Νέα

City Tours in Thessaloniki

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Σε λίγες μέρες έρχεται κάποια Ingrid.hot στη Θεσσαλονίκη και μου φάνηκε καλή περίπτωση. Ξέρει κάτι κάποιος συναγωνιστής; Να την πάρω ή θα τα κλαίω τα ευρώ μου; Πάσα πληροφορία δεκτή. ʼλλωστε αυτό ψάχνουμε όλοι. Την καλύτερη ποιότητα στη σωστή τιμή. Value for money που λεν και οι αγγλομαθείς.
 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Πριν κάποιες μέρες, έγραψα ότι ήθελα να "κάνω παιχνίδι" με την Ingrid,που θα ερχόταν Θεσσαλονίκη. Όμως μετά την σύλληψη που έκαναν τα "σαϊνια" της ΕΛΑΣ, λάκισε κατά Γαλλία μεριά. >:( Τώρα έκλεισα Adriana.  :boobies:Ελπίζω να μην την πατήσω. Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας γράψει. :helpplea: Πάντως απ' όσο ξέρω, μετά τη Θεσσαλονίκη κατεβαίνει Αθήνα και οι ημερομηνίες είναι κλεισμένες από τώρα. Οπότε μάλλον καλά έκανα. Για να έκλεισαν όλοι αυτοί κάτι περισσότερο θα ξέρουν. ;) Περισσότερα για την εν λόγω κοπέλα, την Παρασκευή. Αναμείνατε στο ακουστικό σας για λεπτομέρειες.
 

axer

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
64
Like
0
Πόντοι
0
Αξιόλογη φαινεται - αλλα No 4 boobies δεν ειναι του δικου μου γουστου...
θα περιμενουμε εντυπωσεις!
 

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
342
Like
10
Πόντοι
1
H Ανδριάννα έρχεται συχνά Ελλάδα και αν θυμάμαι καλα είχε καλές κριτικές καθώς και το γραφείο που την στέλνει.Ψάξε στο City Τοurs φόρουμ για περαταίρω πληροφορίες και το EscortGuide.
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
έκλεισα Adriana. Ελπίζω να μην την πατήσω. Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας γράψει. :helpplea: Πάντως απ' όσο ξέρω, μετά τη Θεσσαλονίκη κατεβαίνει Αθήνα και οι ημερομηνίες είναι κλεισμένες από τώρα. Οπότε μάλλον καλά έκανα. Για να έκλεισαν όλοι αυτοί κάτι περισσότερο θα ξέρουν. ;)

Αν θα ρωτουσες εμένα, θα σου έλεγα την λαική παροιμία:

[size=12pt]OΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ,
ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ[/size]


...το οποίο εγώ θεωρώ πως ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Adrianna! Εκτός κι αν σου αρέσουν οι MILF 35+, με (κακό) σιλικονάτο στήθος που κάνει μπαμ οτι είναι ψευτοκατασκευή τόσο στην όψη όσο και στην υφή! Πέρα από το χαμόγελο (που αφήνει μια - δυο μικρές ρυτιδες λόγω ηλικίας να εμφανιστούν) και την πατ-κιουτ τυποποιημένη εξυπηρέτηση... δεν βρήκα τιποτα αξιολογο. Δυστυχώς όταν εγώ την είχα συναντήσει πριν από τουλάχιστον 1 - 1.5 χρόνο δεν μου γέμισε το μάτι (την θεωρώ πολύ μεγάλη και "άγρια" για τα γούστα μου) και μετά από 5 λεπτά κουβεντούλα στο δωμάτιο της έδωσα ένα συμβολικό ποσό και την έκανα με ελαφρά.

Κολλητος φίλος (χρόνια πουτανιάρης) που της έκανε test drive την ίδια εποχή, μου ειπε χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν είχε μετανιώσει περισσότερο για χρήματα που έδωσε σε CG/CT, γεγονός που με έκανε να νιώσω καλύτερα που έφυγα.

...αλλά πάλι... γούστα είναι αυτά! DIMO, περιμένουμε το review σου!


ΥΓ. Πρέπει να ομολογήσω όμως πως είχε πανέμορφα ΛΑΓΝΑ μάτια... τα οποία όμως (για εμένα) δεν αρκούν!
 

samibungy

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
65
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παραθετω review απο Adriana. Την ειχα παρει την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει. Δοκιμασε και περιμενουνε τις εντυπωσεις σου. (Αργοπορημενο review για Adriana απο prettygirls 4u. Ειναι οτι χειροτερο εχω παρει εδω και καιρο σε city tours. κατα αρχην ειχα κλεισει 6ωρο και εφυγα στην 1ωρα γιατι με ξενερωσε απιστευτα.S orry γιατι μερικοι εδω μεσα την δινανε πολυ καλους ποντους αλλα γουστα ειναι αυτα. Απο ηλικια πρεπει να ειναι πανω απο 35, και αυτα που ειχαμε συμφωνησει με το πρακτορειο δεν το εκανε. Οχι Α-level ουτε CIM. Αυτα.... η Paola απο το ιδιο πρακτορειο πολυ πολυ καλυτερη)
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ας πω και εγω την εμπειρια μου μαζι της,με 2-3 λογια.
Εμφανησιακα ΔΕΝ ειναι η θεα που φιανετε στις φωτο της..εχει πεσει φωτοσοπ,εκτος και αν ηταν ετσι πριν 10 χρονια.Εχει τρομπαριστο βυζι μετριοτατης αισθητικης,ενω ειναι μεν γυμνασμενη αλλα δεν εχει(λογω ηλικιας)το σφιχτο-σφρυγιλο κορμι,
Παμε στο service τωρα..
Παρα πολυ δυνατη..μου κανει εντυπωση αυτα που γραφουν αλλα ατομα οτι δλδ ειναι μαπα...να μην πολυλογω...στο 15 λεπτο με ειχε στις πιπες και μου ζητησε να τελειωσω πρωτη φορα ετσι...δεν θυμαμαι αν τα εφτυσε γιατι εχουνε περασει και 5 μηνες απο τοτε που την πηρα..στον δευτερο γυρο που εγινε μετα απο 40 λεπτα περιπου..εβγαλε δονητη..τον οποιο μαλιστα απο οτι ειπε καποιος φιλος εδω...αυτος τον ειχε παει δωρο ;)..με τον δονητη λοιπον στο μουνι και εμενα στον κολο τελειωσε η δευτερη φορα..και επειδη ειχα 2 ωρο με αποχαιρετησε με μια all time clasic πιπα η οποια ολοκληρωθηκε κανα 20 λεπτο μετα το περας του ραντεβου..γιατι γρεφω για τους χρονους..γιατι απλα τα 5 απο τα 6 c.t.ου πηγα ητν με το ματι στο ρολοι...προσπαθουσανε να μου φανε τον χρονο με παπαροσυζητησεις για την αναγκη που τις εριξε στον στραβο δρομο οτι θα σταματησουν συντομα κτλπ..και φυσικ 2 φορες στο 2 ωρο και ενοειτε οτι ουτε δευτερολεπτο μετα το περας του πρικαθορισμενου χρονου.
Γενικη εκτιμηση για Αντριανα..

Εμφανηση 6
Προγραμμα 9
Συμπεριφορα κατα την διαρκεια του meeting 9
Αν θα την ξαναπερνα????Αν ηθελα να βγαλω τα ματια μου(οπως το γραφω)ΝΑΙ.Αν ηθελα gfe οχι.Γουστα ειναι αυτα..αλλες φορες με πιανει ετσι αλλες αλλοιως..
Απλα αν ξεπερασεις την αρχικη κρυαδα λογω του foto-shop,και μπεις στο παιχνιδι δυνατα τοτε η Αντριανα παιζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...και για να μην ειμαστε και απολυτοι..επαιξε πολυ καλη μπαλα μαζι μου.
 

mamalakis

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Μηνύματα
13
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον προηγούμενο συνάδελφο για την Αντριαννα! Μπορει να μην λεει πολλα απο εμφανιση (οντως ειναι 35+) αλλά στο προγραμμα ειναι αρκετα καλη. Ειναι για να κανεις καποια τρελλα γουστα. σε εμενα που την ειχα παρει τον φεβρουαριο αν δεν κανω λαθος που ειχε ερθει ηταν προθυμη να κανει τα πανατα και πρωκτικο και αναποδο και πια και απο ολα! συμφωνω οτι και η παολα απο το ιδιο γραφειο ειναι επισης πολυ καλη αλλα σου βγαζει κατι το πιο ρομαντικο! Βεβαια μην ξεχνιομαστε ειναι γουστα αυτα και ο καθενας βλεπει οτι θελει και οπως το θελει. Οπως το ιδιο πιστευω ισχυει και για τα κοριτσια αλλο κλικ της κανω εγω ας πουμε και αλλο εσυ. Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα ακομα και σε αυτες τις καταστασεις! Παντως με τις αστυνομιες εχουμε μπλεξει γιατι δεν θα ερχεται τιποτα σε λιγο λογω φοβου. Ητανε να ερθει η παολα απο prettygirls4u.com μετα την αθηνα και ουτε ακουστηκε ουτε mail μου στειλανε. Μηπως, λεω Μηπως εχουνε βαλει το χερακι τους οι εδω νταβαδες γιατι χανουνε πελατεια και θελουν να ελενγχουν πληρως την αγορα? Δεν ξερω αναρωτιεμαι! Εσεις?
 
OP
OP
A

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Μηνύματα
187
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
καλα τι να γραψω πια?
ολα τελειωσαν με την πολη μας.
ειναι που ειναι το επιπεδο τραγικο ηρθε και το τελος των σιτι τουρς και εδεσε το γλυκο
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
6
εκεί δίπλα όμως είναι η Βουλγαρία...ένα κλικ και φτάσατε ρε σεις, τώρα για το τέλος των CTs κάντε κάτι με το Νομάρχη, το δήμαρχο και τους παπάδες σας εκεί πάνω. Στις επόμενες εκλογές ψηφίστε αναλόγως.
 

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
95
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι γινεται σε αυτη την πολη γαμω την τρελα μου!!!!!
Καμμια δεν ερχεται??????
Ξερει κανεις αν παιχτηκε τιποτα???
 

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
φίλε χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την αίσθηση ότι για την ξαφνική και απόλυτη νέκρα ευθύνεται ότι πριν από καιρό η αστυνομία είχε συλλάβει μια κοπέλα που ήταν σε τουρ εδώ γύρω. Λογικά το γεγονός δεν ήταν τυχαίο αλλά συνειδητή ενέργεια και αποτέλεσμα της συντηρητικής τοποθέτησης της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουμε εδώ πέρα. Γι αυτό και τα γραφεία μας αποφεύγουν για να μην ξαναμπούν σε τέτοιες περιπέτειες.
Τώρα δεν ξέρω, ίσως να τους γράφανε αρκετά άτομα ρωτώντας τους για σίτυ τουρς κλπ ίσως να βρίσκαν το θάρρος να ξεπεράσουν τους ενδοιασμούς τους αλλά δεν το βλέπω πιθανό... δεν ξέρω, φοβάμαι ότι είμαστε καταδικασμένοι σε μία αιωνιότητα μαλακίας
 

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Μηνύματα
332
Like
1
Πόντοι
1
Γι? αυτό City Tours in Thessaloniki=City Tours in Yiedi Kule!!!
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
φίλε χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την αίσθηση ότι για την ξαφνική και απόλυτη νέκρα ευθύνεται ότι πριν από καιρό η αστυνομία είχε συλλάβει μια κοπέλα που ήταν σε τουρ εδώ γύρω.
Από αρχές Φεβρουαρίου, μέχρι τα τέλη Μαρτιου συνελήφθησαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πέντε (5) κοπέλες που βρισκόταν σε CT... και ένας Φιλιππινέζος τράβελος.

Ε, από τότε ΟΛΕΣ έχουν κόψει λάσπη. Λογικό δεν είναι?
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στο εχει δυο κοπέλες που λέει οτι κανουν CT αυτή την στιγμή στην Θεσσαλονίκη..Εχει πάρει κανείς να μας πεί εντυπώσεις?
Ξέχνα το! Πρόκειται για παλιά καταχώρηση που απλά ξέχασαν να αφαιρέσουν όταν τελείωσε το CT της.
 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Στο εχει δυο κοπέλες που λέει οτι κανουν CT αυτή την στιγμή στην Θεσσαλονίκη..Εχει πάρει κανείς να μας πεί εντυπώσεις?
Μπήκα στο site αλλά δεν αναφέρει ημερομηνίες, αλλά και οι τιμές που είδα είναι από 24ωρο και πάνω. Μήπως μου ξέφυγε κάτι που αφορά τιμές για λιγώτερες ώρες ή δεν υπάρχουν καθόλου;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom