρόμητο κι αποφασισμένο τύπο που έμπαινε να μας το ξεδυαλύνει.

Κατέληξα να οργώνω τη ρουμάνα Νικόλ της γνωστής αλυσίδας με μια αίσθηση λύτρωσης μπροστά σε ένα φωτισμένο καθρέφτη.
 

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Μηνύματα
635
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ὀρθόν. Ἡ ἀσφάλεια β΄ ἐπιπέδου ἀνετέθη εἰς πλέον ὠργανωμένους φορεῖς, μὲ τὸ ἀνάλογον ἀντίτιμον βεβαίως.

http://[URL unfurl="true"]www.pamepreveza.gr/Portals/0/PamePreveza/NewsImages/24_shma_astynomia.jpg[/img[/URL]]


[/quote]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έγραψες!
 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Μηνύματα
12.585
Κριτικές
282
Like
12.425
Πόντοι
25.846
επισκέφτηκα σήμερα ένα από τα ιδρύματα που εμφανίζεται η Φαίη. Η μεσίληξ υπηρεσία πριν να τη δω μου ξεδίπλωσε -εγκωμιάζοντάς την- τις ποιότητες που φέρει η Φαίη.
Περίμενα λοιπόν να εξετάσω με τα μάτια και τις υπόλοιπες αισθήσεις μου τη Φαίη. Η φώτο που έχει τουρλώσει τον κώλο της όπως κι όλες οι αντίστοιχες από άλλες διαγωνιζόμενες είναι το 50% για να κάνω μια επίσκεψη και να επιβεβαιώσω ότι αξίζει...ό μ ω ς ...επίτη εμφανίσει....έπαθα

...Β ρ α χ υ κ ύ κ λ ω μ α...

@Π ΓΠΕΓΠ@&(@^%&Ι(#7γικγθ

Καταρχήν δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν τέτοια εμμονή να σταδιοδρομούν στο χώρο του αγοραίου έρωτα πρώην παίκτες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Δε λέω, ευγενικότατη η κοπέλα και χαμογελαστή, αλλά όλο αυτό ήταν σε λάθος πακέτο, η ρεκλάμα έφερνε μόνο κλάμα. Σηκώθηκα κι εγώ ευγενικά ανταποδίδοντας το χαιρετισμό της και ξεκίνησα να βαδίζω προς την εξώπορτα. Η υπηρεσία δε σταμάτησε να με παροτρύνει να δοκιμάσω τις ξεχωριστές υπηρεσίες της Φαίης, την έλλειψη χρονόμετρου, βαρύτητας, ηλεκτρομαγνητισμού, Ανδρομέδειας τσαχπινιάς...κλπ., αλλά εξήγησα ευγενικά κι εγώ ότι για να φτάσουμε στο σημείο αξιολόγησης τέτοιων υπηρεσιών υπεισέρχονται μια σειρά άλλων προτεραιοτήτων, απαραίτητων, όπως ας πούμε η διέγερση των αισθήσεων για μια ερεθισμένη διάθεση για πλήρη στύση. Και για να συμβεί αυτή όπως θα συμφωνήσουμε νομίζω αρκετοί εδώ μέσα απαιτείται μια κάποια ισορροπία στη φαντασίωση και την πραγματικότητα. Δεν ήμουν λοιπόν στο πρώτο άκρο αυτής της ισορροπίας γιατί με είχε παρασύρει το δεύτερο, η αδυσώπητα ειλικρινής πραγματικότητα.
Έφυγα πιο σοφός, αποταμιεύοντας το σύνολο των 50 ευρώ κι απέκρουσα πέναλτι από τον εκτελεστή Σαργκάνη.

Τα πόδια της ήταν πιο στραβά από το 2ο συνθετικό του username μου εδώ μέσα πάντως. Κι η μούρη δυστυχώς μόνο για λαϊκή αγορά. Τώρα αν θα πούλαγε τα βερύκοκα καλύτερα, το άφησα στο γενναία ατρόμητο κι αποφασισμένο τύπο που έμπαινε να μας το ξεδυαλύνει.

Κατέληξα να οργώνω τη ρουμάνα Νικόλ της γνωστής αλυσίδας με μια αίσθηση λύτρωσης μπροστά σε ένα φωτισμένο καθρέφτη.
:rockon: :rockon:Φοβερή...τι να λέμε τώρα....αισθησιασμός, κορμάρα, καλή τεχνική...τα πάντα όλα... :dancing: :dancing:
 

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Μηνύματα
389
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
[size=12pt]Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες.....
Την Δευτέρα 9/9 στη δεύτερη βάρδια 17,00-23,00 μ.μ επιστρέφει στο Φ 104
Η ΝΕΦΕΛΗ έπειτα από απουσία 3-4 μηνών.[/size]


74172_207373149400660_2028445030_n.jpg
 

Laima

Ιερόδουλη
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Μηνύματα
445
Like
0
Kalispera sta manarakia moy !!!!!!!!!! ΑΥΡΙΟ 10.00 - 17.00 tha sas perimeno stp studio "STAR"  :) :tits: :knockinb: Sas filo glika  :-* :-* :-*
 

exigusto

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Μηνύματα
23
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ψάχνω να βρω την Κάτια από Βριλησσου 36 και Κωνσταντινουπόλεως 92α ξέρει κανείς που μπορώ να την βρω;;  :think: :think: :think:
Μια μελαχρινή με ωραία τριάρια βυζιά κοντή  και πεταχτά κωλομέρια  :kissass2:
 

Athanasias3

Ιερόδουλη
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Μηνύματα
813
Like
0
Μετά από τέτοιο περιστατικό και από την στιγμή που έρχεται από το στόμα έγκριτου μέλους, δεν νομίζω να πάω ποτέ σε αυτό το μαγαζί.
Ενημερωθηκα χτες για ολα αυτα απο ατομο αλλου σαιτ!Ζηταω συγγνωμη ειλικρινα παιδια!ευχαριστω και εσας που γραψατε εδω!η απομακρυνση αυτου του "ανθρωπου" θα ειναι αμεση.της εδωσα πολλες ευκαιριες για να συμορφωθει αλλα καποιοι "ανθρωποι"δεν αλλαζουν.λυπαμαι για ολον αυτον τον κοσμο που εχει ερθει αντιμετωπος με δαυτη και ζητω συγγνωμη ξανα!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom