Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 394K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
Δυστηχώς, η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται κ οι κάθε λογής "παράνομοι" εξοπλίζονται όλο και περισσότερο! ΔΕΝ γίνεται δίωξη του εγκλήματος χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό κ φυσικά ΣΩΣΤΗ εκπαίδευση. Μακάρι τα χρήματά μας (ως φορολογούμενων πολιτών) ν' αξιοποιηθούν όπως πρέπει κ να μην σπαταληθούν σε άσκοπες δαπάνες...

μακάριοι οι ελπίζοντες...
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
52
Πόντοι
366
Tωρα βγηκε το  ΠΑΣΟΚ  καλε  τι ανησυχητε.... Δεν εχει μιζες εκει καλεεεεε... Και η Αστυνομια θα βελτιωθηηηηη....  Θα τους δωση 2 ροπαλα τωρα....    :2funny:
Αυτα τα λεω εγω που μονο κρεβατι ξερω να κανω... αντε και κανα Παστιτσιο....
Περσονα μιας και εχεις για ολα τις λυσεις δεν πας απο τον Χρυσοχοιδη καμια βολτα... να του πεις την συνταγη...
Οσο για μενα..... εχω τουλαχιστον το θαρρος να βαζω φωτογραφια μου και να ξερη ο κοσμος πια ειμαι.... εσυ το εχεις?????

εσύ, ο Κατέλης και όλο το team της Πάνια και παλαιότερα το ερωτοδικείο πνίγεστε στο θάρρος  :jerking:

ρε άει τράβα βραχυκύκλωσε το κώλο σου με κάνα δονητή, πούτσα για κάτουρο που θες και τοποθετήσεις  :birdman:
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
εσύ, ο Κατέλης και όλο το team της Πάνια και παλαιότερα το ερωτοδικείο πνίγεστε στο θάρρος  :jerking:

ρε άει τράβα βραχυκύκλωσε το κώλο σου με κάνα δονητή, πούτσα για κάτουρο που θες και τοποθετήσεις  :birdman:
Αρ γιου τοκινκγ του μη  ????    .....  εχεις φαντασια παντως... σε παραδεχομε...  θενκ γιου.... θα το δοκιμασω... λες να πιαση???
 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Μηνύματα
8.061
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
βρε Δαναη μου γιατι απαντας του χλιμιτζουρα.....τα σκουλικια κανουν μονο για δολωμα.....
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ολοι οι πουστιδες ειναι δεξιοι ????   :offtopic:
 

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Μηνύματα
8.061
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ βεβαια.....ολοι οι δεξιοι ειναι πουστηδες!!!!!!
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
52
Πόντοι
366
βρε Δαναη μου γιατι απαντας του χλιμιτζουρα.....τα σκουλικια κανουν μονο για δολωμα.....

συ τι είσαι ρε ο δονητής συμπαραστάτης? σε λένε και μηνά, είσαι και μηνάς ( :jerking:)

και είμαι βάζελος, όχι σκουλήκι ρε πασταφλώρα
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
Τελικα θα τα λυσουμε τα προβληματα της Αστυνομιας η οχι???  αντε  εχω αγωνια...... Τι το ανοιξατε μονο για να γραφετε???  Ο Χρυσοχοιδης περιμενη να του πειτε καμμια ιδεα εδω μεσα.... Δεν τον ενδιαφερη τι ομαδα ειστε...
εκτορ πολυ επαναστατικο σε βλεπω... μου αρεσης... συνεχισε...
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
ΑΧ....
 

Συνημμένα

  • manaria1.jpg
    manaria1.jpg
    91,8 KB · Εμφανίσεις: 21

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Μηνύματα
2.399
Like
0
Πόντοι
16
Η λάθος πλευρά

Στη μνήμη του Αλέξανδρου

Γεννήθηκες άτυχος. Όπως και πολλοί άλλοι. Οι γονείς σου δε σου κληροδότησαν τίποτα άλλο πέρα απ' τη φτώχεια και τη δυστυχία τους. Την ίδια μοίρα είχαν πολλοί άλλοι. Δεν είχες ευκαιρίες. Όπως πολλοί άλλοι. Ήξερες ότι ο κόσμος χωρίζεται σ' αυτούς που παράγουν τον πλούτο με τον ιδρώτα και το αίμα τους και σ' αυτούς που κατέχουν αυτό τον πλούτο παράνομα, χωρίς να τους ανήκει πραγματικά. Διάλεξες να πας με τους δεύτερους. Όχι να γίνεις ένας απ' αυτούς, αλλά να γίνεις δούλος τους. Ένας δούλος υπάκουος και πειθήνιος. Γιατί ένας υπάκουος δούλος έχει πάντα την εύνοια του αφεντικού του. Όπως ένα πιστό σκυλί.

Σου έδωσαν στολή και όπλο. Και τότε αισθάνθηκες πανίσχυρος. Χτυπούσες με μανία τους απόκληρους και τους αδύναμους αυτού του κόσμου για να εκδικηθείς για την άδεια σου ζωή. Ήξερες ότι δε φταίγαν αυτοί, αλλά δε δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Έτσι σκότωσες και τη λίγη ανθρωπιά που σου είχε απομείνει. Γιατί όσο χτυπάς, τόσο αποκτηνώνεσαι. Το μεγαλύτερο θύμα σου είσαι εσύ ο ίδιος.

Περνούσαν τα χρόνια και είχες την ψευδαίσθηση ότι ζεις ενώ είχες πεθάνει. Τίποτα δε μπορούσε να ταράξει τον αιώνιο ύπνο σου. Ώσπου κάποια στιγμή είδες ένα νέο παιδί να χαμογελάει. Το χαμόγελό του σε πείραξε κι ας μην το παραδέχεσαι. Μα δε σε πείραξε μόνο. Ήταν κάτι παραπάνω. Σε τρομοκράτησε. Ένα παιδί μεγαλωμένο σ' ένα κόσμο που τα πάντα πουλιούνται και αγοράζονται, ένα παιδί που το περίμενε ένα μέλλον σκληρό και απάνθρωπο, ένα παιδί που το προοόριζαν για άλεσμα στην κρεατομηχανή είχε το θράσος να χαμογελάει. Δεν το άντεξες. Τι θα γινόταν αν αυτό το φαινόμενο έπαιρνε διαστάσεις επιδημίας; Αν σε κάθε γωνία αντί για φοβισμένους ανθρώπους αντίκρυζες παιδικά χαμόγελα; Ήξερες ότι αυτό το χαμόγελο είναι πιο δυνατό απ' τα δακρυγόνα και τις σφαίρες.

Και αποφάσισες να το σβήσεις. Μα για κακή σου τύχη σκότωσες ένα παιδί, αλλά όχι το χαμόγελό του. Αυτό το χαμόγελο θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Γιατί μάθε ότι η ελπίδα και η ανθρωπιά δεν έχουν πατρίδα.

Κάποτε θα βγεις απ' τη φυλακή, αλλά ελεύθερος δε θα 'σαι ποτέ. Δεκαέξι αθώα χρόνια, μια ζωή που δεν πρόλαβε ν' ανθίσει, θα σε στοιχειώνουν.

Θα μπορούσες να είσαι εργάτης σε κάποιο εργοστάσιο, οικοδόμος, σερβιτόρος σε κάποιο εστιατόριο. Θα μπορούσες να βγάζεις το ψωμί σου τίμια. Θα διαπίστωνες ότι δεν είσαι μόνος. Ότι υπάρχουν πολλοί σαν κι εσένα.

Θα μοιραζόσουν μαζί τους τις χαρές και τις λύπες σου. Θα χαιρόσουν για τις μικρές νίκες. Θα ονειρευόσουν έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι ελεύθεροι και ίσοι, έναν κόσμο όπου δε θα υπάρχουν πειναμένοι. Έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι αδέλφια. Θα καταλάβαινες τότε ότι δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το όνειρο. Και θα έβγαινες στους δρόμους. Και θα μάθαινες ότι αυτό το όνειρο βρίσκεται στις καρδιές πολλών ανθρώπων εδώ και πολλά χρόνια και ότι αυτοί οι δρόμοι έχουν βαφτεί με το αίμα τους. Και θα δάκρυζες. Γιατί οι άνθρωποι που ονειρεύονται ξέρουν να πονάνε και να κλαίνε, όπως ξέρουν και να γελάνε. Το βράδυ θα έλεγες στα παιδιά σου ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τους τα μαθαίνουν στο σχολείο. Ότι μπορούν να ζήσουν σ' έναν καλύτερο κόσμο. Και τότε μέσα στα μάτια των παιδιών σου θα έβλεπες εικόνες απ' τον κόσμο που ονειρεύεσαι.

Και όταν η ζωή σου θα εφτανε στη δύση της θα ήξερες ότι δεν πήγε χαμένη. Ότι έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου για να σκορπίσει το σκοτάδι που μας εμποδίζει να δούμε όσα αγαπάμε. Ότι δε γεννήθηκες τυχαία άνθρωπος. Θα μπορούσες να είσαι με την πλευρά αυτών που πονάνε, αυτών που κλαίνε, αυτών που παλεύουν, αυτών που γελάνε. Θα μπορούσες να είσαι με το δίκιο. Με άλλα λόγια θα μπορούσες να παραμείνεις άνθρωπος. Θα σου έδινα το χέρι και θα έπαιρνα δύναμη απ' τη δύναμή σου. Λυπάμαι που δε μπορώ να σε συγχωρέσω. Διάλεξες τη λάθος πλευρά.
 

Συνημμένα

  • alexandros.jpg
    alexandros.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 14

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Κατάληψη στη μνήμη του Αλέξη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009, 12:56

Στην κατάληψη του κινηματογράφου «Ολύμπιον» στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν άτομα που ανήκουν στον αντεξουσιαστικό χώρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη μνήμη του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι διαδηλωτές ζητούν να μετατραπεί ο κινηματογράφος σε έναν κοινωνικό χώρο αντίστασης με προβολές από τις 3 το μεσημέρι και ανοιχτή συζήτηση στις 7 το απόγευμα για τον περσινό Δεκέμβρη, αλλά και για τις επερχόμενες εξεγέρσεις.  :jerking: :jerking:

 

Επισκέπτης
sasakis θα εχεις να γραφεις απο αυριο κατεβατα για την εγκληματικοτητα και οχι μονο των αλλοδαπων. Πουτανα θα τα κανουνε σε ολη την Ελλαδα οι μανιαουραιοι αυριο. Και ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ εδω που τα λεμε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom