Νέα

Ψήσιμο γυναίκας για πρωκτική κάθαρση ώστε να τον αρπάξει απ' τον κώλο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Peodotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Το χειροτερο ξενερωμα παντως ειναι εκτος απο το να σε πασαλιψει απο σκατιλα , να σε κερασει και μερικες κλανιες. Μεγαληηηηη ξενερεεε λεμεεεεεε  :headbang:
με το που τον βγαλεις απτον κωλο και ειναι γεματος μερεντα να σου σκασει και ενα τεραστιο κλανιδι τυπε? :2funny:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
δεν υπάρχει περίπτωση να μην "¨χρωματιστεί" το διεισδύον όργανο!!!
οπότε...κάνουμε την πάπια...
κρατάμε την αίσθηση και αδιαφορούμε για το τι υπάρχει μέσα στο διεισδυόμενο (ακόμη και για το τι συμβαίνει μετά την διείσδυση...ήχοι κλπ.)
 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
3.663
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
με το που τον βγαλεις απτον κωλο και ειναι γεματος μερεντα να σου σκασει και ενα τεραστιο κλανιδι τυπε? :2funny:

μα λογικο ειναι. Το στεμμα (σκατα) πανε μαζι με τα εμβατήρια (κλανιες) :2funny:

μετα ακολουθει η καταθεση στεφανου (ψυχης)  :2funny:
 

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Μηνύματα
305
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αν θελει η γυναικα οταν δεν ειναι ενταξει τα πραγματα το αποφευγει με ωραιο τροπο και κοιταει την αλλη φορα να ειναι καθαρη.

Εμεις δε μπορουμε να κανουμε και πολλα αντε μια καλη διυσδηση με το δαχτυλο οπως ειπε κι ενας φιλος παραπανω.
 

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
293
Like
9
Πόντοι
1
Αν θελει η γυναικα οταν δεν ειναι ενταξει τα πραγματα το αποφευγει με ωραιο τροπο και κοιταει την αλλη φορα να ειναι καθαρη.

Εμεις δε μπορουμε να κανουμε και πολλα αντε μια καλη διυσδηση με το δαχτυλο οπως ειπε κι ενας φιλος παραπανω.

όλο και κάτι μπορούμε να κάνουμε...
 

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.189
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το ειχα σκεφτει ποτε.
Λες η αισθηση οτι ο κωλος ειναι πιο σφικτος να οφειλεται στην μερεντα τελικα? Τοτε φιλε τι τον θες τον καθαρισμο πριν την πραξη?
Αστον για μετα καλυτερα!

:2funny:

Έτσι ..... ο σκοπός αγιάζει τα μέσα .....  :grin:
 

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.189
Like
2
Πόντοι
16
αυτό φιλαράκι είναι επακόλουθο...μόλις πάει να κάτσει στην τουαλέτα η γκόμενα για να φύγει από μέσα το χυσαμόλι..εκεί να δεις κλανίδι,ειδικά άμα είναι δουλεμένο και το γκρόβερ...

:2funny:
 
OP
OP
P

Peodotis

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
ένα εμότικον με αγκαλίτσα ρε γαμώτοοοο!!!


Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, μάλλον εμότικον με ..μερέντα χρειάζονται μερικοί  :grin:


δεν ειναι τοσο η θεα του σκατου, οσο η μυρωδια που ξενερωνει. αλλα εκεινη την ωρα πανω στην τρελη καβλα δεν χαμπαριαζεις και πολλα...


Ναι αλλά δεν ξέρω αν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορεί να σου προσδώσουν ΤΟΣΗ γκάβλα που να αδιαφορήσεις και για μυρωδιές και για τα πάντα.. αυτό είναι το πρόβλημα



κατι ακομα εαν σε γουσταρει πραγματικ οτι και να τις ζητησεισ  θα το κανει εαν σε εχει απλα για πηδημα ξεχνατο αυτος ειναι και ενασ τροπος να δεις τι παιζει με την γκομενα


Ότι και ζητήσω θα το κάνει; Τι λε ρε φιλε, εγώ που ζω, στο Μεσαίωνα; Στην Ελλάδα με χίλια ζόρια θα κάνουν οι γυναίκες ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ποιο ότι της ζητήσω; Αστειεύεσαι;


Φίλε αν δεν πλένει τον κόλο της και σκουπίζετε μόνο με χαρτί υγείας άστο καλύτερα ειδικά άμα έχει και τρίχες.

Αλλά ρε φίλε και εσύ τι ψάχνεις , το σεξ από την φύση του είναι βρόμικο πράγμα!


Εννοείς να τον πλένει με μπιντέ; Δε νομίζω ρε φίλε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, μιλάμε για την προετοιμασία για είσοδο πέους, όχι για το σκούπισμα μετά από αφόδευση. Όσο για τις τρίχες δε με πειράζουν, ας έχει τριχωτή κωλοτρυπίδα η κάργια, αρκεί να είναι αρκετά πρόστυχη για να με ερεθίσει. Το σεξ από τη φύση του δεν το θεωρώ βρώμικο πράγμα, είναι απλά λαγνεία και είμαι φαν αυτής!



ρε φιλε ολα τα καταλαβαινω,δε ψαχνουμε και την τελεια...αλλα γιατι μετρια και στην υγιεινη...τεσπα εμενα απο μονες τους οι κοπελες μου δε θελανε να ειναι βρωμικες για να μη γινουνε ρομπα και γι'αυτο κιολας η τελευταια εκανε και μια μαλακια σα κλυσμα οταν ηταν να το κανουμε απο κωλο πριν ερθει...οχι οτι εχω αποφυγει κι εγω τη μερεντα στη ζωη μου απο παλιοτερες...λοιπον συζητα το ανετα μαζι της..



Δε μιλάω για γκόμενά μου. Απλά για γαμήσι θα την ψήσω. Πίστεψέ με, ΔΕΝ έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνίδα ότι θα είναι καθαρή για χάρη του παρτενέρ της...



Και γιατί να την καθαρίσεις;
Βάλε τη μερέντα στην ερωτική σου ζωή.


Όχι ρε φίλος, δεν ψήνομαι...


Αναφερεσαι επι πραγματικου? Ενδιαφερεσαι μηπως για την δικια σου η απλως ρωτας για την φιλη του φιλου σου? Αν ενδιαφερεσαι πραγματικα και δεν κανεις απλως πλακα εχω ακριβως τον τροπο.
Kανονισε και μπορω να την πεισω να το κανει, εννοειται για το πρωτο που ειπες περι καθαριοτητας εντερου,(και δεν εννοω το συνηθες που ειναι ο υποκλισμος(enema).
Για το δευτερο ομως που ειπες, πως δηλαδη θα τον φορεσει απο πισω με η χωρις καποτα το αφηνω σ'εσενα. να το βρεις.


Δε μιλάω για γκόμενά μου, αλλά για διάφορες γνωστές/φίλες. Τι σκέφτεσαι να της πεις δηλαδή για να την πείσεις. Και εννοείς να την πείσεις να τον φάει, ή να τον φάει πλήρως καθαρή εντερικά;



παντως δεν υπαρχει μεγαλυτερο ξενερωμα να μεινιες με μια σκατουλα στο χερι η τον πουτσο.  :S :S :S :huh: :huh: :huh:

τραγικη εμπειρια.


Ε ναι, δε λέει. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το ξενέρωμα. Πχ να έχει και αίμα μαζί. Σωστά;



Μια φορα μου ετυχε η προβα της μπατονετας!!!
Πηγε επλυνε η γκομενα την κολαρα της καλα καλα και μετα εκανε τεστ με μια ...μπατονετα  :rockon: :rockon: :rockon: να δει αν ειναι καθαρη!!! :2funny:
Αφου με την δευτερη μπατονετα τσεκαριστηκε...μετα ξεκολιαστηκε :kissass2:


Καλή η συμβουλή της μπατονέτας φίλε, ευχαριστώ για την πληροφορία.


Φίλε αυτά είναι πράγματα που σε μια συζήτηση εννοούνται, λέγονται με τρόπο και η γκόμενα αν έχει IQ πάνω από 80 καταλάβει τη λογική της σκέψης σου και θέλει να σε ικανοποίησει θα βρει τη λύση και τον τρόπο μόνη της. Άλλωστε δεν θέλει μεγάλη φιλοσοφία για να αντιληφθεί πως εκείνη η περιοχή είναι αυτό που λέμε λασπωμένος δρόμος, όσο άπειρη και να είναι. Εσύ τροφή για σκέψη μπορείς να δώσεις και και μετά είναι δικό της θέμα. Αν θέλει θα σου ζητήσει βοήθεια και ενημέρωση για το πως. Αν αλλάξει θέμα.. παρακαλετό μουνί ξινό γαμήσι. Πήγαινε για πόκερ.


Όχι δικό της θέμα φίλε, όπως είπα δεν έχω εμπιστοσύνη στην καθαριότητα των Ελληνίδων. Δεν τους πολυενδιαφέρει το θέμα, είναι απλό. Όχι όλες, αλλά άμα πέσεις στη βρωμιάρα; Πως να έχω εμπιστοσύνη; Όταν γαμάς ακάποτα και έχει εσωτερικά κονδυλώματα στο μουνί (σε φίλο); Ή όταν δεν είναι ξυρισμένη και έχει ψείρες; (σε μένα). Άσε λοιπόν τα "ξέρει αυτή τι να κάνεις", ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. Το θέμα είναι να την ψήσω να το γουστάρει κι αυτή το όλο θέμα, να την πείσω ότι θα απογειωθούμε με ηδονή αν είναι πλήρως καθαρή αυτή και την σμπρώξω την καριόλα ακάποτα, με σάλιο μόνο!!!  :booty:


Με μπέρδεψες, εσυ θέλεις να τoν φάς στον κώλο ;


Άσε τα αστειάκια τσακαλάκο, όλοι κατάλαβαν ποιος είναι να τον φάει εκτός από εσένα; Άντε



πρωκτικο χωρις μερεντα ειναι φαγητο χωρις αλατι......και το εννοω!!!!!!!!!!!!


Λολ, μεγάλε, έχεις issues μου φαίνεται



μια σοβαρη γυναικα που εχει ερωτικες εμπειριες και που ξερει φυσικα να χαιρεται το σεξ,παντα πριν βρεθει ερωτικα με εναν αντρα εχει φροντισει η συγκεκριμενη περιοχη να ειναι παντακαθαρη.Ειναι το γνωστο ρητο "ελα ωραια θα ειναι αλλα πλυνε και τον κωλο σου πρωτα...."
Τωρα βεβαια αν εσυ θελεις να της κανεις πλυση σε ολο το εντερο για να την πηδηξεις εισαι μαλλον συχασιαρης οποτε καλυτερα ξεχνα το γιατι οσο καθαρη και να ειναι ολο και κατι θα δεις και θα σε χαλασει.Για ξεκολιασμα μιλαμε συντροφε οχι για κωλονοσκοπηση.


Μα μιλάμε για γυναίκες σχετικά άπειρες και μερικές όχι πολύ όμορφες. Αυτό όμως θα είναι και το γούστο, το να τις ξεπαρθενιάσω εγώ από κώλο!


Να σου πω και τι κανουν οι επαγγελαμτιες που βλεπεις στις ταινιες γιατι εσυ την μερεντα δεν θα την αποφυγεις.

1. δεν τρωνε για μια μερα πριν την ταινια
2. το προηγουμενο βραδυ πινουν καθαρτικο και δεν μενει τιποτα μεσα
3. Πριν το γυρισμα κανουν και κλισμα για να ειναι πεντακαθαρο

Να προσεχεις τα του κωλου ακαποτα γιατι θα εχεις ουρολοιμωξεις αν δεν χρησιμοποιεις καποτα. Υπαρχουν παντα βακτηριδια στον κωλο!

Τωρα πως θα πεισεις παρθενα να τα κανει ολα αυτα..........................δεν ξερω, αλλα οι τουριστριες παντα κανουν ενα κλισμα πριν την συναντηση για να ειναι ετοιμες


σημαντικές οι πληροφορίες που δίνεις φίλε, ουρολοιμώξεις όμως και προβλήματα θα έχεις λογικά μόνο αν εισωρήσουν υγρά κάποιου είδους μέσα στο πέος από την τρυπούλα. Σωστά; Αν είναι υποθέτω αμέσως μετά το κλύσμα μόνο νεράκι θα έχει στο κωλαράκι της η λεγάμενη. Πατάς και ένα κατούρημα μόλις τελειώσεις (όχι πάνω της) και είσαι κομπλέ. Σωστά;



Αυτό που περιγράφεις δεν έχει καμία σχέση με την κλασική Ελληνίδα.
Ντροπή!


Σωστά, παρέλειψα στην περιγραφή και το "αθεράπευτα κομπλεξική"...



τυπε εχεις φαει μερεντα καργα? :grin:


Όχι μεγάλε! Παρθένος είμαι και εγώ από κώλο! (και με τις δύο έννοιες, πάρε-δώσε και ενδιαφέρομαι μόνο για την έννοια του "πάρε", για να προλάβω τίποτα πονηρά αγόρια..)



Αν θελει η γυναικα οταν δεν ειναι ενταξει τα πραγματα το αποφευγει με ωραιο τροπο και κοιταει την αλλη φορα να ειναι καθαρη.

Εμεις δε μπορουμε να κανουμε και πολλα αντε μια καλη διυσδηση με το δαχτυλο οπως ειπε κι ενας φιλος παραπανω.


Προφανώς το αποφεύγει, το θέμα είναι να την πείσω να το κάνουμε οργανώμενα για να τον φάει περιποιημένα και να είμαι κι εγώ ευχαριστημένος.




Το χειροτερο ξενερωμα παντως ειναι εκτος απο το να σε πασαλιψει απο σκατιλα , να σε κερασει και μερικες κλανιες. Μεγαληηηηη ξενερεεε λεμεεεεεε  :headbang:



Δε σε χάλασε; λολ
Μπορείς για αντίποινα σε τέτοια περίπτωση να την αρπάξεις από τα μαλλιά αμέσως μόλις βγεις και να την αλείψεις στη μάπα με τα προϊόντα του κώλου της... "πάρτα μωρή"...  :fuck1:


φίλε, άμα γουστάρεις κώλο..όλα να τα περιμένεις...εγώ ας πούμε επειδή το κυνηγάω,είχα φάει και κάποια περίεργα περιστατικά,αλλά τελικά ελάχιστα σε σχέση με τις συνολικές γεωτρήσεις...Στην πρώτη γκόμενα που είχα και γούσταρε κώλο,είχαμε κάτι απρόοπτα,θυμάμαι χαρακτηριστικά,εκεί που την είχα στα 4,με το που τελειώνω και τραβιέμαι,τσουπ,σκάει και ένα μικρό κουραδάκι 2 εκατοστά... :cheesy: :cheesy: δεν είπα τίποτα,όπως έβαλα χαρτοπετσετούλα να μαζέψω τα χυσαμόλια που έβγαιναν,μάζεψα και το κουραδάκι...όπως μια φορά πάλι,στο τελείωμα,είχαμε μια ελαφριά δόση σκατίλας,έτσι λίγο χρωματάκι....
Άλλη μια φορά,με μιά 40άρα -εγώ πιτσιρικάς τότε στα 25, πάμε στο ξαφνικό σε ξενοδοχείο...4άστερο,πληρωμένο απ την κυρία,πέφτει το ξεκώλιασμα της αρκούδας και με το που τελειώνω και πάω να πληθώ,τι να δω....πουτάνα τα σεντόνια και το καβλί μου μέσα στην μερέντα...τι να πεις? το ήθελε ??? μπανάκι και πλήσιμο...Ο πιο καθαρός κώλος τελικά και μυρωδάτος,είναι της γυναίκας μου....(λες γι' αυτό να παντρεύτικα???) :2funny: :2funny: πάντως σε γενικές γραμμές,τα ατυχήματα που είχα,είναι μηδενικά αν αναλογιστεί κανείς την συχνότητα επαφών με μεγάλο αριθμό συντρόφων....
Σε γενικές γραμμές πάντως,σαν συμβουλή,μία κίνηση που θα σε βγάλει από περιπέτειες και θα προλάβεις καταστάσεις,είναι πριν τον καρφώσεις,την ώρα που προετοιμάζεις την περιοχή,να κάνεις μια βαθιά ανίχνευση με το δάχτυλο,όσο πιο βαθιά πάει,κάποιες φορές θα εντοπίσεις υλικό,οπότε πολύ ευγενικά θα της πεις πως δεν το επιτρέπει η κατάσταση ή θα κάνεις τον κινέζο και ασχολείσε με το μπροστινό σύστημα.Τώρα άμα δεν μασάς...μπες ,αλλά να είσαι προετοιμασμένος για τα χειρότερα....


Ευχαριστούμε για τις προσωπικές σου στιγμές που μας περιγράφεις. Έχω δύο απορίες αν θέλεις να επεκταθείς. Πως κρατάει η γυναίκα σου τον κώλο της τόσο καθαρό (άμα είναι προσωπική ερώτηση μην απαντάς). Και στην περίπτωση που κάνεις ανίχνευση με το δάκτυλο πρωκτικά, στην υποψήφια, αν αλιεύσεις πράμα, τότε που σκουπίζεις το δάκτυλο όταν το βγάλεις; Στα σεντόνια; Δε λέει και θα μυρίζουν και κατά τη διάρκεια του σεξ!


Τι λέτε ρε μάγκες !
Σεξ με προεργασία πρώτη φορά ακούω. Αυτό δεν είναι έρωτας με γκόμενα, αυτό είναι διαδικασία πληρωμένου έρωτα.
Με την γκόμενα υποτίθεται ότι πέφτεις στο κρεβάτι γεμάτος πάθος (ή γκάβλα, όπως θέτε πείτε το).
Έχουν μιλήσει πριν τα μάτια, το σώμα, οι ανάσες οι λαχανιασμένες.
Την χαϊδεύεις και ανάβει, νοιώθεις να υγραίνεται και ...

Και εκείνη τι στιγμή τι θα πεις ; -Αγάπη μου, επειδή σκέφτομαι μήπως μετά το μουνί σε γαμήσω κι απ τον κώλο, δεν πας καλού κακού να κάνεις κι ένα κλύσμα;

Δεν γίνονται αυτά.
Αν γουστάρεις την κοπέλα την γουστάρεις όπως είναι και δεν πτοείσαι από "μερέντες".

Αυτά έχω να πω εγώ ο Πορνόγερος, που πήρα αμέτρητες φορές την γκόμενα και μετά γυναίκα μου από τον κώλο και ακάποτα, μπορεί να κάνω και λάθος.


Αυτά τελειώσανε Παπού, εμείς λάχαμε σε πολύ δύσκολη εποχή, με τα έιτζ και τις μαλακίες, δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Οπότε ότι κάνουμε να το κάνουμε αν γίνεται όπως μας αρέσει, και δεν το λέω εγωιστικά, απλά είναι θέμα μεγιστοποίησης της ηδονής, άλλο το βιαστικό σεξ, άλλο η προμελετημένη μεγιστοποίηση της ηδονής.



Το εχω πει δεκαδες φορες. Η μερεντα οταν κυκλωνει το καβλι μας, ειναι το στεμμα μας και η ανταμοιβη μας για οτι πιο αποκρυφο μας δινει η γυναικα που μας επιτρεπει να τις παρουμε τον κωλο. Ο κωλος για την γυναικα ειναι καταθεση ψυχης. Και σε αυτο, το σιχαμα δεν εχει θεση. Οποιος δε το γουσταρει δεν αξιζει να γαμα κωλο.


Φαντάζομαι εσύ θα μπορείς να μαντεύεις και τι έφαγε για μεσημεριανό; Κοιτώντας την "κατάθεση" θέλω να πω  :grin:

Αφήστε τα τριτοκοσμικά. Μόνο μια γυναίκα απίστευτης ομορφιάς ή κάποια που θα την αγαπούσα πραγματικά θα ανεχόμουν να με λερώσει με τη μερέντα της. Η πίσω δίοδος με τις ερωτογενείς τις ζώνες όταν είναι σκοπός να χρησιμοποιηθεί ερωτικά, πρέπει να αντιμετωπίζετε ανάλογα, με την κατάλληλη περιποίηση και προπαρασκευή. Αλλιώς πέφτουμε στο επίπεδο του ζώου.



ντρεπομαι πάρα πολύ!
άλλωστε εγώ είμαι και παρθένα απο κώλο!
μην το ξεχνάμε αυτό!
;)
αλλά θα σας πω!

εννοείται ότι πάντα φροντίζω να είμαι πολύ καθαρή αλλά μου έτυχε μια φορά κάποιος που φρόντισε κι αυτός να μου το πει πριν καν παμε στο ραντεβού!
πάντως μου το είπε πολύ γλυκά και μου αρεσε και δεν μου κακοφάνηκε καθολου
μαλιστα έδειξε και τις προθέσεις του για το που πάει αυτή η σχέση!
:cheesy: :cheesy:

τωρα επι του πρακτέου πραγματικά δεν ξερω κανένα τρόπο που να προσφέρει 100% καθαριότητα που θέλουν μερικοί.
μπορεί και να υπάρχει, ας μας διαφωτίσουν οι επαγγελματίες!


Μωρό δε θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά δεν είναι τυχαίο που είμαστε και οι δύο παρθένοι, εσύ στο να δίνεις κώλο, εγώ στο να παίρνω!
Δε νομίζεις ότι είναι μεγάλη ευκαιρεία να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα και να ανεβούμε τις σκάλες της ηδονής μία μία, με εμένα να κατακτώ σιγά σιγά την πίσω πόρτα σου; Σκέψου το, είδες πόσο προσεκτικός αλλά και λάγνος είμαι...  ;)
 

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.507
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
36
Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, μάλλον εμότικον με ..μερέντα χρειάζονται μερικοί  :grin:



Ναι αλλά δεν ξέρω αν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορεί να σου προσδώσουν ΤΟΣΗ γκάβλα που να αδιαφορήσεις και για μυρωδιές και για τα πάντα.. αυτό είναι το πρόβλημα




Ότι και ζητήσω θα το κάνει; Τι λε ρε φιλε, εγώ που ζω, στο Μεσαίωνα; Στην Ελλάδα με χίλια ζόρια θα κάνουν οι γυναίκες ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ποιο ότι της ζητήσω; Αστειεύεσαι;



Εννοείς να τον πλένει με μπιντέ; Δε νομίζω ρε φίλε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, μιλάμε για την προετοιμασία για είσοδο πέους, όχι για το σκούπισμα μετά από αφόδευση. Όσο για τις τρίχες δε με πειράζουν, ας έχει τριχωτή κωλοτρυπίδα η κάργια, αρκεί να είναι αρκετά πρόστυχη για να με ερεθίσει. Το σεξ από τη φύση του δεν το θεωρώ βρώμικο πράγμα, είναι απλά λαγνεία και είμαι φαν αυτής!





Δε μιλάω για γκόμενά μου. Απλά για γαμήσι θα την ψήσω. Πίστεψέ με, ΔΕΝ έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνίδα ότι θα είναι καθαρή για χάρη του παρτενέρ της...




Όχι ρε φίλος, δεν ψήνομαι...



Δε μιλάω για γκόμενά μου, αλλά για διάφορες γνωστές/φίλες. Τι σκέφτεσαι να της πεις δηλαδή για να την πείσεις. Και εννοείς να την πείσεις να τον φάει, ή να τον φάει πλήρως καθαρή εντερικά;




Ε ναι, δε λέει. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο το ξενέρωμα. Πχ να έχει και αίμα μαζί. Σωστά;




Καλή η συμβουλή της μπατονέτας φίλε, ευχαριστώ για την πληροφορία.



Όχι δικό της θέμα φίλε, όπως είπα δεν έχω εμπιστοσύνη στην καθαριότητα των Ελληνίδων. Δεν τους πολυενδιαφέρει το θέμα, είναι απλό. Όχι όλες, αλλά άμα πέσεις στη βρωμιάρα; Πως να έχω εμπιστοσύνη; Όταν γαμάς ακάποτα και έχει εσωτερικά κονδυλώματα στο μουνί (σε φίλο); Ή όταν δεν είναι ξυρισμένη και έχει ψείρες; (σε μένα). Άσε λοιπόν τα "ξέρει αυτή τι να κάνεις", ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. Το θέμα είναι να την ψήσω να το γουστάρει κι αυτή το όλο θέμα, να την πείσω ότι θα απογειωθούμε με ηδονή αν είναι πλήρως καθαρή αυτή και την σμπρώξω την καριόλα ακάποτα, με σάλιο μόνο!!!  :booty:



Άσε τα αστειάκια τσακαλάκο, όλοι κατάλαβαν ποιος είναι να τον φάει εκτός από εσένα; Άντε




Λολ, μεγάλε, έχεις issues μου φαίνεται




Μα μιλάμε για γυναίκες σχετικά άπειρες και μερικές όχι πολύ όμορφες. Αυτό όμως θα είναι και το γούστο, το να τις ξεπαρθενιάσω εγώ από κώλο!



σημαντικές οι πληροφορίες που δίνεις φίλε, ουρολοιμώξεις όμως και προβλήματα θα έχεις λογικά μόνο αν εισωρήσουν υγρά κάποιου είδους μέσα στο πέος από την τρυπούλα. Σωστά; Αν είναι υποθέτω αμέσως μετά το κλύσμα μόνο νεράκι θα έχει στο κωλαράκι της η λεγάμενη. Πατάς και ένα κατούρημα μόλις τελειώσεις (όχι πάνω της) και είσαι κομπλέ. Σωστά;




Σωστά, παρέλειψα στην περιγραφή και το "αθεράπευτα κομπλεξική"...




Όχι μεγάλε! Παρθένος είμαι και εγώ από κώλο! (και με τις δύο έννοιες, πάρε-δώσε και ενδιαφέρομαι μόνο για την έννοια του "πάρε", για να προλάβω τίποτα πονηρά αγόρια..)




Προφανώς το αποφεύγει, το θέμα είναι να την πείσω να το κάνουμε οργανώμενα για να τον φάει περιποιημένα και να είμαι κι εγώ ευχαριστημένος.






Δε σε χάλασε; λολ
Μπορείς για αντίποινα σε τέτοια περίπτωση να την αρπάξεις από τα μαλλιά αμέσως μόλις βγεις και να την αλείψεις στη μάπα με τα προϊόντα του κώλου της... "πάρτα μωρή"...  :fuck1:



Ευχαριστούμε για τις προσωπικές σου στιγμές που μας περιγράφεις. Έχω δύο απορίες αν θέλεις να επεκταθείς. Πως κρατάει η γυναίκα σου τον κώλο της τόσο καθαρό (άμα είναι προσωπική ερώτηση μην απαντάς). Και στην περίπτωση που κάνεις ανίχνευση με το δάκτυλο πρωκτικά, στην υποψήφια, αν αλιεύσεις πράμα, τότε που σκουπίζεις το δάκτυλο όταν το βγάλεις; Στα σεντόνια; Δε λέει και θα μυρίζουν και κατά τη διάρκεια του σεξ!



Αυτά τελειώσανε Παπού, εμείς λάχαμε σε πολύ δύσκολη εποχή, με τα έιτζ και τις μαλακίες, δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Οπότε ότι κάνουμε να το κάνουμε αν γίνεται όπως μας αρέσει, και δεν το λέω εγωιστικά, απλά είναι θέμα μεγιστοποίησης της ηδονής, άλλο το βιαστικό σεξ, άλλο η προμελετημένη μεγιστοποίηση της ηδονής.




Φαντάζομαι εσύ θα μπορείς να μαντεύεις και τι έφαγε για μεσημεριανό; Κοιτώντας την "κατάθεση" θέλω να πω  :grin:

Αφήστε τα τριτοκοσμικά. Μόνο μια γυναίκα απίστευτης ομορφιάς ή κάποια που θα την αγαπούσα πραγματικά θα ανεχόμουν να με λερώσει με τη μερέντα της. Η πίσω δίοδος με τις ερωτογενείς τις ζώνες όταν είναι σκοπός να χρησιμοποιηθεί ερωτικά, πρέπει να αντιμετωπίζετε ανάλογα, με την κατάλληλη περιποίηση και προπαρασκευή. Αλλιώς πέφτουμε στο επίπεδο του ζώου.




Μωρό δε θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά δεν είναι τυχαίο που είμαστε και οι δύο παρθένοι, εσύ στο να δίνεις κώλο, εγώ στο να παίρνω!
Δε νομίζεις ότι είναι μεγάλη ευκαιρεία να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα και να ανεβούμε τις σκάλες της ηδονής μία μία, με εμένα να κατακτώ σιγά σιγά την πίσω πόρτα σου; Σκέψου το, είδες πόσο προσεκτικός αλλά και λάγνος είμαι...  ;)

ρε τυπε ειπαμε οτι ΑΜΑ σε γουσταρει !οι ελλεεινιδες δεν γουσταρουν απλα ειναι μαζι σου γιατι τις ανεβαζεις απο οτι να ειναι μονες τους.

Αυτα που δεν θα σου κανουν εσενα θα τα κανουν στον αλλο που θα ειναι μαζι
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Αν μιλαμε για ξεπετα δε νομιζω οτι μια γυναικα μπορει να εχει στο πισω μερος του μυαλου της οταν παει για ποτο ή σε κανα παρτυ ή οπουδηποτε οτι "α...μπορει να τον φαω απ τον κωλο σημερα...ας κανω μια πλυση..."...το μυαλο παει μεχρι το ξυρισμα και το ντουσακι :P Επισης στην ξεπετα δεν εχεις να πεισεις ή να μην πεισεις καποια...ή το κανει ή δεν το κανει...επειδη γενικα ομως ειναι μια πραξη που απαιτει διαδικασια το βρισκω λιγο δυσκολο να γινει μεταξυ αγνωστων και στα γρηγορα ή χωρις να υπαρχει απο πριν η υποψια (οτι μπορει και να τον φαει)

Αν τωρα μιλαμε για μια γκομενα που ειναι σε πιο σταθερη βαση (μονιμη σχεση ή fuck buddy) ε τοτε συγγνωμη αλλα με το σκεπτικο οτι η δεσποινις θα εχει προϋπηρεσια ή διαθεση να εξερευνησει τους μυστικους της θησαυρους θα εχει φροντισει και απο μονη της για την υγιεινή της.Δεν υπαρχει πιο ντεκαβλε πραγμα απο την απλυσια στο σεξ το σιχενομαι απιστευτα.Υπαρχουν και τα anal douche που γινονται με νερακι δεν ειναι αναγκη ουτε να χωνει το τηλεφωνο στον κωλο ουτε να παιρνει καθε τρεις και μια γλυκερινουχα κλυσαματα.

Στο πως θα την πεισει καποιος δεν το ξερω...πρεπει να το χει και λιγο η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...χαχαχαχαχα
 

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Μηνύματα
8.954
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αν μιλαμε για ξεπετα δε νομιζω οτι μια γυναικα μπορει να εχει στο πισω μερος του μυαλου της οταν παει για ποτο ή σε κανα παρτυ ή οπουδηποτε οτι "α...μπορει να τον φαω απ τον κωλο σημερα...ας κανω μια πλυση..."...το μυαλο παει μεχρι το ξυρισμα και το ντουσακι :P Επισης στην ξεπετα δεν εχεις να πεισεις ή να μην πεισεις καποια...ή το κανει ή δεν το κανει...επειδη γενικα ομως ειναι μια πραξη που απαιτει διαδικασια το βρισκω λιγο δυσκολο να γινει μεταξυ αγνωστων και στα γρηγορα ή χωρις να υπαρχει απο πριν η υποψια (οτι μπορει και να τον φαει)

Αν τωρα μιλαμε για μια γκομενα που ειναι σε πιο σταθερη βαση (μονιμη σχεση ή fuck buddy) ε τοτε συγγνωμη αλλα με το σκεπτικο οτι η δεσποινις θα εχει προϋπηρεσια ή διαθεση να εξερευνησει τους μυστικους της θησαυρους θα εχει φροντισει και απο μονη της για την υγιεινή της.Δεν υπαρχει πιο ντεκαβλε πραγμα απο την απλυσια στο σεξ το σιχενομαι απιστευτα.Υπαρχουν και τα anal douche που γινονται με νερακι δεν ειναι αναγκη ουτε να χωνει το τηλεφωνο στον κωλο ουτε να παιρνει καθε τρεις και μια γλυκερινουχα κλυσαματα.

Στο πως θα την πεισει καποιος δεν το ξερω...πρεπει να το χει και λιγο η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...χαχαχαχαχα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
87
Πόντοι
2.357
Αν μιλαμε για ξεπετα δε νομιζω οτι μια γυναικα μπορει να εχει στο πισω μερος του μυαλου της οταν παει για ποτο ή σε κανα παρτυ ή οπουδηποτε οτι "α...μπορει να τον φαω απ τον κωλο σημερα...ας κανω μια πλυση..."...το μυαλο παει μεχρι το ξυρισμα και το ντουσακι :P Επισης στην ξεπετα δεν εχεις να πεισεις ή να μην πεισεις καποια...ή το κανει ή δεν το κανει...επειδη γενικα ομως ειναι μια πραξη που απαιτει διαδικασια το βρισκω λιγο δυσκολο να γινει μεταξυ αγνωστων και στα γρηγορα ή χωρις να υπαρχει απο πριν η υποψια (οτι μπορει και να τον φαει)

Αν τωρα μιλαμε για μια γκομενα που ειναι σε πιο σταθερη βαση (μονιμη σχεση ή fuck buddy) ε τοτε συγγνωμη αλλα με το σκεπτικο οτι η δεσποινις θα εχει προϋπηρεσια ή διαθεση να εξερευνησει τους μυστικους της θησαυρους θα εχει φροντισει και απο μονη της για την υγιεινή της.Δεν υπαρχει πιο ντεκαβλε πραγμα απο την απλυσια στο σεξ το σιχενομαι απιστευτα.Υπαρχουν και τα anal douche που γινονται με νερακι δεν ειναι αναγκη ουτε να χωνει το τηλεφωνο στον κωλο ουτε να παιρνει καθε τρεις και μια γλυκερινουχα κλυσαματα.

Στο πως θα την πεισει καποιος δεν το ξερω...πρεπει να το χει και λιγο η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες...χαχαχαχαχα


Πολυ μη μου απτου σε βρισκω.....
Νταξει και για λιγη μερεντιτσα , θα το παραβλεψω
Σκοποs ειναι η εξερευνηση των μυστικων θησαυρων τηs....συ ειπαs
Ααα και η κουτρα μου δεν εχει ψειρεs......  Αυτο μαs ελειπε...Χλωρινη και καθαρισα
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Πολυ μη μου απτου σε βρισκω.....
Νταξει και για λιγη μερεντιτσα , θα το παραβλεψω
Σκοποs ειναι η εξερευνηση των μυστικων θησαυρων τηs....συ ειπαs
Ααα και η κουτρα μου δεν εχει ψειρεs......  Αυτο μαs ελειπε...Χλωρινη και καθαρισα

δεν ειμαι μη μου απτου ειμαι απλα υστερικη με την καθαριοτητα :P :P σιχενομαι την απλυσια ποσο μαλλον οταν πας να κανεις σεξ!λιγη μερεντιτσα αν τυχει προφανως δεν ειναι κακο συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες αλλα το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του θεραπευειν :P δε σημειναι οτι πρεπει να πας με στη βρωμια για να πηδηχτεις ή να πηδηξεις...ας εχεις κανει εσυ την υγιεινη σου και ας σου κατσει και μια στραβη δεν πειραζει...

 

pilot2005

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Μηνύματα
1.393
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
2.945
δεν ειμαι μη μου απτου ειμαι απλα υστερικη με την καθαριοτητα :P :P σιχενομαι την απλυσια ποσο μαλλον οταν πας να κανεις σεξ!λιγη μερεντιτσα αν τυχει προφανως δεν ειναι κακο συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες αλλα το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του θεραπευειν :P δε σημειναι οτι πρεπει να πας με στη βρωμια για να πηδηχτεις ή να πηδηξεις...ας εχεις κανει εσυ την υγιεινη σου και ας σου κατσει και μια στραβη δεν πειραζει...
κάποια κάποιον λέρωσε και έχει τύψεις :2funny: :2funny:
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
87
Πόντοι
2.357
δεν ειμαι μη μου απτου ειμαι απλα υστερικη με την καθαριοτητα :P :P σιχενομαι την απλυσια ποσο μαλλον οταν πας να κανεις σεξ!λιγη μερεντιτσα αν τυχει προφανως δεν ειναι κακο συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες αλλα το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του θεραπευειν :P δε σημειναι οτι πρεπει να πας με στη βρωμια για να πηδηχτεις ή να πηδηξεις...ας εχεις κανει εσυ την υγιεινη σου και ας σου κατσει και μια στραβη δεν πειραζει...

Α μπραβο....Αυτο εννοουσα κι εγω ....
Ο απλυτοs/η  ειναι σιχαμεροι....Δεν δινω μεγαλη εμφαση στα....κλυσματα και σ ολα αυτα τα ανθυγιεινα...Ουτε στο πολυ ψιρισμα.....Σαπουνακι και νερο
Εγω εκεινο που αντιπαθω ειναι το...ζορι....
Αν θεs κοπελα μου.....Και μονον τοτε.....Το ζορισμα με ξενερωνει αφανταστα
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Α μπραβο....Αυτο εννοουσα κι εγω ....
Ο απλυτοs/η  ειναι σιχαμεροι....Δεν δινω μεγαλη εμφαση στα....κλυσματα και σ ολα αυτα τα ανθυγιεινα...Ουτε στο πολυ ψιρισμα.....Σαπουνακι και νερο
Εγω εκεινο που αντιπαθω ειναι το...ζορι....
Αν θεs κοπελα μου.....Και μονον τοτε.....Το ζορισμα με ξενερωνει αφανταστα


ο απολυτος ειναι σιχαμερος αλλα λατρευω τη μπιχλα του :rockon:
στο ζορισμα συμφωνω απολυτα...δεν μπορεις να πιεσει κανεναν να κανει τιποτα...να του προτεινεις να πειραματιστει σε κατι που δεν εχει ξανακανει ναι αλλα μεχρι εκει...αλλωστε ακομα και να σου κατσει μετα απο πιεση δεν το φχαριστιεσαι κι ολας!!





ξερεις κατι και δε μου το λες?? γνωριζομαστε απο καπου μηπως?? :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom