Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
752
Πόντοι
86
Εσύ αγαπητέ πρέπει να ζεις με όνειρα η κάτι έχεις με αυτό το κλαμπ και παντα το κατηγορείς ...... εχω δει και αλλες αναρτήσεις σου της οποίες είναι ολες κατηγορηματικές για το 2+2, γιαυτο η ελλαδα δεν πάει μπροστα , αγαπητέ άνθρωπε του θεού εδώ μεσα είμαστε για να ενημερωνόμαστε με αλιθηνες απαντήσεις και οχι ψεύτικες διότι εσύ οπως φαινεστε δεν τα πας καλα με τον ιδιοκτήτη αυτού του κλαμπ αλλα εμείς τι φταίμε να γεμίζεις εδω μεσα με ψεύτικες αναρτήσεις , συγκεκριμενα εκείνη την βραδιά ήμουν στο κλαμπ με τον σύζυγό μου και 2 ώρα δεν υπήρχε τραπέζι άδειο αρχιζε να φεύγει ο κόσμος μετα της 4 το πρωί οπως και εμείς φυγαμε για να παμε στα μπαρ που παίζαν μουσικη εξω στο δρόμο στην Τρούμπα ..... προσπαθήστε εδώ μεσα να λετε την αλήθεια και όχι να γινόσαστε χωριάτες με την μνησικακία που κουβαλατε μαζί ....
καλα.
Ψαξε και διαβασε εαν το κατηγορω η οχι.
θες να να μου πεις οτι ντυθηκε ολο το μαγαζι σαν πουτανες και οτι ειχε κοσμο μεχρι τις 4 κατα τα λεγομενα σου .... ειπε ο παπαγαλος

Τελευταία τροποποίηση:

elizabeth32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
609
Πόντοι
290
καλα.
Ψαξε και διαβασε εαν το κατηγορω η οχι.
θες να να μου πεις οτι ντυθηκε ολο το μαγαζι σαν πουτανες και οτι ειχε κοσμο μεχρι τις 4 κατα τα λεγομενα σου .... ειπε ο παπαγαλος
Είπατε ότι το κλαμπ στις δυο η ώρα ήταν άδειο …..αυτό δεν είναι ψέμα ;

• Like
Αντιδράσεις: Voula

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
752
Πόντοι
86
Δεν θα μπω στην λογικη πιος την εχει πιο μεγαλη ... Στα ματια του καθενος ειναι γεματο.
Θες να ηταν γεματο ... γεματο ηταν χαλαω χατηρι

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
428
Πόντοι
21

Μην χαλας την διαθεση σου για τους καθυστερημενους .
εδω μεσα εχουν γινει πλεον πολλοι ...

Στην Τρουμπα μετα σε πιο πηγατε ?

elizabeth32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
609
Πόντοι
290
Μην χαλας την διαθεση σου για τους καθυστερημενους .
εδω μεσα εχουν γινει πλεον πολλοι ...

Στην Τρουμπα μετα σε πιο πηγατε ?
Δυστηχως εδώ μέσα μόνο ψέμα ακούς ο κάθε ένας βγάζει τα μάτια του άλλου έτσι για την ελληνική παράδοση !!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Εσύ αγαπητέ πρέπει να ζεις με όνειρα η κάτι έχεις με αυτό το κλαμπ και παντα το κατηγορείς ...... εχω δει και αλλες αναρτήσεις σου της οποίες είναι ολες κατηγορηματικές για το 2+2, γιαυτο η ελλαδα δεν πάει μπροστα , αγαπητέ άνθρωπε του θεού εδώ μεσα είμαστε για να ενημερωνόμαστε με αλιθηνες απαντήσεις και οχι ψεύτικες διότι εσύ οπως φαινεστε δεν τα πας καλα με τον ιδιοκτήτη αυτού του κλαμπ αλλα εμείς τι φταίμε να γεμίζεις εδω μεσα με ψεύτικες αναρτήσεις , συγκεκριμενα εκείνη την βραδιά ήμουν στο κλαμπ με τον σύζυγό μου και 2 ώρα δεν υπήρχε τραπέζι άδειο αρχιζε να φεύγει ο κόσμος μετα της 4 το πρωί οπως και εμείς φυγαμε για να παμε στα μπαρ που παίζαν μουσικη εξω στο δρόμο στην Τρούμπα ..... προσπαθήστε εδώ μεσα να λετε την αλήθεια και όχι να γινόσαστε χωριάτες με την μνησικακία που κουβαλατε μαζί ....
Για πες τυπισσα εσυ που πετυχες τον κοσμο, παιχτηκαν φασεις?? Ειχε κανα σοου ενδιαφερον??

arisjo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
130
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας.
Θα βρίσκομαι Αθήνα τέλος Ιουνίου και θέλω να επισκεφτώ το club.
Είμαι single,οπότε η επίσκεψη θα γίνει Πέμπτη.
Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο dress code για την είσοδο; π.χ. λόγω καλοκαιριού επιτρέπεται η είσοδος με κοντό τζιν παντελόνι και t-shirt; Υπάρχει περίπτωση να "φάω" πόρτα;
Ευχαριστώ!

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπέρα σας.
Θα βρίσκομαι Αθήνα τέλος Ιουνίου και θέλω να επισκεφτώ το club.
Είμαι single,οπότε η επίσκεψη θα γίνει Πέμπτη.
Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο dress code για την είσοδο; π.χ. λόγω καλοκαιριού επιτρέπεται η είσοδος με κοντό τζιν παντελόνι και t-shirt; Υπάρχει περίπτωση να "φάω" πόρτα;
Ευχαριστώ!
Καλησπερα...Δεν πολυ αξιζει να παε μονος στο καταστημα.. Ειναι και πολλα λεφτα... Δεν εχει και πολυ κοσμο καθημερινη..Αν πας καλυτερα να φορεσεις κανενα παντελονι και ενα πουκαμισο αντε και ενα T-shirt...

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
σκεφτομαι να επισκεφτω και γω το μαγαζι με την δικια μου αλλα εκεινη κομπλαρει φοβαται μηπως αν δεν γουσταρει καποια φαση μην γινει ιστορια για δωστε τα φωτα σας αν δεν γουσταρεις συμετοχη υπαρχει προβλημα;
Καλησπερα... Τελικα πηγες στο καταστημα; Σου αρεσε;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
:wanker: :wanker:

Συνημμένα

• received_3161318490747411.mp4
    4,9 MB · Εμφανίσεις: 0

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
:happy: :happy:

Συνημμένα

• received_346033364271889.mp4
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 0

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.685
Πόντοι
201
Καλησπέρα το Σάββατο έχει "προσφορά" οποία μπει χωρίς κιλοτα στο μαγαζί θα έχει και δύο ποτά........τώρα αυτό δλδ πως θα το πιστοποιεί ο μπάρμαν ή οποίος τέλος πάντων ...... γιατί να φέρεις σε δυσκολη θέση μια γυναίκα να δείξει ακριβώς τι????? Όσοι ερχόμαστε με της γυναίκες μας δεν κατάλαβενεις ότι της φέρνει σε δυσκολη θέσει .......τέλος πάντων νομίζω ότι μπορεί να κάνει κ αλλά θεματικα πάρτι ας πάρουν καμία ιδέα από εξωτερικό ..........

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα το Σάββατο έχει "προσφορά" οποία μπει χωρίς κιλοτα στο μαγαζί θα έχει και δύο ποτά........τώρα αυτό δλδ πως θα το πιστοποιεί ο μπάρμαν ή οποίος τέλος πάντων ...... γιατί να φέρεις σε δυσκολη θέση μια γυναίκα να δείξει ακριβώς τι????? Όσοι ερχόμαστε με της γυναίκες μας δεν κατάλαβενεις ότι της φέρνει σε δυσκολη θέσει .......τέλος πάντων νομίζω ότι μπορεί να κάνει κ αλλά θεματικα πάρτι ας πάρουν καμία ιδέα από εξωτερικό ..........
Πολυ απλό
Αυτη που θα παει χωρίς κιλοτα ειναι της φάσης όποτε στα αρχιδια της και θα τα δείξει κανονικά και θα πάρει τα ποτάκια

Αν δεν εχει σκοπό η αλλη να παει χωρίς κιλοτα τότε δεν χρειάζεται να δείξει και τιποτα και δεν παίρνει και τα ποτά

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Οι άντρες χωρίς κυλοτα????

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
392
Πόντοι
21
το περασμένο Σάββατο ήμασταν εμείς εκεί και το κλαμπ ήταν ασφυκτικά γεμάτο και παιχνίδι σε ολα τα δωμάτια γιαυτο και εμείς επιδή περιμέναμε αρκετή ώρα να ελευθερωθεί δωμάτιο αλλά περιμεναμε μάταια γιαυτο πήγαμε με ενα άλλο νεαρό καλλιγραμο ζευγάρι σε ξενοδοχείο στο Μοσχάτο ! εμείς προσωπικά δεν είδαμε ζευγάρι μεγάλης ηλικίας ηταν αρκετά ζευγαρια ηλικίες κάτω τον 40 ετών ! ναι η είσοδο έχει αυξηθεί κατα 2,50 ευρώ το άτομο .....δυστηχως ολα έχουν αυξηθεί παντού με την εκάστοτε κυβέρνηση !
Θέλω να σε συναντήσω μια φορά εκεί

elizabeth32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
609
Πόντοι
290
Θέλω να σε συναντήσω μια φορά εκεί
χθες Κυριακή ήμασταν στο 2+2 με τον σύζυγό μου και ειχε πολύ παιχνίδι με πολλούς ωραιοτατους νεαρούς και ειχε αρκετα νεαρα ζευγάρια ειχε τόσο πολυ κοσμο που νομιζες οτι ηταν Σάββατο ... θα ηταν όμορφο και χαρα μας να σας γνωριζαμε εκεί !!!

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.742
Πόντοι
6.255
χθες Κυριακή ήμασταν στο 2+2 με τον σύζυγό μου και ειχε πολύ παιχνίδι με πολλούς ωραιοτατους νεαρούς και ειχε αρκετα νεαρα ζευγάρια ειχε τόσο πολυ κοσμο που νομιζες οτι ηταν Σάββατο ... θα ηταν όμορφο και χαρα μας να σας γνωριζαμε εκεί !!!
Χθες και εγω ειχα παει με μια φιλη μου που ειχε την περιεργια να δει τι ειναι τα swingger club οποτε ευκαιρια και εγω εψαχνα και την πηγα χθες. Πολυς κοσμος οντως διπλα επο εμενα δυο ζευγαρια που ηταν οι κοπελες μια μελαγχρινη με μακρυα μαλλια πολυ αδυνατη και μια καστανη με σγουρα μαλλια ειχαν κανει στριπτιζ στον στυλο και μετα αφου τα ειχαν βγαλει ολα και καθονταν γυμνες,και ποιο μετα μαι ξανθια με κοντο καρε αδυνατη χωρευε στον στυλο και εκανε στριπτι ο Θεμης ειπε απο το μικροφοφνο οτι οι κοπελες ηταν απο πολιτιες των ΗΠΑ, αφησα την φιλη μου στο τραπεζι που χαζευε το ολο σκηνικο και ανεβηκα στα δωματια 3-4 φορες εριξα δυο πουτσους τον εναν σε μια ξενθια χοντρη στο μεγαλο δωματιο και το αλλο σε μια αδυνατη στο βοθος δεξια δωματιο
Μια που μενουμε και οι δυο Γλυφαδα χαρα μου να γνωριστουμε απο κοντα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom