Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (2 μέλη και 69 επισκέπτες)

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Μηνύματα
291
Κριτικές
4
Like
401
Πόντοι
301
Καλημέρα καλό μήνα
Υπάρχει petit αδύνατο πιπίνι που να μην φολιάζει για τώρα ή το απόγευμα για να γαμήσουμε καλά:
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.155
Κριτικές
496
Like
62.142
Πόντοι
39.662

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Μηνύματα
150
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.938
Κριτικές
31
Like
25.822
Πόντοι
7.046
Ιάσωνος 19 όροφος απόγευμα, Λίνα!
Πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου πως αυτό το κοριτσάκι σίγουρα από το μουνακι της θα βγάζει όχι κατουρακια, αλλά φρέσκια λεμονάδα από την καλύτερη ποικιλία στον κόσμο Μεντόν.
 

EKTELESTHS

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
7
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Να φανταστώ ότι αυτό αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας λόγο ημέρας... Σωστά???
πέρασμα προ ολίγου στα τσαρδιά να τσεκάρω τι παίζει 3η βάρδια φυλής-φωκαίας και πέριξ και με αυτά που είδα μάγκες τα μάτια μου έκαναν πουλάκια!
Φ54 έχουμε επιστροφή Άννα-Ιλόνα κύριοι σαν το παλιό καλό κρασί θα την δοκιμάσω άλλη μέρα να δω αν είναι ακόμη σε φόρμα
Φ56 μεταγραφή αεροδρομίου Σαμπίνα αλλά με το παλιό της όνομα παρουσιάστηκε σαν Αλίνα από την τσατσά
Φ66 Ρενάτα μία φορά την εβδομάδα θα ναι εδώ και τις υπόλοιπες σε στούντιο στο Σχηματάρι, βγήκε βρώμα οτι η Σαμπίνα της έκαψε το αμάξι και τώρα κινείται μόνο με μετρό και λεωφορείο
Φ84 ήταν ένα όμορφο μελαχρινό μοντελάκι ονόματι Σόνια μας το παρουσίασε ο κυρ Βασίλης σαν αρνάκι γάλακτος ,μόλις βγήκε σαλόνι έλεγε ναζιάρικα "γκειαα σουυυ τι κάνειιιις" κι ας ήμασταν 6 άτομα εκεί... νομίζω κάπου την είχα ξαναδεί στο παρελθόν!
Φ70 σταθερά η Πέπη Τσεσμελή βαράει διπλοβάρδιες
Φ71 όροφος Λίζα ξανθιά ψιλόλιγνη κοπέλα αλλά
με πολύ ξινό ύφος δεν με έψησε να μπω μύριζε φολάρα
Φωκ17 κάτω Μικαέλα μόλις είχε φτάσει το ντελίβερι με 3 γεμάτες σακούλες απο mcdonalds έδειξα κατανόηση κι έφυγα
Φωκ25 όροφος εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση της βραδιάς στη Βερόνικα ένα τούμπανο με ψεύτικα 4άρια βυζιά, καυλιάρικα γυαλιά μυωπίας και τατού σε όλο το σώμα...
μετά συνέχισα λίγο παρακάτω προς Πιπίνου και στο 114 είχε τρεις κοπέλες η μία ήταν η Βίκη λεπτή ξανθιά με προσωπάρα ανακοινώθηκαν τα πάντα όλα μέχρι και γλωσσόφιλα όπου εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση...
τελευταίοι οίκοι που επισκέφθηκα ήταν στη Ρεμούνδου:
Ρεμ21 λοιπόν μιας και είχα ακούσει για ένα πανέμορφο λατινάκι που την έλεγαν Πατρίτσια και γινόταν χαμός μόλις μπήκα σαλόνι πέτυχα συναγωνιστή να της κάνει πρόταση γάμου βάζοντάς της το μόνοπετρο και δίνοντάς της καινούργιο i phone 15 promax και μια ανθοδέσμη με πρόλαβε ο μπαγάσας! βγαίνω αμέσως και πάω δίπλα Ρεμ20 που είχε μια τεράστια ουρά αναμονής μέχρι έξω λέω τι γίνεται εδώ ρε παιδιά... τελικά μετά από πολύ ώρα, σπρώξιμο και ποδοπάτημα καταφέρνω να μπω στον οίκο και τι να δω! σαλονάρει η Christy White!!! παράτησε την καριέρα στην ευρώπη και την αμερική γιατί δεν την πλήρωναν όσο άξιζε και ήλπιζε οτι γυρνώντας θα την καλέσουν να γίνει κριτής στο επόμενο GNTM, κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και επειδή στα γραφεία ζήλευαν όλες που τους έτρωγε τους πελάτες και τη φθονούσαν αποφάσισε να ρίξει άγκυρα σε αυτόν τον ήσυχο και ταπεινό οίκο του μεροκάματου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΗΣΙ
 

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Μηνύματα
38
Κριτικές
5
Like
460
Πόντοι
300

EKTELESTHS

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
7
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
ΣΠΕΥΣΑΤΕ...
Φυλής 56 γύρω στις 3,είχε μια 25άρα περίπου αδύνατη με μικρά βυζά. Η υπηρεσία είπε Αλίνα, αυτή συστήθηκε ως Βερόνικα και στο σαλόνι ενας μεθυσμένος συναγωνιστής με ένα φραπέ στο χέρι τη φώναζε Σαμπίνα. Πέρασα στο δωμάτιο διστακτικός γιατί πίστευα θα με φολιάσει.
Αλλά...
Μπήκε στο δωμάτιο με νιαουρίσματα και από πίσω της ακολουθούσε ένα σκυλάκι. Έκλεισε τη πόρτα και το σκυλάκι ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να μυρίζει το πουλί μου. Του έκανα ξουτ ξουτ και αυτό δεν έφευγε, μου γρίλιζε απειλητικά. Η κοπέλα με κοιτούσε συνεχίζοντας να νιαουρίζει και με ρώτησε αν θέλω να με γλύψει αυτή ή το σκυλάκι της. Τη ρώτησα τι εννοεί; Και μου είπε ότι ο σκύλος κάνει ακάποτο και αυτή με καπότα. Της απάντησα διπλωματικά ότι θέλω να με γλύψουν και οι δυο μαζί, όπως και έγινε τελικά. Ο σκύλος με έγλυφε στα μπαλάκια και αυτή το έβαζε όλο στο στόμα της, απίστευτη αίσθηση, ακάποτο φυσικά. Σε κάποια στιγμή ο σκύλος φεύγει και πάει από πίσω της και αρχίζει να τη γλύφει, από ότι κατάλαβα έγλυφε τη κωλοτρυπίδα της, δε μπορούσα να δω, αλλά είχα φτιαχτεί άγρια. Ήμουν έτοιμος να τελειώσω και την αρπάζω πριν με τελειωσει στο στοματικό και τη βάζω πάνω μου. Για κακή μου τύχη το κωλόσκυλο θύμωσε και παει και δαγκώνει στο πουλί. Είχε μικρά κοφτερά δοντάκια σαν πριόνι. Ούρλιαξα από το πόνο. Η κοπέλα το έδιωξε από το κρεβάτι και έκανε επιθεώρηση στο πουλί μου μη τυχόν έχω πληγή. Αφού το εξέτασε διεξοδικά μου ζήτησε συγγνώμη και ανέβηκε πάνω του. Τρελάθηκα. Προσπάθησα να τη διώξω από πάνω μου για να βάλουμε προφυλακτικό αλλά έκανε σαν μανιασμένη. Μου λέει θά σου βάλω προφυλακτικό αλλά θα κάνουμε από πίσω. Νόμιζα ότι εννοούσε ότι θα καθόταν στα 4 αλλά αυτή εννοούσε για πρωκτικό. Πήγα από πίσω της, απίστευτος κώλος και ενώ πάω να μπώ στο ροζ μουνάκι της, βάζει το χέρι της και το οδηγεί στο πρωκτό της. Τρελάθηκα, ήταν ήδη σαλιωμένος από το σκύλο και μπήκε σχετικά εύκολα. Τελείωσα με το διακριτικό χτύπημα στη πόρτα.Η τσατσά χτύπησε τη πόρτα στα 9 λεπτά γιατί περίμενε κάποιος Σάκης απόξω. Έτσι άκουγα.

ΥΓ Συναγωνιστές δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, μοντελέ κορμί, νεαρά, ρομαντική, δίνει κώλο, παίρνει φοβερή πίπα. Στα αρνητικά της το κωλόσκυλο και λίγα σπυράκια στη μούρη αλλά δε φαίνονται λόγο χαμηλού φωτισμού. Α και δε δίνει γλωσσόφιλα, δε ξέρω γιατί.
( Φυλής 84 είχε μια Σόνια με φωνή κινούμενου σχεδίου " Τι κάνεις φιλαράκι; νιάου " ο τσάτσος πρέπει να ήταν μεθυσμένος και έλεγε αυτοσχέδια ποιήματα ερωτικού περιεχομένου, προσπαθώντας να παρασύρει αθώους πελάτες να φολιαστούν ως υποψιασμένος αναγνώστης του παρόντος ιστότοπου δε πέρασα ) .
Στα άλλα είχε κοπέλες από Βενεζουέλα, Κολομβία, Αργεντινή, Κοστα Ρίκα, Μαδέρα, Μεξικό, Καράκας, Ακαπούλκο, Βραζιλία και μια από Περού. Δε πέρασα με καμία, δε συγκράτησα ονόματα και διευθύνσεις.
Καλή προταπριλια και τέτοια φάση ε????
 

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Μηνύματα
271
Like
1.423
Πόντοι
201
επιτροφη απο φυλης 84 πανω οπου επετρψεψε η Αρινα,επεσαν 2 γυροι γιατι ειχα χρονια να την παρω κ ειναι καβλα η κοπελα ,κανει κ το καλυτερο βαθυ τσιμπουκι με τελειωτικο
 

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Μηνύματα
156
Κριτικές
8
Like
466
Πόντοι
301
επιτροφη απο φυλης 84 πανω οπου επετρψεψε η Αρινα,επεσαν 2 γυροι γιατι ειχα χρονια να την παρω κ ειναι καβλα η κοπελα ,κανει κ το καλυτερο βαθυ τσιμπουκι με τελειωτικο
Αλήθεια ή πρωταπριλιά??!!
 

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.086
Κριτικές
20
Like
5.982
Πόντοι
6.815
Τελευταία τροποποίηση:

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Μηνύματα
57
Like
297
Πόντοι
20
Καλησπέρα σας μόλις δοκιμάστηκε (12:30 το πρωί) στο Ιάσωνος 20γ η Αλεξάνδρα λατίνα από την Κολομβία 1,60 περίπου την έκανα ηλικία προμιλφ αλλά δεν είμαι καλος Στο να μαντεύω ηλικιες μελαχρινή αδυνοτο προς νορμαλ σώμα με πιρσινγκ και στις δυο ρωγες και με ένα ωραίο τατου στο κωλομερι που έγραφε Bon apetite (η καπως Έτσι)με ελεύθερο στοματικό έδωσε έμφαση στην καθαριότητα του παργαλατσου πίπα αρκετά καλη που μετά το πέρασμα λάστιχου έγινε ακόμα καλύτερη με έμφαση στο πουτσοκεφαλο παίχτηκαν 2 στάσεις πισωκολλητο και ιεραποστολικό χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 12-13 λεπτά χωρίς ενόχληση θα τιμηθεί ξανά αυτά από εμένα καλή συνέχεια
 

Mpooumpoukos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
481
Κριτικές
13
Like
4.560
Πόντοι
731
Ιάσωνος 46β κλασσικά εδώ και 1.5 μήνα πρωινή η Σόνια, απλά σήμερα μόνη της, μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, επίσης η Μαρία θα λείψει μερικές μέρες γιατί είναι άρρωστη.
Μιλάμε για αυτό που είχε/έχει 2-3 κοπέλες ? Σόνια καινούργια ? έχει ξαναδουλέψει πουθενά ? συγνώμη για τη ν ανάκριση.
Λοιπόν χθεσινή βραδινή στον στον εν λόγω οικο, λοιπόν πείρα την Ζινα επειδή είμαι κωλακιας, η κοπέλα είναι καλος χαρακτήρας , κωλο δεν κανει το ξεχνάμε αυτό είναι ξεκάθαρο το λένε στο πρόγραμμα για κράχτη , έκανε το γνωστο κόλπο που σφίγγει την κωλοτρυπιδα λες και εγώ είμαι πρώτη μερα στην δουλεία που δεν εχω αφήσει κωλο αγαμητο, τώρα πως κάποιος άλλος συναγωνιστής τις εχει παρει απο κωλο αυτές τις τρεις δεν ξερω....., πιπα γρηγορη λες και θα εφεβγε το πλοιο , με πουτσα κατάρτι στον κωλο δεν μπήκε ουτε καν το κεφαλακι με τα γνωστά κόλπα που κάνουν οπότε γαμισα μουνι για να μην πάει χαμένο το 20αρικο , μουνι στεγνο δεν το ευχαριστήθηκα γενικά 3 στάσης στα τέσσερα απο μπροστά και απο πάνω.
Το μόνο καλο ήταν οτι δεν ενόχλησε η τσατσα ε και πως να ενοχλήσει αφού ξέρει και η ιδια οτι κωλο δεν κάνουν οι πονηρες οπότε σε αφήνει λίγο να χαρεις την ξενέρα.
Αυτή που λες είναι είναι η Τίνα ,Ζίνα είναι μια πιο λευκή και η Λίλυ η πιο χοντρή από τις 3 τους , αυτή ίσως το δίνει το κωλί της δεν την δοκίμασα , οι άλλες δύο κλέβουν σίγουρα.
Ζήνα και Τίνα δεν γνωρίζω, η Λίλη 2 φορές τον έδωσε κανονικά και τις 2 είχε υπομονή, την 2η έφαγε και δάχτυλο κανονικά, έχω ιστορία με την συγκεκριμένη βέβαια από προηγούμενο tour οπότε πες αυτό ήταν εξτραδάκι.
Χρειάστηκε gel βέβαια αρχικά, είναι σφιχτή αρκετά, χωρίς gel παιδεύεσαι τσάμπα αν δεν είναι η άλλη τύπου Σόνια/Ηλέκτρα.
 

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Μηνύματα
156
Like
178
Πόντοι
1
H ρωσιδα η κιρα εκανε μεταγραφη σε στουντιο
κροκεων 6 Και ηλια ηλιου
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.665
Κριτικές
11
Like
12.495
Πόντοι
5.060
πέρασμα προ ολίγου στα τσαρδιά να τσεκάρω τι παίζει 3η βάρδια φυλής-φωκαίας και πέριξ και με αυτά που είδα μάγκες τα μάτια μου έκαναν πουλάκια!
Φ54 έχουμε επιστροφή Άννα-Ιλόνα κύριοι σαν το παλιό καλό κρασί θα την δοκιμάσω άλλη μέρα να δω αν είναι ακόμη σε φόρμα
Φ56 μεταγραφή αεροδρομίου Σαμπίνα αλλά με το παλιό της όνομα παρουσιάστηκε σαν Αλίνα από την τσατσά
Φ66 Ρενάτα μία φορά την εβδομάδα θα ναι εδώ και τις υπόλοιπες σε στούντιο στο Σχηματάρι, βγήκε βρώμα οτι η Σαμπίνα της έκαψε το αμάξι και τώρα κινείται μόνο με μετρό και λεωφορείο
Φ84 ήταν ένα όμορφο μελαχρινό μοντελάκι ονόματι Σόνια μας το παρουσίασε ο κυρ Βασίλης σαν αρνάκι γάλακτος ,μόλις βγήκε σαλόνι έλεγε ναζιάρικα "γκειαα σουυυ τι κάνειιιις" κι ας ήμασταν 6 άτομα εκεί... νομίζω κάπου την είχα ξαναδεί στο παρελθόν!
Φ70 σταθερά η Πέπη Τσεσμελή βαράει διπλοβάρδιες
Φ71 όροφος Λίζα ξανθιά ψιλόλιγνη κοπέλα αλλά
με πολύ ξινό ύφος δεν με έψησε να μπω μύριζε φολάρα
Φωκ17 κάτω Μικαέλα μόλις είχε φτάσει το ντελίβερι με 3 γεμάτες σακούλες απο mcdonalds έδειξα κατανόηση κι έφυγα
Φωκ25 όροφος εδώ έγινε η πρώτη κατάθεση της βραδιάς στη Βερόνικα ένα τούμπανο με ψεύτικα 4άρια βυζιά, καυλιάρικα γυαλιά μυωπίας και τατού σε όλο το σώμα...
μετά συνέχισα λίγο παρακάτω προς Πιπίνου και στο 114 είχε τρεις κοπέλες η μία ήταν η Βίκη λεπτή ξανθιά με προσωπάρα ανακοινώθηκαν τα πάντα όλα μέχρι και γλωσσόφιλα όπου εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση...
τελευταίοι οίκοι που επισκέφθηκα ήταν στη Ρεμούνδου:
Ρεμ21 λοιπόν μιας και είχα ακούσει για ένα πανέμορφο λατινάκι που την έλεγαν Πατρίτσια και γινόταν χαμός μόλις μπήκα σαλόνι πέτυχα συναγωνιστή να της κάνει πρόταση γάμου βάζοντάς της το μόνοπετρο και δίνοντάς της καινούργιο i phone 15 promax και μια ανθοδέσμη με πρόλαβε ο μπαγάσας! βγαίνω αμέσως και πάω δίπλα Ρεμ20 που είχε μια τεράστια ουρά αναμονής μέχρι έξω λέω τι γίνεται εδώ ρε παιδιά... τελικά μετά από πολύ ώρα, σπρώξιμο και ποδοπάτημα καταφέρνω να μπω στον οίκο και τι να δω! σαλονάρει η Christy White!!! παράτησε την καριέρα στην ευρώπη και την αμερική γιατί δεν την πλήρωναν όσο άξιζε και ήλπιζε οτι γυρνώντας θα την καλέσουν να γίνει κριτής στο επόμενο GNTM, κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και επειδή στα γραφεία ζήλευαν όλες που τους έτρωγε τους πελάτες και τη φθονούσαν αποφάσισε να ρίξει άγκυρα σε αυτόν τον ήσυχο και ταπεινό οίκο του μεροκάματου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΗΣΙΑ
Ταξίδι με χρονομηχανή στο 2017.:2funny: Καλή πρωταπριλιά.
 

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Μηνύματα
259
Κριτικές
1
Like
1.501
Πόντοι
201
Χθές το απόγευμα είπα και εγώ να δοκιμάσω την Χριστίνα την τσέχα πιο πολύ απο περιέργεια μια που αυτές οι γυναίκες δεν είναι του γούστου μου ( τις θέλω πιο πληθωρικές με βυζάρες κλπ).
Στο δωμάτιο ήταν πολύ αδιάφορη, άλλαζε στάσεις μηχανικά , ηταν ανέκφραστη και αισθανομουν οτι με κοιτούσε περίεργα.
Δεν κατάφερα να χύσω αλλά δεν πιεστηκα κιόλας γιατί σκέφτηκα οτι καλύτερα να κάνω οικονομία στο σπέρμα μου και να πάω στην συνέχεια κάπου καλύτερα.
Πράγματι στο καπάκι πήγα στην Ναταλί Φ27.
Φοβερή συμετοχή και άγριο σεξ που έκανα προσπάθεια για να μην τελειώσω.
Έφυγα ευτυχισμένος με το χαμόγελο του μαλάκα απο την πολύ ευχαρίστηση.
Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει την συστήνω ανεπιφύλακτα.
 

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Μηνύματα
52
Like
319
Πόντοι
20
Επιτέλους ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα:μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις έγινα τσάτσος στην Σόνια Φυλής 84 όροφος και θα με πληρώνει σε είδος... στα 3 τσιμπούκια το 1 δώρο κι ο κώλος ακάποτα...
:zfuck:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom