Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

astrapm

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
34
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συντροφοι θελω την βοηθεια σας
Προκειτε να παω στο Βουκουρεστι την αλλη εβδομαδα για 5 ημερες ξερεις κανεις τιποτα.. κανενα τηλ κανενα μαγαζακι να περασουμε ομορφα.
τι τιμες παιζουν γενικα

 

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
508
Like
14
Πόντοι
6
Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τις εξής:

Jade - (πολύ καλές κριτικές, και ευχάριστη διάθεση)

Michelle - (γυναίκα-δηλητήριο, πρόσεχε μην 'κολλήσεις' άσχημα)

Επίσης, ψάξε κάποιο άρθρο στο παλιό forum για Ρουμανία.

Στην περίπτωση που θέλεις 'κυνήγι': Bucuresti Mall, τελευταίος όροφος (εκεί που είναι το multiplex), μετά τις 8 μμ.

Καλό ταξίδι!
 

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Μηνύματα
103
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ψάξε για  anuntul (=αγγελίες), matrimoniale (=αισθηματικά)

ένα site (είναι σαν την χρυσή ευκαιρεία - έχει και εφημερίδα) είναι το

προσοχή στις fake pics αλλά έχει αρκετές πραγματικές... εγώ περυσι είχα πάρει καμιά 10αρια που ορισμένες ήταν ΠΟΛΥ καλές... με 100-200 ευρώ το βράδυ... για φαγητό, ποτό κτλ... σαν φιλενάδα σου... δεν ξέρω αν δουλεύουν ακόμα... προσπάθησε να βρεις ανεξάρτητες... έχουν αρχισει να σπανίζουν ακόμα και Ρουμανία αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από ότι Ελλάδα
 

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Μηνύματα
103
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
το έκανα  edit αλλά αυτό με τα ελληνικά ή τα greeklish καταντάει σπαστικό... εξάλλου αυτός που ενδιαφέρεται μπορεί να το διαβάσει... εγώ είδα ότι ήθελε ο φίλος κάτι για Ρουμανία και είπα να γράψω λίγα από αυτό που ξέρω

@astrapm: κοπέλες με δικά τους sites πουτο παίζουν escorts θα βρεις και εδώ σαν CT... οι τιμές για αυτές ξεκινάνε από 500/βραδυ που δεν είναι μεγάλη διαφορά απ΄Ελλάδα... ανεξάρτητες σπάνια θα βρεις εδώ
 

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Οι τιμές στο Βουκουρέστι έχουν ξεφύγει και η ποιότητα των κοριτσιών βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Τα καλά κορίτσια πλέον ζητάνε 150E για την πρώτη ώρα ενώ η Michelle Jolie που σου ανέφερε ο συνάδελφος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές αύξησε τις τιμές τις απο 250E σε 300Ε για την πρώτη ώρα.           

Είναι συνήθης πρακτική τα websites και οι αγγελίες να έχουν φωτογραφίες που καμμία σχέση δεν έχουν με τα κορίτσια που έρχονται.

Καλά γαμήσια μου κάνει η Oana (0742585183), κοντούλα, όχι πολύ όμορφη με ωραία βυζιά, μέχρι τον Ιούλιο ζήταγε 120E για την πρώτη ώρα, 100E για τις επόμενες ()

Γλυκό μικροκαμωμένο κοριτσάκι είναι η Nicole 0729487063.

Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου για βίζιτες στα bars πίσω απο το Hilton - Planters & Downtown...

Καλή τύχη

 
OP
OP
A

astrapm

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
34
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω ρε συντροφοι για τις πληροφοριες αλλα με απογοητευσατε τι τιμες ειναι αυτες  φαρμακι Ελλαδα και χειροτερα..
και υστερα σου λενε ανατολικο μπλοκ . φασιστες ολοι ειναι!!
 

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
508
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε, πληρώνεις ό,τι παίρνεις. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τις δύο κοπέλες των οποίων σου έστειλα τις διευθύνσεις. Αν κυκλοφορήσεις σε μπαράκια θα βρεις και πολύ φθηνότερα - δεν ξέρω, όμως, αν αξίζει. Το Βουκουρέστι, αν δεν το ξέρεις καλά, είναι 'ζόρικη' πόλη...  8)
 

Επισκέπτης
Την τελευταια 3ετια το γαμησι στο Βουκουρέστι ακολουθει τις αυξησεις του ρίαλ εστέιτ, 30-35% ετησιως. Δεν συμφερουν πλεόν οι συμβατικες μεθοδοι (πουτανες ξεν/ειων, αγγελίες). Η ποιότητα, επίσης, φθίνει.

Αν ειστε συχνος επισκέπτης, αξιζει να επενδυσετε σε γνωριμιες (που μπορειτε να κανετε παντου απο κοινωνικο ακομα και επαγγελματικο χωρο (εκτος βεβαια εντος της εταιρίας σας που απαγορέυεται δια ροπάλου). Εγω, πχ, γαμουσα επι χρόνια την teller της Alpha bank (απέναντι απο το σπιτι του λαού), εχοντας light σχεσουλα (γαμησι καργα και κανα φαί εξω ενίοτε). Επίσης τη γραμματεα της μεταφορικής εταιρίας που συνεργαζόμουν για την μεταφορά των εμπορευμάτων.

Εξαιρετικα, added value γαμησια γινονται στην επαρχια (οπου ειναι και τα εργοστασια τους) που με 50 € εχεις κοπελλα σαν τα κρυα τα νερα ΟΛΗ ΜΕΡΑ μαζί. Είχαμε περασει ονειρεμενα 3ημερα με κατι τετοιες στο Μπακαου και στην Ποϊάνα. Η αποθέωση του GFE.

Αν ειστε περιστασιακος, δεν εχετε αλλη λυση απο το να τα σκασετε στα ανωτερω λινκς που σωστα εχουν γραψει οι συναδελφοι ή στα λόμπυ των ξεν/χειων που μενετε.
 

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
508
Like
14
Πόντοι
6
Εξαιρετικα, added value γαμησια γινονται στην επαρχια (οπου ειναι και τα εργοστασια τους) που με 50 ? εχεις κοπελλα σαν τα κρυα τα νερα ΟΛΗ ΜΕΡΑ μαζί. Είχαμε περασει ονοιρεμενα 3ημερα με κατι τετοιες στο Μπακαου και στην Ποϊάνα. Η αποθέωση του GFE.

Ο συνάδελφος θα πάει τώρα, όμως. Αν πήγαινε Αύγουστο, τον στέλναμε Μανγκάλια (τρεις ωρίτσες με το τρένο μέχρι Κωστάντζα και μετά ταξί) και έχανε τη μπάλα :)
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Αυτη η michelle jolie ειναι τρομερο μωρο και κανει απιστευτο γαμησι..και ξαφνικα..1 χρονο μετα διαβαζω οτι θελει 250!!!!!!!!! ρε παιδια εγω περυσι την πηρα με 120 ε και της εδωσα αλλα 300 και την κρατησα ολη μερα.!!!!!!!ρε θα τρελαθουμε.....

μια ρουμανα που εχω διαβασει καλες κριτικες ειναι μια LITTLE ANGEL.εχει δοκιμασει κανεις?οι φωτο τηε δεν μου λενε πολλα αλλα οσοι γραψανε γι αυτην ...ηταν ξετρελαμενοι
 

panosglob

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Μηνύματα
78
Like
8
Πόντοι
0
παίδες.ωραία μωρά και πάνω από όλα real photos. είχα πάρει πριν 3 μηνάκια την ξανθούλα που τώρα ειναι και στα ladiestours. επίσης μονα με βυζάρες. νικι μονα στελνεις mail και σου στελνουν φωτο. πολύ καλό γραφείο, μιλάς με τυπάκο πολύ ευγενικό και το service top.ουτε βιασύνες, ούτε ξενέρωτα πράγματα. επιφύλαξη στα βιτσια γιατί δεν δοκίμασα τιποτα περιεργο. thats all hope i helped αν και καθυστεριμένα το είδα το ερώτημα
 
OP
OP
A

astrapm

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
34
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν σύντροφοι γύρισα και θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου.
Πραγματικά οι τιμές στο Βουκουρέστι είναι φωτιά και λαύρα
Εγώ λοιπόν με τον κατάλληλο οδηγό (φίλο που γνωρίζει ρουμανικά) πήγα ploesti λοιπόν το χωριό είναι η χαρά του sex.
Στα block υπάρχουν αμέτρητες φοιτήτριες που τα κάνουν όλα και συμφέρουν
Πήραμε την τοπική εφημερίδα και και άρχισα το κυνήγι.
Λοιπόν κατέληξα σε καλό ξανθό που δεν μίλαγε γρι αγγλικά (δυστυχώς δεν μιλάνε στην Ρουμανία αγγλικά) ας είναι καλά ο φίλος που ήξερε ρουμανικά και με foul πρόγραμμα τελείωμα στο στόμα κλαράκι και πίπα χωρίς για μια ώρα 100 RON
1 RON=3.5 EURO τσάμπα
ο φίλος πήρε 2 παρτουζα με 50 euro
στα bar παίζει πολύ καλός κόσμος στο ambiance και στο bosbos που έχει 150 euro το μπουκάλι ? όσο το μηνιάτικο ενός ρουμάνου. (αλλά δεν ξέρουν αγγλικά..)


ευχαριστω για ολα !!!!
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
1 RON=3.5EUR
100 RON=350 EUR
Πολλά δεν είναι?
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
115
Πόντοι
66

πανακριβα τα γαμησια στη ρουμανια, τελικα σε αυτα τα κρατη το φθηνο ειναι μονο φημη...
 

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Μηνύματα
655
Like
1
Πόντοι
6

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Μηνύματα
75
Like
4
Πόντοι
0
σκεφτομουν εγω και ενας φιλος μου να παμε προς Ρουμανία μια ολιγοημερη εκδρομη επειδη εχω ακουσει οτι εκει το ευρώ ειναι ισχυρο νομισμα και οτι με σχετικα λιγα χρηματα μπορεις να εξασφαλησεις διαμονη σε καλο ξενοδοχειο, φαγητο σε καλα εστιατορια και να βρεις ομορφες καθαρες ιεροδουλες/cg's για διασκεδαση, συνοδεια και σέξ με λιγα χρηματα. ισχυουν ολα αυτα ή ειναι μυθος;
 
OP
OP
A

astrapm

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
34
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια sorry 1 EYRO= 3,5 RON
Δηλ μια παρτουζα 200 RON δηλ 200/3,5  τσαμπα πραγμα προλαβετε
 

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Συναγωνιστές γύρισα απο Βουκουρεστι χτες και οτι έζησα εκει θα το θυμαμαι για παντα. Σας προτεινω ανεπιφιλακτα να πατε ειδικα τωρα που ι aegean βγαζει εισητηριο με 140 ε...ενω με ολυμπιακη εδωσα 350.
Λοιπον στο θεμα μας ειναι γαμω τις πολεις.Οχι μονο για τις γκομενες αλλα και για τα club. Οπωσδηποτε πατε 1. Bamboo club (παρτε χαπια για τη καρδια τετοιες γκομενες δεν εχετε ξαναδει) 2. Office club και Down town 2 πολυ καλες επιλογες 3. Twice club και EMBRIO club μιλαμε για underground club γαματα ειδικα το emrbio ειναι απο τα καλυτερα π εχω παει μιλαμε για ντεκορ με πλαστικα εντερα μεσα σαν να βρισκεσαι σε εσωτερικο ανθρωπινης κοιλιας τα οποια αναβοσβηνουν με τη μουσικη και δεν θυμαμαι και πολλα ακομα διοτι εκει γνωρισα την αλινα και την αντρεα γιναμε λιωμα..

Απο πληρωτεα μωρα εχετε εκατομυρια επιλογες με ενα βασικο προβλημα ομως.Αν καταλαβουν πως ειστε ασχετος-τουριστας-περαστικος τι γαμισατε..ναι μεν θα σπρωξετε αλλα με το που τελειωσετε θα σηκωθουν να φυγουν..Ολα τα μωρα που πηρα 2 τριαδες (!!!!) δηλάδη ηταν απο ενα ταριφα το τηλεφωνο του οποιου οπως και τη συννενοηση την εκανε ενα φιλαρακι που μενει επανω..Π.χ. την δευτερη φορα η τριαδα ηταν ψιλοξενερωτη και εφυγαν μετα απο μιση ωρα (η τιμη για μια ωρα ειναι 160ε και οι 3 γκομενες φυσικα και εννοειται μουναρες) οποτε και πηραμε τον νταβα τηλεφωνο και εστειλε αλλες χωρις να πληρωσω παρα μονο το ταξι που τις εφερε..βεβαια σημασια εχει πως ο εκει φιλος ειναι τακτικος πελατης οποτε η καβατζα βρεθηκε και λογω καλων σχεσεων που θελουν οι ρουμανοι με τους πελατες..

Σαν φαρα θελει προσοχη ειναι το κλασσικο παραδειγμα δωσε θαρρος στο χωριατη..Αν σε δουν με λιγα παραπανω ευρω αμεσως κανουν πουστιες να στα φανε..π.χ. συζητηση με ταριφα την ωρα που πηγαινα δρομολογιο συνταγμα-εθνικη αμυνα κοστος 3 ευρω του λεω ποσο κανει μεχρι το αεροδρομιο μου λεει 50!!!!! και αν θες να σε κανω το γυρο της πολης 50ε η ωρα..Αν σε δουν τουριστα σε γαμανε προσοχη..

Παιζει πολυ το σεναριο να χωθειτε και να γαμησετε τσαμπα αλλα αν μενετε σε ξενοδοχειο οτιδηποτε θυληκο ανεβει μαζι σας πρεπει να δωσετε απο 20 μεχρι 40 ε στην εισοδο..Ειναι πονηρακηδες

Φαι σε καλο εστιατοριο 4 ατομα με σαλατες και κρασια 30 ευρω συνολο..τα ρουχα τα μαρκε πιο ακριβα απο ελλαδα και μετρο τα ιδια σε τραμ και λεωφορειο μην μπειτε ουτε για πλακα.

Γενικα η πολη ειναι σαν μια μεγαλη πλατεια ομονοιας-πλατεια βαθης..ψιλο βρωμικη με ψιλοπαλια σπιτια με τεραστιες αφισες πολυεθνικων κλπ.Οι ταριφες οδηγουν σαν τρελοι το βραδυ στο βουκουρεστι θα μπαινετε κομματια με το τελευταιο μοντελο dacia (lol)
Αυτα αν κανεις εχει κανονισει να παει και θελει infos μου λεει..Παντως τωρα ειμαι σπιτι με πυρετο λογω υπερκοπωσης..μιλαμε για πολυ γαμισι..βεντουζα!
 

petros_sakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2006
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο καλό strip να ψωνίσουμε κανα καλό κομμάτι για ξενοδοχείο?
 

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
αν θες να παρεις θεομουνο πηγαινε στο bamboo club και οπως ανεβαινεις στον επανω οροφο του club θα δεις θεομουνα με κατι φουσκωτους που ειναι οι νταβαδες.υπολογιζε καμμια 150-200 για ενα γαμησι στο ξενοδοχειο και τελος.δεν παει με την ωρα..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom