Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
835220
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη στον εν λογω οικο πριν απο κατι μερες και κατοπιν
ολων των αποθεωτικων κριτικων για την κελλυ πηγα αποφασισμενος γι αυτην
Εισοδος στο σαλονι και βουρ στο δωματιο επανω για αναμονη της Κελλυς.
υστερα απο κανα εικοσαλεπτο σκαει μυτη το κοριτσι και μενω μαλακας!!!!
Ρε παιδια σορρυ αλλα η κοπελα ειναι γεματη - αρκετα γεματη θα ελεγα!και
οχι οτι εχω τιποτα με τις αφρατες κοπελες αλλά -αλλα διαβαζα και αλλα ειδα!!!
βυζι μικρο!!!με τιποτα τα τριαρια που αναφερονται!!κωλος ταιραστιος και αφρατος!
it's ok!!πεντακαθαρη με παρα πολλη καλη διαθεση η οποια και εσωσε την κατασταση
και ειχαμε ενα αισιο τελος!καθως και η συμπεριφορα της αρκετα προσποιητη!!!
η καθαριοτητα του δωματιου απλα αψογη!!
Αποφασισα και εγραψα αυτη την κριτικη αν και ξερω το τι θα ακουσω αλλα δεν βαριεσαιι!!!
Ισως ο ερωτας καποιους εδω μεσα τους τυφλωνει!!
ολων των αποθεωτικων κριτικων για την κελλυ πηγα αποφασισμενος γι αυτην
Εισοδος στο σαλονι και βουρ στο δωματιο επανω για αναμονη της Κελλυς.
υστερα απο κανα εικοσαλεπτο σκαει μυτη το κοριτσι και μενω μαλακας!!!!
Ρε παιδια σορρυ αλλα η κοπελα ειναι γεματη - αρκετα γεματη θα ελεγα!και
οχι οτι εχω τιποτα με τις αφρατες κοπελες αλλά -αλλα διαβαζα και αλλα ειδα!!!
βυζι μικρο!!!με τιποτα τα τριαρια που αναφερονται!!κωλος ταιραστιος και αφρατος!
it's ok!!πεντακαθαρη με παρα πολλη καλη διαθεση η οποια και εσωσε την κατασταση
και ειχαμε ενα αισιο τελος!καθως και η συμπεριφορα της αρκετα προσποιητη!!!
η καθαριοτητα του δωματιου απλα αψογη!!
Αποφασισα και εγραψα αυτη την κριτικη αν και ξερω το τι θα ακουσω αλλα δεν βαριεσαιι!!!
Ισως ο ερωτας καποιους εδω μεσα τους τυφλωνει!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Θα μου επιτρεψεται να πω και εγω την γνωμη μου εδω, παρολο που δεν ξερω τον φιλο μας που δυσαρστηθηκε...
Οταν αγοραζουμε ενα προιον ή μια υπηρεσια το αγοραζουμε ειτε επειδη μας αρεσει ειτε επειδη ειναι καλο ειτε και επειδη συντεινουν και τα 2 μαζι (υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να μας βολευει η τιμη)...
Εγω οταν βλεπω μια κοπελα και δεν μου αρεσει δεν κανω παιχνιδι, ειτε σε στουντιο ειτε σε μπαρ ειτε οπουδηποτε, εσυ γιατι ψωνησες?
Η Κελλυ ειναι ενας ιδιαιτερος ανθρωπος, οταν βλεπω εναν ανθρωπο δεν το βαζω ουτε στην ζυγαρια ουτε τον μετραω με την μεζουρα του ραφτη! Μετραω την γενικη εμφανιση το στυλ και το ΜΥΑΛΟ και να μην γελιωμαστε η Κελλυ εχει μυαλο που της περισευει! Ειναι ενα καλο παιδι της διπλανης πορτας, ενα κοριτσι που ολοι θα ηθελαν να ειναι το κοριτσι τους, ενα κοριτσι που οταν περπαταει στο δρομο προκαλει ατυχημα!
Δεν ξερω τι θα πει μπαμπατσικι ή τσουποτη! Ξερω τι θα πει γυναικα ομως και η Κελλυ ειναι γυναικα που την βλεπεις και τελειωνεις! μπορει να μην ειμαι τακτικος πελατης αλλα αυτο επειδη θα προτιμουσα η Κελλυ να ειναι η κοπελα μου!
Να προσεχεται φιλοι μου τις κριτικες σας, να προσεχεται τι γραφεται! φταιει το κοριτσι εαν δεν σας περιποιηθει φταιτε ομως εσεις εαν διαλεξεται το λαθος κοριτσι!
από ποια παράγραφο των γραφόμενων της εν λόγω, προκύπτει όλο αυτό το υστερικό ντελίριο που έγραψες?
Όσον αφορά στη συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων, η οποία μάλιστα χαρακτηρίζεται και από ορισμένους ,τα έχουν πει άλλοι πριν από εμένα..Πού να τη βρουν την αγωγή και την παιδεία όμως? άνθρωποι οι οποίοι ντρέπονται για την καταγωγή τους!!
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..
Ισως μερικοί ειναι περισσοτερο παθιασμενοι απ'οτι κανονικα θα επρεπε! -για ευνοειτους λογους-!
δεν εχω τιποτα παραπανω να προσθεσω μια κριτικη εγραψα χωρις να βριζω ,χωρις να μιλαω ασχημα
Θα πρεπει πολλοι απο εδω μεσα να δεχονται και κριτικες που ισως δεν τους εκφραζουν.....!! ετσι απλα!!
«μαλλον οταν σε ειδα στο σαλονι θα σκιαχτηκα εγω πρωτη για εχω μαθει να ξεχωριζω τους.....ξερεις ποιους μην το ξαναπω»
«εσυ να πας να γαμηθεις με της βρομομουνες»
Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν κακώς δεν κόβονται τέτοια μηνύματα. Τελικά όμως αποφάσισα ότι χίλιες φορές να μην κόβονται και ο καθένας να κρίνεται από αυτά που γράφει! Ένα μεγάλο Χ από μένα στην κυρία. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
τό βράδυ γύρω στίς 9,54 , στό μυαλό μου τριγυρνά ή κριτική τής Σάρας
άπό ένα μέλλος πού άμφισβητώ (καί έάν ύπάρχη κάν)
τέλος πάντων λέω νά χαλαρώσω καί νά άφεθώ στά ροκ άκούσματα ..
από bakalhs
06-10-2011
Αὐτὰ εἶνι γιὰ τσ' ἀγαθοί
Σάς δώσανε ρέστα.... άπό πεντακοσάρικο στό Μετάξι ??