Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (33 μέλη και 220 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21.950
Κριτικές
99
Like
47.384
Πόντοι
21.511
Γει χαρα να προσθεσω για την κοπελα οτι σε εμενα δεν εβγαλε καποια οσμη τιποτα.Ισα ισα οταν βγηκε απο το δωματιο οπου και την περιμεναμε να τη δουμε , πρωτα μπηκε στο δωματιο φρεσκαριστηκε και επειτα ηρθε στο σαλονι.Ενταξει φυσικα σε πιστευω δε λεω απλα μπορει να ετυχε.Παντος η κοπελα για τα δικα μου μοντελε κριτηρια βαζω αριστα.Βεβαια στα του αγωνα ποτε δε ζητω περιεργα πραγματα.Αρχικα χαλαρα μετα πιεση ξανα χαλαρα ξανα γρηγορο ρυθμο κτλ.Χουφτωμα ελευθερο αλλαγη στασεων και γενικα normal.

Τωρα που θα ξαναπαω συντομα, αμα την πετυχω, θα μπω και θα γραψω με λεπτομερειες.
Αυτα που εγραψα ηταν περιπου πριν 2 βδομαδες και ηταν η πρωτη της μερα νομιζω.
Θα δειξει...
 

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.784
Κριτικές
40
Like
6.033
Πόντοι
2.846
Μπαινω για μπανιο φρουφρου και αρωματα και κατευθειαν Πρωτα στο μεταξι υστερα φυλης.Το βραδακι θα στειλω κριτικη.Καλα γαμησια παιδια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nick9x

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Μηνύματα
578
Κριτικές
29
Like
1.763
Πόντοι
3.177
Περιστατικό από χθεσινή μεταμεσονύχτια τσάρκα φυλής: ακούγοντας για την επιστροφή της Λίζας και τη μεταγραφή της από τη φιλλιπίδου στη φωκαίας,  είπα να πάω στο φωκαίας 24 όροφο για να την τιμήσω αφού τόσα και τόσα
έχουν ακουστεί για το εξαιρετικό τσιμπούκι της και καθώς ανέβαινα τις σκάλες την πέτυχα να βγαίνει από την πόρτα του οίκου.. Φορούσε
ένα θαλασσί αέρινο φορεματάκι και σανδαλάκια σε αρχαιοελληνικό στυλ και προφανώς σχολούσε... γενικά δε μου γέμισε και τόσο το μάτι ρε
παιδιά πολύ βαλκανόφατσα σχεδόν άσχημη θα έλεγα απλά έχει καυλιάρικο στυλ και το έχει με την καυλάντα... μου λέει "για μένα ερχόσουν;" της λέω "ναι καυλιάρα για να απολαύσω την τσιμπουκάρα σου" "α ναι ε; σε περιμένω αύριο τότε" και κάνει το θεικό βάζει το χέρι της μέσα από το σορτς μου και μου πιάνει τα αρχίδια μαζί
με την πούτσα, φεύγει κατεβαίνοντας τις σκάλες και μου κλείνει το μάτι... εμένα να μου έχει γίνει κάγκελο σε δευτερόλεπτα και την κοιτούσα σα χαζός έφηβος... με κάβλωσε τόσο η παλαβιάρα που πήγα κι έριξα ένα ωραιότατο γαμήσι στη Σάντρα την ξανθομουνάρα λίγο πιο δίπλα που κάθεται πάντα
μέχρι αργά! αν και δεν τρελαίνομαι όπως είπα από εμφάνιση ένα άγριο γαμησάκι στη Λιζάρα ψήνομαι να το ρίξω τι λέτε;
Θα πας με τη Λιζάρα και θα γίνει ένα από τα στανταράκια σου,πήγαινε και θα με θυμηθείς...
 

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.712
Κριτικές
9
Like
1.628
Πόντοι
216

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Μηνύματα
314
Κριτικές
13
Like
1.361
Πόντοι
211
Θα το πεταξεις και θα το κλαις
    Να το πετάξει ,δικαίωμα του...Δικό του είναι...Γιατί όμως τις κακομαθαίνει;Με 20,με 30 ,με 50 ευρώ κάνεις θεϊκά πηδήματα και τρελές παρτούζες...Αλλά μάλλον λεφτά υπάρχουν..
 

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Μηνύματα
33
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Μαύρο στο Φιλιππίδου 11Α. Σε πρωινή μου επίσκεψη η κοπέλα (δεν θυμάμαι όνομα) μια μελαχρινή ήταν είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά επειδή δεν μπήκα μαζί της, και η τσα2 προσπάθησε να την καλύψει λέγοντας δικαιολογίες.Να κλείσουν τα κολομάγαζα που δεν σέβονται τους πελάτες τους και οι καριόλες  ας πάνε να πλένουν σκάλες ή να γυρίσουν πίσω στα κολοχώρια τους!!!
 

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.784
Κριτικές
40
Like
6.033
Πόντοι
2.846
Απογευματινη καταδρομικη στους οικους ανοχης μεταξι και φυλης γυρω στις 8.
Πολλη φασαρια απο αυτοκινητα και οδηγους στο δρομμο δυσκολα ευτασα στα μπουρδελα.
Πρωτη σταση στο πανεμορφο ευοδιαστο μεταξι οπου αντικρυσα λαους πακιδων αφροαμερικανους ινδους κινεζους αλβανους και κανα δυο Ελληνες.Μια μητερα αφρο στο στενακι βαραγε το παιδι της με τη παντοφλα δε ξερω γιατι και αυτο να κλαιει.
Ουσιαστικα νομιζα οτι βρισκομουν σε αλλη χωρα καθοτι δεν συνιθιζω να κανω βολτες στα μπουρδελα το απογευμα αλλα μονο βραδι.
Μπαινω σε δυο οικους στην Κωλονου δεν βλεπω τιποτα καλο αλλα ουτε και μετριο παρα μονο κατι μπαζοβενεζουελανες.
ΣΥνεχιζω στην Ιασωνος σε αλλα δυο δελα και οι εντυπωσεις μια απο τα ιδια.Καλα λεω γαματο το μεταξι δε συνεχιζω να μπαινω σε οικους και φευγω για φυλης.
Φυλης πηγαινα καρφωτος για την Αλεξανδρα.Ανεβαινω στον οικο τη βλεπω και θυμηθηκα οτι εργαζοτανε και σε αλους οικους της φυλης και επισης οτι δε μου αρεσε δε μουβγαζε καυλα βασικα μολις την ειδα αισθανθηκα κατι το ουδετερο οποτε και εφυγα για Φωκαιας στη Σαρα η Σονια υπηρχε ενα ψιλομπερδεμα με το ονομα.
Μπαινω μεσα περιμενω την κοπελα να βγει και παρουσιαζεται αλλη κορασιδα με το ονομα Ζενια.
Πιανουμε την ψιλη γκουβεντα με την κοπελια ρωταω πως την λενε τελικα την αλλη κοπελα, Σαρα μου απανταει και ερωτατε αν αυτη μου κανει.Ευγενικο ητανε το κοριτσι μας καλο σωματακι ψυλη ομορφουλα αλλα οχι σαν την Σαρα.
Καθομαι και σκεφτομαι που αλλου να παω?Μπαινω στον διπλανο οικο που εργαζοτανε η Καρολαιν και η Αννα.
Μεσα στον οικο ενας χαμος απο πελατες περιμενανε να τις δουνε.Βγαινει πρωτη η Καρολαιν,πρεπει να ειχε τουλαχιστον δεκα ατομα ο χωρος και με που την ειδανε ξαφνικα ο χωρος αδειασε.Φωναζε η νταρντανοτσατσα εχω και αλλη μια κοπελα.χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχα Ειχα σκασει στα γελια εκλαιγα.
Μετα απο λιγο ερχεται η Αννουλα την ξερετε δε χρειαζεται να σχολιασω.Μπαινω αμεσως δωματιο,βασικα δυο τυποι μου δωσανε τη σειρα τους και ευχαριστω γιαυτο.Ολα εξελιχθηκαν ομορφα πολυ ωραια με διαφορες στασεις κτλ.
Επειδη θελω να ειμαι ειλικρινης και παντα λεω την αληθεια ασχετα το ποσο μου αρεσει η κοπελα που γαμησα εχω να επισημανω το εξης.Στο 8 περιπου λεπτο του αγωνα με την Αννα μου ειπε τελειωσε μωρο μου.Αυτο ομολογω οτι δε μου αρεσε.Πρωτη φορα μου το κανει αλλα εγω συνεχισα για λιγο ακομη και μετα απο ενα λεπτο την εχυσα.Γιαυτο το μικρο και μονο σχολιο που μου εκανε δεν θα την ξανατιμησω.
 

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.784
Κριτικές
40
Like
6.033
Πόντοι
2.846
Μαύρο στο Φιλιππίδου 11Α. Σε πρωινή μου επίσκεψη η κοπέλα (δεν θυμάμαι όνομα) μια μελαχρινή ήταν είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά επειδή δεν μπήκα μαζί της, και η τσα2 προσπάθησε να την καλύψει λέγοντας δικαιολογίες.Να κλείσουν τα κολομάγαζα που δεν σέβονται τους πελάτες τους και οι καριόλες  ας πάνε να πλένουν σκάλες ή να γυρίσουν πίσω στα κολοχώρια τους!!!

Νομιζω σε ολους μας εχει συμβει αντιστοιχο περιστατικο.Προσωπικα οταν μπαινω στον μπουρδελο και η κοπελα δε μου αρεσει φευγω αμεσως δεν καθομαι ουτε να τη βλεπω ουτε μιλαω απλα παιρνω τα ποδια μου και σε αλλο μπουρδελακι για αναζητηση.
Τις περισσοτρες φορες ακου βρισιδια απο πισω.Και ολο αυτο γιατι το μυαλο που τους εδωσε η δημιουργος μας δεν το χρησιμοποιουν.Δε καταλαβαινουν οτι απο τη στιγμη που η κοπελα δε μας αρεσει εμεις γιατι να κατσουμε να ακουσουμε προγραμμα κτλ?Οποτε δε δινω πλεον σημασια και απλα το μπουλο με βαρια πηδηματακια.
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.810
Κριτικές
20
Like
12.618
Πόντοι
4.546
Θα πας με τη Λιζάρα και θα γίνει ένα από τα στανταράκια σου,πήγαινε και θα με θυμηθείς...

Είναι τόσο καλή όσο αναφέρεις ρεεέεεεε τύπε μου;;;;  :think:
Διότι εμφανισιακά που την είδα ΔΕΝ μου έκανε το κλικ, αλλά θα μου πεις σάμπως η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στο γαμήσι!
Φυσικά και ΟΧΙ, από την στιγμή που ακουμπάς τον οβολό σου και θέλεις 10 γαμημένα λεπτά σαρκικής "ηδονής" δίχως να τα κλαίς αργότερα...
 

observer(1)

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.293
Κριτικές
18
Like
1.988
Πόντοι
4.375
Μήπως καποιος που απλά ξέρει που δουλευει η Τζούλια .../ ή  οτι Ελλης 3 και Διδ 27  ειναι η  ίδια επιχείρηση .. :).
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
198
Κριτικές
56
Like
11.305
Πόντοι
18.036
Κύριοι, χαίρετε. Μικρη εξόρμηση στη Φυλής νωριτερα, λιγο πριν την λήξη τής απογευματινη βάρδιας (22.30,  23.VII.2020]. Πολλά συνεχιζουν παντως ως τις 23:50.

-Φυλής 71Α: η Στέλλα. Σταθερη στο πόστο της. Ξανθια αδύνατη μιλφ με γυαλια και μαυρα εσωρουχα. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φ 71Β: ενημερωθηκα από φιλο ότι επεστρεψε η Νάνσυ Νανσούλα. Ειδηση χαρμόσυνος!! Γι'αυτη πηγα. Προκειται για την νεαρη ομορφη Μολδαβη η οποια είναι γνωστή από Φ56 και Διδ 8Α (μοντελοαλυσιδα). Περιπου 25 ετων, μετριου αναστηματος, καστανομαλλα, φεγγαρόφωτη. :-* Με 2.5ρι φυσικο στηθος, βελούδινο δερμα και ωραια οπισθια. Εχει ψευτικο τατου στη μεση της. Όπως ακριβως ηταν τον Φλεβαρη. Εχω γραψει αναλυτικα (Τερπνή λαμπηδών). Ξαναπερασα μαζι της και ηταν το ιδιο δυνατη στο σεξ όπως τοτε. ;) Κανει απλό προγραμμα. Χαμογελαστή, ευδιάθετη, καυλιάρα και άριστη σε οσες στασεις καναμε. Ιδανικο GFE. Στο cow girl εδωσε ρεστα. Εξήλθα εξουθενωμένος. :grin: Ήταν μακραν η καλυτερη συνεύρεση από οσες ανεφερα στην εβδομαδα. Δηλ πολύ ανώτερη σε διαθεση και τεχνικη πχ από Σαντρα Φωκ13 και Καρολάιν Φωκ25Α. Η μερα με την νυκτα. Και καλυτερη από πολλες άλλες. Πρεπει να ξεχωρισουμε το ροδο από τις τσουκνίδες.
  Το δωματιο τακτοποιημενο και καθαρο. Διαρκεια συνουσιας 11 λεπτα. Η υπηρεσια δεν ενοχλησε. Η Νανσυ μου ειπε ότι θα δουλευει από αυριο πρωι στον ιδιο οικο. :sunglasses: Εχει φυγει από μοντελαδικα. Κατά την γνωμη μου, προκειται για μια εκ των ελαχίστων σοβαρών και τιμίων εργατριών του αγοραίου έρωτα στην περιοχη. Δεν αποτελει υπερβολη να χαρακτηρισω την Νανσούλα ως δροσερή όαση σε καιρούς χαλεπούς. Εγω σάς την προτεινω παντως, αν δεν εχετε θεμα με το απλο προγραμμα. Αξιζει.

-Φ 67: η Ανδριάννα. Αδυνατη κατσαρομαλλα κοπελα με πεταχτα οπισθια. Θετικη εμφανιση. Σε 69 (όταν μπηκα τσακωνόταν με την τσατσά πάντως). :S

-Φ 65 κάτω: η Λιλυ. Σε διπλοβαρδια από το πρωι (βλεπε την περιγραφη παρακατω). Είναι Ρουμανα εμφανισιμη και νεαρα. Τωρα ανακοινωθηκε απλο προγραμμα από την τσατσα. Στην πρωινη βαρδια ανακοινωθηκε ισπανικο και τελειωτικό στο σωμα. Παντως μυγες χτυπαγε.

-Φ 65 όροφος: η (φολο)Σιμόνα. Ρουμανα με μαυρες ζαρτιέρες και μποτες για να τονιζει την κωλαρα της. Σε OWO & COB.

- τα Φ84 και τα Φ86: όλα κλειστά.

-Φωκαίας 7 και 7Α κλειστά. Στο 9 ήταν η Εμιλυ.  Ολιγον τσουπωτή νεαρά εκ Βουλγαρίας, κανονικο προσωπο (ηλικια 25-27 ετων). Μαυρα πυκνα μαλλια. Ανακοινωθηκε OWO, 69 & CIM. Δηλ ολα πλην πρωκτικού.

-Φωκ. 13: κλειστό. (Ειχε παει 23:00 η ωρα. Δεν θυμαμαι αν νωριτερα λειτουργουσε)

-Φωκ. 17Α: η Μιχαέλα. Μαυρομάλλα κοπελα με κανονικο σωμα και ψευτικο 3ρι στηθος. Με πολλά τατου στο ένα ποδι. Φορουσε γυαλιά. Προσωπο κανονικο, το οποιο δεν με εντυπωσιασε, ουτε με επεισε να δοκιμασω. Κανει απλο προγραμμα. Το ένστικτό μου λεγει ότι είναι τυπικη μεσα και δεν προκειται να μπω. Ειχε δουλεψει ως cg με αγγελία (πήγε άκλαφτη). Πάντως εχει αποδώσει η προπαγανδα καποιων για σουπερ σεξ. Κυριως ειδα πιτσιρικαδες αγαμητους στο σαλονι ή στην εξοδο να μιλουν για τους δυο πινακες (γυμνη η ιδια) στο σαλονι. Εχει κινηση, αλλά τολμω να πω ότι η Νανσυ είναι καλυτερη στο σεξ.

-Φωκ. 25Β: η Τζανίνα. Ψηλή κοπελα με μακριά ξανθά μαλλιά. Αδυνατη με μικρο στηθος. Σε OWO & COB. Βγηκε από δωματια και καθισε γυμνη στα ποδια μου να την χουφτώσω, ώστε να περασω μεσα. Στο παρελθον εργασθηκε στο Ιάσονος 20Α (δηλ με 10€), απ’όπου και την σούταραν.

-Φωκ 25Α: ΑΝΝΑ & ΚΑΡΟΛΑΪΝ. Η τελευταια ειναι νταρντανα μιγάδα με καστανομαυρα  μαλλια και μεγαλο πλατυ κωλο. Εκ Βενεζουελας. Ηλικια 22-23 ετων, ομορφο προσωπο  ψεύτικο στηθος με τομες από κατω (κανει OWO & COB). Σημερα φορουσε ροζ εσωρουχα. Η ΑΝΝΑ είναι ομοιως νεαρή Λατινα εμφανισιμη, αλλά αδυνατη με καστανα μακρια μαλλιά και ψυχρο βλέμμα. Σε απλό προγραμμα. (Δουλευαν από τις 17:00 απογευμα)
  Για την Καρολάιν θα γραψω κριτικη. Μετρια και τυπικη ειναι στο δωματιο. Σημερα τσατσα ηταν η χοντρη αντιπαθεστατη με τα κοντα μαλλια και γυαλιά. (ΟΤΑΝ περασα προχθες ηταν μια αλλη που μπορεις να συζητησεις). Με την σημερινη μονο καυγα στηνεις. Σε σταμπαρει αν δεν περασεις. :birdman: Ηταν παλαιοτερα τσατσα στο Αλκαμένους 117, για οσους θυμουνται.

-Φωκ 27Β κατω: η Αννα Kou. Ρουμανα αδυνατη με μακρια μαυρα μαλλιά. Ηταν σε δωματιο. Την ξερετε. Κανει απλο προγραμμα. Στο σαλονι εισηλθαν τρεις τυποι που γυροφερναν ρεμβόμενοι. Φαινεται τους επεισε πριν να ξαναρθουν.

ΥΓ οι προαναφερομενες εργαζομενες δουλευαν δευτερη βαρδια. Ειπαμε ότι δεν κλεινουν όλα τα σπιτια στις 23:30. Μερικα λειτουργουν εως 23:50 (πχ Φ71Β) ή γινεται τοτε η αλλαγη (πχ Φωκ 27Β) ή συνεχιζουν ως τις 02:00 (βλ Φωκ 25Α).
  Μετα συνεχισα στην Διδυμου. Στην αρχη ηταν όλα κλειστα. Στο μονιμο λουκετο του 7Α καποιοι βανδαλοι ξηλωσαν το φωτακι. Όλα επι της Διδυμου ηταν κλειστα (φαινεται 23:00 σχολανε), πλην του 7Β, στο οποιο η Τζωρτζια ηταν στο ποστο της απο το απογευμα. Βγηκε σπο δωματιο και μετα μπηκε με αλλον συναγωνιστη. Εχει χασει βαρος και ομόρφυνε (της παει). Σε απλο προγραμμα.  

-------------
Το μεσημερι περασα λιγο από Φυλής, κατά τις 15:00 [α’ βάρδια, 23.VII.2020]. Παραθετω ενημερωση.

-Φυλής 54 Α & 54Β: Ανοικτά. Τα Φ 56, 66Α & 66Δ κλειστά, όπως και τα Διδ 8Α και 7Α. Χαιρετίστε την μοντελοαλυσίδα που χάνετε. Καταντά γραφικό να επαναλαμβάνουμε τα Φ54.

-Φ 65 ανω: κλειστό.
-Φ 65 ισογειο: η Λίλυ. Νεαρη Ρουμάνα (25-26 ετών) με κανονικο σωμα & μαύρα μαλλιά ως τους ώμους. Καλο προσωπο, 2.5ρι στηθος και τατου στον καρπό. Φοροσε πρασινες 15ποντες γοβες. Πιπα με καπότα, ισπανικο και εκτονωση στην κοιλιά [το απογευμα ειπαν απλο προγραμμα, βλ άνω]. #Κατα τα λεγομενα του υπηρετη, η Μαρια εφυγε από χθες για διακοπές. Ηταν βεβαια αξιοπροσεκτη περιπτωση εμφανισιακά, αλλά δεν θα κλάψουμε κιόλας.

-Φ 67: η Αλίσια. Νεαρη κοπελα 26-27 ετων με καστανοξανθα μαλλιά. Σωμα με λιγα πιασιματα. Κανονικο προσωπο και 3ρι στηθος. Σε OWO, ισπανικο και εκτονωση στο στηθος ή σωμα.

-Καλύμνου 48Β: η Ναταλί. Μια άκυρη χοντρη γκιλφ με μαυρα μακρια μαλλιά. :S Η γνωστή Βουλγάρα Νάταλι «Τσιαντάκης» από Περγάμου 27 κλπ. Αναπληρώνει την Πωλίνα κάθε Πέμπτη.

-Καλύμνου 48Α: Η ΡΙΤΑ & η ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Η πρωτη είναι μια παχουλή ξανθια μιλφ αδιάφορη. Η Χριστίνα είναι ψηλη αδιάφορη μιλφ με πιασιματα. Αμφοτερες σε απλο προγραμμα, συνοδευόμενο με αυταρχικό. Εχει εκλεκτή πελατεία ο οίκος. :cheesy:

-Μαγνησίας 1: η Λάουρα. Μιλφ αδιάφορη και θεόχοντρη. Μπόγος. Με μαυρα μακρια μαλλιά. Σε OWO.

-Μαγνησίας 11: η Σοφία. Νταρντανα μιλφ με καρέ ξανθό μαλλί. Κανονικο προσωπο & 2ρι στήθος. Σε απλο προγραμμα (λογω κορωνοϊού, είπε). :rolleyes:

-Πιπίνου 65: κλειστό.
-Πιπίνου 118: ΟΛΓΑ και ΕΛΕΝΗ. Η πρωτη είναι μελαχρινη παχουλή με καλο προσωπο. Ισιο μαυρο μακρυ μαλλί και 2ρι στηθος. Η ΕΛΕΝΗ είναι ηλικιας 50+, αδυνατο σωμα και κοντο βαμμενο μαλλι. Φορουσε μασκα. Την παρουσιασε η τσατσά ως Λένα. Προκειται για την Ελενη από Καλύμνου 36. Μεταγραφή ΑΑ. Το Πιπινου μαζεύει ολο το enfant gate. (Ελένη και Νανά στο Καλύμνου αθροίζουν ηλικιακα τα 110 ετη). :S

-ΚΠόλεως 206: η Μαριλίν. Νεαρη κοπελα, γυρω στα 26, με μαυρα μαλλιά ως τους ώμους. Μετριο αναστημα και συμπαθητικο προσωπο. Κανονικο σωμα. Σε απλό πρόγραμμα.

-Λιγες ωρες νωριτερα, κατά τις 12:00, περασα από Μ.Αλεξάνδρου 28Α. Πετυχα την Βικτωρια. Σλαβικο γκρανυ (55+). Εχει αδυνατίσει. Σε Φουλ προγραμμα (10€) #Στο ΜΑλ 28 με κουρτινα ηταν η Λινα και η Σοφία. Η Λινα χοντρη μιλφ με καρε καστανό μαλλι. Η Σοφια σε δωματιο. Αμφότερες σε OWO & CIM.
:hi:

ΥΓ 1. Το μεσημερι στην Πλατεια Βικτωρίας ελειπε το περιπολικο της αστυνομιας. Ετσι, οι αλληλέγγυοι των ΜΚΟ εδωσαν σημα και ξετρύπωσαν οι λαθρομεταναστες να λιαζονται με τις αποσκευες (αυτοι που εφυγαν από Μόρια και θελουν διαμερισμα στην Αθήνα). Το βραδυ εκανε βολτες κοσμος και κοσμακης στη Φυλης: πιτσιρικαδες, Ελληνες, Αλβανοι, Γεωργιανοί και Πακιστανοι. Όπως και Σομαλοι με Τογκολέζους (λευτεριά στον Μουτακίλου. Μην ξεχνουμε). Τους εδιωχναν τους μη Ελληνες από δωματια. Όχι ότι υπηρχε δουλεια στα δωματια. Στην Αχαρνων εβλεπες γυναικες με φερετζεδες.

ΥΓ 2. Οι εξορμήσεις στους οικους ή μπουρδελότσαρκες ηταν κατι ωφελιμο για χαλαρωση, αλλά απαιτούσε και χρονο για την συνταξη των κειμενων. Η παρουσα ενημερωση είναι η τελευταια για αυτόν τον μηνα. Δεν εχω πλεον την πολυτελεια για άλλες. Θα ακολουθησουν οι οφειλόμενες κριτικές.
  Να ξέρετε ότι ο κορωνοϊός είναι δίπλα μας. Η περίοδος της θερινής ραστώνης είναι επικύνδυνη διοτι χαλαρωσαμε αρκετα. Αυξανονται τα κρουσματα. Βλέπω πχ  πολλους στα ΜΜΜ που δεν φορανε σωστα την μασκα. Να προσεξουμε λιγο τους κανονες υγιεινής και όλα θα πανε καλά. Οποτε και στα σπιτακια να μπαινουμε καθαροι, διοτι δεν θ’αργησουν να τα ξανακλεισουν τον Οκτωβρη. Δηλ προσεχουμε την υγιεινή και αποφευουμε συνωστισμούς, οπουδηποτε.Ας μην ξεχνάμε ότι ο λοιμός που περιγράφει ο Θουκυδίδης σάρωσε την Αθήνα, επειδή τους πέτυχε όλους συνωστισμένους στον περιορισμένο χώρο του άστεως, εντός των τειχών. #Απο το ανάγνωσμα τής παρελθούσης ημέρας.
:hi:
20200723-135112.jpg
 

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Μηνύματα
80
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
0
Συγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλά δεν ξέρω αριθμό :( Μετάξι δίπλα στο καφέ Luigi είναι ενα που κάποτε ειχε και κούκλες στην είσοδο .

Εχει κλείσει ? είναι η δεύτερη φορά που περνάω 4:20-4:40 και ήταν κλειστό .

Δίπλα στον πολύωρο στο επάνω δεξιά ήταν μια Μαργαρίτα που οταν πήγα να φύγω η τσατσά ανάφερε Full πρόγραμμα λιγο μετά πήγα να περάσω αλλα ήταν ενας συναγωνιστής πριν απο εμένα και καθώς χρόνος δεν το αφησα. Η Μαργαρίτα Κοντούλα με πιασιματάκια και περπάτημα που ηταν ο λόγος που σκέφτηκα να περάσω .

τα αλλα ηταν κλειστά 
 

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Μηνύματα
476
Κριτικές
26
Like
1.418
Πόντοι
1.011
Κύριοι, χαίρετε. Μικρη εξόρμηση στη Φυλής νωριτερα, λιγο πριν την λήξη τής απογευματινη βάρδιας (22.30,  23.VII.2020]. Πολλά συνεχιζουν παντως ως τις 23:50.


20200723-135112.jpg
Πλήρης και κατατοπιστική ενημέρωση :hi: :hi:
 

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Μηνύματα
230
Like
298
Πόντοι
21
Κύριοι, χαίρετε. Μικρη εξόρμηση στη Φυλής νωριτερα, λιγο πριν την λήξη τής απογευματινη βάρδιας (22.30,  23.VII.2020]. Πολλά συνεχιζουν παντως ως τις 23:50.

-Φυλής 71Α: η Στέλλα. Σταθερη στο πόστο της. Ξανθια αδύνατη μιλφ με γυαλια και μαυρα εσωρουχα. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φ 71Β: ενημερωθηκα από φιλο ότι επεστρεψε η Νάνσυ Νανσούλα. Ειδηση χαρμόσυνος!! Γι'αυτη πηγα. Προκειται για την νεαρη ομορφη Μολδαβη η οποια είναι γνωστή από Φ56 και Διδ 8Α (μοντελοαλυσιδα). Περιπου 25 ετων, μετριου αναστηματος, καστανομαλλα, φεγγαρόφωτη. :-* Με 2.5ρι φυσικο στηθος, βελούδινο δερμα και ωραια οπισθια. Εχει ψευτικο τατου στη μεση της. Όπως ακριβως ηταν τον Φλεβαρη. Εχω γραψει αναλυτικα (Τερπνή λαμπηδών). Ξαναπερασα μαζι της και ηταν το ιδιο δυνατη στο σεξ όπως τοτε. ;) Κανει απλό προγραμμα. Χαμογελαστή, ευδιάθετη, καυλιάρα και άριστη σε οσες στασεις καναμε. Ιδανικο GFE. Στο cow girl εδωσε ρεστα. Εξήλθα εξουθενωμένος. :grin: Ήταν μακραν η καλυτερη συνεύρεση από οσες ανεφερα στην εβδομαδα. Δηλ πολύ ανώτερη σε διαθεση και τεχνικη πχ από Σαντρα Φωκ13 και Καρολάιν Φωκ25Α. Η μερα με την νυκτα. Και καλυτερη από πολλες άλλες. Πρεπει να ξεχωρισουμε το ροδο από τις τσουκνίδες.
  Το δωματιο τακτοποιημενο και καθαρο. Διαρκεια συνουσιας 11 λεπτα. Η υπηρεσια δεν ενοχλησε. Η Νανσυ μου ειπε ότι θα δουλευει από αυριο πρωι στον ιδιο οικο. :sunglasses: Εχει φυγει από μοντελαδικα. Κατά την γνωμη μου, προκειται για μια εκ των ελαχίστων σοβαρών και τιμίων εργατριών του αγοραίου έρωτα στην περιοχη. Δεν αποτελει υπερβολη να χαρακτηρισω την Νανσούλα ως δροσερή όαση σε καιρούς χαλεπούς. Εγω σάς την προτεινω παντως, αν δεν εχετε θεμα με το απλο προγραμμα. Αξιζει.

-Φ 67: η Ανδριάννα. Αδυνατη κατσαρομαλλα κοπελα με πεταχτα οπισθια. Θετικη εμφανιση. Σε 69 (όταν μπηκα τσακωνόταν με την τσατσά πάντως). :S

-Φ 65 κάτω: η Λιλυ. Σε διπλοβαρδια από το πρωι (βλεπε την περιγραφη παρακατω). Είναι Ρουμανα εμφανισιμη και νεαρα. Τωρα ανακοινωθηκε απλο προγραμμα από την τσατσα. Στην πρωινη βαρδια ανακοινωθηκε ισπανικο και τελειωτικό στο σωμα. Παντως μυγες χτυπαγε.

-Φ 65 όροφος: η (φολο)Σιμόνα. Ρουμανα με μαυρες ζαρτιέρες και μποτες για να τονιζει την κωλαρα της. Σε OWO & COB.

- τα Φ84 και τα Φ86: όλα κλειστά.

-Φωκαίας 7 και 7Α κλειστά. Στο 9 ήταν η Εμιλυ.  Ολιγον τσουπωτή νεαρά εκ Βουλγαρίας, κανονικο προσωπο (ηλικια 25-27 ετων). Μαυρα πυκνα μαλλια. Ανακοινωθηκε OWO, 69 & CIM. Δηλ ολα πλην πρωκτικού.

-Φωκ. 13: κλειστό. (Ειχε παει 23:00 η ωρα. Δεν θυμαμαι αν νωριτερα λειτουργουσε)

-Φωκ. 17Α: η Μιχαέλα. Μαυρομάλλα κοπελα με κανονικο σωμα και ψευτικο 3ρι στηθος. Με πολλά τατου στο ένα ποδι. Φορουσε γυαλιά. Προσωπο κανονικο, το οποιο δεν με εντυπωσιασε, ουτε με επεισε να δοκιμασω. Κανει απλο προγραμμα. Το ένστικτό μου λεγει ότι είναι τυπικη μεσα και δεν προκειται να μπω. Ειχε δουλεψει ως cg με αγγελία (πήγε άκλαφτη). Πάντως εχει αποδώσει η προπαγανδα καποιων για σουπερ σεξ. Κυριως ειδα πιτσιρικαδες αγαμητους στο σαλονι ή στην εξοδο να μιλουν για τους δυο πινακες (γυμνη η ιδια) στο σαλονι. Εχει κινηση, αλλά τολμω να πω ότι η Νανσυ είναι καλυτερη στο σεξ.

-Φωκ. 25Β: η Τζανίνα. Ψηλή κοπελα με μακριά ξανθά μαλλιά. Αδυνατη με μικρο στηθος. Σε OWO & COB. Βγηκε από δωματια και καθισε γυμνη στα ποδια μου να την χουφτώσω, ώστε να περασω μεσα. Στο παρελθον εργασθηκε στο Ιάσονος 20Α (δηλ με 10€), απ’όπου και την σούταραν.

-Φωκ 25Α: ΑΝΝΑ & ΚΑΡΟΛΑΪΝ. Η τελευταια ειναι νταρντανα μιγάδα με καστανομαυρα  μαλλια και μεγαλο πλατυ κωλο. Εκ Βενεζουελας. Ηλικια 22-23 ετων, ομορφο προσωπο  ψεύτικο στηθος με τομες από κατω (κανει OWO & COB). Σημερα φορουσε ροζ εσωρουχα. Η ΑΝΝΑ είναι ομοιως νεαρή Λατινα εμφανισιμη, αλλά αδυνατη με καστανα μακρια μαλλιά και ψυχρο βλέμμα. Σε απλό προγραμμα. (Δουλευαν από τις 17:00 απογευμα)
  Για την Καρολάιν θα γραψω κριτικη. Μετρια και τυπικη ειναι στο δωματιο. Σημερα τσατσα ηταν η χοντρη αντιπαθεστατη με τα κοντα μαλλια και γυαλιά. (ΟΤΑΝ περασα προχθες ηταν μια αλλη που μπορεις να συζητησεις). Με την σημερινη μονο καυγα στηνεις. Σε σταμπαρει αν δεν περασεις. :birdman: Ηταν παλαιοτερα τσατσα στο Αλκαμένους 117, για οσους θυμουνται.

-Φωκ 27Β κατω: η Αννα Kou. Ρουμανα αδυνατη με μακρια μαυρα μαλλιά. Ηταν σε δωματιο. Την ξερετε. Κανει απλο προγραμμα. Στο σαλονι εισηλθαν τρεις τυποι που γυροφερναν ρεμβόμενοι. Φαινεται τους επεισε πριν να ξαναρθουν.

ΥΓ οι προαναφερομενες εργαζομενες δουλευαν δευτερη βαρδια. Ειπαμε ότι δεν κλεινουν όλα τα σπιτια στις 23:30. Μερικα λειτουργουν εως 23:50 (πχ Φ71Β) ή γινεται τοτε η αλλαγη (πχ Φωκ 27Β) ή συνεχιζουν ως τις 02:00 (βλ Φωκ 25Α).
  Μετα συνεχισα στην Διδυμου. Στην αρχη ηταν όλα κλειστα. Στο μονιμο λουκετο του 7Α καποιοι βανδαλοι ξηλωσαν το φωτακι. Όλα επι της Διδυμου ηταν κλειστα (φαινεται 23:00 σχολανε), πλην του 7Β, στο οποιο η Τζωρτζια ηταν στο ποστο της απο το απογευμα. Βγηκε σπο δωματιο και μετα μπηκε με αλλον συναγωνιστη. Εχει χασει βαρος και ομόρφυνε (της παει). Σε απλο προγραμμα. 

-------------
Το μεσημερι περασα λιγο από Φυλής, κατά τις 15:00 [α’ βάρδια, 23.VII.2020]. Παραθετω ενημερωση.

-Φυλής 54 Α & 54Β: Ανοικτά. Τα Φ 56, 66Α & 66Δ κλειστά, όπως και τα Διδ 8Α και 7Α. Χαιρετίστε την μοντελοαλυσίδα που χάνετε. Καταντά γραφικό να επαναλαμβάνουμε τα Φ54.

-Φ 65 ανω: κλειστό.
-Φ 65 ισογειο: η Λίλυ. Νεαρη Ρουμάνα (25-26 ετών) με κανονικο σωμα & μαύρα μαλλιά ως τους ώμους. Καλο προσωπο, 2.5ρι στηθος και τατου στον καρπό. Φοροσε πρασινες 15ποντες γοβες. Πιπα με καπότα, ισπανικο και εκτονωση στην κοιλιά [το απογευμα ειπαν απλο προγραμμα, βλ άνω]. #Κατα τα λεγομενα του υπηρετη, η Μαρια εφυγε από χθες για διακοπές. Ηταν βεβαια αξιοπροσεκτη περιπτωση εμφανισιακά, αλλά δεν θα κλάψουμε κιόλας.

-Φ 67: η Αλίσια. Νεαρη κοπελα 26-27 ετων με καστανοξανθα μαλλιά. Σωμα με λιγα πιασιματα. Κανονικο προσωπο και 3ρι στηθος. Σε OWO, ισπανικο και εκτονωση στο στηθος ή σωμα.

-Καλύμνου 48Β: η Ναταλί. Μια άκυρη χοντρη γκιλφ με μαυρα μακρια μαλλιά. :S Η γνωστή Βουλγάρα Νάταλι «Τσιαντάκης» από Περγάμου 27 κλπ. Αναπληρώνει την Πωλίνα κάθε Πέμπτη.

-Καλύμνου 48Α: Η ΡΙΤΑ & η ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Η πρωτη είναι μια παχουλή ξανθια μιλφ αδιάφορη. Η Χριστίνα είναι ψηλη αδιάφορη μιλφ με πιασιματα. Αμφοτερες σε απλο προγραμμα, συνοδευόμενο με αυταρχικό. Εχει εκλεκτή πελατεία ο οίκος. :cheesy:

-Μαγνησίας 1: η Λάουρα. Μιλφ αδιάφορη και θεόχοντρη. Μπόγος. Με μαυρα μακρια μαλλιά. Σε OWO.

-Μαγνησίας 11: η Σοφία. Νταρντανα μιλφ με καρέ ξανθό μαλλί. Κανονικο προσωπο & 2ρι στήθος. Σε απλο προγραμμα (λογω κορωνοϊού, είπε). :rolleyes:

-Πιπίνου 65: κλειστό.
-Πιπίνου 118: ΟΛΓΑ και ΕΛΕΝΗ. Η πρωτη είναι μελαχρινη παχουλή με καλο προσωπο. Ισιο μαυρο μακρυ μαλλί και 2ρι στηθος. Η ΕΛΕΝΗ είναι ηλικιας 50+, αδυνατο σωμα και κοντο βαμμενο μαλλι. Φορουσε μασκα. Την παρουσιασε η τσατσά ως Λένα. Προκειται για την Ελενη από Καλύμνου 36. Μεταγραφή ΑΑ. Το Πιπινου μαζεύει ολο το enfant gate. (Ελένη και Νανά στο Καλύμνου αθροίζουν ηλικιακα τα 110 ετη). :S

-ΚΠόλεως 206: η Μαριλίν. Νεαρη κοπελα, γυρω στα 26, με μαυρα μαλλιά ως τους ώμους. Μετριο αναστημα και συμπαθητικο προσωπο. Κανονικο σωμα. Σε απλό πρόγραμμα.

-Λιγες ωρες νωριτερα, κατά τις 12:00, περασα από Μ.Αλεξάνδρου 28Α. Πετυχα την Βικτωρια. Σλαβικο γκρανυ (55+). Εχει αδυνατίσει. Σε Φουλ προγραμμα (10€) #Στο ΜΑλ 28 με κουρτινα ηταν η Λινα και η Σοφία. Η Λινα χοντρη μιλφ με καρε καστανό μαλλι. Η Σοφια σε δωματιο. Αμφότερες σε OWO & CIM.
:hi:

ΥΓ 1. Το μεσημερι στην Πλατεια Βικτωρίας ελειπε το περιπολικο της αστυνομιας. Ετσι, οι αλληλέγγυοι των ΜΚΟ εδωσαν σημα και ξετρύπωσαν οι λαθρομεταναστες να λιαζονται με τις αποσκευες (αυτοι που εφυγαν από Μόρια και θελουν διαμερισμα στην Αθήνα). Το βραδυ εκανε βολτες κοσμος και κοσμακης στη Φυλης: πιτσιρικαδες, Ελληνες, Αλβανοι, Γεωργιανοί και Πακιστανοι. Όπως και Σομαλοι με Τογκολέζους (λευτεριά στον Μουτακίλου. Μην ξεχνουμε). Τους εδιωχναν τους μη Ελληνες από δωματια. Όχι ότι υπηρχε δουλεια στα δωματια. Στην Αχαρνων εβλεπες γυναικες με φερετζεδες.

ΥΓ 2. Οι εξορμήσεις στους οικους ή μπουρδελότσαρκες ηταν κατι ωφελιμο για χαλαρωση, αλλά απαιτούσε και χρονο για την συνταξη των κειμενων. Η παρουσα ενημερωση είναι η τελευταια για αυτόν τον μηνα. Δεν εχω πλεον την πολυτελεια για άλλες. Θα ακολουθησουν οι οφειλόμενες κριτικές.
  Να ξέρετε ότι ο κορωνοϊός είναι δίπλα μας. Η περίοδος της θερινής ραστώνης είναι επικύνδυνη διοτι χαλαρωσαμε αρκετα. Αυξανονται τα κρουσματα. Βλέπω πχ  πολλους στα ΜΜΜ που δεν φορανε σωστα την μασκα. Να προσεξουμε λιγο τους κανονες υγιεινής και όλα θα πανε καλά. Οποτε και στα σπιτακια να μπαινουμε καθαροι, διοτι δεν θ’αργησουν να τα ξανακλεισουν τον Οκτωβρη. Δηλ προσεχουμε την υγιεινή και αποφευουμε συνωστισμούς, οπουδηποτε.Ας μην ξεχνάμε ότι ο λοιμός που περιγράφει ο Θουκυδίδης σάρωσε την Αθήνα, επειδή τους πέτυχε όλους συνωστισμένους στον περιορισμένο χώρο του άστεως, εντός των τειχών. #Απο το ανάγνωσμα τής παρελθούσης ημέρας.
:hi:
20200723-135112.jpg
καλημερα φιλε απο την τελευταια ενημερωση καποιου φιλου η κατερινα απο φυλης 74 ελειπε χθες .. εγω σημερα βραδυ θα ειμαι αθηνα υπαρχει περιπτωση λες το σαββατο το πρωι να δουλευει κανονικα η την πατησα παλι;λογω δουλειας ανεβενω αλλα θα ητανε ωραια να την επερνα επιτελους. ρωταω εσενα γτ εισαι απο τους πιο δυνατους στις ενημερωσεις και γενικοτερα .. ευχαριστω
 
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.913
Κριτικές
103
Like
13.509
Πόντοι
7.666
Μαύρο στο Φιλιππίδου 11Α. Σε πρωινή μου επίσκεψη η κοπέλα (δεν θυμάμαι όνομα) μια μελαχρινή ήταν είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά επειδή δεν μπήκα μαζί της, και η τσα2 προσπάθησε να την καλύψει λέγοντας δικαιολογίες.Να κλείσουν τα κολομάγαζα που δεν σέβονται τους πελάτες τους και οι καριόλες  ας πάνε να πλένουν σκάλες ή να γυρίσουν πίσω στα κολοχώρια τους!!!
Καλημέρα μάλλον αναφέρεσαι σε μια χοντρή μετρίου αναστήματος με μακριά μαλλιά εντελώς αδιάφορη άσχημη κοπέλα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί και να θελει20€ο!!.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά που πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί ανοίγουν? Για ποιο λόγο? Σε ποιον απευθύνονται αφού αυτό που προσφέρουν είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και ακριβό.
Δεν υπάρχει καμία προοπτική για τέτοιες κοπέλες και μαγαζιά
 

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Μηνύματα
381
Κριτικές
104
Like
568
Πόντοι
6.280
Πριν λιγες ημερες, ανεβηκε και κριτικη.Μεγαλου Αλεξανδρου 28Α αριστερο.
Πρωτη επισκεψη σε σπιτακι μετα απο τον εγκλεισμο. Πρεπει να πω οτι διαβασα αρκετα και πηγα ενημερωμενος χαρη σε φιλους που μαλλον ειναι πιο τολμηροι απο εμενα αλλα κυριως μοιραζονται εδω μεσα τις εμπειριες τους και τις παρατηρησεις τους και τυχον πληροφοριες : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! και ελπιζω και οι δικες μου συνδρομες να εχουν προσφερει κατι.
Στο συγκεκριμενο σπιτακι συναντησα την Ελενη Ρωσσιδα μιλφ με ωραιοτατο σωμα και συμπαθητικο αλλα καπως κουρασμενο προσωπο. Ειναι καστανη σχετικα ψηλη με μικρο στηθος και πολυ απαλο δερμα. Στο δωματιο χαιδευει φιλαει παιζει αρκετα αισθησιακη πιπα και κωλογλυφαδα αφου φορεσει προφυλακτικο στη γλωσσα. Ομως στηνα αρχη τησ συνεδριας μιλαει αρκετα θελοντας να πετυχει οπως λεει μια καλυτερη γνωριμια και οχι ενα κρυο σεξ. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μικραινει πολυ ο χρονος . Εγω προσωπικα χρειαστηκα να παρω διπλο δωματιο δλδ 2 χ 10 : Συνολικο κοστος για μενα 20 ευρω.
Μου αρεσε και θελω να  την ξαναδω.
Στο ιδιο μαγαζι η Βικτωρια ξανθη χοντρουλα χαμογελαστη σε φουλ.
Ενα μικρο φαουλ του ευγενικου τσατσου οτι εβαλε συναγωνιστη πριν απο εμενα μιας που βιαστηκε το παλικαρι να πεταχτει.  
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom