Νέα

30χρονος σκότωσε 26χρονη στη Φολέγανδρο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 711
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Μηνύματα
2.610
Κριτικές
11
Like
2.957
Πόντοι
746
Συμφοιτήτριες της άλλης "επιστημόνησας" που παρακολουθούσε την τύπισσα που σκότωσε ο πιλότος ?

Που τα παίρνουν τα πτυχία να πάμε να τους σφίξουμε το χέρι :confused:
Αυτοί δεν είναι γιατροί. Παίρνουν κάτι πτυχία της πλάκας ψυχολογίας (που έτσι και αλλιώς δεν έχουν σχέση με την ιατρική, παρά μόνο συμβουλευτικό ρόλο) και "καλλιεργούν" σκόπιμα την εντύπωση ότι είναι γιατροί, είτε σαν ψυχοθεραπευτές, είτε σαν σεξολόγοι.
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.304
Like
2.960
Πόντοι
456
@Βrother Mouzone

Nαι ρε δικε μου...Σωστα μιλας... Ποσα ατομα γνωρισα στην πορεια των χρονων που φερθηκαν τοσο ξηγημενα που μου κακοφαινονταν κιολας επειδη ειχα συνηθισει με τις λερες τοσα χρονια... Η ζωη ειναι τοσο ωραια χωρις τοξικους πλαι σου...

Το πιο τραγικο της υποθεσης ηταν οτι σε ορισμενες περιπτωσεις μου την ελεγαν και οι γονεις μου...:confused::confused::confused:

Κερατας και δαρμενος μαζι... Θεωρουσαν οτι εγω ημουν υπαιτιος,οτι εγω ημουν αντικοινωνικος,οτι εγω ημουν ο αλητακος,ο αυτονομος που παντα ακολουθουσε το δικο του προγραμμα και τους ...σνομπαρε!.
Οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι,πραγματι ακολουθησα το δικο μου δρομο,με αλλες παρεες και οχι του...οικογενειακου περιγυρου. Εβγαινα και στα αλωνια και στα σαλονια...Ενιωθα τοσο ελευθερος και χαρουμενος που δεν καταπιεζα αλλο το εγω μου.
Αργησαν και αυτοι να καταλαβουν,αν και αμφιβαλλω οτι ακομα καταλαβαν τι επαιζε...

Τα ατομα αυτα οχι απλως ζηλευαν,με δολοφονησαν κοινωνικα και συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ συνεχιζουν διχως οικτο :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Λες και εχουν σχηματισει μια ιερη συνωμοσια μεταξυ τους να με τελειωσουν. Τα τελευταια χρονια μαλιστα κανουν κερασματα για τα γενεθλια(!) τους και δε δισταζουν να μη με καλεσουνε..! Χωρις λογο. Χωρις να εχει συμβει το παραμικρο.
Mε εκθετουν δηλαδη και στον (παλαιο) ευρυτερο κυκλο μου.
Ακομα και σε ατομα που ανταλλαζα δυο-τρεις κουβεντες εχεμυθειας.
Και λεω ρε μπινεδες δε θα με τρελανετε εσεις,εγω θα σας στειλω στο ψυχιατρο...μια και καλη....

....ΕΦΤΑΣΑΝ σε σημειο να με συκοφαντησουν σε πιτσιρικά του ευρυτερου κυκλου μας οταν τους ρωτησε...."καλα ρε μαγκες ο MACCHIATO που εχει χαθει,δεν ειναι στην παρεα σας?" Και τι απαντησαν τα ΑΡΧΙΔΙΑ?....
"Α δεν τον θελουμε πλεον επειδη ειναι χυμα και την πεφτει οταν βγαινουμε εξω":confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τυποι τι σκαρφιστηκαν οι γελοιοι- γυναικωτοι-αμπαλοι- σκατοπουστες....
Ειχα υπονοιες οτι αυτος ηταν ο λογος που ζηλευαν,δεν ειχα στοιχεια ομως...
ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΝΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΣΑ...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ....
ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ Η ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥΧΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ...

Ε λοιπον, την τελευταια φορα που ειχαμε βγει ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ (σε μια περιοδο που ειχε παγιωθει το πολυχρονο εμπαργκο) σε παραλιακο μπαρακι....απο τη χαρα μου που τους ειχα ξαναδει ,βρισκομουν σε εκσταση...και την επεσα σε δυο γκομενακια που επιναν ποτο σε σταντακι...
Σε παραλιακο ημιυπογειο μπαρ της Θεσσαλονικης...χωρις να καταλαβω πως και τι,οι γελοιοι εφυγαν χωρις να πληρωσουν περιπου τα μισα απο τα ποτα που ειχαν πιει....ουτε με χαιρετησαν απο την κακια τους, αν και καποια στιγμη τα μωρακια μου εκαναν νοημα διακριτικα οτι " οι δικοι σου μας κοιτανε επιμονα και περιεργα"...:confused::confused:

Και ενω η φαση προχωρουσε ωστε να συνεχισουμε σε ελληναδικο οι 3 μας...ερχεται η σερβιτορα και μου εξηγησε οτι οι φιλοι μου εφυγαν χωρις να πληρωσουν ολο το λογαριασμο....


Ηταν απο τις λιγες φορες που δεν τους εκανα πασα και μου το εβγαλαν ξινο τα μπασταρδια.....δεν τους εκανα πασα γιατι ειχα απορροφηθει και περνουσα πολυ καλα με τις κοπελες...σημειωτεον,τη μια την εφαγα το ιδιο βραδυ...
Ηταν το πρωτο μου ONS ,ημουν σε εκπληκτικο mood.
Ηταν επισης ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ...διοτι μετα απο εκεινη την εξοδο Μ' ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΟΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ....

Ερμηνευαν την οικειοτητα μου με τις κορασιδες ως..χυμα πεσιμο...τα γαμημενα πλασματα....που πιο διακριτικος ανθρωπος απο εμενα δεν παιζει να υπαρχει γενικοτερα...απλως εχω θρασος και δεν...κολωνω. Αυτο πληρωσα...
Γενικως καταλαβα οτι εν ετει 2021 οχι μονο η επιτυχια δε συγχωρειται,αλλα ουτε καν η διαφορετικοτητα...ο διαφορετικος δρομος,ο ανορθοδοξος,ο αντισυμβατικος...
Αυτο που λεει ο SAD.....ολοι οι μπουληδες βολευονται να γνωριζουν νετα μεσω κοινων γνωστων-μεσω κλικας η να βαζουν ..προξενητρες.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΟΧΙ,αυτος ηταν ο λογος που τα αδερφια μου εγιναν ΑΡΧΙΔΙΑ....και δε μπορεσαν ποτε να συνυπαρξουν μαζι μου.
Χαλουσα την πιατσα των "ημετερων"...την πιατσα της μιζεριας και της αρχοντοχωριατιλας. Μονα-ζυγα δικα τους.?....Ε οχι δα...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε μαγκες??? Χυμα πεφτουλας εγω ,που παντοτε τους εβαζα στο παιχνιδι?
Αν δε χαρεις τις γνωριμιες με νεα γκομενακια μαζι με τους ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,με ποιους θα τις χαρεις?:confused:
Τι νοημα εχει να εισαι χαρουμενος, οταν τα "αδερφια" σου ειναι κατσουφηδες?
Τι νοημα εχει να γαμας μονο εσυ και οι φιλοι σου να μην εχουν μεριδιο στην πιτα?:confused::confused::confused::confused::confused:
Ειμαι τοσο παλαιων αρχων η τοσο λαθος εμαθα τα ..γραμματα?
Μια φορα μετα απο καιρο τους ειχα ξαναδει και οταν τσεκαραν πως παρα τον πολεμο τους,παραμενω κεφατος και ενεργος,εριξαν μαυρη πετρα.... ΤΟΣΟ ΑΡΧΙΔΙΑ.....και μ' εθαβαν κιολας πισωπλατα..

ΠΑΝΤΑ ειχα ενδειξεις οτι ζηλευουν,ΟΤΑΝ ο πιτσιρικας ετρεξε αηδιασμενος να μου μεταφερει τις κουβεντες τους,πλεον ειχα ως αποδειξη τη δικη του μαρτυρια..
Μου ειπε επι λεξη..."ΜΑCCHIATO απο μικρος παντα σε θεωρουσα δασκαλο και μεγαλο μου αδερφο...Οσο ομως εβλεπα οτι εχεις ξεκοψει μαζι τους, ειχα αμφιβολιες οτι εσυ ειχες 100% δικαιο....Οταν μου ειπαν αυτες τις μλκιες, κατερρευσαν τα παντα γυρω μου και εχασα τη μιλια μου...δεν ηθελα να πιστεψω ο,τι ακουγαν τα αυτια μου ":confused::confused::confused:

Τυποι,μιλαμε για ατομα που δεν τους λειπει σχεδον τιποτα. Ουτε σχεσεις με μουνια,ουτε δουλειες. Ο ενας μαλιστα δε ξερει τι...εχει:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Και ομως αυτος ο συγκεκριμενος ειναι ο αρχιερεας του κοινωνικου εμπαργκο προς εμενα.....Τοσο πουστης αντρας!
Η προσωποποιηση του ρητου "Τα λεφτα καμια φορα δε φερνουν την ευτυχια"...
Πλεον και αυτος παιζει μπαλιτσα εστω με τα...γκολντιγκερακια,αρα γιατι συνεχιζει να ζηλευει? τι να πω? Φθονει ακομα και ... την κοινωνικοτητα μου.?..τι στον πουτσο:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Γι 'αυτο αλλαξα κυκλο και βρηκα την υγεια μου....Δε θελω ουτε γεια μαζι τους...ουτε καν γηπεδο.
Βασικα,μακαρι να μην υποστηριζαμε και την ιδια ομαδα,τωρα που το ξανασκεφτομαι...:confused::confused::confused::confused::confused:
Οταν τους βλεπω φυσικα παντα κανω τον Κινεζο, μονο και μονο γιατι θελω να τους αφησω να βραζουν στο ζουμι τους...παριστανω οτι δεν τρεχει και τιποτα μωρε και το διασκεδαζω..... η ιδια τακτικη με τις Ελλενιδες,μονο που αυτοι εχουν...αρχιδια.
Και οι Ελλεηνιδες στην τελικη προσφερουν τοσα πολλα που συνιστουν το αλατοπιπερο της ζωης:confused::confused::confused::confused::confused: Απλως εμεις πολλες φορες λογω εγωισμου δεν ειμαστε σε θεση να τα εκτιμησουμε...
Παντως,... και σταρατα που μιλουσα παλιοτερα,τι καταλαβα? Πουστης γεννιεσαι,δε γινεσαι....Πουστης γεννιεσαι,πουστης πεθαινεις.

Προς αποφυγη παρεξηγησης και επειδη δε βαζω τονους στις λεξεις,στο προηγουμενο ποστ εννοουσα οτι ενιωθα μισός οταν εβγαινα χωρις αυτους. Οχι μίσος..... :confused: :confused: :confused: :confused:
 
Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.304
Like
2.960
Πόντοι
456
@macchiato έχεις αρκετό δίκιο και ως ένα βαθμό το ενστερνίζομαι, ειδικά όσον αφορά συγκεκριμένα άτομα και χαμένο χρόνο.
Κακό είναι αν αυτός ήταν ο μόνος περίγυρός σου και το πόση σημασία έδινες, δυστυχώς είχες αγνή ψυχή.
Γενικά πέφτει πααααάρα πολύ ζήλεια.

Θυμάμαι ειδικά κάτι ψωλοκοπανιστές που δεν έβλεπαν μουνί ζωγραφιστό με την κλασσική ατάκα όταν μου την έπεφτε γκόμενα "Για σένα καλή είναι"..
Μικρότερος στο Λύκειο τσιμπούσα μετά απευθείας Χ. Εννοείται πως έτρεχαν πίσω από τις συγκεκριμένες μετά ΠΑΝΤΑ.

Συμβουλές για τέτοια άτομα είναι που πρέπει να δίνουμε στους γιούς μας.

Ειχα και εχω αγνη ψυχη αδερφε μου...Το παραδεχομαι....Τους θεωρουσα αδερφια μου και με πληγωσε πολυ η σταση τους...

Μεγαλωσα με καποιες αρχες.....Με τις Ελλεηνιδες δεκα φορες θα πεσω,εντεκα θα σηκωθω. Μου αρεσει κιολας αυτη η διαδικασια... το διασκεδαζω!

Με τους παιδικους μου φιλους η συγκεκριμενη πληγη ποναει και ποτε δε θα κλεισει. Μπορει να προχωρησα στη ζωη μου με αλλες παρεες,αλλα παντα θα με βασανιζει ενα ΓΙΑΤΙ μεσα μου....


Ποτε δεν ηθελα ευθεια μετωπικη μαζι τους ομως γιατι δε θα το αντεχα ψυχικα..... Δε ξερω,πως το ελεγε ο αειμνηστος Βεγγος?

Δεν εχω χρονο να μισω αυτους που με μισουν,γιατι προτιμω να αγαπω αυτους που με αγαπουν... :confused: :confused: :confused: :confused:

Τελος παντων,ζητω ταπεινα συγγνωμη απο το αναγνωστηριο για το οφ-τοπικ....πιαστηκα απο μια κουβεντα του Sad για κυκλο-παρεες και το ξεχειλωσα
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.654
Πόντοι
1.106
Προς αποφυγη παρεξηγησης και επειδη δε βαζω τονους στις λεξεις,στο προηγουμενο ποστ εννοουσα οτι ενιωθα μισός οταν εβγαινα χωρις αυτους. Οχι μίσος.....
Kαλά έκανες και το διευκρίνησες τύπε μου, γιατί προς στιγμή νομισα πως ξαναμπήκε ο Christos.....
 
OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.477
Κριτικές
56
Like
6.169
Πόντοι
3.556
@Βrother Mouzone

Nαι ρε δικε μου...Σωστα μιλας... Ποσα ατομα γνωρισα στην πορεια των χρονων που φερθηκαν τοσο ξηγημενα που μου κακοφαινονταν κιολας επειδη ειχα συνηθισει με τις λερες τοσα χρονια... Η ζωη ειναι τοσο ωραια χωρις τοξικους πλαι σου...

Το πιο τραγικο της υποθεσης ηταν οτι σε ορισμενες περιπτωσεις μου την ελεγαν και οι γονεις μου...:confused::confused::confused:

Κερατας και δαρμενος μαζι... Θεωρουσαν οτι εγω ημουν υπαιτιος,οτι εγω ημουν αντικοινωνικος,οτι εγω ημουν ο αλητακος,ο αυτονομος που παντα ακολουθουσε το δικο του προγραμμα και τους ...σνομπαρε!.
Οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι,πραγματι ακολουθησα το δικο μου δρομο,με αλλες παρεες και οχι του...οικογενειακου περιγυρου. Εβγαινα και στα αλωνια και στα σαλονια...Ενιωθα τοσο ελευθερος και χαρουμενος που δεν καταπιεζα αλλο το εγω μου.
Αργησαν και αυτοι να καταλαβουν,αν και αμφιβαλλω οτι ακομα καταλαβαν τι επαιζε...

Τα ατομα αυτα οχι απλως ζηλευαν,με δολοφονησαν κοινωνικα και συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ συνεχιζουν διχως οικτο :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Λες και εχουν σχηματισει μια ιερη συνωμοσια μεταξυ τους να με τελειωσουν. Τα τελευταια χρονια μαλιστα κανουν κερασματα για τα γενεθλια(!) τους και δε δισταζουν να μη με καλεσουνε..! Χωρις λογο. Χωρις να εχει συμβει το παραμικρο.
Mε εκθετουν δηλαδη και στον (παλαιο) ευρυτερο κυκλο μου.
Ακομα και σε ατομα που ανταλλαζα δυο-τρεις κουβεντες εχεμυθειας.
Και λεω ρε μπινεδες δε θα με τρελανετε εσεις,εγω θα σας στειλω στο ψυχιατρο...μια και καλη....

....ΕΦΤΑΣΑΝ σε σημειο να με συκοφαντησουν σε πιτσιρικά του ευρυτερου κυκλου μας οταν τους ρωτησε...."καλα ρε μαγκες ο MACCHIATO που εχει χαθει,δεν ειναι στην παρεα σας?" Και τι απαντησαν τα ΑΡΧΙΔΙΑ?....
"Α δεν τον θελουμε πλεον επειδη ειναι χυμα και την πεφτει οταν βγαινουμε εξω":confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
ΑΚΟΥΣΤΕ τυποι τι σκαρφιστηκαν οι γελοιοι- γυναικωτοι-αμπαλοι- σκατοπουστες....
Ειχα υπονοιες οτι αυτος ηταν ο λογος που ζηλευαν,δεν ειχα στοιχεια ομως...
ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΝΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΣΑ...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ....
ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ Η ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥΧΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ...

Ε λοιπον, την τελευταια φορα που ειχαμε βγει ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ (σε μια περιοδο που ειχε παγιωθει το πολυχρονο εμπαργκο) σε παραλιακο μπαρακι....απο τη χαρα μου που τους ειχα ξαναδει ,βρισκομουν σε εκσταση...και την επεσα σε δυο γκομενακια που επιναν ποτο σε σταντακι...
Σε παραλιακο ημιυπογειο μπαρ της Θεσσαλονικης...χωρις να καταλαβω πως και τι,οι γελοιοι εφυγαν χωρις να πληρωσουν περιπου τα μισα απο τα ποτα που ειχαν πιει....ουτε με χαιρετησαν απο την κακια τους, αν και καποια στιγμη τα μωρακια μου εκαναν νοημα διακριτικα οτι " οι δικοι σου μας κοιτανε επιμονα και περιεργα"...:confused::confused:

Και ενω η φαση προχωρουσε ωστε να συνεχισουμε σε ελληναδικο οι 3 μας...ερχεται η σερβιτορα και μου εξηγησε οτι οι φιλοι μου εφυγαν χωρις να πληρωσουν ολο το λογαριασμο....


Ηταν απο τις λιγες φορες που δεν τους εκανα πασα και μου το εβγαλαν ξινο τα μπασταρδια.....δεν τους εκανα πασα γιατι ειχα απορροφηθει και περνουσα πολυ καλα με τις κοπελες...σημειωτεον,τη μια την εφαγα το ιδιο βραδυ...
Ηταν το πρωτο μου ONS ,ημουν σε εκπληκτικο mood.
Ηταν επισης ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ...διοτι μετα απο εκεινη την εξοδο Μ' ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΟΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ....

Ερμηνευαν την οικειοτητα μου με τις κορασιδες ως..χυμα πεσιμο...τα γαμημενα πλασματα....που πιο διακριτικος ανθρωπος απο εμενα δεν παιζει να υπαρχει γενικοτερα...απλως εχω θρασος και δεν...κολωνω. Αυτο πληρωσα...
Γενικως καταλαβα οτι εν ετει 2021 οχι μονο η επιτυχια δε συγχωρειται,αλλα ουτε καν η διαφορετικοτητα...ο διαφορετικος δρομος,ο ανορθοδοξος,ο αντισυμβατικος...
Αυτο που λεει ο SAD.....ολοι οι μπουληδες βολευονται να γνωριζουν νετα μεσω κοινων γνωστων-μεσω κλικας η να βαζουν ..προξενητρες.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΟΧΙ,αυτος ηταν ο λογος που τα αδερφια μου εγιναν ΑΡΧΙΔΙΑ....και δε μπορεσαν ποτε να συνυπαρξουν μαζι μου.
Χαλουσα την πιατσα των "ημετερων"...την πιατσα της μιζεριας και της αρχοντοχωριατιλας. Μονα-ζυγα δικα τους.?....Ε οχι δα...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε μαγκες??? Χυμα πεφτουλας εγω ,που παντοτε τους εβαζα στο παιχνιδι?
Αν δε χαρεις τις γνωριμιες με νεα γκομενακια μαζι με τους ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,με ποιους θα τις χαρεις?:confused:
Τι νοημα εχει να εισαι χαρουμενος, οταν τα "αδερφια" σου ειναι κατσουφηδες?
Τι νοημα εχει να γαμας μονο εσυ και οι φιλοι σου να μην εχουν μεριδιο στην πιτα?:confused::confused::confused::confused::confused:
Ειμαι τοσο παλαιων αρχων η τοσο λαθος εμαθα τα ..γραμματα?
Μια φορα μετα απο καιρο τους ειχα ξαναδει και οταν τσεκαραν πως παρα τον πολεμο τους,παραμενω κεφατος και ενεργος,εριξαν μαυρη πετρα.... ΤΟΣΟ ΑΡΧΙΔΙΑ.....και μ' εθαβαν κιολας πισωπλατα..

ΠΑΝΤΑ ειχα ενδειξεις οτι ζηλευουν,ΟΤΑΝ ο πιτσιρικας ετρεξε αηδιασμενος να μου μεταφερει τις κουβεντες τους,πλεον ειχα ως αποδειξη τη δικη του μαρτυρια..
Μου ειπε επι λεξη..."ΜΑCCHIATO απο μικρος παντα σε θεωρουσα δασκαλο και μεγαλο μου αδερφο...Οσο ομως εβλεπα οτι εχεις ξεκοψει μαζι τους, ειχα αμφιβολιες οτι εσυ ειχες 100% δικαιο....Οταν μου ειπαν αυτες τις μλκιες, κατερρευσαν τα παντα γυρω μου και εχασα τα μιλια μου...δεν ηθελα να πιστεψω ο,τι ακουγαν τα αυτια μου ":confused::confused::confused:

Τυποι,μιλαμε για ατομα που δεν τους λειπει σχεδον τιποτα. Ουτε σχεσεις με μουνια,ουτε δουλειες. Ο ενας μαλιστα δε ξερει τι...εχει:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Και ομως αυτος ο συγκεκριμενος ειναι ο αρχιερεας του κοινωνικου εμπαργκο προς εμενα.....Τοσο πουστης αντρας!
Η προσωποποιηση του ρητου "Τα λεφτα καμια φορα δε φερνουν την ευτυχια"...
Πλεον και αυτος παιζει μπαλιτσα εστω με τα...γκολντιγκερακια,αρα γιατι συνεχιζει να ζηλευει? τι να πω? Φθονει ακομα και ... την κοινωνικοτητα μου.?..τι στον πουτσο:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Γι 'αυτο αλλαξα κυκλο και βρηκα την υγεια μου....Δε θελω ουτε γεια μαζι τους...ουτε καν γηπεδο.
Βασικα,μακαρι να μην υποστηριζαμε και την ιδια ομαδα,τωρα που το ξανασκεφτομαι...:confused::confused::confused::confused::confused:
Οταν τους βλεπω φυσικα παντα κανω τον Κινεζο, μονο και μονο γιατι θελω να τους αφησω να βραζουν στο ζουμι τους...παριστανω οτι δεν τρεχει και τιποτα μωρε και το διασκεδαζω..... η ιδια τακτικη με τις Ελλενιδες,μονο που αυτοι εχουν...αρχιδια.
Και οι Ελεηνιδες στην τελικη προσφερουν τοσα πολλα που συνιστουν το αλατοπιπερο της ζωης:confused::confused::confused::confused::confused: Απλως εμεις πολλες φορες λογω εγωισμου δεν ειμαστε σε θεση να τα εκτιμησουμε...
Παντως,... και σταρατα που μιλουσα παλιοτερα,τι καταλαβα? Πουστης γεννιεσαι,δε γινεσαι....Πουστης γεννιεσαι,πουστης πεθαινεις.

Προς αποφυγη παρεξηγησης και επειδη δε βαζω τονους στις λεξεις,στο προηγουμενο ποστ εννοουσα οτι ενιωθα μισός οταν εβγαινα χωρις αυτους. Οχι μίσος..... :confused: :confused: :confused: :confused:
Κριμα ρε φιλε να μην εχουμε γνωριστει τα παλια καλα χρονια. Εμενα στα @@ μου ,αν μου εκανες πασα καμια φιλη γκομενας σου θα σ ειχα για Αρχοντα ,Θεο, οχι που σε μπινελικωνανε οι κουφαλες πισω απ την πλατη σου. Μια ζωη κι εγ ω ετσι. Εκανα πασες φιλες απο γκομενες που ειχα,αλλα εμενα ποτε κανεις. Αλλα στ @@ μας. Δεν μασησαμε και δεν μασαμε.
Παντως εχεις ομοιοτητες με τον Σαββιδαρο.
 

DJ Aristarxos

Μέγας
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
6.405
Like
16.250
Πόντοι
3.556
Γενικά, κάποιοι χαρακτήρες δέχονται ψυχολογικό πόλεμο από το κοινωνικό περιβάλλον.. άργησα να το καταλάβω κι ακόμα δεν έχω καταλήξει σε σαφή τρόπο αντίδρασης, αλλά τέτοια φαινόμενα αποτέλεσαν αφορμή για έρευνα ως προς τη ψυχολογική ερμηνεία τους..διαπίστωσα ότι αυτές οι δυσαρεστες συμπεριφορές " των άλλων" είναι κωδικοποιημένες από τον κλάδο της ψυχολογίας και την επιστήμη της ψυχιατρικής και έλυσα κάποιες από τις απορίες μου ως προς την αιτία τους..keep going εινα μια από τις λύσεις και κόψιμο των επαφών με τα υπερκομπλεξικα- αχαριστα- τοξικά άτομα ( κομπλεξ όλοι εχουμε- κάποιοι το παρακάνουν και έχουν μηδέν αυτοέλεγχο ). Πικρές διαπιστώσεις προκύπτουν από αυτες τις αναζητήσεις που η συνειδητοποίηση τους κάποιες φορές προκαλεί ακόμα περισσότερο ψυχικό πόνο ( συχνά και για τα δικά μας κουσούρια - λάθη). Προσωπικά προτιμώ τις πικρές αλήθειες παρά τα ευχάριστα ψέματα. Αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητα καλό, είναι θέμα προσωπικής στάσης κι αισθητικής. Κάθε επιλογή έχει το δικό της κόστος
 

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.124
Like
3.168
Πόντοι
456
Ξέρω τουλάχιστον δύο άτομα στον περίγυρο μου, άντρες, που ροπιάζουν με το παραμικρό. Έχουν εμπλακεί σε πολλούς καβγάδες και όσοι τους ξέρουν τους συμπεριφέρονται με το γάντι. Όταν λέω καβγάδες εννοώ ξύλο όχι αστεία. Ο ένας τα είχε φτιάξει με ένα βλήμα και χώρισαν σύντομα ο άλλος αμφιβάλω αν έχει βρει γκόμενα ποτέ. Επαγγελματικά δεν ξέρω πως τους ανέχονται.

Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποια ψυχιατρική πάθηση αλλά σίγουρα δεν το θεωρώ φυσιολογικό όπως και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι σαν και αυτούς.

Σε έναν μικρό κύκλο οι σχέσεις γυναικών με τέτοια άτομα δεν συμβαίνουν, όλοι ξέρουν το ποιόν του καθενός. Τώρα αυτός, 30 χρονών άεργος κάγκουρας με θέματα κατά πως φαίνεται, ήταν μαζί με τη συγχωρεμένη. Ένας δικός της δεν βρέθηκε να την ρωτήσει τι στο καλό κάνει με αυτόν το μαλάκα;
 

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.502
Like
4.675
Πόντοι
1.706
@Βrother Mouzone

Nαι ρε δικε μου...Σωστα μιλας... Ποσα ατομα γνωρισα στην πορεια των χρονων που φερθηκαν τοσο ξηγημενα που μου κακοφαινονταν κιολας επειδη ειχα συνηθισει με τις λερες τοσα χρονια... Η ζωη ειναι τοσο ωραια χωρις τοξικους πλαι σου...

Το πιο τραγικο της υποθεσης ηταν οτι σε ορισμενες περιπτωσεις μου την ελεγαν και οι γονεις μου...:confused::confused::confused:

Κερατας και δαρμενος μαζι... Θεωρουσαν οτι εγω ημουν υπαιτιος,οτι εγω ημουν αντικοινωνικος,οτι εγω ημουν ο αλητακος,ο αυτονομος που παντα ακολουθουσε το δικο του προγραμμα και τους ...σνομπαρε!.
Οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι,πραγματι ακολουθησα το δικο μου δρομο,με αλλες παρεες και οχι του...οικογενειακου περιγυρου. Εβγαινα και στα αλωνια και στα σαλονια...Ενιωθα τοσο ελευθερος και χαρουμενος που δεν καταπιεζα αλλο το εγω μου.
Αργησαν και αυτοι να καταλαβουν,αν και αμφιβαλλω οτι ακομα καταλαβαν τι επαιζε...

Τα ατομα αυτα οχι απλως ζηλευαν,με δολοφονησαν κοινωνικα και συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ συνεχιζουν διχως οικτο :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Λες και εχουν σχηματισει μια ιερη συνωμοσια μεταξυ τους να με τελειωσουν. Τα τελευταια χρονια μαλιστα κανουν κερασματα για τα γενεθλια(!) τους και δε δισταζουν να μη με καλεσουνε..! Χωρις λογο. Χωρις να εχει συμβει το παραμικρο.
Mε εκθετουν δηλαδη και στον (παλαιο) ευρυτερο κυκλο μου.
Ακομα και σε ατομα που ανταλλαζα δυο-τρεις κουβεντες εχεμυθειας.
Και λεω ρε μπινεδες δε θα με τρελανετε εσεις,εγω θα σας στειλω στο ψυχιατρο...μια και καλη....

....ΕΦΤΑΣΑΝ σε σημειο να με συκοφαντησουν σε πιτσιρικά του ευρυτερου κυκλου μας οταν τους ρωτησε...."καλα ρε μαγκες ο MACCHIATO που εχει χαθει,δεν ειναι στην παρεα σας?" Και τι απαντησαν τα ΑΡΧΙΔΙΑ?....
"Α δεν τον θελουμε πλεον επειδη ειναι χυμα και την πεφτει οταν βγαινουμε εξω":confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τυποι τι σκαρφιστηκαν οι γελοιοι- γυναικωτοι-αμπαλοι- σκατοπουστες....
Ειχα υπονοιες οτι αυτος ηταν ο λογος που ζηλευαν,δεν ειχα στοιχεια ομως...
ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΝΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΣΑ...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ....
ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ Η ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥΧΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ...

Ε λοιπον, την τελευταια φορα που ειχαμε βγει ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ (σε μια περιοδο που ειχε παγιωθει το πολυχρονο εμπαργκο) σε παραλιακο μπαρακι....απο τη χαρα μου που τους ειχα ξαναδει ,βρισκομουν σε εκσταση...και την επεσα σε δυο γκομενακια που επιναν ποτο σε σταντακι...
Σε παραλιακο ημιυπογειο μπαρ της Θεσσαλονικης...χωρις να καταλαβω πως και τι,οι γελοιοι εφυγαν χωρις να πληρωσουν περιπου τα μισα απο τα ποτα που ειχαν πιει....ουτε με χαιρετησαν απο την κακια τους, αν και καποια στιγμη τα μωρακια μου εκαναν νοημα διακριτικα οτι " οι δικοι σου μας κοιτανε επιμονα και περιεργα"...:confused::confused:

Και ενω η φαση προχωρουσε ωστε να συνεχισουμε σε ελληναδικο οι 3 μας...ερχεται η σερβιτορα και μου εξηγησε οτι οι φιλοι μου εφυγαν χωρις να πληρωσουν ολο το λογαριασμο....


Ηταν απο τις λιγες φορες που δεν τους εκανα πασα και μου το εβγαλαν ξινο τα μπασταρδια.....δεν τους εκανα πασα γιατι ειχα απορροφηθει και περνουσα πολυ καλα με τις κοπελες...σημειωτεον,τη μια την εφαγα το ιδιο βραδυ...
Ηταν το πρωτο μου ONS ,ημουν σε εκπληκτικο mood.
Ηταν επισης ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ...διοτι μετα απο εκεινη την εξοδο Μ' ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΟΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ....

Ερμηνευαν την οικειοτητα μου με τις κορασιδες ως..χυμα πεσιμο...τα γαμημενα πλασματα....που πιο διακριτικος ανθρωπος απο εμενα δεν παιζει να υπαρχει γενικοτερα...απλως εχω θρασος και δεν...κολωνω. Αυτο πληρωσα...
Γενικως καταλαβα οτι εν ετει 2021 οχι μονο η επιτυχια δε συγχωρειται,αλλα ουτε καν η διαφορετικοτητα...ο διαφορετικος δρομος,ο ανορθοδοξος,ο αντισυμβατικος...
Αυτο που λεει ο SAD.....ολοι οι μπουληδες βολευονται να γνωριζουν νετα μεσω κοινων γνωστων-μεσω κλικας η να βαζουν ..προξενητρες.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΟΧΙ,αυτος ηταν ο λογος που τα αδερφια μου εγιναν ΑΡΧΙΔΙΑ....και δε μπορεσαν ποτε να συνυπαρξουν μαζι μου.
Χαλουσα την πιατσα των "ημετερων"...την πιατσα της μιζεριας και της αρχοντοχωριατιλας. Μονα-ζυγα δικα τους.?....Ε οχι δα...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε μαγκες??? Χυμα πεφτουλας εγω ,που παντοτε τους εβαζα στο παιχνιδι?
Αν δε χαρεις τις γνωριμιες με νεα γκομενακια μαζι με τους ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,με ποιους θα τις χαρεις?:confused:
Τι νοημα εχει να εισαι χαρουμενος, οταν τα "αδερφια" σου ειναι κατσουφηδες?
Τι νοημα εχει να γαμας μονο εσυ και οι φιλοι σου να μην εχουν μεριδιο στην πιτα?:confused::confused::confused::confused::confused:
Ειμαι τοσο παλαιων αρχων η τοσο λαθος εμαθα τα ..γραμματα?
Μια φορα μετα απο καιρο τους ειχα ξαναδει και οταν τσεκαραν πως παρα τον πολεμο τους,παραμενω κεφατος και ενεργος,εριξαν μαυρη πετρα.... ΤΟΣΟ ΑΡΧΙΔΙΑ.....και μ' εθαβαν κιολας πισωπλατα..

ΠΑΝΤΑ ειχα ενδειξεις οτι ζηλευουν,ΟΤΑΝ ο πιτσιρικας ετρεξε αηδιασμενος να μου μεταφερει τις κουβεντες τους,πλεον ειχα ως αποδειξη τη δικη του μαρτυρια..
Μου ειπε επι λεξη..."ΜΑCCHIATO απο μικρος παντα σε θεωρουσα δασκαλο και μεγαλο μου αδερφο...Οσο ομως εβλεπα οτι εχεις ξεκοψει μαζι τους, ειχα αμφιβολιες οτι εσυ ειχες 100% δικαιο....Οταν μου ειπαν αυτες τις μλκιες, κατερρευσαν τα παντα γυρω μου και εχασα τη μιλια μου...δεν ηθελα να πιστεψω ο,τι ακουγαν τα αυτια μου ":confused::confused::confused:

Τυποι,μιλαμε για ατομα που δεν τους λειπει σχεδον τιποτα. Ουτε σχεσεις με μουνια,ουτε δουλειες. Ο ενας μαλιστα δε ξερει τι...εχει:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Και ομως αυτος ο συγκεκριμενος ειναι ο αρχιερεας του κοινωνικου εμπαργκο προς εμενα.....Τοσο πουστης αντρας!
Η προσωποποιηση του ρητου "Τα λεφτα καμια φορα δε φερνουν την ευτυχια"...
Πλεον και αυτος παιζει μπαλιτσα εστω με τα...γκολντιγκερακια,αρα γιατι συνεχιζει να ζηλευει? τι να πω? Φθονει ακομα και ... την κοινωνικοτητα μου.?..τι στον πουτσο:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Γι 'αυτο αλλαξα κυκλο και βρηκα την υγεια μου....Δε θελω ουτε γεια μαζι τους...ουτε καν γηπεδο.
Βασικα,μακαρι να μην υποστηριζαμε και την ιδια ομαδα,τωρα που το ξανασκεφτομαι...:confused::confused::confused::confused::confused:
Οταν τους βλεπω φυσικα παντα κανω τον Κινεζο, μονο και μονο γιατι θελω να τους αφησω να βραζουν στο ζουμι τους...παριστανω οτι δεν τρεχει και τιποτα μωρε και το διασκεδαζω..... η ιδια τακτικη με τις Ελλενιδες,μονο που αυτοι εχουν...αρχιδια.
Και οι Ελλεηνιδες στην τελικη προσφερουν τοσα πολλα που συνιστουν το αλατοπιπερο της ζωης:confused::confused::confused::confused::confused: Απλως εμεις πολλες φορες λογω εγωισμου δεν ειμαστε σε θεση να τα εκτιμησουμε...
Παντως,... και σταρατα που μιλουσα παλιοτερα,τι καταλαβα? Πουστης γεννιεσαι,δε γινεσαι....Πουστης γεννιεσαι,πουστης πεθαινεις.

Προς αποφυγη παρεξηγησης και επειδη δε βαζω τονους στις λεξεις,στο προηγουμενο ποστ εννοουσα οτι ενιωθα μισός οταν εβγαινα χωρις αυτους. Οχι μίσος..... :confused: :confused: :confused: :confused:
Περίληψη:

Βγήκα με την παρέα μου, την έπεσα σε δύο γκομενάκια και επειδή ξεχάστηκα οι πρώην φίλοι μου την έκαναν αφήνοντας απλήρωτο τον λογαριασμό.
Από τότε έχουμε αλληλογραφία. Με γράφουν και τους γράφω. Καλή καρδιά. Συγνώμη που δεν βάζω τόνους.
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.024
Like
1.449
Πόντοι
216
Περίληψη:

Βγήκα με την παρέα μου, την έπεσα σε δύο γκομενάκια και επειδή ξεχάστηκα οι πρώην φίλοι μου την έκαναν αφήνοντας απλήρωτο τον λογαριασμό.
Από τότε έχουμε αλληλογραφία. Με γράφουν και τους γράφω. Καλή καρδιά. Συγνώμη που δεν βάζω τόνους.
Έχει συμβεί και σε μένα φίλε. Αποτελεσμα: Αυτοί έγιναν red flag για το μαγαζί και εγώ γάμησα στην παραλία
 

captain 69

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Μηνύματα
3.191
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Kαλά έκανες και το διευκρίνησες τύπε μου, γιατί προς στιγμή νομισα πως ξαναμπήκε ο Christos.....
Έλα μου ντε. Και 'γω αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω. Πανομοιότυπα post πόνου. Να 'ναι καλά ο άνθρωπος.
 

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.486
Like
8.415
Πόντοι
2.356
Πέρνα μέσα μου αεράκι
Αγοράκι λαίμαργο
Να σε κάνω ένα βραδάκι
Φάρο στην Φολέγανδρο

:confused:
 

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.502
Like
4.675
Πόντοι
1.706
Έχει συμβεί και σε μένα φίλε. Αποτελεσμα: Αυτοί έγιναν red flag για το μαγαζί και εγώ γάμησα στην παραλία
Σωστά ξηγήθηκες αδερφέ. Απευθύνεσαι όμως στον σύντροφο macchiato που είχε παρόμοια εμπειρία.
Εγώ απλά έγραψα το executive summary του σεντονιού του. :confused:
 
  • Like
Αντιδράσεις: ggthd

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.024
Like
1.449
Πόντοι
216
Σωστά ξηγήθηκες αδερφέ. Απευθύνεσαι όμως στον σύντροφο macchiato που είχε παρόμοια εμπειρία.
Εγώ απλά έγραψα το executive summary του σεντονιού του. :confused:
Όντως καλά τα λέει και αυτός. Έτσι είναι τα πράγματα με τους παιδικούς φίλους στην Ελλάδα όπου σε κάποιο σημείο ανακαλύπτεις την ανωριμότητα και τη μαλακία που τους δέρνει και τραβάς γραμμή
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.304
Like
2.960
Πόντοι
456
το ποστ το καταλαβαινω 1000%, η ειρωνεια φιλε οτι γνωριμια εκανα 9/10 απο γνωστους γαμησε τα!!! ασχετα αν οι γκομενες ηταν σε εμφανιση οκ.....
οτι εκανα σολο πεσιμο η μου την πεφτανε, σχετικα ηταν καλυτερα, ποτε ακομη και ο καλυτερος φιλος δεν θα σου γνωρισει αυτο που θες-γιατι απλα δεν ειναι ΕΣΥ.
βγαζεις λιγο πικρα και λογικο, απλα η κοινωνια τωρα νομιζω ειναι πιο κυνικη.
ολα παιζουν πραδειγμα εχω φαει θαψιμο δηλαδη ακυρο απο φιλο σε γυναικα που ρωτησε για μενα,
απο την αλλη μεσω φιλων εχω γνωρισει παρα πολλες αλλα πριν τα 22...μετα σολο.
ξαναγραφω γνωριμιες μεσω αλλων οκ ξερεις ΠΕΡΙΠΟΥ καποια πραγματα απο πριν για την αλλη ,ομως δεν ειναι δικη σου κριση(αφηνουμε εμφανιση)-
ο χρονος παιζει ρολο και φιλιες χανονται, ομως ενας φιλος θα βρει και χρονο και τροπο και κυριως ακομη και την ιδια γκομενα να γουσταρετε δεν θα σε κακολογησει αν εχει ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΕΧΩ ΦΙΛΟΥς ΠΟΥ ακομη στα 35+ 40+ ψαχνουν μεσω αλλων, μου φαινεται περιεργο αλλα κοιτα, οταν δεν εχεις κανενα κυκλο δεν ειναι και ευκολο αν εισαι 20,25 αντε 30 την παλευεις...-
και στην τελικη μεσα στο χρονο οταν καποιος κανει οικογενεια ΑΛΛΑΖΕΙ δεν εχει ιδιο χρονο για φιλους, το ιδιο και απο δουλεια κτλ...αλλα οπως εγραψα χρονος θα βρεθει-
εχω φιλους πανω απο 30+ χρονια δεν ειναι ομως ολοι το ιδιο για μενα, με πολλους εχω χαθει αλλα τους σεβομαι πιο πολυ απο καποιους που βλεπω!!! ολα σχετικα, ΦΙΛΟΥΣ που εκανα παρεα απο τα 10 μερικοι εχουν μεινει, ομως δεν μετραει μονο ο χρονος μετα τα 38+ γνωρισα ατομα και μπορω να σου πω πιο εξηγημενα, αλλα παντα να βαζεις και τις συνθηκες γειτονια,στρατο,σχολη κτλ....αλλοι κανουν δεκαετιες παρεα λογο ΜΠΑΦΟΥ ειναι φιλοι? δεν νομιζω---
αν μιλησω ατομικα οκ και βοηθησα αρκετους οταν το ζητησαν, χρονο,αγγαρειες, δανεικα κτλ....
γενικα σπανια ελεγα ΟΧΙ...ομως δεν θα κλαψουρισω ουτε θα περιμενω την καλη κουβεντα&πληροφορια γνωριμια απο φιλο σε γκομενα, ομως καλως κακως οι περισοτερες γνωριμιες ετσι γινονται...

Αδερφε μου,ενω εχω γινει κυνικος σχεδον σε ολους τους τομεις της ζωης μου,με τη συγκεκριμενη παρεα παντα θα υποχωρω...

Τους θεωρουσα οικογενεια μου. Και τους θεωρω ακομη...Κακια και εκδικητικοτητα δεν κρατω...Απλως αδιαφορω ΕΠΕΙΔΗ αυτοι το επιλεξανε.... χτυπα ξυλο ,στην πρωτη στραβη πρωτος εγω θα τρεξω και το ξερουν οι μπασταρδοι....αυτο ειναι που μ εξοργιζει περισσοτερο...ξερουν τι παστας ειμαι...ισως εκει πατανε κιολας...

Δηλαδη ωρες ωρες σκεφτομαι...τι πιο ωραιο απο το να ημασταν ακομα μαζι ,με τις γκομενες ,τα γουστα μας κλπ?ολοι μαζι παρεα?

Γιατι οχι να τις ανταλλαζαμε κιολας?

Βασικα παιζει να ζηλευαν μην τους πηδηξω τις εκαστοτε μπαζογκομενες που εβρισκαν μετα απο προξενια.?...δεν εξηγειται αλλιως...τωρα που το ξανασκεφτομαι,οποτε τυχαινε να ειναι με καποια κοπελα,ειτε δεν μου τη γνωριζαν,ειτε με εθαβαν ακομα και μπροστα τους ..ξερεις,το "καλοπροαιρετο" θαψιμο...μπηχτες και αγιος ο θεος :tooth: Εγω για λογους αρχης ποτε δεν ημουν ο σχεσακιας,αλλου παπα ευαγγελιο αυτο. Μεγαλωνοντας μπορει να αλλαξω....

Καποτε υπηρχε μια γνωστη του κυκλου τους (ελευθερη) που οταν με ειδε σε μπαρακι τυχαια μαζι τους,γυρισε και τους ειπε "που τον κρυβατε τοσο καιρο"... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ?

Ταυτιζομαι λοιπον στο σημειο που αναφερεις οτι ακομα και οι καλυτεροι φιλοι καμια φορα δε βοηθανε...ακομα και αν εκδηλωσει ενδιαφερον μια γνωστη τους.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΙΧΑ-ΕΧΩ...Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑ ΠΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΑΖΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ.

Οσον αφορα αυτους που κανουν γαμους η αρραβωνες,για μενα ειναι 100% δικαιολογημενοι για οποιαδηποτε ολιγωρια η αντικοινωνικοτητα γιατι ανεβαινουν το δικο τους Γολγοθα...πολλες φορες μαλιστα ομολογω οτι τους συμπονω.

Ο-Μ-Ω-Σ θεωρω αδιανοητο ενας αντρας μετα τα 28-30 να μη χτυπαει...παντου! ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ...ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.

Σημερα βγηκα στην Αριστοτελους βολτα το μεσημερακι και ολες ηταν τοσο προσιτες....ακομα και στα φαναρια..ενα χαμογελο, ενα πειραγμα, μια σελφι....μια ερωτηση του τυπου "που θα προτεινες να βγω,δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη"

Στο καφε take-away που συχναζω... ειχε δωσει παραγγελια ενα ΞΑΝΘΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ....πριν ακριβως φτασω !

Αυτη και εγω απο πισω,ο μοναδικοι πελατες εκεινη τη στιγμη.... ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ....ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ....ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΑΦΕΣ :hi:

Σταματησε σε μια βιτρινα με παππουτσια....Στεκομαι διπλα της,γυριζει βλεμμα,γελαω,γελαει....της κανω "σου επεσε αυτο στην καφετερια"...

ΑΥΤΗ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΛΙΠΟΘΥΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ....

...ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ.....ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ Μ 'ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ...


ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ! ! ! ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..... ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !

ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗN ΞΑΝΑΔΩ...ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ :)

ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.... ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ,Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-COVID ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ....

ΞΕΦΥΓΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ !
 
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Παντως αν έκανε κι άλλον κλώνο,μιλάμε για βαριά άρρωστο άτομο που αντί να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό κάθεται και φτιάχνει λογαριασμούς (Καπαμαρού,Χρήστος Σαββίδης,ΑΑ1,Καλόγερος,Μακιάτο) ώστε να θρέψει επί 24ώρου βάσεως το τεράστιο εγώ του.

Κι όλο αυτό επειδή η πρώην σύζυγος (μάλλον) ήταν σκατόψυχη.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.700
Πόντοι
606
Σημερα βγηκα στην Αριστοτελους βολτα το μεσημερακι και ολες ηταν τοσο προσιτες....ακομα και στα φαναρια..ενα χαμογελο, ενα πειραγμα, μια σελφι....μια ερωτηση του τυπου "που θα προτεινες να βγω,δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη"

Τύπε τα παραλές νομίζω

Άντε κάποιες μπορεί να'σου ρίξουν κανα βλέμμα φευγαλέο στα φανάρια και όταν περπατάς,αλλά ως εκεί.Αυτό έχει μεγάλη διαφορά απ'το 'προσιτές',ειδικά σε κάποιον άγνωστό τους.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom