kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
και όμως φίλε μου τον θέλουν μεγάλο . Άλλο τι μας λένεΔεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Η φίλη σου μπορεί να τρελαίνεται, η πλειοψηφία των γυναικών όμως, ΟΧΙ.
και όμως φίλε μου τον θέλουν μεγάλο . Άλλο τι μας λένεΔεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Η φίλη σου μπορεί να τρελαίνεται, η πλειοψηφία των γυναικών όμως, ΟΧΙ.
Προικισμένος φίλε;Με προσκυνανε!
Να γιατί το 13 είναι γρουσουζιάεγω και ενας φιλος παιρναμε ξεχωριστα μια ιεροδουλη καλη κοπελα αξιοπιστη αλλα του φιλου μου του εδινε κωλο ενώ εμενα όχι,στην αρχη δεν τον πιστευα τον φιλο αλλα τον εκανα να ορκιστει από τοτε μου μπηκαν ψυλλοι γιατι του φιλου μου του δινει κουλουρι ενώ εμενα όχι.
ενώ μια μερα πληρωσα παραπανω για πρωκτικο μολις αλλαξα σταση και της λεω παμε για πισω δυσανασχετισε και εκει της λεω του φιλου μου δινεις κάθε φορα και μου λεει ότι τα μικρα καυλια τα παιρνει ενώ τα μεγαλύτερα όχι.
μου εκανε ολοκληρη εξηγηση μεχρι 13 εκατοστα και λεπτη τη παιρνει δεν εχει πρόβλημα όπως επισης αν είναι λεπτη ανεξάρτητα το μηκος αλλα όταν είναι μεγαλες μου ειπε είναι και χοντρες και δεν θελει να παθει ρηξη πρωκτου.
τελος παντων με αφησε και μπηκα αλλα ολο μη και μη και ποναω ηταν οποτε δεν το ευχαριστηθηκα οποτε ανω των 13 εκατοστών θα δυσκολεύονται για κωλο
Στο κοσμοπολιταν νομίζεις ότι εισαι;
εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ να δω τέτοια αντίδραση
και όμως φίλε μου τον θέλουν μεγάλο . Άλλο τι μας λένε
Μπήκα στο θέμα... βέβαια δεν έκατσα να διαβάσω ολο το θέμα αλλά μπήκα στην ουσία και κατάλαβα για το τίνος πρόκειται!
Θέλετε και από μένα μία άποψη?.. Εγώ δεν θα πω τη δικιά μου άποψη... Εγώ το μόνο που έχω να πω από από την πραγματικότητα που ακούω τόσα χρόνια...
Ειλικρινά αυτό το θέμα με έχει κουράσει καθημερινώς να με ρωτάτε για το μέγεθος και τι μέγεθος μου αρέσει; και αν το μέγεθος είναι καλό;....
λοιπόν... που θέλω να καταλήξω;.. μπας και λίγο να συνέλθετε εσείς οι άντρες το πρόβλημα που έχετε μέσα σας.. εμείς οι γυναίκες ποτέ δεν κοιτάμε το μέγεθος πολύ σπάνια.. υπάρχουν κατηγορίες γυναικών στενές και φαρδιές που οι περισσότεροι δεν το ξέρετε.... θα σας δώσω μία συμβουλή και θα σας πω ένα μυστικό!
Πότε δεν θα ρωτάτε σε μια γυναίκα αν έχω μεγάλο ή μικρό μέγεθος ... να ξέρετε όταν το ακούει ξενερώνω.... γιατί έτσι δείχνετε ότι έχετε μέσα σας κόμπλεξ Συγγνώμη παιδιά αλλά πρέπει να σας πω αυτό το πράγμα γιατί αυτή η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω απέναντι στα μάτια μιας γυναίκας.... υπάρχουν κατηγορίες γυναικών που αρέσει μεγάλο μέγεθος και μικρό μέγεθος... και υπάρχουν γυναίκες που δεν δίνουν σημασία στο μέγεθος μία γυναίκα που κοιτάζει είναι πώς συμπεριφέρεται ο άλλος απέναντί της και τη σεξουαλικότητά της βγάζει και στη δομή που τη φέρνει.....
Όλοι είστε μία χαρά... Αφήστε τα πουλάκια σας στην ησυχία... και απολαύστε τις ερωτικές σας στιγμές!!!