Νέα

Να θυμουνται οι Παλιοι ....

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.229
Like
398
Πόντοι
36
Ενδιαφέρον Thread, μια πιο "γλαφυρή" έκδοση του ήδη υπάρχοντος "Μπουρδέλα που έχουν κλείσει"  ;)
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Eπι της Λιοσίων απέναντι απο τον σταθμό της Αττικής υπήρχε ένα παλιό νεοκλασσικό με μαύρες πόρτες στο οποίο στεγάζονταν 2 μπουρδέλα ένα στο ισόγειο και ένα στο υπόγειο.Αυτό ήταν το πρώτο που γκρεμίστηκε και στην θέση του ανεγέρθηκε επιχείρηση εμπορίας ξύλινων δαπέδων νομίζω.
Επίσης όπως κατεβαίνουμε την Λιοσίων προς Αθήνα απέναντι απο σταθμό Αττικής και λίγο πιο πάνω απο το μπουρδέλο της Ξανθίπης υπήρχε μπουρδέλο που δούλευε στον όροφο.Ωραίο επίσης κτιρίο.Μέσα στο σαλόνι αν θυμάστε είχε κολλημένες αφίσες απο πορνοπεριοδικά της εποχής (Λονδίνο,Εμπειρίες,Open κλπ).Σε αυτό είχα γαμήσει κάποιες φορές πριν δυστηχώς το γκρεμίσουν.
Επίσης στην γωνία Λιοσίων και οδού που δεν θυμάμαι υπήρχε μπουρδέλο παλιο νεοκλασσικό σε όροφο που έχβω γαμήσει και εκεί.Απο κάτω ήταν οπλοπωλείο.Το μπουρδέλο έκλεισε για να καταληφθεί απο αθίγγανους σαν στέγη σε μια μεγάλη περίοδο.Και σήμερα παραμένει κλειστό.Χρώμα πόρτας και παραθυροφύλλων μπλέ όταν λειτουργούσε
Επι της Λιοσίων πάλι ακριβώς απέναντι απο τα Λιόσίων 79 υπήρχε μπουρδέλο που ανέβαινές εξωτερική σκάλα ενώ σε βλέπανε όλοι απο την Λεωφόρο για να ανεβείς στον όροφο.Έχει γκρεμιστεί και στην θέση του είναι επιχείρηση εμπορίας ταξί.Χρώμα πόρτας και παραθυροφύλλων πράσινο όταν λειτουργούσε.
Συνεχίζοντας ακριβώς μετα το Λιοσίων 73 στην διασταύρωση Λιοσίων και Ιουλιανού το μπουρδέλο με την καφέ πόρτα που βρισκόταν στον όροφο και κάτω υπάρχει κατάστημα ανταλλακτικών.Έχω γαμήσει και εκεί.Σήμερα σώζεται ακόμα και είναι συντηρημένο το κτίριο.
Στην Ιουλιανού και Λιοσίων απέναντι απο την Χωματιανού υπήρχε ένα ισόγειο μπουρδέλο το οποίο και γκρεμίστηκε για να γίνει το μαγαζί με τα στρατιωτικά είδη.
Προς το τέλος της Λιοσίων δίπλα ακριβώς απο το ΙVO club εκεί που έχει οικόπεδο στεγάζοταν κτίριο νεοκλασσικό που φιλοξενούσε στον όροφο μπουρδέλο.Μεγάλο έγκλημα που έχουν κατεδαφίσει αυτά τα κτίρια!!
Επι της Ιουλιανού πριν την Αχαρνών και όπως την ανεβαίνουμε στο αριστερό χέρι υπήρχε ισόγειο μπουρδέλο το οποίο και έκλεισε για να ανοιχθεί ψησταριά η οποία τώρα και είναι εγκατελειμένη.
Στην Ευριπίδου είχε 3 οίκους ανοχής σε ορόφους.Έναν στην γωνία Σωκράτους και Ευριπίδου,έναν στην μέση της Ευριπίδου που χωνόσουν σε μία σκοτεινή στοά πριν μπεις και έναν πιο κάτω.Εκεί δεν έχω γαμήσει παρόλο που θυμάμαι σαν έφηβος που πήγαινα με τους φίλους μου μπουρδελότσαρκες χωρίς να γαμάμε και μας είχε συνεπάρει η καλτίλα.Δούλευαν κυρίως μιλφ αρκετά τελειωμένες και τρανσέξουαλ.
Στην Ερμού ενδιάμεσα θυμάμαι ένα μπουρδέλο ενδιάμεσα που έφερνε κάτι θίτσες που έκαναν γούστα όπως κώλο,τσιμπούκια τελειωτικά.Δεν θυμάμαι αν έχει γκρεμιστεί.
Επίσης στην Ερμού στο Μοναστηράκι απέναντι ακριβώς απο το μαγαζί που πουλάει παλιά περιοδικά υπήρχε μπουρδέλο που συστεγάζονταν με  μαγαζί.Τότε πιτσιρικάς θυμάμαι μια νεαρή μουνάρα Άρτεμις που δούλευε εκεί την οποία δυστυχώς όταν πήγα να την βρώ να την γαμήω δεν την βρήκα.Το κτίριο σώζεται μέχρι σήμερα.
Στην Σωκράτους θυμάμαι ένα μπουρδέλο που ήταν σε ημιόροφο το οποία το κτίριο σώζεται μέχρι σήμερα.
Όπως κατεβαίνουμε το δρόμο που είναι η εκκλησία του Αγιού Κωνσταντίνου εκεί που διασταυρώνεται με Ζήνωνος, Βούλγαρη και Αγησιλάου δίπλα απο το parking λειτουργούσε μπουρδέλο στο ισόγειο.
Στην Βούλγαρη δίπλα απο τον τότε εκδοτικό οίκο που εξέδιδε τα περιοδικά Αγόρι,Μανίνα,Βαβούρα,Γκόλ  λειτουργούσε οίκος στον όροφο όπου το 1985 περίπου κάηκε ολοσχερώς απο εμπρησμό για να ξανανοίξει την δεκαετία του 90 το ισόγειο.Το κτίριο σώζεται.
Απέναντι απο αυτόν τον οίκο αργότερα στον ημιόροφο δίπλα απο έναν φούρνο λειτούργούσε και άλλος οίκος ανοχής.Το μπουρδέλο και ο φούρνος κλείσανε.
Στην Αγησιλάου στην αρχή της όπως την κατεβαίνουμε στα αριστερά ξεκινούσε ο πρώτος οίκος ανοχής που βρίσκοταν στον όροφο μεγάλου νεοκλασσικού.Ακριβώς έξω απο την αφετηρία των λεωφορείων.θυμάστε την μεγάλη τριζοβολούσα ξύλινη σκάλα που ανεβαίναμε για να μπούμε στο μεγάλο σαλόνι; Σήμερα δυστυχώς το κτίριο πρέπει να έχει γίνει οικία και αποθήκη εμπορευμάτων Πακιστανών.
Κατεβαίνοντας έπειτα την Αγησιλάου δίπλα απο το parking στο αριστερό χέρι υπήρχαν 2 μπουρδέλα που συστεγαζόταν στο ίδιο κτίριο ένα ισόγειο και ένα υπόγειο.Το κτίριο σώζεται και είναι εγκατελειμένο.
Συνεχίζοντας στο δεξί χέρι γωνιακό Αγησιλάου και Κολωνού υπήρχε οίκος όπου προσφάτως η αστυνομία σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ εξάρθρωσε κύκλωμα λαθρεμπόρων που το χρησιμοποιούσε ώς αποθήκη.
Κολωνού απέναντι απο ΟΠΑΠ όπως σωστά επίσης έχει λεχθεί υπήρχε οίκος στο ισόγειο όπου όταν δουλεύανε τα Ρωσίδια έφερνε αξιόλογες περιπτώσεις.Το κτιριο σώζεται.
Κατεβαίνοντας στην συνέχεια την Αγησιλάου μετά την Κολωνού στο δεξί χέρι οίκος στον ημιόροφο που δούλευε με θείτσες ελληνίδες κυρίως και τον απέφευγα γιατί οι κοπέλες που εργάζονταν ήταν οι ίδιες για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Συνεχίζοντας στην Αγησιλάου στο δεξί χέρι κοντά στην Κωλοκυνθούς μπουρδέλο που λειτουργούσε στον όροφο φέρνοντας τρανσέξουαλ.Ποτέ δεν είχα περάσει.Την θυμάστε την αρκετά ηλικιωμένη αδύνατη τσατσά με τα κατάλευκα μαλλιά και τα γυαλάκια που δούλευε εκεί;;Δεν ήταν σαν μια διαβολική γριά;;
Ο οίκος μπορεί να παραμένει κλειστός αλλά το φαντασμά της θα συνεχίσει να τον στοιχειώνει πολύ καιρό!!
Στρίβοντας στην Κολωκυνθούς δεξιά στο αριστερό χέρι ήταν μπουρδέλο σε όροφο όπου και εκεί κατα καιρούς έφερνε ωραία Ρωσίδια.Λίγο πριν κλείσει θυμάμαι οτι είχα φάει μια φόλα εκεί!
Επι της Καλύμνου στην αρχή της λίγο πριν τα Καλύμνου 48 ήταν στον όροφο οίκος που γκρεμίστηκε και τώρα βρίσκεται νεόδμητη πολυκατοικία απο αντιπαροχή.
Επί της Αχαρνών στην αμέσως παράλληλη της Περγάμου απο την κάτω μεριά δεν ξέρω αν λέγεται και αυτή η οδός Ιθάκης υπήρχε υπόγειο μπουρδέλο σε νεοκλασσικό κτίριο.Το κτίριο σώζεται και σήμερα.Περνώντας την Αχαρνών στον ίδιο δρόμο σε πολυκατοικία και άλλο υπόγειο μπουρδελάκι το οποίο σήμερα μάλλον έχει ενοικιαστεί σε ξένους.
Σε κάθετη της Βεραντζέρου νομίζω στον δρόμο που ήταν το παλιό Εφετείο στην κάτω μεριά δίπλα ακριβώς απο μαγαζί που πουλούσε παλιά βιβλία ισόγειο μπουρδέλο το οποίο έφερνε μπάζα μεγάλης ηλικίας και χονδρές.Έχει πλέον γκρεμιστεί.
Σταματώ την αναδρομή λόγω κούρασης.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Όσον αφορά την Αχιλλέως απέναντι απο το Αχιλλέως 40 εγώ την δεκαετία του 90 θυμάμαι οτι δούλευαν τρία μπουρδέλα. Το Αχιλλέως 51 το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα.Ένα στην μέση το οποίο ήταν σε όροφο και ανέβαινες μία σπασμένη ξύλινη σκάλα για να μπεις μέσα και έπρεπε να προσέξεις για να μην τσακιστείς.Και δίπλα του ήταν ένα άλλο πάλι σε όροφο όπου ανέβαινες μία εξωτερική σκαλά για να μπεις μέσα.Αυτό με την εξωτερική σκάλα σώζεται μέχρι σήμερα το άλλο δεν θυμάμαι αν το έχουν γκρεμίσει αλλά νομίζω οτι πρέπει να σώζεται.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
ανταλλακτικών.Έχω γαμήσει και εκεί.Σήμερα σώζεται ακόμα και είναι συντηρημένο το κτίριο.
Στην Ιουλιανού και Λιοσίων απέναντι απο την Χωματιανού υπήρχε ένα ισόγειο μπουρδέλο το οποίο και γκρεμίστηκε για να γίνει το μαγαζί με τα στρατιωτικά είδη.

Επί της Αχαρνών στην αμέσως παράλληλη της Περγάμου απο την κάτω μεριά δεν ξέρω αν λέγεται και αυτή η οδός Ιθάκης υπήρχε υπόγειο μπουρδέλο σε νεοκλασσικό κτίριο.Το κτίριο σώζεται και σήμερα.
Στο συγκεριμενο ιδρυμα εργαζοταν η Σουλα /Σιλβια.
Προκειται για την gilf πλεον,  η οποια εργαζεται μεχρι και σημερα στο υπογειο της Πιπινου 32Β το επονομαζωμενο "γατοσπιτο".

Επί της Αχαρνών στην αμέσως παράλληλη της Περγάμου απο την κάτω μεριά δεν ξέρω αν λέγεται και αυτή η οδός Ιθάκης υπήρχε υπόγειο μπουρδέλο σε νεοκλασσικό κτίριο.Το κτίριο σώζεται και σήμερα.
H οδος ονομαζεται Λαερτιου Διογενους.
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Φιλε respect.

Την Τζενη την ειχα τιμησει παμπολλες φορες.
Αψογο service και φοβερο στοματικο.
Eλληνιδα με πλουσιο στηθος.

Για καποιο διαστημα μετα την Λεπενιωτου δουλεψε στο Ελλης 3
Παρα πολλα χρονια προν ομως......

Που την βρισκουμε τωρα?
 

Επισκέπτης
Οχι,

Μιλαω για το ακριβως απεναντι διπλα στο παρκακι.  ;)
Εκει δουλευε το 1999 η Αντζυ, ευτραφης Ελληνιδα βυζαρου, με μαυρο κοντο αμλλί, που στην συνεχεια μετα το γκρεμισαμ του ιδρυματος εργαστηκε στο Μεγαλου Αλεξανδρου 17.

Το 33 23 ηταν αλλο ιδρυμα κα οντως εργαζοντουσαν Milf και τραβεστι οπως σωστα εγραψες.
Οκ το πιασα, ούτε που το θυμόμουν αυτό.
Αλήθεια, το θυμάσαι αυτό που ήταν στην λεωνίδου στο κομμάτι μυλλέρου - πειραιώς, λίγο πιο πάνω απ'την ταβέρνα που είναι στην γωνία;

Ξέχασα να σου πω επειδή έχεις κάνει πολλές φορές αναφορές για την Κατερίνα (νοταρά-ακομινάτου) ότι πριν καναδυο χρόνια που μιλούσαμε στο κολ 11 μου είχε πει (η ίδια) ότι έκανε τα πάντα με το σωστό αντίτιμο. Εγω δεν είχε τύχει να την πάρω ποτέ ως πόρνη (στο ακομινάτου που την είχα γνωρίσει). Ήταν απ'τις πλέον χρηματόδουλες πόρνες (πάντα με βάση αυτά που μου είπε η ίδια)
 

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Μηνύματα
448
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
ΓΑΜΑΤΕΣ εποχές με τα τρελά κόλπα τους !
η δική μου παρέα εβγαινε με καμιά δεκαριά νοματέους κάθε φορά ,σινεμά τσόντα καταρχάς ,Βυζάντιο Αιγάλεω ή Ομόνοια στα τόπ μαγαζιά κ μετά Μεταξουργείο για μπουρδελότσαρκα ! Οι τιμές το 80 πρέπει να ηταν 150 δραχμές ? Επειδή μιλάτε κ για το το γνωστό μαγαζί ..........εαν εννοούμε το ιδιο ..στου Ψυρή στην πυροσβεστική κοντά......το λέγαμε [οι γαλλιδούλες ]κ ηταν τραβεστί εγχειρισμένα τα κορίτσια .
Γενικά το υλικό της εποχής ηταν ελληνίδες ολων των ηλικιών .....κατηγορία
νταλίκας ,τάνκερ με πολλά κυβικά ! τα κορίτσια ηταν υπερβαρέων βαρών φακλανοειδή αλλά ειμασταν τόσο καβλωμένοι απο τις γαλλικές κ αμερικάνικες τσόντες που δεν παίρναμε χαμπάρι ..........
Επίσης μαθητές λυκείου τότε ειχαμε επισκεφθεί κ μπάρ με κονσομασιόν .......κ ακόμα περιμένουμε να σχολάσουν τα κορίτσια ........μήπως κ γαμήσωμεν .......
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
24
Πόντοι
166
Ποίος μεσήληξ δεν θυμάτε τα ζωντανά σεξ σόου στον Κεραμικό 1983
 

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.042
Κριτικές
9
Like
124
Πόντοι
16
Στην Αχιλλέως 40 δεν δούλευε μέσα 90 μέχρι και το 2002 μία παλιά καραβάνα ονόματι Μαριάννα ή Κατερίνα; Την θεωρούσα το καλύτερο τσιμπούκι της Αθήνα. Ερχόταν δίπλα σου σε χαϊδευε και δεν καταλαβαίνες για πότε σου είχε περάσει την καπότα και στον άρμεγε.

Κοντό μαύρο μαλλί και έμοιαζε λίγο με γύφτισα ήταν και νταρντάνα αν θυμάμαι καλά.
 

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.522
Like
4
Πόντοι
16
ερμου 1988 μια ξανθια πουρη με επιδεσμουσ στουσ αστραγαλουσ :priest: :priest: 50+ στο σπιτι με την μαυρη πορτα και την λαμπα που ηταν χυμα στο μπαλκονι...
 
OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
372
Κριτικές
51
Like
737
Πόντοι
4.530
καλα ρε συναγωνιστες ... εχω πολυ respect  :rockon: για το τι θυμαστε, καποιοι απο εσας! Εγω νομιζα οτι ηξερα αλλααα .... εχω "συγκινιθει" με καποιες ανφορες! Ειδικα με τον αδελφο που ανφερε τα τσαρδια της Ευριπιδου! Εδω κι αν μιλαμε για ιστοριες και κατασταεις! Την εποχη που εγινε η αρχικη ιστορια του thread, δουλευα στην Ευριπιδου μια πορτα διπλα απο το "μεσσαιο"! Το ενα ηταν αυτο που εμπαινες στην "αυλη"κι ανεβαινες πανω, το "μεσσαιο" που ειχε την νεοκλασσικη πορτα κι ανεβαινες την σκαλα επανω και το τελευταιο χαμηλα κοντα στον Τελη (τοτε εκανε γαμω τα μπριζολακια). Λοιπον Εγω δουλευα τοτε στου "σωτηρη" (να διατηρουμε και τα προσχηματα για καποιους, στο μαγαζι ειχε ειδη καθαρισμου! Κοινως οτι σκουπα και σφουγγαριστρα μπορεις να φανταστεις και γενικα οτι εχει να κανει με αυτα τα ειδη). Μια πορτα διπλα ηταν το τσαρδι! Εχω παει επανω σφουγγαριστρες και κουβαδες .... σκουπακια, αποριπαντικα!!  :grin: Τι ναλεμε?? Ο σωτηρης (ιδοκτητης του μαγαζιου με τα ειδη καθαρισμου) τοτε νεος καπου στα 30, ηταν γαμω τα ατομα! ΠΟσες φορες μου ειχε προτεινη να παω να πληρωθω σε "ειδος"!!!  Αλλα εγω νεος και αβγαλτος ...  :jerking: κολωνα! Βεβαια μετα την Τζενη της αρχικης ιστοριας ... παρακαλαγα να με στειλει!! Οχι τιποτα αλλο ηξερα και πια δουλευε και πως ηταν στο φως της μερας και με ηξεραν και γουσταραν ... ξερεις το "παιδι" απο το μαγαζι! Ουτε σε τσοντα ρε πουστη! Οπερ και εγενετω! Καλα την πρωτη φορα .... επεσε πολυ γελιο!!! Η γκομενα ειχε αρχισει να "παιζει" μαζι μου στο σαλονι ! και η τστα φωναζε : Παρτον μωρη και πηγαινε μεσα στο δωματιοοοο..μη μπει κανας μαλακας κι εχουμε αλλα!!! Αιντεεεε ... ξεκωλωωω πηγαινε μεσα!
Οταν λεμε γελιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παντελονια στα γονατα, γκομενα νμε αυτες της τις μακτρυες διαφανες ρομπες και κυλοτακι απο μεσα, να μεκραταει αποτον λουτσο και να με τραβαει γελωντας να παμε σε δωματιο!! Οταν λεω γελιο το εννοω! Κι αντε μετα να σου σηκωθει!! :2funny: :2funny: Βεβαια δεν μιλαω για καταστασεις που ειχαμε παει και οι δυο μαζι (με το αφεντικο) και λεει στην τσατσα (καινουρια) οτι χρωστανε πολλα και θα μας παρει και τους δυο!!! :2funny: :2funny: και επιδη η γκομενα δεν ειναι και τοσο καλη θα παρουμε κι εκεινη!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να βλεπατε το βλεμα της!!! Αυτες ηταν εποχες ρε γαμωτο!!!
 

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Μηνύματα
146
Like
17
Πόντοι
1
Κύπρου & Σταυροπούλου, με βυσσινιά πόρτα, περί το 1975, θυμάται κανείς; Μια όμορφη ψηλή μελαχροινή δούλευε....
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
Οκ το πιασα, ούτε που το θυμόμουν αυτό.
Αλήθεια, το θυμάσαι αυτό που ήταν στην λεωνίδου στο κομμάτι μυλλέρου - πειραιώς, λίγο πιο πάνω απ'την ταβέρνα που είναι στην γωνία;

Ξέχασα να σου πω επειδή έχεις κάνει πολλές φορές αναφορές για την Κατερίνα (νοταρά-ακομινάτου) ότι πριν καναδυο χρόνια που μιλούσαμε στο κολ 11 μου είχε πει (η ίδια) ότι έκανε τα πάντα με το σωστό αντίτιμο. Εγω δεν είχε τύχει να την πάρω ποτέ ως πόρνη (στο ακομινάτου που την είχα γνωρίσει). Ήταν απ'τις πλέον χρηματόδουλες πόρνες (πάντα με βάση αυτά που μου είπε η ίδια)
To ιδρυμα που αβαφερεις στην Λεωνιδου, αυτη την στιγμη δεν μου ερχεται στο μυαλο.  :dunno:

Θυμαμαι ενα αλλο επι της Κολωκυνθους σε οροφο που πριν λιγο διαστημα ηταν Κινεζιο στεκι/εστιατοριο.

Η Κατερινα ηταν το πρωτο cif της καριερας μου, στην βασικη τιμη.(Εαν θυμαμαι καλα γυρω στο 1000αρικο).
Δεν μου ειχε κανει κουβεντα για εξτραδακια.
Για να το λες ομως ετσι θα ειναι.

Κριμα ομως (γι' αυτην - ευτυχως για μενα)), γιατι θα ειχε βγαλει πολλα περισσοτερα :2funny:
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Μηνύματα
448
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
επίσης .........υπήρχε κ μια καφετέρια στο Μπουρνάζι ......1980-1978 ....
που ειχε τηλέφωνα στα τραπέζια κ υποτίθεται ....σύχναζαν καυλοπουρόγριες που εψαχναν τεκνά .....
ειχα πάει με ταξί με εναν φίλο κ γύρίσαμε με ταξί .......ηταν τίγκα σε καυλοπούτσιδες το μαγαζί τελικά ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom