Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.222
- Πόντοι
- 2.836
Εγώ 150 δίνω ετησίως σε συνοικιακό...και είμαι πολύ ευχαριστημένος..και από όργανα και από κώλους που έχει μεσα
Steile kamia fotoΕγώ 150 δίνω ετησίως σε συνοικιακό...και είμαι πολύ ευχαριστημένος..και από όργανα και από κώλους που έχει μεσα
Από κώλους η από όργανα??Steile kamia foto
χμμμ, και ποιος ειπε δηλαδη οτι μια προπονηση που αποτελειται μονο απο ασκησεις σε μηχανηματα ειναι "καλη"...?Καμία σχέση η προπόνηση που θα κάνεις σε ένα γυμναστήριο με πολλά και καλά όργανα με ένα παλιότερο που θα έχει μόνο τα βασικά κι αυτά διαλυμένα.
Όποιος λέει το αντίθετο μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται.
Δεν κατάλαβες τι έγραψα προφανώς.χμμμ, και ποιος ειπε δηλαδη οτι μια προπονηση που αποτελειται μονο απο ασκησεις σε μηχανηματα ειναι "καλη"...?
το σημαντικο σε ενα γυμναστηριο είναι να εχει ελευθερα βαρη και μπαρες, kettlebell και λοιπα. γιατι να κανεις μηχανηματα? υπαρχει και το google γαμω τα βασαναΔεν είπα πουθενά ότι ΜΟΝΟ η προπόνηση με όργανα είναι καλή. Είπα ότι αν συγκρίνεις ένα γυμναστήριο με καλά και πολλά όργανα κι ένα με χάλια τότε υπερτερεί το πρώτο.
Τι είναι αυτό;Η διατροφή που ακολουθώ εγώ.
Τι είναι αυτό;
ρε φιλαρακο,μου λες οτι καμια σχεση η προπονηση που θα κανεις σε γυμναστηριο με καλα οργανα. και σου λεω οτι σε προπονητικα προγραμματα ανθρωπων που ασχολουνται δεν υπαρχει καν ασκησιολογιο που να περιλαμβανει μηχανηματα. μονο ελευθερα βαρη. γιατι τα μηχανηματα δεν εχουν καποιο ωφελος οταν θες να βελτιωθεις σε καποια κινηση που περιλαμβανει συνεργεια μυων. η χρηση απλα μηχανηματων βολευει τους ιδιοκτητες γυμναστηριων γιατι μπαινετε οι αρχαριοι και τελειωνετε τσακ και μπαμ. απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι να εχει υψηλη στνδρομη γυμναστηριο που δεν περιλαμβανει πολλα μηχανηματα και αρα δεν εχει μεγαλο κοστος συντηρησης. το εχουν γαμησει με τις τιμες. θελουν να βγαλουν τα σπασμενα,προβλεπω κιαλλον εναν χρονο που θα αυξανουν συνδρομες και μετα θα αρχισει η μειωση των πελατων.Δεν κατάλαβες τι έγραψα προφανώς.
Μα δεν έγραψα πουθενά ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο ή ότι δεν χρειάζονται τα ελεύθερα. Ο φίλος αρνείται να καταλάβει ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.Χρειάζονται αμφότερα.
Καλό είναι να ξεκινάς με τα ελεύθερα βάρη,όπου δουλεύουν περισσότερες μυϊκές ομάδες στις ασκήσεις και μετά πας στα μηχανήματα για κάψιμο και απομόνωση.
Οσο και να το γκουγκλαρεις το συμπέρασμα είναι ότι είναι εντελώς ακίνδυνη. Δίνει υγρά στους μυς που φαινομενικά τους δείχνει πιο πρησμενους αλλά ουσιαστικά με αυτήν την ιδιότητα τρέφονται καλύτερα οι μυς με τα αμινοξέα για να κτισουν και δίνει λένε κ ένα μπούστ έκρηξης για να ζορίσεις τα σετ αλλά δεν το έχω ποτέ αντιληφθεί.Παίρνει κανας τύπος εδώ μέσα κρεατινη;
Πήγα σε μια διατροφολόγο και μου είπε να πάρω , αλλα σκέφτομαι μην είναι φεμινίστρια και θέλει να μου ρίξει το ηθικό
Από μένα καλοφαγωτη θα πήγαινεΚαλησπέρα σε όλους , έχω μια κρεατινη ανοιγμένη την οποία είχα αγοράσει τον περασμένο Σεπτέμβριο και τη χρησιμοποίησα μέχρι αρχές Νοέμβρη. Έκτοτε, την έχω φυλαγμένη στο ντουλάπι, θέλω να σας ρωτήσω μπορώ να ξαναποιω ή θα έχει χαλάσει μετά από τόσους μήνες ;