Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 180K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Μηνύματα
616
Like
4
Πόντοι
6
[size=16pt][/size] Βασίλη, Βασίλη, τον έχεις ένα μίλι !!! :rockon: :rockon:
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
[youtube=425,350]7e2xryqHbDM&NR=1[/youtube]



:rockon: :rockon:
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

ΠΑΣΟΚ ίσον Νέα Δημοκρατία

Του ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ. Η ομιλία είχε αναβληθεί λόγω του χτυπήματος στη Νέα Υόρκη.

Τον κ. Καραμανλή συνόδευαν οι Έβερτ, Βαρβιτσιώτης, Μεϊμαράκης, όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συν γυναιξί και τέκνοις. Διερωτόμαστε, ποιος ο λόγος όπου πηγαίνει ο αρχηγός να πηγαίνει όλη η κομπανία με τα χρήματα, προφανώς του ελληνικού λαού; Ποιος ο λόγος ολόκληρο το ασκέρι της Ρηγίλλης να κάνει την εκδρομή του; Το ίδιο βέβαια έκανε και ο κ. Σημίτης. Κουβάλησε και αυτός όλη την κυβέρνηση, όλους τους βουλευτές, συν γυναιξί και τέκνοις. Λοιπόν, έρχεται στο μυαλό μου η επίσκεψη που είχε κάνει στη Θεσσαλονίκη ο Γέρος της Δημοκρατίας, ο Γεώργιος Παπανδρέου το 1964. ο Γεώργιος Παπανδρέου μετέβη στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τρία άτομα και μίλησε σε μία λαοθάλασσα ενός και πλέον εκατομμυρίου Μακεδόνων. Ας συγκρίνει κανείς το μέγεθος του Γεωργίου Παπανδρέου με τις φοβίες και τις ανασφάλειες των κ.κ Σημίτη και Καραμανλή. Ο Γέρος της Δημοκρατίας πίστευες τον εαυτό του, βασιζόταν στις δυνάμεις του, ενώ οι ως άνω δύο κύριοι χρειάζονται τη στήριξη όλων των μανδαρίνων για να εντυπωσιάσουν τους αφελείς και να γλιτώσουν από τις εχθρικές διαθέσεις απλού κόσμου που υποφέρει και δίνει τη σκληρή μάχη της βασανιστικής καθημερινότητας.
Δαπάνες
Ας προσπεράσουμε ωστόσο δαπάνες άσκοπες, δείπνα, τουαλέτες πανάκριβες και ας έλθουμε στην ουσία. Είπε ο κ. Καραμανλής κάτι αξιόλογο; Κατάλαβε κανείς τι πρόγραμμα έχει η Νέα Δημοκρατία για τους ανέργους, για τους συνταξιούχους, για την οικονομία, για τα εθνικά μας θέματα; Όχι βέβαια. Όπως πάντα γενικότητες και αοριστίες. Το μόνο που έλεγε και επαναλάμβανε ο κ. Καραμανλής είναι ότι θα γίνει πρωθυπουργός. Η καρέκλα τον ενδιέφερε, αυτή μόνο τον ένοιαζε. Αυτοσκοπός των Καραμανλήδων είναι η εξουσία, μόνο η εξουσία. Βλέπετε οι Καραμανλήδες γεννήθηκαν για να μας κυβερνάνε. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε άχρηστοι. Μόνο οι Καραμανλήδες ξέρουν την τέχνη να μας κυβερνάνε. Θα μου πείτε όλα αυτά κύριε Λεβέντη τα λες από κακία. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι ένα μικρό και νέο κόμμα που αγωνίζεται να μπει στη Βουλή, ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο κόμμα. Είναι όμως μεγάλο γιατί εσωκλείει βασιλόφρονες, χουντικούς, κάθε λογής καπιταλιστές, ανθρώπους που θέλουν να φάνε, να πιούνε, να φορτώσουν τα παιδιά τους στο Δημόσιο, να βολευτούνε. Όταν ο κ. Καραμανλής προσπαθεί να εμφανίζει το κόμμα του σαν μεσαίο, δήθεν κεντρώο, ενώ φιγουράρουν σα φαντάσματα και βαρίδια βουλευτές βασιλόφρονες και χουντικοί, δίνεται ή όχι γελοία εικόνα προς τα έξω; Όταν σήμερα η Νέα Δημοκρατία έχει γίνει καταφύγιο των αποστατών του ’65, αυτών που πρόδωσαν τον Γεώργιο Παπανδρέου και συμμετείχαν σε κυβερνήσεις των ανακτόρων, μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στην κοινωνία; Διαφεύγει από κανέναν ότι όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο να γίνει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ο νεαρός Κώστας Καραμανλής, ο επίτιμος απάντησε: είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Προφανώς, ο κ. Μητσοτάκης θεωρούσε τον κ. Καραμανλή άπειρο και επίσης αναγνώριζε ότι είναι αστείο να τοποθετείται κάποιος αρχηγός με μοναδικό προσόν ότι έχει όνομα και επώνυμο ίδια με τον ιδρυτή του κόμματος .
Παραδείγματα
  Βέβαια, η κατάσταση είναι το ίδιο γελοία και στο ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης Παπανδρέου παίρνει ύφος αρχηγού πάλι με μόνο προσόν το επίθετο του. Η κόρη του συχωρεμένου του Γεννηματά βγαίνει βουλευτίνα με μόνο προσόν το επίθετό της. ο ανιψιός του Γιάννη Αλευρά είναι υπουργός εξαιτίας του ονόματός του. Μπορούμε να αναφέρουμε εκατοντάδες παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι στη δημόσια ζωή μας βασιλεύει η οικογενειοκρατία και ότι η Ελλάδα χωρίζεται σε βιλαέτια και τζάκια. Αρκεί να σας αναφέρω ότι η οικογένεια Παπανδρέου έχει στη Βουλή γιο και γαμπρό και ετοιμάζεται να βάλει στη Βουλή και τον άλλο γιο, Νικόλα. Πιθανώς μάλιστα να γίνει βουλευτίνα και η χήρα Παπανδρέου, κυρία Λιάνη. Επίσης στη Νέα Δημοκρατία η οικογένεια Καραμανλή έχει τρεις βουλευτές: Αχιλλέα, Μιχάλη Λιάπη και τον νεαρό αρχηγό. Κρίμα, κατά τη γνώμη μου που δεν έγινε αρχηγός ο Θόδωρος, ο καμαριέρης του εθνάρχη. Δηλαδή άσχημα θα ήταν οι Καραμανλήδες να βάλουν στη βουλή και κάποιον καμαριέρη; Δεν θα ήταν οποιοσδήποτε καμαριέρης, θα ήταν ο καμαριέρης του εθνάρχη!!!
Το ατύχημα στις μέρες μας είναι ότι ο λαός του Κέντρου παγιδεύεται στο ΠΑΣΟΚ κάτω από εκβιαστικά διλήμματα, του τύπου ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για να μη βγει η Δεξιά. Έτσι, μέχρι σήμερα το ΠΑΣΟΚ κλέβει την ψήφο τίμιων και δημοκρατικών ανθρώπων. Μετά τις εκλογές οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που στο σύνολό τους είναι παλαιοί κεντρώοι, βλέπουν να στήνει το ΠΑΣΟΚ ένα καθεστώς που εξυπηρετεί τους διαπλεκόμενους και δέχεται εντολές από την Αμερικάνικη πρεσβεία. Δηλαδή με τις ψήφους κεντρώων και ιδεολόγων ανθρώπων εδραιώνει το ΠΑΣΟΚ μια σάπια κυβέρνηση που εξυπηρετεί βρώμικα συμφέροντα των έξι εκδοτών και καθιστά την Ελλάδα αποικία των ΗΠΑ. Αυτό είναι ένα μεγάλο έγκλημα. Να παρασύρονται και να εξαπατώνται απλοί και τίμιοι άνθρωποι για να κάνουν τη δουλειά τους μεγαλοαπατεώνες και να στήνεται φαγοπότι. Πρέπει ο λαός μας να προσέξει ιδιαίτερα το σημείο αυτό. Καλό είναι σίγουρα να μη βγει η Δεξιά, όμως το ΠΑΣΟΚ ενεργεί πιο βρώμικα και πιο ύπουλα από την ίδια τη Δεξιά. Το ΠΑΣΟΚ είναι Δεξιά, έχει προδώσει τα πάντα, πρόδωσε τον εαυτό του, πρόδωσε το λαό του. Ας θυμηθούμε, για να αποδείξουμε όσα γράφουμε, κάποια γεγονότα:
Το ΠΑΣΟΚ του 1981 ήρθε και μας έλεγε ότι οι πτωχευμένες επιχειρήσεις για να εξυγιανθούν πρέπει να γίνουν κρατικές. Τώρα τι μας λέγει; Τώρα ισχυρίζεται το ΠΑΣΟΚ ότι οι πτωχευμένες κρατικές επιχειρήσεις για να εξυγιανθούν πρέπει να γίνουν ιδιωτικές. Το ίδιο δηλαδή κόμμα εμφανίζεται με εντελώς διαφορετικές απόψεις. Τι να διαλέξεις, τι να πιστέψεις; Ακόμη από το 1974 μέχρι το 1981 η απλή αναλογική ήταν βασικός άξονας των εξαγγελιών του Ανδρέα Παπανδρέου. Όσοι από το 1974 είχαμε ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ το είχαμε ακολουθήσει κυρίως χάριν της απλής αναλογικής, και κυρίως στοχεύοντας στο να τερματιστεί ο δικομματισμός και να περάσουμε στις κυβερνήσεις συνεργασίας. Μετά το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου πρόδωσε αυτό το όραμα για σοσιαλισμό αληθινό, για δημοκρατία έντιμη, και επιχείρησε με ρουσφέτια να οικοδομήσει κομματική μηχανή ανάλογη με αυτή της Δεξιάς. Προδόθηκε δηλαδή το όραμα και ακολουθήθηκε δεξιό μοντέλο εξουσίας. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που το 1992 ιδρύσαμε την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Αν μέναμε στο ΠΑΣΟΚ θα γινόμασταν συνένοχοι σε μια τεράστια κοινωνική απατεωνιά. Ακόμη το ΠΑΣΟΚ το 1981 ήρθε με βασικό στόχο να σταματήσει η ανεξέλεγκτη προέλαση των πολυεθνικών και να τονωθούν οι μικρομεσαίοι παράγοντες της οικονομίας. Τι έγινε μετά το 1981; Ο Ανδρέας Παπανδρέου γονυπετής παρακαλούσε τις πολυεθνικές εταιρείες να έρθουν στην Ελλάδα. Επίσης τις ελληνικές επιχειρήσεις, τις μικρομεσαίες, τις άφησε στο έλεος ενός αδίστακτου ανταγωνισμού, τελικά δε οι πλείστες εξαφανίστηκαν.
Υποκρισία
Τι υποκρισία κι αυτή. Πριν το 1981 να απειλείς τις πολυεθνικές και μετά, όταν κυβερνάς, να τις εκλιπαρείς να προσέλθουν. Σαν απλός πολίτης Βασίλης λεβέντης θυμάμαι ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ψήφισε στη Βουλή νόμο με τον οποίο έμπαινε φυλακή όποιος βιομήχανος τολμούσε να κάνει αύξηση σε εργαζόμενους. Ακόμη και στα πιο δεξιά και φασιστικά καθεστώτα σε συναντάμε τόσο ηλίθια και αντιλαϊκά μέτρα. Τώρα θα μου πείτε καλά τα λες κύριε Λεβέντη, αλλά εμείς ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ για να βολέψουμε τα παιδιά μας στο Δημόσιο. Εμάς δε μας νοιάζει αν κλέβουν, αν λεηλατούν, αν προδίδουν. Εμείς ζητήσαμε να διορίσουμε τα άνεργα παιδιά μας στο Δημόσιο. Απαντώ, λυπάμαι πολύ για το κατάντημα του λαού μας. Η αφέλεια, η επιπολαιότητα, η άγνοια, η αμάθεια, η αποχαύνωση έχουν τα όριά τους. Το Δημόσιο δε χωράει άλλους. Όσοι βουλευτές, όσα κόμματα υπόσχονται διορισμούς, απλά σας κοροϊδεύουν, σας εξαπατούν. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν υπόσχεται διορισμούς ούτε αργομισθίες. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ υπόσχεται με σκληρή δουλειά όλων μας να μπει τάξη στη χώρα.











ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε δεξιά

Του ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΛΕΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ενώ ο απλός κόσμος κάνει τα μπάνια του στις κοντινές παραλίες κουβαλώντας φαγητό στα τάπερ.

Αλήθεια πριν λίγες μέρες είδα στην τηλεόραση τον κ. Γιαννόπουλο να σέρνει κάποιο χορό και να μοιράζει δεκαχίλιαρα στα μέλη της ορχήστρας. Δεν θέλω να γίνω κακός, όμως την ώρα που ο αγρότης παίρνει 40 χιλιάδες δραχμές σύνταξη το μήνα, καλά θα έκαναν κάποιοι να προσέχουν τις ενέργειές τους, γιατί η υπομονή του λαού έχει κάποια όρια. Ο κ. Γιαννόπουλος είναι γαμπρός του κ. Τεγόπουλου, μεγιστάνα των διαπλεκομένων και τα δεκαχίλιαρα τα έχει μασούρι, όμως στη Βουλή βρίσκεται με την ψήφο απλών ανθρώπων, που δε θα δείχνουν πάντα στις εκλογές αφέλεια και επιπολαιότητα.
Όσοι πιστεύουμε και ανήκουμε στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όλοι εμείς μέχρι πρότινος ήμασταν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ μας πρόδωσε. Το ΠΑΣΟΚ δεν το ιδρύσαμε για να μοιράζει δεκαχίλιαρα ο Γιαννόπουλος, ούτε για να χορεύει τσιφτετέλι η Βασούλα, ούτε βέβαια για να βολέψουμε τα παιδιά μας στο Δημόσιο. Όταν ιδρύσαμε το ΠΑΣΟΚ πολύ σοβαρά και υπεύθυνα μιλήσαμε για όραμα, για Δημοκρατία, για Σοσιαλισμό, για κοινωνικό κράτος, για πατριωτική εξωτερική πολιτική, μιλήσαμε για ζητήματα που εκκρεμούσαν, που χρόνιζαν, που αξίωναν τη μεσολάβησή μας. Όμως σήμερα, από όλα εκείνα τα σπουδαία που θέσαμε ως θεμέλια του ΠΑΣΟΚ τότε, μένει ο γδούπος της προδοσίας, η τέφρα της απογοήτευσης, σήμερα το ΠΑΣΟΚ έχει με το αρχικό ΠΑΣΟΚ κοινή μόνο την ονομασία. Επειδή μάλιστα και η ονομασία πληγώνει, αιωρείται η είδηση ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητάνε μέσα στο ΠΑΣΟΚ αλλαγή του ονόματός του.
Να λοιπόν γιατί ιδρύσαμε την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Να γιατί θεωρούμε ότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε μέσα μας. Να γιατί βλέπουμε όλες τις γιορτές που έκαναν στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου υποκρισία και φαρισαϊσμό. Το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα δεξιό, εκφράζει τα συμφέροντα των διαπλεκομένων, δέχεται εντολές από την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Είναι η πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που η Ελλάδα εμφανίζεται ως αποικία των ΗΠΑ. Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει τους Αμερικάνους πιο ένθερμα από τον Καραμανλή της δεκαετίας μετά το ’50. ούτε μια φορά, εκπρόσωπος της κυβέρνησής μας δεν τόλμησε σε κάποια σύσκεψη, σε κάποια συνάντηση να εκφράσει άποψη, κάποια άποψη για την οποία να μην υπάρχει συνεννόηση με την Αμερικάνικη Πρεσβεία.
Ο χώρος του Κέντρου εξασφάλιζε πάντα την αξιοπρέπεια, την αξιοπρέπεια με την οποία η Ελλάδα τετραπλασιάστηκε σε εμβαδόν, την αξιοπρέπεια με την οποία στάλθηκε Μεραρχία στην Κύπρο από τον Γεώργιο Παπανδρέου, την αξιοπρέπεια η οποία οδήγησε τον Γεώργιο Παπανδρέου να δηλώσει στον Πρόεδρο Τζόνσον, κύριε Πρόεδρε, μου ζητάτε να προδώσω τη χώρα μου, εσείς θα δεχόσασταν να κάνετε κάτι ανάλογο στη δική σας; Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν προτείνει για την Ελλάδα τακτική αντάρτη ή ταραχοποιού. Αντίθετα, πιστεύουμε στην πολιτική της πειθούς και των χαμηλών τόνων, όμως πάντα την πολιτική των επιχειρημάτων, της τήρησης της διεθνούς νομιμότητας, της σθεναρής υποστήριξης του δικαίου. Η Ελλάδα μπορεί πολλές φορές να έζησε ανώμαλες καταστάσεις, όμως πάντα στήριξε το δίκαιο, πάντα ανόρθωσε ανάστημα συμπαράστασης σε λαούς που αδικούντο, σε Έθνη που κατατρέχοντο και διώκοντο. Η Ελλάδα ποτέ δεν κοίταξε μόνο τον εαυτό της, πάντα επέκτεινε το ενδιαφέρον της για λαούς και Έθνη που δοκιμάζονταν και έδιναν το δικό τους αγώνα για δικαίωση και επιβίωση. Δεν μπορεί λοιπόν σήμερα να άρχονται οι φίλοι μας του ΠΑΣΟΚ και επειδή τρωνε και πίνουν με εξουσιαστική αλαζονεία, να μας ζητούν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, να κοιτάξουμε μόνο το τομάρι μας και να μάθουμε να ζούμε χωρίς περηφάνια και αξιοπρέπεια.
Για Οτσαλάν
Εμείς της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν μπορούμε να στέκουμε σούζα, μπροστά στον κ. Μπερνς. Ούτε μπορούμε για να είμαστε ευχάριστοι στους Αμερικάνους, να λεμε – όπως το έκανε ο κ. Ρέππας – ότι η παράδοση του Μιλόσεβιτς είναι εσωτερική υπόθεση της Νέας Γιουγκοσλαβίας. Ούτε ποτέ εμείς, θα παραδίδαμε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, επινοώντας μάλιστα και το ηλίθιο σύνθημα, πρώτα η Ελλάδα. Η Ελλάδα παραδίδοντας τον Οτσαλάν στους Τούρκους στέρησε το Κουρδικό Έθνος από τη δυνατότητα να αποδείξει στη διεθνή κοινότητα μέσω μιας τίμιας δίκης του Οτσαλάν σε ευρωπαϊκή χώρα, ότι τρομοκράτες δεν είναι οι Κούρδοι αλλά οι Τούρκοι. Οι Τούρκοι έχουν κάνει στον αιώνα μας τρεις γενοκτονίες, μία από τις οποίες είχε θύμα τη χώρα μας. Η προδοσία του Οτσαλάν στέρησε το Κουρδικό Έθνος από τη δυνατότητα διαφώτισης της κοινής γνώμης πάνω στα εγκλήματα των Τούρκων και έκανε τον Οτσαλάν ένα πειραματόζωο στα χέρια της Τουρκικής βαρβαρότητας.
Τούτη την ώρα είναι άγονο και άσκοπο να απαριθμούμε τους λόγους για τους οποίους εμείς οι κεντρώοι αισθανόμαστε προδομένοι από το ΠΑΣΟΚ. Ας ακούσουν οι σύντροφοί μας στο ΠΑΣΟΚ μια ομιλία του Ανδρέα του 1980, για να δουν οι ίδιοι τι προδοσία έκανε το ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία. Αν νομίζουν στο ΠΑΣΟΚ ότι με εκβιασμούς θα παίρνουν την ψήφο των κεντρώων, δήθεν για να μη βγει η Δεξιά, πλανώνται. Οι εκβιασμοί τέλος, τα παραμύθια τέλος. Το ΠΑΣΟΚ τα ξεπούλησε όλα. Το ΠΑΣΟΚ επέτρεψε σε έξι εκδότες να φάνε την Ελλάδα. Για μας το ΠΑΣΟΚ πέθανε, τώρα υπάρχει μόνο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Σήμερα άλλωστε η Δεξιά κυβερνάει μέσω του ΠΑΣΟΚ. Μα θα μας πείτε, ψηφίζοντας ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εξασθενίζει το ΠΑΣΟΚ και υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψει η Δεξιά. Απαντάμε, αφήστε τις υποκρισίες. Δεν χρειάζεται να επιστρέψει η Δεξιά. Η Δεξιά ήδη κυβερνάει. Ο κ. Σημίτης δεν είναι δεξιός; Τι είναι, αριστερός; Η κυρία Δάφνη Σημίτη δεν είναι ανιψιά του Πέτρου Γαρουφαλιά; Ο κ. Κοντογιαννόπουλος, ο κ. Λιβανός, ο κ. Μπούτος, ο κ. Ματζαμπετάκης, νυν ΠΑΣΟΚτζήδες, στον πρότερο βίο τους δεν ήσαν ακροδεξιοί; Δεν εψηφίζοντο από βασιλόφρονες; Έστειλε ποτέ το ΠΑΣΟΚ τον έφορο στον κ. Λαμπράκη; Μήπως στον κ. Βαρδινογιάννη; Το ΠΑΣΟΚ τελικά είναι μια θαυματουργή μηχανή κιμά που μεταβάλλει τους ξεβράκωτους μέχρι πριν 15 χρόνια σε σύγχρονους Κροίσους με κρατικά χρήματα. Εμείς της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τη δεξιά τη σιχαινόμαστε. Γι αυτό αρνούμαστε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, γι αυτό θεωρούμε ότι θα ήταν έγκλημα η επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ ο λαός το διώχνει. Τώρα πρέπει ο λαός να κλείσει και το δρόμο στη Νέα Δημοκρατία.
Προειδοποιούμε επίσης το λαθρεπιβάτη του κεντρώου χώρου κ. Αβραμόπουλο, ότι η στήριξη που του παρέχουν εφημερίδες και κανάλια δεν του είναι αρκετή για να κοροϊδέψει το λαό της Δημοκρατίας. Όσα λεφτά και αν ξοδέψει ο κ. Αβραμόπουλος, όση κάλυψη και αν έχει από τους διαπλεκόμενους, αφελείς θα υπάρξουν ελάχιστοι για να τον ψηφίσουν. Καλές είναι οι δημόσιες σχέσεις κύριε Αβραμόπουλε, γοητευτικές είναι οι εμφανίσεις σου, καλά τα γκάλοπ που κάνει για σένα ο κ. Λαμπράκης, όμως πέρασε η εποχή που ο κόσμος ψήφιζε σαν τα ζώα, ότι του επιδείκνυαν οι επιβήτορες των καναλιών και των εφημερίδων. Δυστυχώς για σένα κύριε Αβραμόπουλε, υπάρχουν στο περιβάλλον σου ακροδεξιά στοιχεία, συνεργάτες της χούντας, που φανερώνουν ότι στο κόμμα σου, πίσω από τη λεοντή του δήθεν Κεντρώου, βρήκαν στέγη πρόσωπα που και η Νέα Δημοκρατία φοβόταν να δεχθεί για να μη στιγματισθεί. Αν θέλεις κύριε Αβραμόπουλε, άλλη φορά θα γίνουμε πιο κατατοπιστικοί. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δηλώνει ότι όσο Έλληνες έχουν γίνει οι Αλβανοί λαθρομετανάστες, άλλο τόσο Κεντρώος είναι ο κ. Αβραμόπουλος. Η πλαστογραφία και η παραχάραξη δε θα περάσουν.
Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες είχε πει ο Γέρος της Δημοκρατίας, ο Γεώργιος Παπανδρέου! Σήμερα το ρηθέν υπό του Γέρου είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2001 Αυριανή ΣΕΛ.9



Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Λαός ανασφαλίστων

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΖΩΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΔΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. Θα μας πείτε το ασφαλιστικό, μικρό πρόβλημα είναι;

Όχι βέβαια. Όμως πιο κάτω θα αποδείξουμε ότι, τόσο το ασφαλιστικό όσο και όλα τα άλλα ζητήματα, με πρώτο και σημαντικότερο το ζήτημα της δημοκρατίας στη χώρα μας, ο ίδιος ο λαός τα αντιμετωπίζει με ελαφρότητα, παρασύρεται και προσέρχεται στην κάλπη και επανεκλέγει κόμματα και πρόσωπα που τον έχουν προδώσει και έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το φαύλο κύκλο στον οποίο ζούμε. Όταν ο λαός ξεσηκώνεται για το ασφαλιστικό, εξεγείρεται εναντίον των συμπτωμάτων μιας ασχεδίαστης και σπάταλης πολιτικής τακτικής και δεν ξεριζώνει τα αίτια, δηλαδή την πολιτική η οποία δυστυχώς παραμένει κακή και κυοφορεί χειρότερα συμπτώματα για το μέλλον. Με αλλά λόγια, ο λαός δε θέλει, δε ζητεί θεραπεία, αλλά παυσίπονα, τα καρκινώματα παραμένουν.
Σοβαρή πολιτική σήμερα δεν κάνουν αυτοί που χαϊδεύουν τον κόσμο, ούτε αυτοί που τον κολακεύουν. Πιο χρήσιμοι για το λαό είναι όσοι πολιτικοί του λένε την αλήθεια, του παρουσιάζουν τα πράγματα όπως έχουν, έστω και με κίνδυνο να τον δυσαρεστήσουν. Όταν παλιότερα ξεσηκώθηκαν οι υπάλληλοι της Ιονικής Τράπεζας γιατί η κυβέρνηση ιδιωτικοποιούσε την τράπεζα, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ με εκπομπές στο τότε Κανάλι 40, τόνισε ότι μόνοι τους οι υπάλληλοι της τράπεζας με τη στάση τους, το βόλεμά τους, την ανοχή που έδειξαν στην κομματική διοίκηση της τράπεζας, την προθυμία τους να φορέσουν κομματικούς χιτώνες, οδήγησαν την τράπεζα σε μαρασμό και χρεοκοπία. Αν οι υπάλληλοι της Ιονικής Τράπεζας είχαν εναντιωθεί στην κομματική άλωση της τράπεζας, αν είχαν εμποδίσει το πανηγύρι των παράνομων προσλήψεων, αν στις εκλογές ψήφιζαν με αίσθημα ευθύνης και όχι σαν κομματόσκυλα του ενός και του άλλου, σίγουρα ο αγώνας τους κατά της ιδιωτικοποίησης θα απέδιδε και σίγουρα στον αγώνα τους αυτό θα είχαν της στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας. Με τη στάση τους όμως όλα τα χρόνια οι υπάλληλοι της Ιονικής Τράπεζας καταδίκασαν και τον εαυτό τους και την τράπεζα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με όλες τις ΔΕΚΟ. Ολυμπια
 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
12
Like
190
Πόντοι
6.055
Το κανάλι ΙΤΑ 8 το θυμάται κανείς?  :think: :think: :think:
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Το σύνθημα είχε ειπωθεί σε μία λαοσύναξη του στην Κάνιγγος πριν αρκετά χρόνια, με χιλιάδες κόσμο και φανταστικό παλμό.
Οι πιο πολλοί συμμετέχοντες βέβαια έιχαν παρατήσει τα φροντηστήρια τους και κατέβαιναν τις σκάλες των γύρω κτιρίων με μανία προκειμένου να γλυτώσουν το μάθημα αλλά και να δώσουν το παρόν σε μία συγκέντρωση που συγκρίνεται μόνο με το Million Man March in Washington, D.C.
Αργότερα ήρθε κι ο Γιωργάκης Παπανδρέου (θείος του τωρινού Γιωργάκη και αδερφός του Ανδρέα), με αποτέλεσμα να έχουμε το 1ο σχίσμα στους κόλπους της ¨Ενωσης Κεντρώων, όταν το 1/3 της διαδήλωσης με τον Γιωργάκη στα χέρια κατευθύνθηκε από την Κάνιγγος στην Πειραιώς, διακόπτοντας την κυκλοφορία. ¨Οταν έφτασε η πορεία στα γραφεία του καναλιού 67 στην Πειραιώς απεδόθη επιστολή διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό του Γιωργάκη από τα τεκταινόμενα της ¨Ενωσης Κεντρώων στον θυρωρό του κτιρίου.




....φιλε ημουν εκει εκεινο το αξεχαστο απογευμα....ηταν το 1993....το θυμαμαι γιατι ο Λεβεντης  τα ειχε βαλει με τον Αντωνακη--γαμω την Μπιλντερμπερκ--Σαμαρα που ειχε φτιαξει την Πολιτικη Ανοιξη......τετοια συγκεντρωση δεν εχει ξαναγινει.....την ιδια στιγμη στην Πατησιων ειχε συγκεντρωση το ΚΚΕ με 200 το πολυ ατομα και ο Λεβεντης ειχε 5000....συνθηματα,χαβαλες και γελιο.....θυμαμαι ηταν πολλοι που εγραφαν με βιντεοκαμερες....οποιος εχει κατι ας το ανεβασει στο Ιντερνετ...
φωναζαμε "οχι στον μπουλη της Μεσσηνιας
          ναι στον Λεβεντη της αυτοδυναμιας"

...βεβαια απο τοτε ο Προεδρος εβαλε πολυ νερο στο κρασι του....
         
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
απτους καλυτερους τυπους που υπαρχουν
πιστευει αυτο που κανει κ λεει
δεν ειναι λαμογιο
πολυ καλος
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
αποσπασμα απο την τελαιυταια εκπομπη του καναλιου 67.









[youtube=425,350]Rk_pVgXhZO8&feature=related[/youtube]




[youtube=425,350]9b8yvCU88eE&feature=related[/youtube]




[youtube=425,350]aVbgNpiKDz4&feature=related[/youtube]




[youtube=425,350]3uMaPqm_Jbg&feature=related[/youtube]





[youtube=425,350]pMtfvdVExVc&feature=related[/youtube]





 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
ο λεβεντης για μητσοτακη.. :grin:








[youtube=425,350]aE_OjHSIRR4&feature=related[/youtube]
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
ο λεβεντης για λιαπη.... :2funny:









[youtube=425,350]9697dfuqau4&NR=1[/youtube]
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
για το ΚΟΚΚΑΛΗ...............ενδιαφερον....... :idiot:










[youtube=425,350]_sz0WyCE6uw&feature=related[/youtube]
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
με τι λεφτα ρε παπανδρεου????








[youtube=425,350]_sz0WyCE6uw&feature=related[/youtube]


για αλαφουζο...


[youtube=425,350]YF4RtI_1A3A&feature=related[/youtube]
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
για τον ανδρεα...


[youtube=425,350]7B0ptrsoXpQ&feature=related[/youtube]
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
για κκε.


:grin: :grin:

[youtube=425,350]mnO2_Y70KKA&feature=related[/youtube]

 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
σοβαρες οι καταγγελιες σου φιλε μου.
το νομικο τμημα του κομματος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ισως κινηθει νομικα..
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
τα κυκλωματα του κοκκαλη και του βγενοπουλου δεν ειναι ικανα να μας ανακοψουν τον αγωνα!!!!

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  σε ολη την ελλαδα.
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Βασίλη προχωρά έφτασε η ώρα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom