You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
όντως αστεία δεν είναι και εγώ πραγματικα έκανα καταδρομική με μάσκα !!! Με έκραξαν κάποιες κοπέλες τύπου γέλια και τι είναι αυτά ;; Είπα πάνω από όλα η υγεία !!! Και έκανα μόνο απλό προγραμμα στην 4 στάση με μάσκα εξηγούν της πριν στην κοπέλα την σοβαρότητα της καταστάσεις !!μαγκιτες αυτο μονο αστειο δεν ειναι ...
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Εγώ λέω να απέχω πάντως για λίγο καιρό...! Έχω και γιο, μην τον κολλήσω τζάμπα!!!! Δεν μπορώ να πάω να γαμήσω σαν "νίντζα"!!! Δεν με εμπνέει!!!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.327
- Πόντοι
- 27.261
εχω κολλησει τον κοροναιο απο ιεροδουλη
βαλε εμπλαστρο
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Η απάντηση για το θέμα "κορονοιος" έρχεται από το μακρινό παρελθόν.
«Η μεγάλη μάζα του λαού, γίνεται πολύ ποιο εύκολα θύμα ενός μεγάλου ψέματος παρά ενός μικρού. Λόγο του ότι η ίδια δεν λέει παρά μικροψέματα, γιατί θα ένοιωθε βαθύτατη ντροπή να πει μεγάλα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι άλλοι είναι ικανοί να φτάσουν σε τέτοιο σημείο ψεύτικων διαδόσεων. Ακόμα κι αν κανείς τη διαφωτίσει, θα αμφιβάλει, θα διστάσει πολύ και στο τέλος θα δεχτεί με ανακούφιση μια δικαιολογία που θα της προσφέρουν. Πάντα όμως στο τέλος, κάτι μένει από ένα μεγάλο ψέμα....και αυτοί που ήξεραν ποιο καλά απ όλους τη χρήση του ψέματος και τις δυνατότητες του, ήταν σε όλες τις εποχές, οι Εβραίοι.»
''Adolf Hitler''
«Η μεγάλη μάζα του λαού, γίνεται πολύ ποιο εύκολα θύμα ενός μεγάλου ψέματος παρά ενός μικρού. Λόγο του ότι η ίδια δεν λέει παρά μικροψέματα, γιατί θα ένοιωθε βαθύτατη ντροπή να πει μεγάλα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι άλλοι είναι ικανοί να φτάσουν σε τέτοιο σημείο ψεύτικων διαδόσεων. Ακόμα κι αν κανείς τη διαφωτίσει, θα αμφιβάλει, θα διστάσει πολύ και στο τέλος θα δεχτεί με ανακούφιση μια δικαιολογία που θα της προσφέρουν. Πάντα όμως στο τέλος, κάτι μένει από ένα μεγάλο ψέμα....και αυτοί που ήξεραν ποιο καλά απ όλους τη χρήση του ψέματος και τις δυνατότητες του, ήταν σε όλες τις εποχές, οι Εβραίοι.»
''Adolf Hitler''
Autokinitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 618
- Πόντοι
- 301
φιλικά στο λέω μήπως το παρακανες λίγο αν φοβάσαι τόσο (δικαιολογημένα βέβαια ) καλύτερα να μην πηγαίνεις για λίγο (εγώ έτσι θα κάνω), έτσι όπως το γράφεις αγγαρεία μου ακούγεται και να πληρώσεις και από πάνω απορώ πως ολοκληρωσεςόντως αστεία δεν είναι και εγώ πραγματικα έκανα καταδρομική με μάσκα !!! Με έκραξαν κάποιες κοπέλες τύπου γέλια και τι είναι αυτά ;; Είπα πάνω από όλα η υγεία !!! Και έκανα μόνο απλό προγραμμα στην 4 στάση με μάσκα εξηγούν της πριν στην κοπέλα την σοβαρότητα της καταστάσεις !!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ναι θα απέχω για λίγο από εδώ και πέρα ... διότι όντως έτσι ένιωσα αγγαρεία και πλήρωσα κιόλας .. βέβαια καλά τ α πέρασα σε απλό προγραμμα .. αλλά η όλη φάση ήταν ξενερωτη εννοώ πως ξενέρωσε η κοπέλα που ειμουν έτσι με την μάσκα ...!!αποχη λοιπόν μέχρι νεοτέρας !!φιλικά στο λέω μήπως το παρακανες λίγο αν φοβάσαι τόσο (δικαιολογημένα βέβαια ) καλύτερα να μην πηγαίνεις για λίγο (εγώ έτσι θα κάνω), έτσι όπως το γράφεις αγγαρεία μου ακούγεται και να πληρώσεις και από πάνω απορώ πως ολοκληρωσες
οσο για τον φοβο...εδω υπαρχουν ατομα φιλε που τα κανουν ολα ακαποτα και δεν φοβουνται για αλλους ιους ...θα φοβηθουν τωρα για το κορονοιο ?
Ο ακάποτος κρεμπιές επιβάλλεται μετά την εκδήλωση του κορωνοϊού.
Τα μικρόβια δεν ξέρουν κολύμπι και πνίγονται στη λίμνη σπέρματος που δημιουργείται, μειώνοντας τις πιθανότητες μετάδοσης κατά 99,7%.
Επισκέπτης
Γαμαγε με μασκα λεει ο αλλος, χαχαχαχαχαχα!
Μα ποιος μαλακας μπορει να παει με πουτανα που την βλεπει οτι μπορει να βηχει η ειναι κρυωμενη, να κολλησει καμια γριπη?
Τελικα γαμησε κανενας με Μασκα η ειναι Fake news?
Ασχετα
Ολοι οι Φυλλοβιοi, πρεπει με μασκες να σαπακιασουν τον θα σε μαχαιρωσω/τρυπησω!
ΘΑΝΑΤΟ στις Τσατσες του Μεταξουργειου, που ΔΕΝ αλλαζουν Σεντονια! Ολοι οι Πικεριστες να πανε με μασκα αυριο και στολη ΡΒΧημικου πολεμου!
Τελικα γαμησε κανενας με Μασκα η ειναι Fake news?
Ασχετα
Ολοι οι Φυλλοβιοi, πρεπει με μασκες να σαπακιασουν τον θα σε μαχαιρωσω/τρυπησω!
ΘΑΝΑΤΟ στις Τσατσες του Μεταξουργειου, που ΔΕΝ αλλαζουν Σεντονια! Ολοι οι Πικεριστες να πανε με μασκα αυριο και στολη ΡΒΧημικου πολεμου!
tasivarop
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 265
- Πόντοι
- 280
Καλησπερα παιδια ειμαι νεο μελος στο φορουμ και βλεπω οτι κανετε καλη ενημερωση, θα ηθελα αν μπορεσετε να μου δωσετε την εξης πληροφορια, επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα ρωταω εδω και συγνωμη αν ειναι λαθος εκ των προτερων. Ενδιαφερομαι αφου συνευρεθω με μια κοπελα να της δωσω αλλα 10-20€ για να την ακολουθησω στην τουαλετα και να την δω απλα να κατουραει τιποτε αλλο. Αν ξερετε καποιες κοπελες στην περιοχη της φυλης μονο, που πιθανος να το δεχτουν αυτο, θα ηθελα αν θελετε φυσικα να μου στειλετε ενα π. μ. το σπιτι και το ονομα της κοπελας. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και εγω με την σειρα μου θα προσπαθησω να συνεισφερω αν τα καταφερω.
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα παιδια ειμαι νεο μελος στο φορουμ και βλεπω οτι κανετε καλη ενημερωση, θα ηθελα αν μπορεσετε να μου δωσετε την εξης πληροφορια, επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα ρωταω εδω και συγνωμη αν ειναι λαθος εκ των προτερων. Ενδιαφερομαι αφου συνευρεθω με μια κοπελα να της δωσω αλλα 10-20€ για να την ακολουθησω στην τουαλετα και να την δω απλα να κατουραει τιποτε αλλο. Αν ξερετε καποιες κοπελες στην περιοχη της φυλης μονο, που πιθανος να το δεχτουν αυτο, θα ηθελα αν θελετε φυσικα να μου στειλετε ενα π. μ. το σπιτι και το ονομα της κοπελας. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και εγω με την σειρα μου θα προσπαθησω να συνεισφερω αν τα καταφερω.
[/ γεια σου φιλε θα το αναφερεις αυτο στη τσατσα θα ρωτησει τη κοπελα και αν θελει και η κοπελα θα γινει .. παντως η πιθανοτητα να ειναι θετικη η απαντηση ειναι τουλαχιστων τεραστια..
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.327
- Πόντοι
- 27.261
Ενδιαφερομαι αφου συνευρεθω με μια κοπελα να της δωσω αλλα 10-20€ για να την ακολουθησω στην τουαλετα και να την δω απλα να κατουραει τιποτε αλλο.
...και εγω με την σειρα μου θα προσπαθησω να συνεισφερω αν τα καταφερω.
τι αλλο θα δουμε να ζηταει ο κοσμος εδω μεσα λεμε
και πως θα συνεισφερεις δηλαδη ρε φιλε μετα με τη σειρα σου, αν τα καταφερεις οπως γραφεις???
zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
τι αλλο θα δουμε να ζηταει ο κοσμος εδω μεσα λεμε
και πως θα συνεισφερεις δηλαδη ρε φιλε μετα με τη σειρα σου, αν τα καταφερεις οπως γραφεις???
μάλλον θα τα πιει.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.327
- Πόντοι
- 27.261
μάλλον θα τα πιει.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 736
Ενημερώνω ότι χθες πρωί πέρασα από καλυμνου να δω Πωλίνα που ακούω τόσα και τελικά μπυ είπε η τσατσα ότι κάθε Πέμπτη εδώ και χρόνια έχει ρεπο! Το βράδυ πέρασα από Φωκαίας 25 όροφο να δω τις ακτίνες και είχε μια Αννα σκιννυ που εμένα προσωπικά δεν μου έκανε καθόλου και την Καρολίνα που έγραψε κάποιος για την κωλαρα της η οποία είναι η αλεξανδρα από Λιοσίων 73! Εν τω μεταξύ πριν τρία βραδιά είχα περάσει από Λιοσίων 73 και την είδα και η υπηρεσία είπε ότι ήταν η τελευταία της μέρα και θα ξαναγυρνούσε σε 3 μήνες, όποτε μάλλον θα μείνει Φωκαίας για αρκετό καιρό! Επίσης το πρωί σήμερα προσπάθησα να δοκιμάσω να δω την Πωλίνα από καλυμνου αλλά ήταν κλειστό όπως και το Φωκαίας 13 που πήγα να δω αν είναι η αθηνα! Επίσης πέρασα και από φυλής 200 για μπετυ αλλά κλειστό κ αυτό! Αυτά από μενα μάγκες!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.327
- Πόντοι
- 27.261
το πρωί σήμερα προσπάθησα να δοκιμάσω να δω την Πωλίνα από καλυμνου αλλά ήταν κλειστό όπως και το Φωκαίας 13 που πήγα να δω αν είναι η αθηνα! Επίσης πέρασα και από φυλής 200 για μπετυ αλλά κλειστό κ αυτό!
3 στα 3 δηλαδη
δεν πειραζει, την επομενη φορα σου ευχομαι να εισαι πιο τυχερος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις