Θα προσπαθησω να γινω σαφης οσο μπορω...!!Μηπως θυμαται κανεις, κυριως απο τους περπατημενους στη Φυλης, μια γκομενα Ελληνιδα...που δουλευε για αρκετο καιρο στο Φυλης 59 και στη συνεχεια στο 134 ή134α, (δεν ειμαι σιγουρος για το δευτερο).Οπως προανεφερα Ελληνιδα...ξανθια γυρω στα 35 αρκετα ωραιο μωρο.Κωλο πολυ ωραιο και βυζι προς το μικρο.Οσες φορες ειχα παει για τσαρκα εβγαινε μονη της στο σαλονι,και στα δυο μπουρδελα που την ειχα δει,και συστηνε τον εαυτο της,δεν υπηρχε τσατσα η τουλαχιστον δεν εβγαινε καθολου στο σαλονι.Δε θυμαμαι ονομα δυστυχως!Την ειχα παρει μια φορα και μιλαμε η γκομενα εκανε το καλυτερο τσιμπουκι ever...τον ρουφαγε με τρελη λυσα....πολυ deep throat...τελικα δεν αντεξα και εχυσα με το τσιμπουκι...ΑΛΛΑ...μου λεει μιας και τελειωσες γρηγορα,θελεις να κατσω λιγο πανω....εκτσε και τη γαμησα κιολας αφου ειχα χυσει..αυτη ειναι περιποιηση!Την ξαναειδα κανα δυο φορες στο 134 αλλα ειπα να μη μπω...για να μην χυσω αμεσως!!
Για να προσδιορισω λιγο το χρονο....πρεπει να δουλευε σιγουρα προπερσυ...αλλα δεν ειμαι σιγουρος για περισυ, στη φυλης...μηπως σας λεει κατι η περιγραφη?Δεν υπαρχει περιπτωση να την εχετε δει,κυριως οι παλιοτεροι,και να μην σας εχει κανει εντυπωση....για να μην πω οτι θα την εχετε παρει κιολας οι περισσοτεροι!!