Νέα

Εκλεισε το rarbg

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Μηνύματα
7.609
Κριτικές
34
Like
13.628
Πόντοι
17.346
Χρόνια ασχολούμαι με torrent κυρίως για ταινίες - σειρές, το ragbg το χρησιμοποιούσα σπάνια καλό αλλά μπροστά στο ext.to δεν έπιανε μία. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα εναντίων των torrent users από τους χρήστες του kodi. Εγώ γουστάρω να κατεβάζω στον 8ΤΒ σκληρό δίσκο που έχω για αυτήν την δουλεία ολόκληρες σειρές και να τις βλέπω όποτε γουστάρω ακόμα και χωρίς προσβαση στο internet. Πολλές τις κρατάω και σαν συλλογή. Όσο για τους υπότιτλους εύκολα τους βρίσκεις και με ένα απλό rename του αρχείου είσαι κομπλέ. Κατεβάζεις και το K-Lite codex pack και ο υπολογιστής σου παίζει τα πάντα από ένα απλό media player.
 
OP
OP
TOMCRUISE

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Μηνύματα
4.116
Κριτικές
37
Like
20.216
Πόντοι
12.896
Eιρηνη μαγκες,ο καθενας χρησιμοποιει οτι του ειναι πιο ευχρηστο,δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι.
το ζητουμενο ειναι να ανταλασσουμε ιδεες κ ο καθενας να χρησιμοποιει οτι του κανει περισσοτερο.
 

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
704
Κριτικές
1
Like
366
Πόντοι
26
Μαλακοπιτουρα επειδή εσύ δεν ξέρεις ότι με 3 κλικ γίνεται να δεις 4κ περιεχόμενο στο Kodi με 5.1 ήχο ή και Atmos, δε σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται από πολύ άλλο κόσμο.

Επίσης για να απαντήσω σε άλλα παιδιά, είναι και θέμα ταχύτητας.
- Στο Kodi πατάς στην ταινία και ξεκινάς να βλέπεις. Μάλιστα οι υπότιτλοι συνήθως ξεκινάνε αυτόματα.
- Στα torrent θες: κατέβασμα για λίγη ώρα, μετά να βρεις το αρχείο στον φάκελο, να το ανοίξεις με κάποιον player, να διαλέξεις ξεχωριστά τον υπότιτλο.
Για να μην τσακώνεστε άδικα γιατί κάπου έχει ο ένας δίκιο και κάπου ο άλλος και το χάνετε λίγο.Το βασικότερο είναι οτι ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που τον βολεύει καλύτερα και εξυπηρετεί καλύτερα τον σκοπό του οπότε και δεν έχει και κανένα νόημα η όποια αντιπαράθεση.
Τώρα στα πιο τεχνικά του θέματος : Για το kodi που λες οτι μπορείς να δεις 4K περιεχόμενο με ήχο 5.1 ή atmos : Επειδή ακριβώς είναι streaming υπηρεσία και από πίσω υπάρχουν κάποιοι υπολογιστές που σερβίρουν αυτό το περιεχόμενο όχι μόνο σε εσένα αλλά σε χιλιάδες άλλους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , υπάρχουν κάποιες "εκπτώσεις" όσον φορά το και το video bitrate όσο και το audio bitrate.Για να πάρεις πραγματικό 4Κ μέσω streaming θα έπρεπε ο server που σου στέλνει να έχει τεράστιο bandwidth για να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα με εσένα και κάποιους άλλους χιλιάδες.Δεν φτάνει μόνο η δική σου η γραμμή να είναι καλή.Εαν δεις τα στατιστικά , δηλαδή πόσα kbps μέσο όρο παίρνεις από μια 4Κ τανία που βλέπεις μέσω streaming σε σχέση με τη remux έκδοση της ίδιας ταινίας , θα δεις οτι υπάρχει αρκετή απόκληση.Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον ήχο.Άλλο να ακούς απλό DTS 5.1 με 1.500 kbps και άλλο DTS-HD Master Audio 5.1 στα 6.000 kbps.Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο παίζουν και όλες οι συνδρομητικές πλατφόρμες τύπου netflix.Δεν ξέρω εαν θυμάσαι στο 1ο lockdown έβλεπες netflix με τέρμα χάλια ποιότητα.Ο λόγος είναι οτι πήραν αρκετοί συνδρομή λόγω κλεισίματος στα σπίτια με αποτέλεσμα η υπηρεσία να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο μεγάλο όγκο πελατών και αναγκαστικά έριξε τα kbps τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο.Ακόμα και τώρα , καμία μα καμία υπηρεσία είτε συδρομητική είτε free (τύπου kodi,stremio) δεν μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα σε σχέση με το αντίστοιχο mkv remux αρχείο.
Τώρα το εαν εσένα σε καλύπτει είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και καλώς σε καλύπτει.
Εγώ πχ έχω διαφορετικές ανάγκες από εσένα.Έχω μια αρχειοθήκη αγαπημένων remux ταινιών και μπορώ και τις απολαμβάνω ότι ώρα θέλω χωρίς να εξαρτώμαι ούτε από την ποιότητα που θα μπορεί να μου προσφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή η streaming πλατφόρμα , ούτε από τυχόν προβλήματα του internet provider μου.Μου έχει τύχει να μην έχει ρεύμα όλη η γειτονιά και εγώ να βλέπω στο κινητό τανία 4Κ.Δεν είναι τόσο η πχ "μαγκιά" του κοιτάτε με εγώ σε αυτές τις ειδικές συνθήκες μπορώ και βλέπω ταινίες ενώ εσύ δεν μπορείς.Είναι η αίσθηση ελευθερίας και αυτονομίας που έχεις όταν δεν είσαι εξαρτώμενος από τον όποιο πάροχο υπηρεσίας.
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.824
Κριτικές
15
Like
11.496
Πόντοι
3.846
να βρεις το αρχειο στο φακελο; :2funny: να διαλεξεις υποτιτλο; (τα mkv files φανταζομαι σου ειναι αγνωστα) :2funny: καλα το πας...
με κατοσταρα συνδεση ή/και με οπτικη ινα, πολυ συχνα κολλανε στο buffering αυτα που "ξεκινας και βλεπεις".

Εχω κατεβασμενες 100+ ταινιες και 20+ σεζον απο σειρες, ετοιμοπολεμες στο λαπτοπ. Παω στο χωριο, παω διακοπες στο νησι, παω εξωτερικο, βρεξει χιονισει εχω υλικο να περασω την ωρα μου. Ουτε να ψαχνω καλο ιντερνετ, ουτε να καιω τζαμπα gigabytes, ουτε καν να περιμενω. Βιντεο κλαμπ ειναι ο σκληρος μου.

Τι μας φλεξαρεις ακριβως; το kodi;;; :2funny: κατεβαζεις games/ebooks απο αυτο; οχι, θα αναγκαστεις να μπεις στα τορρεντς. εμεις δεν εχουμε αναγκη στρεμιο, εσυ εχεις αναγκη τορρεντς. Μπορω να κατεβασω στρεμιο, αλλα δεν το κανω, δεν με βολευει, το χεζω.

Σουρβαιβορ βλεπεις ρε μαγκα και θα μας πεις για "χαμενο χρονο"; Ελα μανα μου αραξτην πετσα σου, σε 5 χρονια οι πλατφορμες σου μπορει να μην υπαρχουν καν, τα torrents 20 χρονια τωρα εχουν αποδειξει οτι ειναι αθανατα, γιατι βασιζονται στον διαμοιρασμο μεταξυ χρηστων που δεν ειναι παρταλια, πραγμα που δεν περιμενω να το καταλαβεις, γιατι εισαι απο αυτους που δεν δινεις νερο του αγγελου σου. Αραξε.

Αν ειχες μυαλο θα καταλαβαινες οτι ειμαστε στην ιδια μερια της ιστοριας (πειρατεια), αλλα θες να μας το παιξεις καποιος με τις πλεον boomer τακτικες. Σοβαρεψου επι τελους και μην αναζητας μπινελικια παντου, δεν ειναι τιμη σου να εισαι αλαζονας και αντιπαθητικος, καταλαβε το. Μπηκες εδω μεσα να μας την πεις για τα τορρεντς, τα θελει ο κωλος σου τυροβλαχο
Ρε μπετοβλακα συνεχίζεις;
Πρώτος σου άρχισες τους χαρακτηρισμούς, ούτε καν απευθύνθηκα σε σένα.

Και συνεχίζεις να μιλάς για σχόλια μου σε άλλα θέματα που δείχνει φουλ κομπλεξικό άτομο που παρακολουθεί τι κάνουν οι άλλοι, ενώ καν δεν ασχολούνται μαζί του.

Συνέχισε έτσι, αλλά να ξέρεις θα ασχοληθώ και εγώ μαζί σου. Και δε θα σου αρέσει.
Σαλτα και γαμησου τώρα για να δεις πώς είναι οι αντιπαθητικοι που γράφουν στα αρχιδια τους κωλοτρυπιδες σαν εσένα που πετάγονται χωρίς καν τους μιλάνε.
 

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.532
Κριτικές
209
Like
4.458
Πόντοι
9.035
Να συμφωνήσω και εγώ ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Στο δια ταύτα προφανώς η θέαση από τον δίσκο σου έχει την μέγιστη ποιότητα και σταθερότητα, αλλά με την εξέλιξη της τεχνολογίας σε λίγο θα γίνει πραγματικότητα το "ο δίσκος μου είναι το δίκτυο". Απόδειξη που οι περισσότεροι έχουμε αντικαταστήσει τα δορυφορικά πιάτα με το internet streaming. Όπου πάει η οπτική ίνα (FTTH) ή το γρήγορο κινητό δίκτυο (5G) ξεχνάς τα πάντα και βλέπεις πλέον από το δίκτυο. Φυσικά όσοι έχουν μέτρια ή κακή σύνδεση όλα αυτά τα ακούν σαν να είναι από τον Άρη και με το δίκιο τους. Όμως το μέλλον είναι εκεί, και δεν είναι μακριά για τους περισσότερους.
 

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Μηνύματα
3.656
Κριτικές
15
Like
6.342
Πόντοι
8.345
μετα απο τοσα χρονια ηρεμιας με το rarbg θα αναγκαστουμε να βρουμε νεο σπιτι

με διαφορα το καλυτερο torrent σαιτ οτι και να λετε καποιοι.

με 500αρα fiber τα τορρεντ κατεβαινουν αερα. το kodi ειναι για casual users, αν εισαι power user ψαχνεις και βρισκεις
 

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Μηνύματα
592
Κριτικές
15
Like
1.962
Πόντοι
2.477
μόλις είδα οτι έκλεισε το rarbg. Και τώρα; απο που θα κατεβαζω τσοντάρες; Έχει κανεις λινκ για ασφαλές torrentz ( ναι γνωρίζω η ασφαλεια σε αυτα είναι σαν να πας σε παρτουζα με ρομά )
 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
67.776
Like
68.016
Πόντοι
12.756
μόλις είδα οτι έκλεισε το rarbg. Και τώρα; απο που θα κατεβαζω τσοντάρες; Έχει κανεις λινκ για ασφαλές torrentz ( ναι γνωρίζω η ασφαλεια σε αυτα είναι σαν να πας σε παρτουζα με ρομά )

Το κλεισιμο του rarbg το ειδες , το ανοιγμένο νημα που εχουμε γι αυτο το θέμα δεν το ειδες :coffee:
 

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Μηνύματα
592
Κριτικές
15
Like
1.962
Πόντοι
2.477
Όταν είδα οτι έκλεισε......έχασα το φως μου . Οπότε, @Νίπλης , μπορείς να μου στείλεις το link του θέματος pls
 

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Μηνύματα
3.656
Κριτικές
15
Like
6.342
Πόντοι
8.345

οχι φιλε, αλλα μια ματια που εριξα χθες εχει torrent απο διαφορους tracker, ειναι πιο πολυ σαν το torrentz, παρα σαν το rarbg
αυτα τα torrents απο οπου και τα παρεις το ιδιο ειναι, αλλα αφου τα εχει βγαλει το rarbag τα κατεβαζα απο εκει
χρησιμοποιουσα το torrentz μεχρι που εκλεισε και πηγα στο rarbg και τα κοψα ολα, ακομα και private trackers

θα το εχω υποψη μου πλεον μαζι με 1377x, yify

χρησιμα αλλα δυσχρηστα ειναι και site που αποθηκευουν magnet links, ιδιαιτερα για πιο αγνωστες ταινιες, softcore κλπ σαν τα BT4G και BTDigg DHT Search Engine: Free Search Engine For Free Torrent Content
 
Τελευταία τροποποίηση:

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
234
Κριτικές
4
Like
415
Πόντοι
301
Η αιτία ήταν ο COVID και ο πόλεμος... WTF

RARBG cites multiple reasons behind the surprise decision, including COVID-related health problems which led to the tragic death of one of the people involved. The war between Russia and Ukraine also impacted the team, with RARBG suggesting that it had members fighting on both sides.

“The past 2 years have been very difficult for us – some of the people in our team died due to covid complications, others still suffer the side effects of it – not being able to work at all. Some are also fighting the war in Europe – ON BOTH SIDES,” the team writes.
 

desade19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
74
Κριτικές
12
Like
264
Πόντοι
290
Τα καλύτερα alternatives που έχω βρει προς το παρόν είναι :

1337x.to για τα πάντα (δλδ ταινίες, σειρές,ΧΧΧ,games κτλ)
eztv.re για σειρές ( μόνο σειρές έχει)
yts.mx για ταινίες ( σχεδόν όλες είναι 1080p, όχι παραπάνω)
thepiratebay.zone επίσης για τα πάντα αλλά "παίζουν" πολλοί ιοί, trojans κτλ. οπότε προτείνεται μόνο σε άτομα που ξέρουν τί να προσέχουν

Κρίμα που έκλεισε το rarbg αλλά θα γινόταν κάποια στιγμή, δε γίνεται να συντηρείται επ'άπειρον μια σελίδα με τόσους επισκέπτες και χωρίς προφανή πηγή εσόδων...
 

Myron1980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Μηνύματα
2
Like
2
Πόντοι
0
Πολύ κρίμα! Παρόλα τα θέματα που είχε με διαφημίσεις κλπ έβρισκες τα πάντα και τα dowloads ήταν πάντα γρήγορα

Θα πρέπει να δοκιμάσουμε τα alternatives που δηλώνουν οι συναγωνιστές πιο πάνω.
 

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Μηνύματα
3.656
Κριτικές
15
Like
6.342
Πόντοι
8.345
Να πληρωσετε κοπριτες
Η υπαρξη των torrents ειναι ο υπερτατος κριτης χαρακτηρα.
Οποιος κατεβαζει torrents ειναι κλεφτρονι και ο μονος λογος που δεν κλεβει τα παντα, ειναι λογω φοβου.
Οποιος δεν κατεβαζει torrents, σημαινει οτι ειναι ηθικος ανθρωπος και δε χρειαζεται βουρδουλα στη ζωη του για να ζει σωστα.
Ειναι δηλαδη ενας ανωτερος ανθρωπος.

περα απο την πλακα αρκετοι λενε οτι η πειρατεια βοηθαει της εταιριες και δεν εννοω πολλοι πειρατες αλλα οικονομολογοι

In her talk at the Annual Conference of the Royal Economic Society, Oxford economist Karen Croxson says that when people copy software, music and movies, it may actually help the producer.


αντιθετα με σειρες, ταινιες και ντοιιμαντερ δεν κατεβαζω εδω και πολλα χρονια software και παιχνιδια, τα πληρωνω κανονικα
 

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Μηνύματα
3.656
Κριτικές
15
Like
6.342
Πόντοι
8.345
οπως ειπαμε, θεμα χρονου. Σαν να μην εγινε

https://www.reddit.com/r/Piracy/comments/13yglih
δεν ξερω γιατι τα reddit links εμφανιζονται σπασμενα στο chat του φορουμ...

εχουν πολυ δουλεια ακομα, ουτε το search δεν δουλευει ακομα σωστα https://s3.nq-rarbg.to/search/?q=silo+s01e01+2160p

αλλα σιγουρα καποιος κλωνος θα βγει που θα ειναι λειτουργικος
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.007
Πόντοι
10.336
εχουν πολυ δουλεια ακομα, ουτε το search δεν δουλευει ακομα σωστα https://s3.nq-rarbg.to/search/?q=silo+s01e01+2160p

αλλα σιγουρα καποιος κλωνος θα βγει που θα ειναι λειτουργικος
ε σιγουρα. σιγα σιγα ειπαμε. και πιστευω οτι θα προνοησουν αν γινει καμια στραβη να εχουν ετοιμοπολεμο το backup.
σημασια εχει οτι υπαρχει συντονισμος και μαζευεται παλι το υλικο.

φαντασου να μην υπηρχαν οι τορρεντακηδες και να εβλεπαν ολα τα παρταλια μονο streams (που τροφοδοτουνται απο τορρεντς). θα μας ειχαν κανει πουτανακια τους το νετφλιξ και η ντισνευ. Τι να κανεις, θα ανεχτεις και τις βδελες...
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
12.412
Like
16.097
Πόντοι
3.656
Με Kodi διαθέσιμο εδώ και χρόνια, stremio κλπ, ακόμα κατεβάζετε torrents;;
Τι έχουμε; 2005;
Τύπε ... το kodi ... για να το σετάρεις πρέπει να είσαι φυλακισμένος ;;
Πόσες ώρες βίντεο πρέπει να παρακολουθήσει κανείς ;;


Περισσότερες από όλα τα επεισόδια του τόλμη και γοητεία του 1987 ;;;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom