Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 315 άτομα (24 μέλη και 291 επισκέπτες)

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Μηνύματα
590
Like
1.852
Πόντοι
206
Παρόλο που εχει πολύ ωραίο κορμί η Αντριάννα, την μια φορά που την είδα, με ξενέρωσε πολύ η φάτσα της σε συνδιασμό με τα αυτιά της και δεν μπήκα..
Εγώ ακριβώς το αντίθετο
Είναι η απόλυτη αλβανοφατσα
Και με καυλώνει αυτό
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.151
Κριτικές
496
Like
62.023
Πόντοι
39.662
Μεταξυ μας...... :sunglasses: μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την influencer Σαμπινοψιψινελ, αυριο θα ειναι απογευματινη στις 1900 στο Βεργας 7.
Aρχικα μου ειπε οτι θα παει νυχτα αλλα καταφερα να της αλλαξω γνωμη και να παει απο το απογεμα, αντε να γαμησουμε με την ησυχια μας ρε παιδακι μου να μην εχουν 30 ατομα σειρα. :hi:
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.834
Κριτικές
8
Like
1.374
Πόντοι
216
Μεταξυ μας...... :sunglasses: μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την influencer Σαμπινοψιψινελ, αυριο θα ειναι απογευματινη στις 1900 στο Βεργας 7.
Aρχικα μου ειπε οτι θα παει νυχτα αλλα καταφερα να της αλλαξω γνωμη και να παει απο το απογεμα, αντε να γαμησουμε με την ησυχια μας ρε παιδακι μου να μην εχουν 30 ατομα σειρα. :hi:
Τι αγχώνεσαι που θα έχει 30 άτομα σειρά ,εσύ θα είσαι το διάλειμμα της για κατούρημα χαχα
 
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Μηνύματα
78
Κριτικές
2
Like
363
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστές. Οι 2 Άντζελες από φυλής 86 πάνω και κάτω ξέρουμε αν δουλεύουν κάπου αλλού; Για τη μικρή αλβανίδα γνωρίζω ότι μεταφέρθηκε στο φ59 αλλά δεν είναι ούτε εκεί.
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Κριτικές
34
Like
4.327
Πόντοι
7.195
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Μηνύματα
1.597
Κριτικές
13
Like
9.978
Πόντοι
2.046
ξερει κανεις στο Βεργας 7 πρωινη βαρδυα ποιες παιζουν μπαλα και αν αξιζουν?
Μεταξυ μας...... :sunglasses: μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την influencer Σαμπινοψιψινελ, αυριο θα ειναι απογευματινη στις 1900 στο Βεργας 7.
Aρχικα μου ειπε οτι θα παει νυχτα αλλα καταφερα να της αλλαξω γνωμη και να παει απο το απογεμα, αντε να γαμησουμε με την ησυχια μας ρε παιδακι μου να μην εχουν 30 ατομα σειρα. :hi:
ναι τώρα
που το πες δεν θα χει 30 άτομα θα ντραπούνε να στηθούν εκεί απέξω θα τους ενοχλεί ο ήλιος
 

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Μηνύματα
61
Like
120
Πόντοι
0
Έχει κανείς άποψη για την Αλεξάνδρα από Άγκυρας 12?
Από τις φωτό φαίνεται τίμιο μιλφ
Προσωπικά τη χειρότερη πολύ δήθεν πέρα από τη μέτρια εμφάνιση αυτά είναι υποκειμενικα εξάλλου μπαίνει στο δωμάτιο και μυρίζει φόλα και ξεπετα από μακρυά ψευτοπροκαταρκτικα καθαρισμός πέους και αθλιοτατη ούτε καν αεροπιπα παίξιμο του πούτσου με το χέρι με σκοπό να τελειώνουμε οδό το δυνατόν γρηγορότερα κουτοπόνηρη ερώτηση αν είμαι κουρασμένος φυσικά ξενέρωσα ούτε καν ήθελα να τη βλέπω τελείωσα με μαλακια γιατί ντράπηκα να της τη πω για μένα μακρυά φυσικά μπορεί να μην ειμουν του γούστου της αλλά αυτά ξεκαθαρίζονται από την αρχή και όχι μετά το κάψιμο του εικοσαρικου που για μερικούς βγαίνει πολύ δύσκολα
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.230
Πόντοι
18.036
Πρόσφατη συνεύρεση με ΕΙΡΗΝΗ στο Φωκαίας 17Β [μεσημέρι Τετάρτης 22/3).
Η αλήθεια ειναι οτι ηθελα να την δοκιμασω, διοτι γράφονται μόνο θετικά. Ηταν τα φιλιά που δινει και κυρίως το cim, κατι που παρειχε και νωριτερα (προ covid) ως Στέλλα στο Διδύμου 22. Τοτε δουλευε (απο Φεβρ 2019 ως Μάρτιο 2020) παρεα με Αγγέλα και Ρίτα.:coffee: ***Για τη Ριτα εγραψα απο τοτε οτι ειναι μετριατζα. Η Αγγελα βρισκεται σημερα στο Φωκ 19 ως Αλεξανδρα και εχει πεσει σε απόδοση. Η ΡΙΤΑ λειπει.

Αρχικα περασα Δευτερα απογευμα και Τριτη πρωι απο τα Φωκ 17. Η Ειρηνη ειχε ρεπό και γυρισε τελικα Τριτη απογευμα. Ως τότε την αναπλήρωνε η νεαρη Ναταλί (ομορφη σε απλο προγραμμα). Οποτε την Ειρηνη την πετυχα την Τεταρτη μεσημερι, αν και συνηθως δουλευει διπλοβάρδια. Στον οικο ειναι διαθεσιμα ΔΥΟ μονο δωματια. Στο τριτο εχουν χαλασμενα υδραυλικα, οπως ειπε η τσατσα.:embarrased: Κλεισμενα και τα δυο δωμάτια. Το προγραμμα που ανακοινωσε η χοντρη ηταν OWO, 69, ολες οι στασεις και COB. Περιμενα να δω την Ειρήνη να βγει και ρωτησα την υπηρέτρια αν κανει CIM. Tωρα ειπε οτι κανει.:O Δηλ ανακοινώει ο,τι θέλει. Μετα βγηκε η Ειρηνη απο το δωματιο: μια κοπελα γυρω στα 28-29 ειναι με συμπαθητικο προσωπο για τους μη γνωριζοντες, μαυρα μαλλια πιασμενα, κανονικο σωμα, άκωλη και 1.5ρι στηθος. Βασικά αν την δεις εξω με πολιτικά, δεν εστιάζεις πάνω της. Πληρωσα να περασω, μιας και δεν υπηρχαν αξιοπιστες εναλλακτικές.:undecided-old: Να εχετε υποψιν οτι η Ειρηνη πηγε για λιγο στην κουζινα και μετα σφαιρα για το 2ο δωμάτιο. Μπάνιο δεν εκανε προ της μεταβασης. Περιμενα καμποσο στο σαλόνι διοτι ο προηγουμενος παπαρας μιλουσε δυνατά στο τηλεφωνο με εναν φιλο του και ακουγοταν εξω: «ελα Γιάννη, δεν εχω φάει ακόμη. Για την δουλειά μιλησα με τον πεθερο μου και θα κανονισουμε».:headbang: Αργησε βεβαια ο παπαρας και βγηκε με το κρανος του δικύκλου στο χέρι.

Πριν μπω ξεκαθαρισα στην τσατσα να μην ερθει η Ειρηνη μεσα, ώσπου να ετοιμασθω. Τα δωματια τα ξερετε: διαστασεις Μεταξουργειου, στυλ σπιρτοκουτο.:( Μικρά με ελαχιστο χωρο ένθεν κακείθεν της κλίνης. Κρεμαστρα η γνωστή σανιδα καρφωμενη στον τοιχο. Ουτε καρεκλα ουτε τιποτα. Νιπτηρας του 1980 και διπλα ενα μικρο κομοδινο με ανοικτα μωρομαντηλα, χαρτι υγεια και δυο καποτες της πλάκας. Για να μην μακρυγορώ και κουραζω (θα ερθει κριτική) θα αναφερω τα εξης: πολλοι γραφουν για γλωσσόφιλα που δινει η Ειρηνη. Μαλλον οσοι το γραφουν δεν εχουν γευθει γλωσσόφιλα. Η Ειρηνη κανει παιχνιδια με τη γλωσσα, δηλ να πλεκονται οι δυο γλώσσες, οχι πιο μεσα ουτε να της ρουφηξεις τα χειλη. Τραβιέται εκει. Ε αυτο δεν λεγεται φιλί με γλώσσα. Αλλά φαινεται οτι σε πολλούς η αγαμια εχει κάψει τον εγκέφαλο και τις βλέπουν ολες οπλοπολυβολα του σεξ. Ή δεν εχουν πηδήξει καλύτερες.:confused:

Φιλαει στο στηθος και ειναι θερμή η Ειρήνη (ελαχιστη γνωση ελληνικων -αγγλικών), αλλά η άκα πιπα της ειναι μετρια. Ηταν καθαρη στη σταση 69, αλλά εκει εβαζε δοντι στην πιπα, οποτε αναγκαστηκα να την διακοψω. Η κοιλιά της ειναι ελαφρως χαλαρη και πρεπει να προσεξει εδω. Στο σεξ βαλαμε δικο μου προφυλακτικο. Στο cow girl το κατεχει καλά και προσπαθει να δωσει δυνατο ρυθμο (για να ολοκληρωσεις βεβαια). Και στο spider ειναι καλή. Στο αναποδο cow girl ειναι μέτρια (αυτο που ακουμπαει με τα γονατα. Διοτι το πορνοστατικο δεν το κατεχει). Στα τεσσερα στηθηκε καλά και δεν εκλεψε. Τελειωτικο εγινε στο στομα της.:sunglasses: Τα εφτυσε στον νιπτηρα και σκουπιστηκε με τα μωρομαντηλα του κομοδινου. Σε καθε αλλαγη στασης ελεγε davai, που συμαινει «συμφωνοι, εγινε». Τα γνωστα επιφωνηματα-κραυγες δεν τα εκανε μαζι μου. Τα εκανε στον προηγουμενο, διοτι η ηχομόνωση ειναι αθλια.

Συμπερασματικα λεω οτι η Ειρηνη ειναι μια συμπαθηκτικη κοπέλα με καλο προγραμμα. Δεν απεφυγε κατι ουτε εκλεψε. Παλια μπορει να εδινε παθιασμενα γλωσσόφιλα· σε μενα δεν εγινε αυτο. Ουτε κανει πιπα καλή, αλλά μετρια και στα γρηγορα περιποιηση της γυρω περιοχής. Με αλλα λόγια ακολουθει μηχανικό πρόγραμμα, αφου εχει μονιμους πελάτες ή αρκετοι ολοκληρωνουν γρηγορα ή μονο με πιπα. Τονιζω το τελευταιο διοτι μετα το reverse cow girl αρχισα να χανω στυση και μου ζητησε να με τελειωσει με στοματικο. Εκει εγινε ανορθωση με το χερι και κατοπιν το doggy. Αρα ειναι υπερβολές τα οσα γραφονται τωρα περί σούπερ πόρνης στο κρεβάτι. Η τσατσά την φωναξε στο 9ο λεπτό, αλλά καθισαμε 12 λεπτα στο δωμάτιο.:birdman: Αρα μπαρούφες οτι θα καθισετε 15 λεπτα χωρις ενοχληση. Θεωρώ βέβαιο ότι η Ειρηνη ηταν πολύ καλύτερη και πιο θερμή στο Διδύμου 22, αλλά και αργότερα οταν ξεκίνησε στο Φωκ 17Β. Σήμερα ακολουθεί την πεπατημένη τακτική του κουρδισμένου ρολογιού (ως μηχανή), η οποία σημαίνει διάθεση ξεπέτας. Φυσικά έχει πολλούς αγάμητους και σαλιάρηδες, οπότε δεν θα ζημιωθει απο χρήματα.
Λογω του τελειωτικου στο στομα, ισως την επισκεφθω στο απώτερο μελλον, διοτι αποκόμισα ως εμπειρία ο,τι ηταν να παρω.

-Κατοπιν περασμα στο Διδυμου 27. Μονο η Μιλένα ηταν και με συνεχομενα δωματια. Τσατσα η γνωστη με το ξανθο κατσαρο μαλλι που κρουει θυρα στο 8’. Ο οικος αυτος εδω και καιρό εκλεινε στις 17:00, μιας και δεν ειχαν πολλές εργαζόμενες. Με αναγούλα διαβάζω οτι το απογευμα διακονεί πλεον η Κατερινα το βατράχι (προχθες Διδ 22, παλαιοτερα Διδ 18 κλπ).:confused:

-Μην συνεχίζουμε άλλο με τα φιλολογικα και την ορθή γραφή λέξεων. "Ὁ Ἰάσων, τοῦ Ἰάσονος" ειναι η γραφή στην αρχαϊζουσα και στην καθαρευουσα. Και στη δημοτικη αυτη ειναι η σωστή γραφή, αν και τεινει να επικρατησει η γραφη "του Ιάσωνα". Αν ανοιξει καποιος την tv στις ειδησεις ή αλλο προγραμμα, θα διαπιστώσει την αγραμματοσύνη των νεοελλήνων σε πιο απλές φράσεις. ***Όταν δόθηκαν ονοματα στις οδους, ειχαμε την καθαρευουσα ως επισημη γλωσσα στις υπηρεσίες (ορθά) και εμειναν οι τιτλοι. ***Οι φιλόλογοι ξερουν τους γραμματικούς κανονες και τις εξαιρεσεις, αλλά τις θυμουνται μόνο οσοι ασχολουνται συνεχεια με τη μελέτη αρχαίων ή μεσαιωνικων κειμένων.:coffee:

DSCN3231.JPG

PHOTO: Περιστέρι στον εξώστη εγκαταλελειμμένου διώροφου κτηρίου στο Μεταξουργείο.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Μηνύματα
901
Κριτικές
48
Like
4.676
Πόντοι
2.836
Πέρασμα την Πέμπτη στην 1η βάρδια στο φυλης 86Β. Υπηρεσία μια συμπαθεστατη κυρία ενώ κοπέλα ήταν μια όμορφη για τα γούστα μου Κολομβιανή, μέτριο ύψος με υπερτουμπανο στήθος. Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα. Μετά από αρκετή σκέψη πήρα την απόφαση να περάσω. Έρχεται η κοπέλα στο δωμάτιο, πλησιάζει, ανοίγει προφυλακτικό. Τη σταματάω και της ζηταω να χρησιμοποιήσει πρώτα το χέρι της ώστε να πετύχουμε μια σχετική ανόρθωση. Αρνείται. Της λέω, στοπ μη συνεχίσεις. Φωνάζει την υπηρεσία, της λέω ότι οκ, είπαμε απλό πρόγραμμα αλλά κάπου έλεος. Μου φέρνει αμέσως το 20αρικο πίσω και μου λέει απογοητευμένη ότι είμαι ο 6ος σήμερα που του έχει επιστρέψει χρήματα, και ότι έχει τραβήξει πολλά με τη συγκεκριμένη εθνικότητα. Το όνομα της κοπέλας ήταν Μελίσα αν θυμάμαι καλά. Προσοχή συναγωνιστές, είπαμε ότι δε μπορούμε να έχουμε τρελές απαιτήσεις στο 20αρικο αλλά μην το ξεφτιλισουμε. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι περίπτωση που την έχουν βάλει να δουλέψει με το ζόρι, αλλά αν την έβαζαν με το ζόρι σίγουρα δε θα έκανε θέμα που της είπα να πιάσει έναν πουτσο με το χέρι. Έλεος
Ψόφιο λατινάκι; πρωτοφανές!
"Δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις" θα αποφανθούν οι φιδέμπορες...
 

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Μηνύματα
500
Κριτικές
5
Like
1.318
Πόντοι
486
Ξέρει κανείς Λάνα Ρουμάνα από Λιοσίων 73α/β που είναι;
Τι καβλιαρα ήταν αυτή η μπαμπατσικη...
Επίσης η Νικόλ από το ίδιο ίδρυμα, Ρωσίδα, πέρυσι τέτοια εποχή την έπαιρνα.
Καλά η Κέιτι ήταν το αστέρι, αλλά σταμάτησε έκανε και παιδί...
Αλήθεια ρε παιδιά,τι απέγινε το μωράκι η Λανα
Πολύ καλή από την εποχή Πιπίνου 118!!
 

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.964
Κριτικές
1
Like
4.693
Πόντοι
456
Πρόσφατη συνεύρεση με ΕΙΡΗΝΗ στο Φωκαίας 17Β [μεσημέρι Τετάρτης 22/3).
Η αλήθεια ειναι οτι ηθελα να την δοκιμασω, διοτι γράφονται μόνο θετικά. Ηταν τα φιλιά που δινει και κυρίως το cim, κατι που παρειχε και νωριτερα (προ covid) ως Στέλλα στο Διδύμου 22. Τοτε δουλευε (απο Φεβρ 2019 ως Μάρτιο 2020) παρεα με Αγγέλα και Ρίτα.:coffee: ***Για τη Ριτα εγραψα απο τοτε οτι ειναι μετριατζα. Η Αγγελα βρισκεται σημερα στο Φωκ 19 ως Αλεξανδρα και εχει πεσει σε απόδοση. Η ΡΙΤΑ λειπει.

Αρχικα περασα Δευτερα απογευμα και Τριτη πρωι απο τα Φωκ 17. Η Ειρηνη ειχε ρεπό και γυρισε τελικα Τριτη απογευμα. Ως τότε την αναπλήρωνε η νεαρη Ναταλί (ομορφη σε απλο προγραμμα). Οποτε την Ειρηνη την πετυχα την Τεταρτη μεσημερι, αν και συνηθως δουλευει διπλοβάρδια. Στον οικο ειναι διαθεσιμα ΔΥΟ μονο δωματια. Στο τριτο εχουν χαλασμενα υδραυλικα, οπως ειπε η τσατσα.:embarrased: Κλεισμενα και τα δυο δωμάτια. Το προγραμμα που ανακοινωσε η χοντρη ηταν OWO, 69, ολες οι στασεις και COB. Περιμενα να δω την Ειρήνη να βγει και ρωτησα την υπηρέτρια αν κανει CIM. Tωρα ειπε οτι κανει.:O Δηλ ανακοινώει ο,τι θέλει. Μετα βγηκε η Ειρηνη απο το δωματιο: μια κοπελα γυρω στα 28-29 ειναι με συμπαθητικο προσωπο για τους μη γνωριζοντες, μαυρα μαλλια πιασμενα, κανονικο σωμα, άκωλη και 1.5ρι στηθος. Βασικά αν την δεις εξω με πολιτικά, δεν εστιάζεις πάνω της. Πληρωσα να περασω, μιας και δεν υπηρχαν αξιοπιστες εναλλακτικές.:undecided-old: Να εχετε υποψιν οτι η Ειρηνη πηγε για λιγο στην κουζινα και μετα σφαιρα για το 2ο δωμάτιο. Μπάνιο δεν εκανε προ της μεταβασης. Περιμενα καμποσο στο σαλόνι διοτι ο προηγουμενος παπαρας μιλουσε δυνατά στο τηλεφωνο με εναν φιλο του και ακουγοταν εξω: «ελα Γιάννη, δεν εχω φάει ακόμη. Για την δουλειά μιλησα με τον πεθερο μου και θα κανονισουμε».:headbang: Αργησε βεβαια ο παπαρας και βγηκε με το κρανος του δικύκλου στο χέρι.

Πριν μπω ξεκαθαρισα στην τσατσα να μην ερθει η Ειρηνη μεσα, ώσπου να ετοιμασθω. Τα δωματια τα ξερετε: διαστασεις Μεταξουργειου, στυλ σπιρτοκουτο.:( Μικρά με ελαχιστο χωρο ένθεν κακείθεν της κλίνης. Κρεμαστρα η γνωστή σανιδα καρφωμενη στον τοιχο. Ουτε καρεκλα ουτε τιποτα. Νιπτηρας του 1980 και διπλα ενα μικρο κομοδινο με ανοικτα μωρομαντηλα, χαρτι υγεια και δυο καποτες της πλάκας. Για να μην μακρυγορώ και κουραζω (θα ερθει κριτική) θα αναφερω τα εξης: πολλοι γραφουν για γλωσσόφιλα που δινει η Ειρηνη. Μαλλον οσοι το γραφουν δεν εχουν γευθει γλωσσόφιλα. Η Ειρηνη κανει παιχνιδια με τη γλωσσα, δηλ να πλεκονται οι δυο γλώσσες, οχι πιο μεσα ουτε να της ρουφηξεις τα χειλη. Τραβιέται εκει. Ε αυτο δεν λεγεται φιλί με γλώσσα. Αλλά φαινεται οτι σε πολλούς η αγαμια εχει κάψει τον εγκέφαλο και τις βλέπουν ολες οπλοπολυβολα του σεξ. Ή δεν εχουν πηδήξει καλύτερες.:confused:

Φιλαει στο στηθος και ειναι θερμή η Ειρήνη (ελαχιστη γνωση ελληνικων -αγγλικών), αλλά η άκα πιπα της ειναι μετρια. Ηταν καθαρη στη σταση 69, αλλά εκει εβαζε δοντι στην πιπα, οποτε αναγκαστηκα να την διακοψω. Η κοιλιά της ειναι ελαφρως χαλαρη και πρεπει να προσεξει εδω. Στο σεξ βαλαμε δικο μου προφυλακτικο. Στο cow girl το κατεχει καλά και προσπαθει να δωσει δυνατο ρυθμο (για να ολοκληρωσεις βεβαια). Και στο spider ειναι καλή. Στο αναποδο cow girl ειναι μέτρια (αυτο που ακουμπαει με τα γονατα. Διοτι το πορνοστατικο δεν το κατεχει). Στα τεσσερα στηθηκε καλά και δεν εκλεψε. Τελειωτικο εγινε στο στομα της.:sunglasses: Τα εφτυσε στον νιπτηρα και σκουπιστηκε με τα μωρομαντηλα του κομοδινου. Σε καθε αλλαγη στασης ελεγε davai, που συμαινει «συμφωνοι, εγινε». Τα γνωστα επιφωνηματα-κραυγες δεν τα εκανε μαζι μου. Τα εκανε στον προηγουμενο, διοτι η ηχομόνωση ειναι αθλια.

Συμπερασματικα λεω οτι η Ειρηνη ειναι μια συμπαθηκτικη κοπέλα με καλο προγραμμα. Δεν απεφυγε κατι ουτε εκλεψε. Παλια μπορει να εδινε παθιασμενα γλωσσόφιλα· σε μενα δεν εγινε αυτο. Ουτε κανει πιπα καλή, αλλά μετρια και στα γρηγορα περιποιηση της γυρω περιοχής. Με αλλα λόγια ακολουθει μηχανικό πρόγραμμα, αφου εχει μονιμους πελάτες ή αρκετοι ολοκληρωνουν γρηγορα ή μονο με πιπα. Τονιζω το τελευταιο διοτι μετα το reverse cow girl αρχισα να χανω στυση και μου ζητησε να με τελειωσει με στοματικο. Εκει εγινε ανορθωση με το χερι και κατοπιν το doggy. Αρα ειναι υπερβολές τα οσα γραφονται τωρα περί σούπερ πόρνης στο κρεβάτι. Η τσατσά την φωναξε στο 9ο λεπτό, αλλά καθισαμε 12 λεπτα στο δωμάτιο.:birdman: Αρα μπαρούφες οτι θα καθισετε 15 λεπτα χωρις ενοχληση. Θεωρώ βέβαιο ότι η Ειρηνη ηταν πολύ καλύτερη και πιο θερμή στο Διδύμου 22, αλλά και αργότερα οταν ξεκίνησε στο Φωκ 17Β. Σήμερα ακολουθεί την πεπατημένη τακτική του κουρδισμένου ρολογιού (ως μηχανή), η οποία σημαίνει διάθεση ξεπέτας. Φυσικά έχει πολλούς αγάμητους και σαλιάρηδες, οπότε δεν θα ζημιωθει απο χρήματα.
Λογω του τελειωτικου στο στομα, ισως την επισκεφθω στο απώτερο μελλον, διοτι αποκόμισα ως εμπειρία ο,τι ηταν να παρω.

-Κατοπιν περασμα στο Διδυμου 27. Μονο η Μιλένα ηταν και με συνεχομενα δωματια. Τσατσα η γνωστη με το ξανθο κατσαρο μαλλι που κρουει θυρα στο 8’. Ο οικος αυτος εδω και καιρό εκλεινε στις 17:00, μιας και δεν ειχαν πολλές εργαζόμενες. Με αναγούλα διαβάζω οτι το απογευμα διακονεί πλεον η Κατερινα το βατράχι (προχθες Διδ 22, παλαιοτερα Διδ 18 κλπ).:confused:

-Μην συνεχίζουμε άλλο με τα φιλολογικα και την ορθή γραφή λέξεων. "Ὁ Ἰάσων, τοῦ Ἰάσονος" ειναι η γραφή στην αρχαϊζουσα και στην καθαρευουσα. Και στη δημοτικη αυτη ειναι η σωστή γραφή, αν και τεινει να επικρατησει η γραφη "του Ιάσωνα". Αν ανοιξει καποιος την tv στις ειδησεις ή αλλο προγραμμα, θα διαπιστώσει την αγραμματοσύνη των νεοελλήνων σε πιο απλές φράσεις. ***Όταν δόθηκαν ονοματα στις οδους, ειχαμε την καθαρευουσα ως επισημη γλωσσα στις υπηρεσίες (ορθά) και εμειναν οι τιτλοι. ***Οι φιλόλογοι ξερουν τους γραμματικούς κανονες και τις εξαιρεσεις, αλλά τις θυμουνται μόνο οσοι ασχολουνται συνεχεια με τη μελέτη αρχαίων ή μεσαιωνικων κειμένων.:coffee:

DSCN3231.JPG

PHOTO: Περιστέρι στον εξώστη εγκαταλελειμμένου διώροφου κτηρίου στο Μεταξουργείο.
Πορνιάρα και καυλωτική η φωτό με το περιστέρι παίκτη ...

Συγχαρητήρια ..
 

Dsar263

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Μηνύματα
819
Κριτικές
23
Like
7.731
Πόντοι
2.036
Μεταμεσονυχτια καταθεση στο Μεταξουργειο, Μεγ. Αλεξανδρου 17 οροφος ... οπου δουλευε η νταρντανοΡουμανα Χριστινα....βυζαρες και μεγαλη γεματη κωλαρα για doggystyle, χουφτωσα πολυ υλικο σε αυτη την σταση....δεν ενοχλησε η τσατσα και τελειωσα με την ησυχια μου....γενικα εχει ησυχια στο μεταξουργειο λογο του ραμαζανιου οπως πολυ σωστα εγραψαν οι προηγουμενοι....Η φωτο απο το "ρομαντικο" δωματιο...
20230327_001040.jpg
 

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Μηνύματα
355
Like
1.361
Πόντοι
201
Κάποια ωραία πουτάνα του 20άρικου ηλικίας κάτω των 40 ετών που να κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό είτε στην πρωινή είτε στην απογευματινή βάρδια έχει να προτείνει κάποιος; (Δεκτές προτάσεις και με p.m).
 
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Μηνύματα
78
Κριτικές
2
Like
363
Πόντοι
20
Ψόφιο λατινάκι; πρωτοφανές!
"Δεν κατάφερες να την ξεκλειδώσεις" θα αποφανθούν οι φιδέμπορες...
Τι να ξεκλειδώσω; Χάκερ είμαι;; Χαχαχα στην τελική δεν την έβαλα να πιάσει σκατα!
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.665
Κριτικές
11
Like
12.494
Πόντοι
5.060
Τι να ξεκλειδώσω; Χάκερ είμαι;; Χαχαχα στην τελική δεν την έβαλα να πιάσει σκατα!
Προτείνω νέο super ultra normal πρόγραμμα στα Λατινόσπιτα. Απαγορεύεται κάθε σωματική επαφή με την πουτάνα, εσύ απλά τη βλέπεις, αν της καβλώσει ίσως και να βγάλει κανένα ρούχο, και τελειώνεις τραβώντας μαλακία. Και όλα αυτά μόνο με 20 ευρώ.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
477
Κριτικές
13
Like
4.549
Πόντοι
731
Επισκεψη προ ολιγου στο Ιασωνος 44 δεξι με τα σκαλακια καθως ειχα μια πληροφορια που αποδειχθηκε τζιφος.
Στον οικο ηταν η πιτσιρικα η Μπελλα με τα πολλα τατου στο σωμα της και η Ντανιελα το ξανθο αδυνατο στυλιαρι που εχει μουνεψει αρκετα. Στο 10ρικο τα κοριτσια μας. Τσατσα η Νελλυ εσπαγε αρχιδια ειχε εγλωβισει 3-4 ατομα στο σαλονι.

Μ.Α 21 ισογειο δυο γυφτολατινες αδιαφορες.

Μ.Α 21 οροφος μια νεαρη λατινα δε θυμαμαι ονομα, βλεπόταν ...

Κολωνου 32 γωνια η Ριτα η μουναρα απλο στα 20 με δωρο παθητικο γλειφοκωλι εκτος προγραμματος.

Στο ξενοδοχειο απεναντι απο το Κ32 υπηρχε αρκετη κινηση απο γυναικες κυριως, ειδα να βγαινει ενα καλο τεμαχιο αλλα δεν πηγε σε κανα μπουρδελο για δουλεια.

Πολυ μειωμενη η κινηση στην Ιασωνος μιας και ειναι σε ισχυ το ραμαζανι.
Για την μία από τις 2 στο Μ.Α 21 έγραψα την 1η μου κριτική αλλά δεν ανέβηκε ποτέ :S
Αυτό με το Ραμαζάνι μου διέφυγε και αναρωτιόμουν χθές γιατί ήταν λίγοι οι Πάκιδες, ανεβαίνει η θερμοκρασία και το επίπεδο της μπόχας μαζί κυρίως στην Ιάσονος.

Στα Κολωνού 32-30 γινόταν λίγο χαμούλης το απόγευμα, στο 32 2 δωμάτια κλειστά και 2 αναμονές , στο δίπλα στην υπόγα που ενώ έχει 2 εμφανίσιμες κοπέλες δεν έχω περάσει ακόμα λόγο χώρου ήταν 2 παρέες 3+2 πιτσιρικάδες αλλοδαπής καταγωγής που περίμεναν να περάσουν για παρτούζα, πάρτυ τα χλαμύδια σκέφτηκα :cheesy: πρέπει να είχε βουλώσει και κανάς νιπτήρας γιατί είχε νερά κάτω.

Πέρασα με Αναστασία στο Κ15 δεξιά, σχετικά ψηλή, νορμάλ σώμα με λίγα παραπάνω κιλά, σχετικά πεσμένο 2άρι βυζί αλλά όχι νερουλό, οκ κώλο στο όρθιο στα 4 χάνει λίγο λόγω σωματότυπου, μαλί μελαχρινό-ξανθό βαμμένο κοτσιδάκια, καλό δέρμα.
Καλή πίπα χωρίς δόντι, έκατσε και με πλάτη καθρέπτη να βλέπω. Καβάλησε καλά σε reverse, έκανε και παιχνίδι με τον καθρέπτη, στα θετικά κάποια στιγμή που έχασα το 100% , ξεκαβάλησε και άρχισε να παίζει με τις μπάλες όσο τον έπαιζα μέχρι να φτιαχτώ από μόνη της, τελειώσαμε στα 4 χωρίς βιασύνη, θετικό πρόσημο θα πώ αν και δεν με καύλωσε όσο περίμενα, θα ξαναπεράσω ποιο φτιαγμένος για επαναληπτικό.
 

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Μηνύματα
421
Like
727
Πόντοι
81
Πέρασα σήμερα το πρωί από το μπαρμποσπιτο και ήταν ανοιχτό. Δεν ξέρω αν έχει γυρίσει η Μπαρμπορα. Γνωρίζει κανείς?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom