Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.106
Κριτικές
16
Like
1.725
Πόντοι
3.425
παντως μου εκανε εντυπωση οτι στο κατα τ αλλα πολυ καλο αυτο σαιτ που μπαινουν ατομα που πληρωνουν για σεξ αυτο δεν το θεωρουν καθολου υποτιμητικο γι τον εαυτο τους και κατακρινουν ευκολα τους αλλους..μα οταν πληρωνεις συστηματικα εισαι προβληματικος παρτο αποφαση..το μηνυμα αυτο το  γραφω εγω η κοπελα..αγαπηστε το εαυτο σας εκτιμηστε τον και μην το σερνετε στα αθλια μπουρδελα οπου κανετε απλα ενα μηχανικο και ζωωδες σεξ...

Συγνωμη "κοπελα" μου, δηλαδη το γεγονος οτι επαιρνες ενα μεγαλο καβλι στον κωλο σου απο καποιον που δεν εισαι ερωτευμενη με, δεν ηταν ζωωδες και υποτιμητικο?

Προσωπικα, θεωρω οτι καποιες πορτες δε χρειαζεται να ανοιγουν.

 

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
423
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Ωραία γκόμενα βρηκες και εσυ ρε μεγαλε να καψουρευτείς ! που δέχεται να την πηδήξει ο φίλος σου και μαλιστα μπροστά σου !

.........αλλά βεβαια, και από "φίλους" δεν πας πίσω !

καποια πραγματα πρεπει να τα κραταμε για την παρτι μας, και εσυ πηγες και μοιραστηκες ισως το μοναδικό πραγμα που δεν μοιραζομαστε ΠΟΤΕ με τους φιλους μας !!!
 

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Μηνύματα
723
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
6
το εκανα εγω πριν λιγες μερες και πραγματικα δεν εχω ξανανιωσει τοσο μεγαλο σεξουαλικο ερεθισμο..την εδωσα με την συγκαταθεση της σε ενα φιλο με πολυ μεγαλο πεος..της εκανε βιαιο αγριο πρωκτικο μπροστα στα ματια μου! :- εκεινη την ωρα φτιαχτηκα αφανταστα αλλα δεν συμμετειχα στο παιχνιδι απλα εβλεπα..Απιστευτη καυλα και τρομερα συναισθηματα μου δημιουργηθηκαν..αφου την πηδηξε ο φιλος αποσυρθηκε διακριτικα σε αλλο δωματιο εμεινα μονος με την δικια μου και καναμε ενα απιστευτο γαμησι...ομως τοχω μετανιωσει.. :- δεν σας το συνιστω αν και τα συναισθηματα που προξενει η φαση ειναι πολυ εντονα..αν τοχει κανει καποιος ας γραψει πως ενιωσε..
φιλε αν θες καλη παρτουζα να πεις στον kostas,θα βαλει το κουστουμι του και θα ερθει  :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom