Mirela Costa τρανσέξουαλ γυναίκα ()

 
8.2 (1)
15553 0 6 1

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
10.0(1)
Επικοινωνία
 
6.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα σε όλους, μετά από καιρό ξαναμπαίνω και, όπως έκαναν κι άλλοι συναγωνιστές, θα προσθέσω μια κριτική από παλιότερα. Την πρώτη κριτική για ένα κορίτσι που για μενα αποδείχτηκε Top-5.
Η ημερομηνία ενδεικτική, αλλά ήταν μέσα στο καλοκαίρι του 2019, στη Γερμασόγεια Λεμεσσου.
Βράδυ, εξαντλημένος από τη δουλεία, είπα να χαλαρώσω και να ξεχαστώ με ειδικό τρόπο. Οι φωτογραφίες της Μιρέλα ήταν κόλαση, αλλά έλειπαν κριτικές. Για κάποιο λόγο το ύφος της με έπεισε ότι είναι καλό παιδίΣπασίκλας.
Συνεννόηση εύκολη και γρήγορη μέσω whatsapp. Έφτασα σε ένα παλιό ψηλό κτίριο στο οποίο δεν κατάλαβα αμέσως πού είναι η είσοδοςΧμμμ;, όμως επειδή ανταλλάσαμε μηνύματα με τη Μιρέλα, κατάλαβα ότι ήμουν πολύ κοντά και μάλιστα κάποια στιγμή, την ειδα να κοιτάζει από το παράθυρο της. Ανέβηκα.
Πρώτη εντύπωση, μοιάζει με κανονική γυναίκα, ευγενικιά και χαμηλών τόνων. Πάμε στο κρεβάτι.
Σωματάρα γυμνασμένη, με καμπύλες, καλό μέγεθος στήθους και κώλου. Γέμιζε το χέρι στο χούφτωμα και ήθελα κι άλλο ενώ φιλιόμασταν. Ξεκίνησε πίπα, όχι τοπ, αλλά σίγουρα καλή. Έτσι όπως ήμουν κουρασμένος, άραξα και το απόλαυσα. Και συνέχιζε. Κάποια στιγμή είπα να αλλάξουμε, έπαιξα λίγο με το εργαλείο της, καλό μέγεθος, αλλά μου εδειξε σημάδια ότι προτιμάει να είναι παθητικιά. Την έγλυψα λίγο και φιληθήκαμε κι άλλο και την έστησα μπρούμυταΚατσικογάμης. Την πήδηξα όσο πιο έντονα μπορούσα για λίγα λεπτά, μετά γυρίσαμε και χύσαμε και οι δύο, σχεδόν ταυτόχρονα, στα σώματα μας, στήθος κοιλιά.
Πήγαμε για μπάνιο μαζί. Επιστρέφοντας, σκεφτόμουν ότι δεν θα αντέξω άλλο, ενώ ήξερα ότι είχαμε χρόνο. Ήμουν λοιπόν κάπως ψυχρός. Άρχισε να μου μιλάει και να μου γνέφει γλυκά, δεν μπορουσαμε να πουμε και πολλα στα αγγλικά. Με ξάπλωσε μπρούμυτα και μου άρχισε μασάζ με πρωτοβουλία της και με πολύ όρεξη. Κάπως με χαλάρωσε ξανά και άρχισα να ξεκολλάω. Γύρισα και την άρπαξα, φιληθήκαμε ξανα και άρχισα να καυλώνω πάρα πολύ. Με καβάλησε cowgirl γαμηθήκαμε έτσι κάποια λεπτά και έχυσα μέσα της (με καπότα).
Μέιναμε στο κρεβάτι λίγη ώρα και μετά πάλι μπάνιο. Άρχισα να ντύνομαι, αυτή συνέχιζε να μου χαμογελαει γλυκα και κάποια στιγμή με πλησίασε και άρχισε να μου τρίβεται όπως ήμασταν με τα ρούχα. Ακούγονταν από έξω μουσικές από τα βραδυνά μπαρ της Γερμασόγειας. Μου πρότεινε να βγούμε μαζί εξω για ποτό και χορόΜατάκι. Πιστέψτε με έκανα σε δυο δευτερόλεπτα φανταστικές σκέψεις: να είσαι έξω με τη Μιρέλα, χουφτώματα, φιλιά, ποτά, χορο και να γυρίσουμε δωμάτιο για ξέσκισμα ως το πρωιΠροσκύνημα. Δυστυχώς όμως, δεν το έκανα, γιατί ήμουν πτώμα και είχα πρωινό ξύπνημα με την κωλοδουλειά μου τότε.
Παντως ήταν η μοναδική φορά που έχυσα δύο φορές με τρανς και μάλιστα σε 1 ώρα.
Δεν έτυχε να είναι ξανά στην πόλη που είμαι και δεν την έχω ξαναδεί από τότε. Σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ όταν βολέψει.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2019
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Λευκωσία
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
308
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Benreilly, monstercock greece, lycienr και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |