Νέα

30χρονος σκότωσε 26χρονη στη Φολέγανδρο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 711
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fotis k.

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
114
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1
Γενικά θα συμφωνήσω μαζί σου.Αλλα πρακτικά μιλώντας σαν σκηνικό μπορεί να συμβεί αυτό που συνέβη.θελει προσοχή.απο εκεί και πέρα αυτό με τη "ψυχική κατάσταση" είναι ένα όπλο υπεράσπισης των δικηγόρων στα δικαστήρια.ειτε μας αρέσει είτε όχι έχει σημασία και η "ψυχική κατάσταση".τώρα τα ΜΜΕ είναι άλλο θέμα.
Ναι μπορεί να λειτουργήσει ως ελάφρυνση της ποινής του.
Αν και το ισόβια δεν βλέπω να το γλυτώνει.Ασε που μπορεί να μην έχει κάτι και να είναι όλα δικαιολογίες
 

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
2.308
Like
2.962
Πόντοι
456
Το προξενιό στην Ελλάδα είναι ακόμα ο κανόνας.Εν έτει 2021

Άμα ψάξεις και ρωτήσεις αυτούς που έχουν σχέσεις,όλοι θα σου πουν γνωριστήκαν από παρέα ή ίδιο χώρο εργασίας.Κανένας απο φλερτ,καμάκι.Είναι αυτό κοινωνία 21ου αιώνα;

Και φυσικά,όσοι δεν έχουν παρέες να τους κάνουν προξενιό ή γκόμενες στις δουλειές τους,τον ήπιανε για τα καλά.Και καταλήγουν κατά ορδές στα τίντερ να παρακαλάνε την κάθε πυροβολημένη

H σημερινη κοινωνια ειναι 1000% αρρωστη,μην τη ψαχνεις. Πολυ πιο αρρωστη απο παλιοτερα,αν και θεωρητικα λιγοτερο "συντηρητικη'.
Αρα μη θετεις ως μετρο συγκρισης τα αμπαλα τρολακια που δε μπορουν να μιλησουν μονα τους ουτε σε θηλυκη κατσικα.
Και ουδεποτε μην πεσεις στην αναγκη κανενος/καμιας για να γνωρισεις γκομενακι.
Αθελα σου θα νιωθεις "υποχρεωση" εσαει ,ακομα και αν φας φολα. Αξιοπρεπεια δεν εχεις?
Ακομα και στο χωρο εργασιας μονος θα χωθεις,διακριτικα βεβαια. Μην το ξεχνας ποτε αυτο.
Ξεχωρισε απο τη μαζα προβατων και παρε την κατασταση στα χερια σου.

Εγω λοιπον θα σου πω οτι εφτιαξα διαφορες παρεες ,απο την ημερα που συνειδητοποιησα οτι οι παιδικοι μου φιλοι ηταν στην ουσια ΑΡΧΙΔΙΑ που εσκαβαν το λακκο μου. Δυσκολευτηκα να το αποδεχτω οτι ζηλευαν πολλες φορες ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ.
Ζηλευαν ακομα και το γεγονος οτι ημουν αγαπητος σε αλλους ΓΝΩΣΤΟΥΣ τους,δεν το συζητω καν για μουνια.
Εκει ηθελε η πουτανα να κρυφτει και η λυπη δεν την αφηνε.... Λυπη για εναν ανθρωπο που τους ενωσε ΣΕ ΠΑΡΕΑ στα 16-17 τους χρονια.

Εγω τους ηξερα με διαφορετικες αφορμες,αλλοι ηταν συμμαθητες μου,αλλος βαφτισιμιος των γονεων μου,αλλος απο το γηπεδο.
Ιδια φουρνια ολοι. Τους γνωρισα μεταξυ τους για να γινουμε ενιαιο παρεακι. Λιγο μετα τα 20 ξεκινησαν πολεμο και κοινωνικο εμπαργκο....Ηθελαν να με αποκλειουν απο εξοδους,νεους κυκλους κλπ. Τρωγονταν συνεχως σαν αγαμητες κατινες.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ. ΕΙΔΙΚΑ στο θεμα των μουνιων (οταν βγαιναμε μαζι) ημουν ο μονος που εκανα πασες.
.....Κουραστηκα να κανω τα στραβα ματια και να δικαιολογω γιατι εφτασα σε σημειο να αυτοταπεινωνομαι διαρκως. Εγω να αυτοταπεινωνομαι και αυτοι να εξελισσονται. Αφηνοντας με στην απ 'εξω. ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ.
Ωρες ωρες σκεφτομουν οτι αν πεθαινα παιζει και να χαιρονταν....Απο τον νταλκα μου αργησα να τελειωσω και τη σχολη μου γιατι εμπλεξα με ΑΡΧΙΔΙΑ στα πιο αθωα-ανεμελα μου χρονια. Τοτε εδινα μεγαλη βαση στην αντρικη φιλια. Ηθελα παντα να βγαινω μαζι τους. Μονο μαζι τους,ειδαλλως ξενερωνα. Ενιωθα μισος.

ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ λοιπον οτι απο τοτε μεχρι σημερα- αρκετα χρονια μετα- ΕΜΑΘΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ να παιζω μπαλα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ?
ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ τι παει να πει αυτο? Οι αλλοι εβγαιναν στα μπαρακια σαν παρεα NA ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΣΦΗΝΑΚΙA MΠΑΣ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΔΙΟ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ ΣΗΜΕΙΟ !
Kαι οι μπινεδες εσκαγαν περισσοτερο απο το κακο τους οταν ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑ παρα τον πολεμο! Περιμεναν να ριξω εγω αγκυρες επανασυνδεσης....
Επειδη ημουν ο ΕΝΑΣ και αυτοι οι ΠΟΛΛΟΙ.. Γι αυτο επιλεξα να κοψω παρτιδες οχι μονο μαζι τους,αλλα και με καθε ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ -ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ. Δεν ηθελα καν να μαθαινουν τι κανω ,πως περναω κλπ! ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ !
Με εξαιρεση το γιατρο που δυστυχως ειναι Γερμανια και θα μεινει αρκετα χρονια ακομα, αφου θελει να δουλεψει εκει ΚΑΙ μετα την ειδικοτητα .

Ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε ενα αρσενικο. Χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου οταν σε φθονουν τα "αδερφια" σου .
Εισαι υποχρεωμενος να κανεις κοινωνικο restart. Οσο πιο αμεσα,τοσο το καλυτερο. Με ατομα ηθικα και εντιμα απο το χωρο εργασιας η τη σχολη σου,ασχετως αν δεν ειναι party animals η κλικαδοροι.
Τουλαχιστον βγαινεις εξω και νιωθεις θετικη ενεργεια,οχι σκατοψυχια γυρω σου. Ουτως η αλλως εγω ακομα και με παρεα σε μπαρακι παντα μονος κανω κινηση και επειτα μοιραζω πασες ΑΝ ΚΡΙΝΩ οτι υπαρχει εδαφος προσφορο....και αν αυτοι που ειναι μαζι μου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν ειναι αχαριστοι.
Στο στρατο επισης γνωρισα δυο αδερφια απο Νοτια Ελλαδα. Αν δεν εμενα Θεσσαλονικη,θα κρατουσαμε ακομα στενες επαφες.

Οι Ελλεηνιδες ειναι αγγελουδια μπροστα στους γυναικωτους "αντρες". Χιλιες φορες Ελλεηνιδα παρα γυναικωτος.
Ειναι η πιο τοξικη φαρα εν ετει 2021. Aμπαλα-ανηθικα-ασεβη-αντικοινωνικα τρολακια οπως ορθα ελεγε ο Savvidis.
Που επειδη δε γαμανε,σε γαμανε . Το εχουν βαλει στοχο ζωης.

Πλεον για διασκεδαση ΠΡΟΤΙΜΩ να βγαινω μονος,με κοπελα, με κοπελες παρα με γιδοβοσκους που θα μου σπανε τα αρχιδια,θα φθονουν και θα μιζεριαζουν. Για οποιοδηποτε αλλο λογο θα βγω με ατομα που εχω σε υποληψη ,καπου ησυχα ομως.
 

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.052
Like
1.043
Πόντοι
216
Ρε τυπε @macchiato οι ελληνικες χαζοπαρεες ειναι σημειο εγκλωβισμου και δε βασιζονται σε καμια εννοια "φιλιας" δηλαδη ενος στενου ψυχικου δεσμου βασισμενου σε ανωτερες αρχες. Αλλα ειναι αποτελεσματα τυχαιοτητας. Πχ οσοι ετυχε να γνωριστουν απο τυχαιες συνθηκες επειδη πηγαιναν στην ιδια ταξη πχ. η εμεναν στην ιδια γειτονια. Ικανοποιηση του αγελαιου ενστικτου ειναι . Και φυσικα ο χειροτερος χαρακτηρας ειναι ο αντρας με θυληκα χαρακτηριστικα και συμπεριφορα, δηλαδη γυναικεια ζηλια, ανταγωνιστικοτητα, κουτσομπολιο, θρασος, δειλια, ψεμα, υποκρισια. Δε χρειαζεται να κρατα κανεις επαφες με τετοια ατομα , απλα επειδη τα γνωρισε υπο τυχαιες συνθηκες και οσο κρατας επαφες με αυτα, μενεις πισω σαν ανθρωπος και προσωπικοτητα. Πρεπει να επιδιωκεις αξιους και ικανους ανθρωπους που να μοιραζεσαι ουσιστικα πραγματα για αληθινη φιλια και οχι οποιον ναναι για ικανοποιηση του αγελαιου ενστικτου ( οπως ειναι οι περισσοτερες "παρεες" σημερα).
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.707
Πόντοι
606
Πλεον για διασκεδαση ΠΡΟΤΙΜΩ να βγαινω μονος,με κοπελα, με κοπελες παρα με γιδοβοσκους που θα μου σπανε τα αρχιδια,θα φθονουν και θα μιζεριαζουν. Για οποιοδηποτε αλλο λογο θα βγω με ατομα που εχω σε υποληψη ,καπου ησυχα ομως.

Άμα έχεις επιλογές,καλά είναι.Το πρόβλημα είναι αν οι μόνες επιλογές σου είναι ή μόνος ή με τα ίδια άτομα συνέχεια γιατί δεν μπορείς να γνωρίσεις άλλους.Είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζεις κόσμο σε μεγαλύτερες ηλικίες.Γι'αυτό και πολλοί ψάχνουν τουλάχιστον καμια σχέση για να μην καταλήξουν να είναι μόνο δουλειά-σπίτι-και έξοδος όποτε σε θυμηθούν οι άλλοι
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.938
Πόντοι
2.356
Τύπε...fake.

Εντάξει,αυτά τα παρασιτικά ΝΑΥΑΓΙΑ της ζωής, έχουν κάνει πορεία για το κοράνι(με τους μάο μάο μαζί τους να φωνάζουν αλλάχ σνάκμπαρ),έχουν κάνει κάλεσμα κατά της ελληνικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής που προκαλεί την "εύλογη":jerking: αντίδραση της τουρκίας,έχουν σηκώσει σημαία των σκοπίων,είναι θιασώτες δολοφόνων κατ΄εξακολούθηση όπως τα μπαστάρδια της 17Ν και γενικά έχουν κάνει τόσες μαλακίες,
που δε θα ήταν ασύμβατο με το iq τους,να έκαναν και αυτό.

Διάβασα και απολογία κατηγορούμενου,που δεν ήξερε,δεν άκουσε,δε θυμάται..
"Χάλασε η φάση"...:jerking:
Αυτά τα ΝΑΥΑΓΙΑ της ζωής,το παίζουν αυτόκλητοι σωτήρες της κοινωνίας,ενώ η ίδια η ζωή τους είναι μία ιλαροτραγωδία.

Να είσαι γτπ καβάλα και να έχεις χρήσει εαυτόν "ανθό της ελληνικής κοινωνίας".
Παράσιτα,χασικλήδες,άεργοι και ανθέλληνες
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.239
Κριτικές
4
Like
7.239
Πόντοι
2.586
Έχω συγγενικό πρόσωπο με ψυχική πάθηση (διπολικος) και γνωρίζω.
Για αυτό τσαντιζομαι διπλά με το δολοφόνο γιατί χρησιμοποιώντας την ντεμεκ "ψυχική του κατάσταση" προσπαθεί να βγεί λάδι και ταυτόχρονα στιγματίζονται άτομα με ψυχικές παθήσεις που δεν φταίνε σε τίποτα.
Έτσι ακριβώς, αν είναι δυνατόν οι διπολικοί να στιγματίζονται σαν δολοφόνοι. Ακόμα και σχιζοφρενείς είναι κατά περιπτώσεις, λίγοι μπορούν να φτάσουν στον φόνο.
Από όσους μπορούν να γίνουν βίαιοι, κακό στον εαυτό τους κάνουν κυρίως..

Σε όλες τις περιπτώσεις αν έφταιξε κάτι ψυχιατρικά είναι ο οικογενειακός περίγυρος που το καμάρι τους το είχαν να δρα ανεξέλεγκτο και αυτό το μαλακισμένο που ενώ είχε ψυχιατρικό νόσημα κάπνιζε φούντα. 100% πιθανότητα να αναπτύξει ακόμα σοβαρότερες παρενέργειες.

Ένα καθίκι είναι που θα έπρεπε να μπει σε μηχανή του κιμά, αυτός και όλοι οι όμοιοί του.
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.239
Κριτικές
4
Like
7.239
Πόντοι
2.586
@macchiato έχεις αρκετό δίκιο και ως ένα βαθμό το ενστερνίζομαι, ειδικά όσον αφορά συγκεκριμένα άτομα και χαμένο χρόνο.
Κακό είναι αν αυτός ήταν ο μόνος περίγυρός σου και το πόση σημασία έδινες, δυστυχώς είχες αγνή ψυχή.
Γενικά πέφτει πααααάρα πολύ ζήλεια.

Θυμάμαι ειδικά κάτι ψωλοκοπανιστές που δεν έβλεπαν μουνί ζωγραφιστό με την κλασσική ατάκα όταν μου την έπεφτε γκόμενα "Για σένα καλή είναι"..
Μικρότερος στο Λύκειο τσιμπούσα μετά απευθείας Χ. Εννοείται πως έτρεχαν πίσω από τις συγκεκριμένες μετά ΠΑΝΤΑ.

Συμβουλές για τέτοια άτομα είναι που πρέπει να δίνουμε στους γιούς μας.
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
H σημερινη κοινωνια ειναι 1000% αρρωστη,μην τη ψαχνεις. Πολυ πιο αρρωστη απο παλιοτερα,αν και θεωρητικα λιγοτερο "συντηρητικη'.
Αρα μη θετεις ως μετρο συγκρισης τα αμπαλα τρολακια που δε μπορουν να μιλησουν μονα τους ουτε σε θηλυκη κατσικα.
Και ουδεποτε μην πεσεις στην αναγκη κανενος/καμιας για να γνωρισεις γκομενακι.
Αθελα σου θα νιωθεις "υποχρεωση" εσαει ,ακομα και αν φας φολα. Αξιοπρεπεια δεν εχεις?
Ακομα και στο χωρο εργασιας μονος θα χωθεις,διακριτικα βεβαια. Μην το ξεχνας ποτε αυτο.
Ξεχωρισε απο τη μαζα προβατων και παρε την κατασταση στα χερια σου.

Εγω λοιπον θα σου πω οτι εφτιαξα διαφορες παρεες ,απο την ημερα που συνειδητοποιησα οτι οι παιδικοι μου φιλοι ηταν στην ουσια ΑΡΧΙΔΙΑ που εσκαβαν το λακκο μου. Δυσκολευτηκα να το αποδεχτω οτι ζηλευαν πολλες φορες ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ.
Ζηλευαν ακομα και το γεγονος οτι ημουν αγαπητος σε αλλους ΓΝΩΣΤΟΥΣ τους,δεν το συζητω καν για μουνια.
Εκει ηθελε η πουτανα να κρυφτει και η λυπη δεν την αφηνε.... Λυπη για εναν ανθρωπο που τους ενωσε ΣΕ ΠΑΡΕΑ στα 16-17 τους χρονια.

Εγω τους ηξερα με διαφορετικες αφορμες,αλλοι ηταν συμμαθητες μου,αλλος βαφτισιμιος των γονεων μου,αλλος απο το γηπεδο.
Ιδια φουρνια ολοι. Τους γνωρισα μεταξυ τους για να γινουμε ενιαιο παρεακι. Λιγο μετα τα 20 ξεκινησαν πολεμο και κοινωνικο εμπαργκο....Ηθελαν να με αποκλειουν απο εξοδους,νεους κυκλους κλπ. Τρωγονταν συνεχως σαν αγαμητες κατινες.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ. ΕΙΔΙΚΑ στο θεμα των μουνιων (οταν βγαιναμε μαζι) ημουν ο μονος που εκανα πασες.
.....Κουραστηκα να κανω τα στραβα ματια και να δικαιολογω γιατι εφτασα σε σημειο να αυτοταπεινωνομαι διαρκως. Εγω να αυτοταπεινωνομαι και αυτοι να εξελισσονται. Αφηνοντας με στην απ 'εξω. ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ.
Ωρες ωρες σκεφτομουν οτι αν πεθαινα παιζει και να χαιρονταν....Απο τον νταλκα μου αργησα να τελειωσω και τη σχολη μου γιατι εμπλεξα με ΑΡΧΙΔΙΑ στα πιο αθωα-ανεμελα μου χρονια. Τοτε εδινα μεγαλη βαση στην αντρικη φιλια. Ηθελα παντα να βγαινω μαζι τους. Μονο μαζι τους,ειδαλλως ξενερωνα. Ενιωθα μισος.

ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ λοιπον οτι απο τοτε μεχρι σημερα- αρκετα χρονια μετα- ΕΜΑΘΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ να παιζω μπαλα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ?
ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ τι παει να πει αυτο? Οι αλλοι εβγαιναν στα μπαρακια σαν παρεα NA ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΣΦΗΝΑΚΙA MΠΑΣ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΔΙΟ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ ΣΗΜΕΙΟ !
Kαι οι μπινεδες εσκαγαν περισσοτερο απο το κακο τους οταν ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑ παρα τον πολεμο! Περιμεναν να ριξω εγω αγκυρες επανασυνδεσης....
Επειδη ημουν ο ΕΝΑΣ και αυτοι οι ΠΟΛΛΟΙ.. Γι αυτο επιλεξα να κοψω παρτιδες οχι μονο μαζι τους,αλλα και με καθε ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ -ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ. Δεν ηθελα καν να μαθαινουν τι κανω ,πως περναω κλπ! ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ !
Με εξαιρεση το γιατρο που δυστυχως ειναι Γερμανια και θα μεινει αρκετα χρονια ακομα, αφου θελει να δουλεψει εκει ΚΑΙ μετα την ειδικοτητα .

Ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε ενα αρσενικο. Χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου οταν σε φθονουν τα "αδερφια" σου .
Εισαι υποχρεωμενος να κανεις κοινωνικο restart. Οσο πιο αμεσα,τοσο το καλυτερο. Με ατομα ηθικα και εντιμα απο το χωρο εργασιας η τη σχολη σου,ασχετως αν δεν ειναι party animals η κλικαδοροι.
Τουλαχιστον βγαινεις εξω και νιωθεις θετικη ενεργεια,οχι σκατοψυχια γυρω σου. Ουτως η αλλως εγω ακομα και με παρεα σε μπαρακι παντα μονος κανω κινηση και επειτα μοιραζω πασες ΑΝ ΚΡΙΝΩ οτι υπαρχει εδαφος προσφορο....και αν αυτοι που ειναι μαζι μου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν ειναι αχαριστοι.
Στο στρατο επισης γνωρισα δυο αδερφια απο Νοτια Ελλαδα. Αν δεν εμενα Θεσσαλονικη,θα κρατουσαμε ακομα στενες επαφες.

Οι Ελλεηνιδες ειναι αγγελουδια μπροστα στους γυναικωτους "αντρες". Χιλιες φορες Ελλεηνιδα παρα γυναικωτος.
Ειναι η πιο τοξικη φαρα εν ετει 2021. Aμπαλα-ανηθικα-ασεβη-αντικοινωνικα τρολακια οπως ορθα ελεγε ο Savvidis.
Που επειδη δε γαμανε,σε γαμανε . Το εχουν βαλει στοχο ζωης.

Πλεον για διασκεδαση ΠΡΟΤΙΜΩ να βγαινω μονος,με κοπελα, με κοπελες παρα με γιδοβοσκους που θα μου σπανε τα αρχιδια,θα φθονουν και θα μιζεριαζουν. Για οποιοδηποτε αλλο λογο θα βγω με ατομα που εχω σε υποληψη ,καπου ησυχα ομως.
το ποστ το καταλαβαινω 1000%, η ειρωνεια φιλε οτι γνωριμια εκανα 9/10 απο γνωστους γαμησε τα!!! ασχετα αν οι γκομενες ηταν σε εμφανιση οκ.....
οτι εκανα σολο πεσιμο η μου την πεφτανε, σχετικα ηταν καλυτερα, ποτε ακομη και ο καλυτερος φιλος δεν θα σου γνωρισει αυτο που θες-γιατι απλα δεν ειναι ΕΣΥ.
βγαζεις λιγο πικρα και λογικο, απλα η κοινωνια τωρα νομιζω ειναι πιο κυνικη.
ολα παιζουν πραδειγμα εχω φαει θαψιμο δηλαδη ακυρο απο φιλο σε γυναικα που ρωτησε για μενα,
απο την αλλη μεσω φιλων εχω γνωρισει παρα πολλες αλλα πριν τα 22...μετα σολο.
ξαναγραφω γνωριμιες μεσω αλλων οκ ξερεις ΠΕΡΙΠΟΥ καποια πραγματα απο πριν για την αλλη ,ομως δεν ειναι δικη σου κριση(αφηνουμε εμφανιση)-
ο χρονος παιζει ρολο και φιλιες χανονται, ομως ενας φιλος θα βρει και χρονο και τροπο και κυριως ακομη και την ιδια γκομενα να γουσταρετε δεν θα σε κακολογησει αν εχει ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΕΧΩ ΦΙΛΟΥς ΠΟΥ ακομη στα 35+ 40+ ψαχνουν μεσω αλλων, μου φαινεται περιεργο αλλα κοιτα, οταν δεν εχεις κανενα κυκλο δεν ειναι και ευκολο αν εισαι 20,25 αντε 30 την παλευεις...-
και στην τελικη μεσα στο χρονο οταν καποιος κανει οικογενεια ΑΛΛΑΖΕΙ δεν εχει ιδιο χρονο για φιλους, το ιδιο και απο δουλεια κτλ...αλλα οπως εγραψα χρονος θα βρεθει-
εχω φιλους πανω απο 30+ χρονια δεν ειναι ομως ολοι το ιδιο για μενα, με πολλους εχω χαθει αλλα τους σεβομαι πιο πολυ απο καποιους που βλεπω!!! ολα σχετικα, ΦΙΛΟΥΣ που εκανα παρεα απο τα 10 μερικοι εχουν μεινει, ομως δεν μετραει μονο ο χρονος μετα τα 38+ γνωρισα ατομα και μπορω να σου πω πιο εξηγημενα, αλλα παντα να βαζεις και τις συνθηκες γειτονια,στρατο,σχολη κτλ....αλλοι κανουν δεκαετιες παρεα λογο ΜΠΑΦΟΥ ειναι φιλοι? δεν νομιζω---
αν μιλησω ατομικα οκ και βοηθησα αρκετους οταν το ζητησαν, χρονο,αγγαρειες, δανεικα κτλ....
γενικα σπανια ελεγα ΟΧΙ...ομως δεν θα κλαψουρισω ουτε θα περιμενω την καλη κουβεντα&πληροφορια γνωριμια απο φιλο σε γκομενα, ομως καλως κακως οι περισοτερες γνωριμιες ετσι γινονται...
 
Τελευταία τροποποίηση:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.707
Πόντοι
606
ΕΧΩ ΦΙΛΟΥς ΠΟΥ ακομη στα 35+ 40+ ψαχνουν μεσω αλλων, μου φαινεται περιεργο αλλα κοιτα, οταν δεν εχεις κανενα κυκλο δεν ειναι και ευκολο αν εισαι 20,25 αντε 30 την παλευεις...-

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα,35-40 και να θες δεν έχεις τρόπο να γνωρίσεις.Μερικοί μιλάνε κατευθείαν για γαμήσι,αλλά για να γαμήσεις πρέπει πρώτα να γνωρίσεις.Και στην Ελλάδα,το δυσκολότερο είναι το δεύτερο.Αν δεν έχεις κάποια πηγή γνωριμιών,κανα μεγάλο κύκλο,δεν υπάρχει τρόπος.Εκτός αν είσαι κωλόφαρδος και γνωρίζεις απ'τα σόσιαλ,τι να πω
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα,35-40 και να θες δεν έχεις τρόπο να γνωρίσεις.Μερικοί μιλάνε κατευθείαν για γαμήσι,αλλά για να γαμήσεις πρέπει πρώτα να γνωρίσεις.Και στην Ελλάδα,το δυσκολότερο είναι το δεύτερο.Αν δεν έχεις κάποια πηγή γνωριμιών,κανα μεγάλο κύκλο,δεν υπάρχει τρόπος.Εκτός αν είσαι κωλόφαρδος και γνωρίζεις απ'τα σόσιαλ,τι να πω
τα soscial επειδη εγω καμακωνα ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ εποχες mirc και αλλα αρχαια ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ...δεν βγαζεις ευκολα ιδιως πανω απο 37+ δεν αποκλειω τιποτα ομως οι ηλικιες 18-35 ειναι η μαζα.
μερικοι νομιζουν οπως στο youtube ενα γεια σου /παμε σπιτι σου η ζωη δεν ειναι εστι τσοντα δηλαδη.
τωρα αν ησουν πορτιερης,ταριφας, δουλεια με πολυ κοσμο κατι γινονταν,χωρις να ειναι βεβαιο .
ακομη και γαμησι 1 μερας καποια 30αρα με αμετρητες επιλογες μηνυματα θα διαλεξει καποιον +2/-2-
το προβλημα δεν ειναι δικο σου, σε ολους συμβαινει, μεγαλωνεις ομως αντι να σκεφτεσαι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ εχε το ρανταρ ΑΝΟΙΚΤΟ-
η μονη φαση αν εισαι πολυ καλα οικονομικα να βγαινεις εξω πολυ συχνα ειναι θεμα χρονοΥ..περα το οικονομικο ειναι και η ψυχολογια Α ΚΑΙ Ω!....
 

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Μηνύματα
5.729
Like
10.052
Πόντοι
3.556
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα,35-40 και να θες δεν έχεις τρόπο να γνωρίσεις.Μερικοί μιλάνε κατευθείαν για γαμήσι,αλλά για να γαμήσεις πρέπει πρώτα να γνωρίσεις.Και στην Ελλάδα,το δυσκολότερο είναι το δεύτερο.Αν δεν έχεις κάποια πηγή γνωριμιών,κανα μεγάλο κύκλο,δεν υπάρχει τρόπος.Εκτός αν είσαι κωλόφαρδος και γνωρίζεις απ'τα σόσιαλ,τι να πω

Σαντ όπου και να χεις κανονίσει διακοπές ακύρωσε τες και έλα Αθήνα !

Με το τέρμα του 1ου λοκνταου έχουμε τρελαθεί στο γαμήσι. Δεν προλαβαίνουμε και χρειαζόμαστε έξτρα πούτσες να προλάβουμε όλα τα μουνέτα.
Μας γνωρίζουν για να τις γαμήσουμε !!!
Έλα μόνος σου, φέρε και φίλους σου, ότι θες ... κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη

Προσοχή να αποφεύγεις αυτές που θέλουν ΚΑΙ στέφανα ... Είναι ύπουλες καριόλες και δίνουν τρυφερές αγκαλιές για να σε τυλίξουν !

Μόνο όσες θέλουν γαμήσι θα κοιτάς, θα σου δείξουμε πως να τις ξεχωρίζεις
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
Σαντ όπου και να χεις κανονίσει διακοπές ακύρωσε τες και έλα Αθήνα !

Με το τέρμα του 1ου λοκνταου έχουμε τρελαθεί στο γαμήσι. Δεν προλαβαίνουμε και χρειαζόμαστε έξτρα πούτσες να προλάβουμε όλα τα μουνέτα.
Μας γνωρίζουν για να τις γαμήσουμε !!!
Έλα μόνος σου, φέρε και φίλους σου, ότι θες ... κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη

Προσοχή να αποφεύγεις αυτές που θέλουν ΚΑΙ στέφανα ... Είναι ύπουλες καριόλες και δίνουν τρυφερές αγκαλιές για να σε τυλίξουν !

Μόνο όσες θέλουν γαμήσι θα κοιτάς, θα σου δείξουμε πως να τις ξεχωρίζεις
ΔΕΝ μενει αθηνα???
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
Από ότι κατάλαβα σε ένα κωριό στη βόρεια Ελλάδα που δεν το χει ουτε ο χάρτης
ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΟΥ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ, μπορει το χωριο να εχει 1,200 κατοικους, να μην εχει επιλογες...
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.012
Πόντοι
10.336
Σαντ όπου και να χεις κανονίσει διακοπές ακύρωσε τες και έλα Αθήνα !

Με το τέρμα του 1ου λοκνταου έχουμε τρελαθεί στο γαμήσι. Δεν προλαβαίνουμε και χρειαζόμαστε έξτρα πούτσες να προλάβουμε όλα τα μουνέτα.
Μας γνωρίζουν για να τις γαμήσουμε !!!
Έλα μόνος σου, φέρε και φίλους σου, ότι θες ... κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη

Προσοχή να αποφεύγεις αυτές που θέλουν ΚΑΙ στέφανα ... Είναι ύπουλες καριόλες και δίνουν τρυφερές αγκαλιές για να σε τυλίξουν !

Μόνο όσες θέλουν γαμήσι θα κοιτάς, θα σου δείξουμε πως να τις ξεχωρίζεις
ο σαντ θα ειναι ο καλυτερος wingman. Τον στελνεις να αποτυχει με συνοπτικες διαδικασιες και μετα η γκομενα τρομοκρατημενη δεχεται την πρωτη προταση για σεξ που δεχθει.

Μια φορα μας ελεγε οτι ακομα και στα μπουρδελα δεν γαμαει. Του παιρνουν τα λεφτα και τον τραμπουκιζουν να φυγει οι τσατσαδες.
 

DJ Aristarxos

Μέγας
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
6.522
Like
16.913
Πόντοι
3.556
Τυπε είσαι ο δικηγόρος του δολοφόνου; Τι μαλακίες λες;
Ο τυπάς πλάκωσε στο ξύλο τη κοπελίτσα, της έσπασε το κρανίο με τις γροθιές του, την έσυρε στους βράχους, την έριξε στη θάλασσα και την άφησε να πνίγει, ενώ παράλληλα κρύφτηκε και εξαφάνισε και τα κινητά τους.
Για ποια ψυχική ασθένεια μιλάς; Ο συγκεκριμένος ότι έκανε το έκανε με πλήρη συνείδηση και με αποτρόπαιο, βάναυσο τρόπο, σύμφωνα και με την ιατροδικαστική έκθεση.
Όλα αυτά τα αποτρόπαια που έκανε τα οποία αναφέρεις, ίσως τον εντάσσουν στην κατηγορία των sociopaths or psychopaths. Μια παλιά ταινία το american psycho αναφέρετε στο θέμα, μέσα από τη ζωή ενός δολοφόνου καθώς πρέπει γιαπι. Προσωπικά δε δίνω συγχωροχάρτι σε αυτά τα ατομα. Άπαξ και δολοφόνησαν μια φορά το πιθανότερο είναι ότι θα το ξανακάνουν. Πρέπει να εξορίζοντε από την κοινωνία για πάντα. Δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει, με αποτέλεσμα πολλοί δολοφόνοι να κυκλοφορούν ανάμεσα μας, αφού έκατσαν κάποια χρόνια στη φυλακή. Δε θα πω ονόματα . Είναι πολλή γνωστές περιπτωσεις.
 
Τελευταία τροποποίηση:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
Όλα αυτά τα αποτρόπαια που έκανε τα οποία αναφέρεις, ίσως τον εντάσσουν στην κατηγορία των sociopaths or psychopaths. Μια παλιά ταινία το american psycho αναφέρετε στο θέμα, μέσα από τη ζωή ενός δολοφόνου καθώς πρέπει γιαπι. Προσωπικά δε δίνω συγχωροχάρτι σε αυτά τα ατομα. Άπαξ και δολοφόνησαν μια φορά το πιθανότερο είναι ότι θα το ξανακάνουν. Πρέπει να εξορίζοντε από την κοινωνία για πάντα. Δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει, με αποτέλεσμα πολλοί δολοφόνοι να κυκλοφορούν ανάμεσα μας, αφού έκατσαν κάποια χρόνια στη φυλακή. Δε θα πω ονόματα . Είναι πολλή γνωστές περιπτωσεις.
σε αυτες τις περιπτωσεις το θεμα ειναι η προληψη, το μετα αστο, μακαρι να βγω ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ θα ερθει η μερα που σε καποιο σχολειο θα γινει οτι και στην αμερικη.
και εκει το φαινομενο δεν ειναι οτι ειναι τιγκα στους ψυχακηδες απλα παιρνει εκταση 2,3 μερες,μηνες μετα τα ξεχνανε κ φτου απο την αρχη!!!
Το θεμα ειναι πως προλαβαινεις το κακο? αλλωστε ολοι μεσα μας εχουμε μια σκοτεινη μερια, ομως ξερουμε το μεχρι που....-
γενικη παρατηρηση, βλεπω καθε μερα εξω ατομα ετοιμα για καβγα για την πιο ασημαντη αφορμη, και παλιοτερα ηταν ετσι ομως οχι σε τετοιο βαθμο.
Ασχετα με φονικο περιμενω καποιον καποια στιγμη να πει" το εκανα ξεφυγα να τιμωρηθω..."δηλαδη να παρει την ευθηνη της πραξης του 100% ασχετα με υπερασπιση.
το αποτελεσμα μετραει και μονο εφυγε ενα νεαρο κοριτσι χωρις λογο, δεν εκανε το αυτονοητο να φυγει να ηρεμησει και στο φιναλε ας εφευγε απο τις διακοπες-
ο.κ υπαρχουν γυναικες που μας φερνουν στα ορια μας, ψεμα,δουλεμα,σε αλλους κερατο,απληστια κτλ...
ομως το να φτασεις σε σημειο χωρις γυρισμο παει πολυ.
 

DJ Aristarxos

Μέγας
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
6.522
Like
16.913
Πόντοι
3.556
σε αυτες τις περιπτωσεις το θεμα ειναι η προληψη, το μετα αστο, μακαρι να βγω ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ θα ερθει η μερα που σε καποιο σχολειο θα γινει οτι και στην αμερικη.
και εκει το φαινομενο δεν ειναι οτι ειναι τιγκα στους ψυχακηδες απλα παιρνει εκταση 2,3 μερες,μηνες μετα τα ξεχνανε κ φτου απο την αρχη!!!
Το θεμα ειναι πως προλαβαινεις το κακο? αλλωστε ολοι μεσα μας εχουμε μια σκοτεινη μερια, ομως ξερουμε το μεχρι που....-
γενικη παρατηρηση, βλεπω καθε μερα εξω ατομα ετοιμα για καβγα για την πιο ασημαντη αφορμη, και παλιοτερα ηταν ετσι ομως οχι σε τετοιο βαθμο.
Ασχετα με φονικο περιμενω καποιον καποια στιγμη να πει" το εκανα ξεφυγα να τιμωρηθω..."δηλαδη να παρει την ευθηνη της πραξης του 100% ασχετα με υπερασπιση.
το αποτελεσμα μετραει και μονο εφυγε ενα νεαρο κοριτσι χωρις λογο, δεν εκανε το αυτονοητο να φυγει να ηρεμησει και στο φιναλε ας εφευγε απο τις διακοπες-
ο.κ υπαρχουν γυναικες που μας φερνουν στα ορια μας, ψεμα,δουλεμα,σε αλλους κερατο,απληστια κτλ...
ομως το να φτασεις σε σημειο χωρις γυρισμο παει πολυ.
Συμφωνώ με όσα λες. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Το πρόβλημα έχει τις ρίζες του στη δόμηση της ιεραρχίας των σύγχρονων αξιών ( νομίζω). Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει η λάθος ανατροφή του ατόμου και η κακή στάση των γονιών απέναντι στο ρόλο που έχουν. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι. Οι ειδικοί ( ψυχίατροι, ψυχολόγοι, πνευματική ηγεσία κλπ) ας "συνεδριάσουν" για να καταλήξουν σε αποφάσεις ως προς μέτρα πρόληψης κλπ. Πάντως από τη στιγμή που εκδηλώνοντε τόσο ακραίες συμπεριφορές που οδηγούν σε θάνατο η σοβαρους τραυματισμούς οι τιμωρίες οφείλουν να είναι πολλή ΑΥΣΤΗΡΕΣ. Γενικά η βία πρέπει να τιμωρείτε παραδειγματικά, είτε στρέφετε κατά των γυναικών είτε κατά των παιδιών, ανδρών κλπ. Να μη πλατειασω άλλο..
 
Τελευταία τροποποίηση:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.707
Πόντοι
606
ο σαντ θα ειναι ο καλυτερος wingman. Τον στελνεις να αποτυχει με συνοπτικες διαδικασιες και μετα η γκομενα τρομοκρατημενη δεχεται την πρωτη προταση για σεξ που δεχθει.

Μια φορα μας ελεγε οτι ακομα και στα μπουρδελα δεν γαμαει. Του παιρνουν τα λεφτα και τον τραμπουκιζουν να φυγει οι τσατσαδες.

Κι εσύ έλεγες ότι πας με πάκηδες,το σωστό είναι να το λες και στις γκόμενες για να ξέρουν με τί μπλέκουν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom