Νέα

Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 902
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Μηνύματα
162
Like
7
Πόντοι
1
Προς dstp (ανοιχτή επιστολή) :
        Αγαπητέ φίλε,
        Είμαι καλά κι το αυτό εύχομαι και δια εσέ. Μήπως γίνεται να με πάρεις μαζί σου όπου πας ; Διότι με την εξαίρεση μίας Δανέζας και αρκετών εκ του ανατολικού μπλοκ νομίζω ότι δεν έχω δει τίποτα στη ζωή μου ......... (Συζητείστε και λίγο για τις Πορτογαλέζες με τον panosmpos ρε γκαμώτι)
        Σε χαιρετώ, kakoslikos 
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.222
Like
376
Πόντοι
36
Στην Ισπανία δεν ισχύει.Τι γνώρισες στα νησιά δεν ξέρω.Πάντως σαν τις Ελληνίδες δεν είναι σε καμιά περίπτωση.

Ρε φίλε, μια και είσαι ειδικός πες μου αν η κατ' αρχήν άποψή μου είναι σωστή: Με βάση τις επαφές μου με Ισπανίδες (σε ουδέτερο έδαφος) έχω την εντύπωση ότι οι πιο όμορφες είναι οι Καταλανές (πιο ανοιχτόχρωμες και πιο ψηλές). Για τις νότιες η εντύπωσή μου είναι πως μοιάζουν πολύ με τις γύφτισσες. ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΤΑΤΕΣ!
 

Επισκέπτης
Οι Ανδαλουσιάνοι είναι γύφτοι.Οι πιο ωραίες κοπέλες είναι από τη χώρα των Βάσκων.Μετά οι Μαδριλένες και οι υπόλοιπες ακολουθούν.Αυτές είναι απόψεις μου βεβαίως.Πάντως είναι πολυ φιλικός λαός.Τουλάχιστον προς τους Έλληνες.Αρκεί μην πας να ανοίξεις ποδοσφαιρική συζήτηση,και συζήτηση για πολιτικά προβλήματα και ιδίως για θέματα αυτονομιών.Εκεί ο εθνικισμός είναι έκδηλος.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.222
Like
376
Πόντοι
36
Συνβορειοανατολικόφιλε Πάνο, αυτά είναι σωστότατα. Όμως δεν ξέρω αν η μετέπειτα επιμειξία έχει αλλάξει τα πράγματα, ενώ δεν έχω πάει Ισπανία για να έχω πλήρη άποψη. Με καμμιά 30ρια άτομα που έχω γνωρίσει δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Για Πορτογαλία (που ρώτησε ο φίλος KakosLykos) που έχω πάει (Λισσαβόνα) μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ μελαχροινοί, κοντοί και πάρα πολύ φιλικοί (σε διαχωρισμό από το ευγενικοί που είναι πολύ επιφανειακό). Και οι γυναίκες άσχημες για τα γούστα μου.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.222
Like
376
Πόντοι
36
Οι πιο ωραίες κοπέλες είναι από τη χώρα των Βάσκων.

Ρε συ, μία Βάσκα (Γαβριέλλα) είχα γνωρίσει στην Τσεχία και ήτανε μουνάρα, αλλά από ένα άτομο δε βγάζεις ποτέ άκρη και γι' αυτό τόκανα γαργάρα! Η πλάκα ήτανε στο ντύσιμο: Μας έχουνε για περιήγηση (φοιτητές με IAESTEE) στην παλιά πόλη, όλο λιθόστρωτο και έτσι (μας το είχαν πει). H κυρία 10 πόντους τακούνι (καλά εννοείται φόρεμα, βάψιμο κλπ). Στη μισή ώρα πέθανε, μπήκε σε μαγαζί και αγόρασε παπουτσάκι αθλητικό....
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο η ελληνιδα που θα πηδηχτει με τον μαυρο ειναι βλαχακι, ιντερνασιοναλ γκομενα, ψωλαρπαχτρα ή οτιδηποτε αλλο και μαλιστα ανοιγεται και ειδικο θεμα για την παρτη της ενω ο ελληναρας που γουσταρει να πηδαει τη σλοβακα ειναι "γαμιας" και εχει "προσωπικο γουστο" και ολοι το σεβονται αυτο....

τα σχολιακια περι ελληνιδων τα αντιπαρερχομαι (μεχρι στιγμης) και απλα γελαω :cheesy: και οπως ειπε και καποιος σοφος πριν και οι ελληνιδες κομπλεξικες ψωλαρπαχτρες και οι ελληναρες γαμιαδες απο τις ιδιες οικογενειες και την ιδια κοινωνια προερχονται.....μηπως αυτο αποτελει εναν λογο για τον οποιο καποιες ελληνιδες επιλεγουν να ειναι πιο απελευθερωμενες οταν ειναι στο εξωτερικο? (a.k.a. ψωλαρπαχτρες :grin: )

υ.γ. ειναι κατακριτεα και κομπλεξικια μιξοπαρθενα η ελληνιδα οταν δε γαμιεται με τους επιδοξους ελληναραδες αλλα ειναι ψωλαρπαχτρα και καριολα ολκης οταν τελικα το κανει απλα τυγχανει να ειναι αλλοδαποι αυτοι....μαλιστα....το ειδαμε και αυτο....τελικα τι ειναι ρε παιδια-προφεσορες-μαστορες του ειδους η ελληνιδα γυναικα? μιξοπαρθενα κομπλεξικια ή ψωλαρπαχτρα? να ξερουμε που κυμαινομαστε τελος παντων :grin:
 

Επισκέπτης
Με Σλοβάκο να γαμηθείς.Και με Σουηδό και με Ισπανό και με Χιλιανό και με Μογγόλο.Μακρυά από Αλβανούς,γυφτοσκοπιανούς,Βούλγαρους και Ρουμάνους.Για τους μαύρους,το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα βγουν πολλοί Σχορτσιανίτες και Κόματοι!Προσωπικά δε γαμάω Αλβανίδες κλπ.Τις συχαίνομαι!
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Μπα δε μαρεσουν εμφανισιακα αυτοι οι λαοι....προτιμω τους πιο μελαμψους......μεσογειος, βορειος αφρικη, λατινικη αμερικη.....κατα ταλλα η ιδιοσυγκρασια μου γενικοτερα ειναι τελειως διαφορετικη απο τη δικια τους οποτε ακομα και να μου αρεσαν μαπα το καρπουζι τους βρισκω πολυ κρυους ανθρωπους ακομα και για παρεα....τοσο καιρο αγγλια μονο με μια ουγγαρεζα εχω καταφερει να κανω πιο στενη παρεα.... :cheesy:
 

Επισκέπτης
Φίλε μου δεν έχω πρόβλημα με τους μαύρους,έκανα παρέα 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο με ένα εξαίρετο παιδί από το Μάλι.Αλλά οι Έλληνες είναι λευκοί,πώς να το κάνουμε;
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχα μπα καμια σχεση....φιλικα εννοω.... :cheesy:
 

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Μηνύματα
1.136
Like
4
Πόντοι
16
παντως κατι μου λεει πως τρελαινεται για συμφωνικη/παουερ μεταλ ;)
 

Επισκέπτης
Καλά και αν την έφαγες δεν είναι κακό.Εμπειρία ήταν και αυτή!
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
παντως κατι μου λεει πως τρελαινεται για συμφωνικη/παουερ μεταλ ;)

βρισκεις? :cheesy: :cheesy: χεχεχεχεχε

αμα την ειχα φαει μην ανησυχεις δε θα ειχα προβλημα να το πω....αλλωστε η ανωνυμια του ιντερνετ προσφερεται για κατι τετοια.....
 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Μηνύματα
6.150
Κριτικές
4
Like
1.597
Πόντοι
266
Αρχίσανε πάλι τις ΜΑΛΑΚΟψυχοκοινωνικές αναλύσεις ορισμένοι, που είναι και περιττές και ψευτοσοβαρές. ʼλλοι πάλι, οι μόνες Ανατολικοευρωπαίες που έχουν συναντήσει είναι στα μπουρδέλα και στα στριπτιζάδικα. Ουδείς τους έχει πάει με Ρωσίδα, Ουκρανέζα, Πολωνή ,Τσέχα που ΔΕΝ το κάνει για χρήματα. Όταν, φίλοι μου, πάτε με καμιά τέτοια, ελάτε να ξαναμιλήσουμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,για ομορφιά, επίπεδο, μόρφωση, συμπεριφορά και SEX...Α! Αν αφήσατε και Ελληνίδες να μπουν στην ιστοσελίδα, πάμε για ΦΟΥΝΤΟ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom