Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 463 άτομα (21 μέλη και 442 επισκέπτες)

papaphilips

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21.116
Κριτικές
94
Like
46.395
Πόντοι
17.311
Τι απέγινε άραγε εκείνο το Chat/Άρλεκιν thread;
πρεπει να ανοιχτει νεο θρεντακι με τα υπερναυαγια.
με τις εξομολογησεις και τα απομνημονευματα τους.
τιτλος ?
"ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΩΗΣ - Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΟΥ"
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.040
Κριτικές
1.245
Like
191.166
Πόντοι
45.465
Στο διδύμου 22 ειναι μια καινούρια, η Αγγέλα ,μελαχρινή μιλφ ρωσιδα με τατουαζ παλαιάς Ρωσικής κοπής στο μπράτσο, φάτσα πρόστυχη
Ωραίος, αλλά όχι και καινούργια η Αγγέλα, απλά ξαναγύρισε μετά τη καραντίνα
 

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Μηνύματα
566
Κριτικές
35
Like
3.726
Πόντοι
2.836
Μετά από μπανάρα στο Π. Ράφτη μου κόλλησε στο μυαλό τσιμπουκλαρα από Βικτώρια στο Διδυμου 27. Πέρασμα λοιπόν από εκεί, το μαγαζί κατά τις 4 άδειο, οπότε άδειασα στο στόμα της Βικτώριας. Καθαρή, πρόσχαρη στη συμπεριφορά, έχει πάρει 4 - 5 κιλά από την καραντίνα, αλλά η πίπα της πολύ ηδονική. Γλείφει αρχιδια σα να μην υπάρχει αύριο και δέχεται χυσιμο στο στομα αδιαμαρτύρητα.
 

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Μηνύματα
37
Like
142
Πόντοι
0
δεν παιζει καλοκαιριατικο να κλεισουν. Κι αν κλεισουν εσωτερικοι χωροι τα μπουρδελα δεν βαζουν λουκετο, οπως καραντινα απλα θα ξαναβρουν δουλεια οι τσιλιαδοροι. Εδω δεν μειναμε μεσα χειμωνιατικο, θα μεινουμε καλοκαιρι;
Ρε μάγκες εγώ σας λέω αυτό που ακούγεται στην πιάτσα..
Φυσικά κ θα λειτουργούν όπως κ πριν..
 

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εχθές τη νύχτα στο Φολης 66β είχανε μια μαύρη μπιούτι με ξεφουσκωτα κρεμασμένα βυζια. Όχι τη γνωστή μασταροφόρο και μαρσιποφόρο μπιούτι. Είναι εμπορικό τρικ.

Επίσης προτεινω το νήμα να χωριστεί στα δύο,στους μεγαλογαμιάδες που γαμούν δύο ώρες στο βορδελο και στους μικρογαμιάδες του πεντάλεπτου.

ΑΜ πώς ,όλοι ίσα κι όμοια;
 

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Μηνύματα
227
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Εχθές τη νύχτα στο Φολης 66β είχανε μια μαύρη μπιούτι με ξεφουσκωτα κρεμασμένα βυζια. Όχι τη γνωστή μασταροφόρο και μαρσιποφόρο μπιούτι. Είναι εμπορικό τρικ.

Επίσης προτεινω το νήμα να χωριστεί στα δύο,στους μεγαλογαμιάδες που γαμούν δύο ώρες στο βορδελο και στους μικρογαμιάδες του πεντάλεπτου.

ΑΜ πώς ,όλοι ίσα κι όμοια;
Την ξέρουμε και αυτή την Μπιούτη είναι πολύ καιρό εκεί.. Προσωπικά από τις δύο προτιμώ αυτήν του 66 την αδύνατη , την έπαιρνα παλιά και Μετάξι
 

M1LfoS1

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Μηνύματα
50
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι η Αλιονα στο δίδυμου ;
 

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Μηνύματα
608
Κριτικές
21
Like
5.629
Πόντοι
1.436
Όπως βλέπετε, παρά το άνοιγμα των οίκων, προσωπικά δεν γράφω κριτικές. Οι λόγοι είναι, πρώτον, ότι οι επιλογές είναι ελάχιστες και, δεύτερον, ότι πάω στα στανταράκια μου, αποφεύγοντας το ρίσκο.

Ένα από τα στανταράκια, όπως έχω ξαναγράψει είναι και η Νέλλυ.
Εχθές, λοιπόν, κατά την 1η βάρδια, την πρωινή, πέρασα από το Φυλής 109 όροφο.

Η υπηρεσία μού είπε ότι η συγκεκριμένη θα ερχόταν την 3η βάρδια... αν και η εταίρα με είχε πληροφορήσει ότι η εγκατάστασή της στην 1η βάρδια θα ήταν μόνιμη. :jerking:

Πετάγεται η Βικτώρια (η οποία ήταν και η μόνη κοπέλα του οίκου εκείνη την ώρα), με αρχίζει στις αγκαλιές κλπ και με πείθει να περάσω.
Δε χρειάστηκε πολύ. Οι καύλες μου είχαν βαρέσει κόκκινο και είχα αιφνιδιαστεί που θα έφευγα όπως μπήκα... :confused:

Εμφανισιακά, όπως έχει ξαναγραφτεί, είναι μια μιλφ κάπου στα 40 και καστανόξανθη 1,60 με 1,65 ύψος.
Δεν μπορώ να πω ότι πριν ήταν ωραία. Αλλά είχε καλοδιατηρημένο σώμα. Η φάτσα της δεν ήταν το δυνατό της σημείο αλλά χάλασε κι άλλο.
Ωστόσο, η πρώτη καραντίνα απέβη μοιραία για τη Βικτώρια. Την έριξε πάρα πολύ σωματικά. Μέχρι και σήμερα δεν έχει επανέλθει.
Τώρα πια είναι μία γυναίκα κάτω του μετρίου εμφανισιακά.
Όλα τα παραπάνω προσπαθεί να τα εξισορροπήσει με τις υπηρεσίες και τη συμμετοχικότητά της.

Νομίζω ότι το πρόγραμμά της είναι σεξ σε όλες τις στάσεις, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Επειδή είμαι από αυτούς που αν βρουν καλή πίπα... υπάρχει περίπτωση να την προτιμήσουν από την κολπική διείσδυση, το έργο άρχισε και τελείωσε με ελεύθερο στοματικό.
Μπορεί να μην κάνει deepthroat αλλά επιδίδεται σε εξαιρετικό βεντουζάρισμα.

Τέλος, τα air conditions σε αυτο τον οίκο μού φαίνονται ρυθμισμένα σε πιο χαμηλή θερμοκρασία από όσο θα έπρεπε. Τα δε στρώματα των κρεβατιών θέλουν επειγόντως αλλαγή.

Ευχαριστώ για το χρόνο.
Υγιαίνετε και ευημερείτε.

:hi:
 

mentas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Μηνύματα
36
Κριτικές
16
Like
220
Πόντοι
10
Στοχευμένες επισκέψεις για στοματικό.
1η στη Μόνικα στα μεγάλα νούμερα της φυλής.
Πήρε κιλά.... αλλά δεν ξέχασε την τέχνη :-).
2η στην Ελένη από άγκυρας.
Copy paste σχόλιο.
Είχε υπομονή και την επιμονη το κορίτσι :-).
 

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Μηνύματα
102
Κριτικές
11
Like
931
Πόντοι
371
Έτσι!!!! Αααααχ πόσο μου λείπουνε :(

Δεν υπάρχει καν σύγκριση έτσι? Φαντάσου τώρα αυτές οι κοπέλες με αυτές τις υπηρεσίες και στο μπουρδέλο που ήτανε που είχε και μπάνιο και καθαρές πετσέτες. Στα 20 ευρο. Άμα μου το λέγανε με αυτά που βλέπω τώρα δεν θα το πίστευα.
Ετσι ακριβώς είναι.
Στο διδύμου 22 ειναι μια καινούρια, η Αγγέλα ,μελαχρινή μιλφ ρωσιδα με τατουαζ παλαιάς Ρωσικής κοπής στο μπράτσο, φάτσα πρόστυχη με έντονο μολύβι στα μάτια που γράφει πολλά χιλιόμετρα τσιμπουκικης ηδονής καθώς σε καρφώνει με αυτά στα δικά σου μπιρμπιλωτά ματακια την ώρα του πνευστού , σωμα μπαμπατσικο αλλά με ωραία κατανεμημένα κιλά, κατέχει το άθλημα και σηκώνει πολλα κύπελλα Μουντιάλ , το μόνο και μεγάλο κακό, δεν δέχεται σφυροκόπημα στα 4 και αρχίζει τη μιρλα, την πήρα μόνο σε ιεραποστολικό και ξαπλωτο εγώ από πάνω της, σεξ βατράχου, κατά τα άλλα όμως η περιποίηση, περιποίηση, τελείωμα στο στόμα της και έπειτα καραμελωμα στα πεοσφαιριδια.
Πολύ καλή περίπτωση, δύσκολα θα την ξαναπάρω όμως, διότι άμα δεν της δώσεις το μουνι στο χέρι της άλλης στα 4 δε λέει.
Είναι παλιά η Αγγελα φίλτατε,έχει κάπου τρία χρόνια στους οίκους.
 

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Μηνύματα
102
Κριτικές
11
Like
931
Πόντοι
371
Ρε μάγκες δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα τέτοια πράματα στο φόρουμ, μιας και δεν είμαι χθεσινός στο σπορ, αλλά σήμερα το απόγευμα ή έγινα μάρτυρας θαύματος ή δεν ξύπνησα ποτέ από το μεσημεριανό μου ύπνο και γράφω μάλλον από τη 5η διάσταση...

Καθώς λοιπόν τελείωνα τη τσάρκα (Φυλής), ξενερωμένος από Αουρόρες και λοιπά τρισάθλια φολίδια, και όντας έτοιμος να την κοπανήσω, λέω ας μπω και στο Φώκαιας 24 για να δω αν είναι η Τζούλια «η καινούργια». Αφού η τσατσά μετά από ερώτηση μου, με ενημέρωσε πως η Τζούλια δουλεύε βραδυνή βάρδια, μου παρουσίασε τη Μελίνα. Με το που με βλέπει η τελευταία, έρχεται καταπάνω μου, αρχίζει να μου κωλοτρίβεται, να με χουφτώνει παντού και να μου ανεβάζει τη μπλούζα για να μου γλύψει τις ρώγες και διάφορα παρόμοια. Στην αρχή «κλώτσησα» λίγο και είχα στραφεί προς τη πόρτα, αλλά με το που πάω να κάνω ένα βήμα η Μελίνα με τράβηξε πάλι προς το μέρος της και μου λέει «δεν πας πουθενά!!». Τελοσπάντων λέω από μέσα μου δεν γαμιέται το πρώτο καμμένο εικοσάρι θα είναι γιὰ τὸ τελευταίο, αυτή εδώ φαίνεται πιο καβλωμένη κι από μένα..

(Η εμφάνιση της είναι μετριότατη στη καλλίτερη, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πάνω της. Πρόκειται για ≈σαραντάρα ρωσσίδα, με σπασμένο πρόσωπο, μέτριο ανάστημα, κατάξανθο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 1,5-2άρι βυζί, λίγη κοιλιά, αλλά σχετικά ωραία μπούτια, κωλάρι και πόδια. Κανονικά δουλεύει στο Φλιππίδου 11Β απόγευμα απ’ ό,τι μου είπε, αλλά σκάτζαρε κάποια από το 24 που δεν μπορούσε να δουλέψει σήμερα)

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο άρχισε να με αγκαλιάζει και να μου δίνει γλωσσόφιλα με τρομερή λύσσα καθώς και να μου κάνει διάφορα κοπλιμέντα για το σώμα μου. Αφού (επιτέλους) κάπως ηρέμησε και σταμάτησε να με φιλάει, έτσι σαστισμένος/απορημένος όπως ήμουν και μη μπορώντας να αρθρώσω κουβέντα, τη ξαπλώνω στο κρεβάτι ανάσκελα και της κάνω ένα αρκετά περιποιητικό και σαλιάρικο γλειφομούνι (γενικά βαριέμαι και το αποφεύγω, αλλά το σήκωνε κάργα η περίσταση) το οποίο έδειξε να απολαμβάνει, ενώ παράλληλα χάϊδευα -και κατά διαστήματα έγλειφα- τα φυσικά της μαστάρια. Αφού τελείωσα, αρπάζει χωρίς πολλά-πολλά το μικρόφωνο μου και ρίχνει ένα απίστευτο σόλο σε άνω Λα ματζόρε, το οποίο θα το θυμάμαι για κανά μήνα τουλάχιστον. Εναλλαγές στο τέμπο, σάλιωμα. παίξιμο με χέρια, χωρίς χέρια, αρχιδογλείψιμο, deep throating και για κερασάκι ένα στιγμιαίο ρούφηγμα στο κεφάλι. Γενικά η πίπα της είναι αρκετά αξιόλογη.

Κατόπιν την ξαναξαπλώνω ανάσκελα και μπαίνω ιεραποστολικά σφυροκοπώντας για κανένα 10λεπτο περίπου με μικρές παραλλαγές (π.χ. σήκωμα και άνοιγμα ποδιών της στους ώμους μου), μετά την πάροδο του οποίου ήρθε και το τελείωμα. Στα λοιπά θετικά καθ’ εαυτού του ξεσκίσματος, είναι το ότι δεν κραύγαζε σαν ούρουκ χάι καθώς έμπαινα, ήταν δηλαδή πολύ ρεαλιστική και φαινόταν να το γουστάρει αρκετά.

Ωστόσο μάγκες, η φάση δεν είχε τελειώσει ακόμη...

Πάω να πλύνω τη (μ)πούτσα μου στο νεροχύτη και πριν καλά καλά ανοίξω τη βρύση, ήρθε να μου την γυαλίσει με το στόμα της κι έπειτα συνέχισε ακάθεκτη να με φιλάει και να με χουφτώνει παντού (θα είχα listerine μαζί μου, αλλά που να φανταστώ ρε μλκες) για κανένα πεντάλεπτο (κόντεψε να μου ξεριζώσει τη γλώσσα)· αφού κάποια στιγμή με έπιασαν τα γέλια και της λέω «δεν πας σιγά σιγά μέσα μην έρθει κι άλλος πελάτης;» :2funny::2funny:και η τσατσά από μέσα να της λέει «Μελίνα, μήπως φτάνει;»:2funny::2funny::2funny: Φεύγει για λίγο πάει μέσα στο κουζινάκι κι ύστερα ξαναμπαίνει μέσα στο δωμάτιο ενώ εγώ είχα βάλει μόνο σορτσάκι και ακόμη πλενόμουν και ξανά μανά... ώσπου έφτασε να μου πει να της δώσω το τηλέφωνο μου. Απίστευτα πράματα...

Ξέρω, ακούγονται περίεργα όλ’ αυτά και με το δίκιο σας (ούτ’ εγώ παίζει να με πίστευα) και αμφιταλαντευόμουν για το αν θα ήταν καλό να τα γράψω ή όχι (για να μη με περάσετε για παπατζή κυρίως), αλλά επειδή έχω ρίξει μπόλικο κραξίδι σε διαφόρους με αντίστοιχες καταστάσεις και επειδή η φάση ήταν τέζα ανορθόδοξη και περίεργη, είπα ας τα γράψω εντέλει... Τέλος, ΜΗΝ κάνετε καμμιά μαλακία και δέσετε κόμπο τη κριτική μου, το πιο πιθανό είναι ότι κι εγώ να την ξανασυνατήσω, τίποτα απ’ όλα αυτά να μην επαναληφθεί (ξέρω, τέρας αισιοδοξίας). Έψαξα να βρω άλλες κριτικές για να πάρω μια δεύτερη εικόνα και για να βεβαιωθώ ότι δεν είμαι τρελός, αλλά η μόνη που βρήκα ήταν του crabtΙts. Αν υπάρχουν άλλες, πείτε να ρίξω μια ματιά, από περιέργεια κυρίως...

Υ.Γ.¹: Βγαίνοντας από το δωμάτιο η τσατσά (μα τη Μπαναγία καλή της ώρα, εκτός από την ατάκα που έγραψα πιο πάνω, δεν έβγαλε άχνα) είχε κλάσει στο γέλιο και μου είπε «είδες που στα έλεγα;». Επίσης η Μελίνα είχε ανάψει τσιγάρο και ήρθε να με αποχαιρετήσει μαντέψτε πως...

Υ.Γ.²: Συνολική διάρκεια συνάντησης: Ένας Θεός ξέρει!!!
Δεν ακούγονται καθόλου περίεργα αυτα που γράφεις φίλτατε για την συγκεκριμένη κοπέλα.Όταν είχε εμφανιστεί στους οίκους λίγο πριν την πρώτη καραντίνα στο Φωκαίας 24 είχα παρόμοια φάση μαζί της .Την έχω πάρει σε ξενοδοχεία δεκάδες φορές.Αναμφίβολα είναι πολύ καλη σε παροχές ΑΛΛΑ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ το ακάποτο το πάει τρένο.Συνουσιάζεται ακάποτα δίχως αύριο.
 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
774
Κριτικές
10
Like
2.674
Πόντοι
6.205
γυρω στις 20 00 σημερα ...
περνωντας απο μεταξι ειδα την πορτα του περδικα 3 δεξι ανοιχτη .... μεσα κατερινα και λινα ... και οι δυο ανω των 50 για να μην πω 60 με κατερινα πιο πασαμπλ σωμα
η νικη αφαντη ..... η. λινα στριμωξε πακιστανο που ηταν ψηλος για τη ρατσα του και δεν ηξερε ο καημενος απο που να ξεφυγει
παω και στο οροφο πεδικα και μεγαλεκου οπου η κοντοκουρμενη τσατσα παρουσιασε την μαρια καινουργια κοπελα ξανθια μεχρι τους ωμους μαλλια αδυνατουλα με καλη φατσουλα πολλα υποσχομενη και μια αλλη πιτσιρικα μελαχρινη πιο κοντα μαλλια που δεν θυμαμαι πια το ονομα της . οσο μου ελεγε το προγραμμα η τσα περιμενε να αλλαξει τον φωτισμο ηλεκτρολογος της περιοχης...
ΥΓ : αν κλεισουν τα μπουρδελα παλι πιστευω οτι αξιζει καθιστη διαμαρτυρια μπουρδελιαριδων στην φυλης αντε με τους πυροβολημενους που μπλεξαμε
 
Τελευταία τροποποίηση:

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Μηνύματα
78
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Καλησπέρα παιδιά κατά την γνώμη μου το βράδυ φυλής η μόνη που αξίζει να γαμησεις είναι η Άννα η Ρουμάνα στο φωκαιας το υπόγειο, όλες οι άλλες είναι κλαμμένο εικοσαρικο.καλά για Μεταξουργείο δεν έχω να πω κάτι για τέτοιες ώρες άμα δεν σου πάρουν τα νεφρά οι περίεργες μορφές που καραδοκούν να σου πάρουν το πουτσομεδουλι σου, όπως και τα τελευταία ψιλά στην τσέπη, που κράταγες για το φρέντο καπουτσίνο σου αφτερ σεξ τότε θα στα πάρουν τα ναυάγια που ξέμειναν το βράδυ και αναζητούν λίγη γέρικη αλλά και νεανική συντροφιά.Μπορει να πάω να βρω την εξαφανισμένη από χθες Άναμπελ απλά για να της αδειάσω το σπέρμα μου στο στόμα με το κόκκινο εισιτήριο που βρήκα στο πάτωμα το πρωί.Καλά γαμησια παιδιά αμα ξέρετε για την πεταλουδιτσα που είναι τώρα ενημερώστε με.
 

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Μηνύματα
1.084
Κριτικές
15
Like
5.161
Πόντοι
746
Δεν ακούγονται καθόλου περίεργα αυτα που γράφεις φίλτατε για την συγκεκριμένη κοπέλα.Όταν είχε εμφανιστεί στους οίκους λίγο πριν την πρώτη καραντίνα στο Φωκαίας 24 είχα παρόμοια φάση μαζί της .Την έχω πάρει σε ξενοδοχεία δεκάδες φορές.Αναμφίβολα είναι πολύ καλη σε παροχές ΑΛΛΑ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ το ακάποτο το πάει τρένο.Συνουσιάζεται ακάποτα δίχως αύριο.
Να σου πω την αλήθεια αυτό σκεφτόμουν. Κάποιος εδώ μέσα (νομίζω "Σατανάς") είχε τσιμπήσει προσφάτως μια ουρηθρίτιδα και όταν αποκάλυψε σε ποιες είχε πάει, του απάντησε ο Σμύρνης ότι από αυτές που ανέφερε, θεωρούσε τη συγκεκριμένη ως πιο πιο πιθανή υπαίτια για το παράσημο. Το συνδύασα ωστόσο σε δεὐτερο χρὀνο, αλλά δε γαμιέται, τώρα είναι έτσι κι αλλιώς αργά... Δεν θα ξαναπάω πάντως εξαιτίας των ακάποτων.
Υ.Γ.: Μέχρι στιγμής πάντως δεν μου έχει εμφανιστεί κάτι (εννοείται βάρεσα με κράνος εγώ)...
 

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Μηνύματα
117
Like
587
Πόντοι
81
Δεν ακούγονται καθόλου περίεργα αυτα που γράφεις φίλτατε για την συγκεκριμένη κοπέλα.Όταν είχε εμφανιστεί στους οίκους λίγο πριν την πρώτη καραντίνα στο Φωκαίας 24 είχα παρόμοια φάση μαζί της .Την έχω πάρει σε ξενοδοχεία δεκάδες φορές.Αναμφίβολα είναι πολύ καλη σε παροχές ΑΛΛΑ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ το ακάποτο το πάει τρένο.Συνουσιάζεται ακάποτα δίχως αύριο.
Τζάπα την είχες πάρει στα ξενοδοχεία ή με λεφτά;
Εμένα προσπάθησε να μου δώσει γλωσσόφιλο στο σαλόνι, πήγα να παρασυρθώ αλλά κρατήθηκα.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Όπως βλέπετε, παρά το άνοιγμα των οίκων, προσωπικά δεν γράφω κριτικές. Οι λόγοι είναι, πρώτον, ότι οι επιλογές είναι ελάχιστες και, δεύτερον, ότι πάω στα στανταράκια μου, αποφεύγοντας το ρίσκο.

Ένα από τα στανταράκια, όπως έχω ξαναγράψει είναι και η Νέλλυ.
Εχθές, λοιπόν, κατά την 1η βάρδια, την πρωινή, πέρασα από το Φυλής 109 όροφο.

Η υπηρεσία μού είπε ότι η συγκεκριμένη θα ερχόταν την 3η βάρδια... αν και η εταίρα με είχε πληροφορήσει ότι η εγκατάστασή της στην 1η βάρδια θα ήταν μόνιμη. :jerking:

Πετάγεται η Βικτώρια (η οποία ήταν και η μόνη κοπέλα του οίκου εκείνη την ώρα), με αρχίζει στις αγκαλιές κλπ και με πείθει να περάσω.
Δε χρειάστηκε πολύ. Οι καύλες μου είχαν βαρέσει κόκκινο και είχα αιφνιδιαστεί που θα έφευγα όπως μπήκα... :confused:

Εμφανισιακά, όπως έχει ξαναγραφτεί, είναι μια μιλφ κάπου στα 40 και καστανόξανθη 1,60 με 1,65 ύψος.
Δεν μπορώ να πω ότι πριν ήταν ωραία. Αλλά είχε καλοδιατηρημένο σώμα. Η φάτσα της δεν ήταν το δυνατό της σημείο αλλά χάλασε κι άλλο.
Ωστόσο, η πρώτη καραντίνα απέβη μοιραία για τη Βικτώρια. Την έριξε πάρα πολύ σωματικά. Μέχρι και σήμερα δεν έχει επανέλθει.
Τώρα πια είναι μία γυναίκα κάτω του μετρίου εμφανισιακά.
Όλα τα παραπάνω προσπαθεί να τα εξισορροπήσει με τις υπηρεσίες και τη συμμετοχικότητά της.

Νομίζω ότι το πρόγραμμά της είναι σεξ σε όλες τις στάσεις, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Επειδή είμαι από αυτούς που αν βρουν καλή πίπα... υπάρχει περίπτωση να την προτιμήσουν από την κολπική διείσδυση, το έργο άρχισε και τελείωσε με ελεύθερο στοματικό.
Μπορεί να μην κάνει deepthroat αλλά επιδίδεται σε εξαιρετικό βεντουζάρισμα.

Τέλος, τα air conditions σε αυτο τον οίκο μού φαίνονται ρυθμισμένα σε πιο χαμηλή θερμοκρασία από όσο θα έπρεπε. Τα δε στρώματα των κρεβατιών θέλουν επειγόντως αλλαγή.

Ευχαριστώ για το χρόνο.
Υγιαίνετε και ευημερείτε.

:hi:
τελειωτικό στο στόμα; Την έχω δει κι εγώ. Πολύ χάλια. Αλλος μύστης έγραψε ότι ζήταγε και τηλ απο πελάτες. Νομίζω στον συγκεκριμένο οίκο άξιζε η Άννα. Ωραίο κορμί και σεξάκι αν ήσουν σταθερός πελάτης. Τώρα άλλαξε τόπο εργασίας
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom