Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
835077
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη στον εν λογω οικο πριν απο κατι μερες και κατοπιν
ολων των αποθεωτικων κριτικων για την κελλυ πηγα αποφασισμενος γι αυτην
Εισοδος στο σαλονι και βουρ στο δωματιο επανω για αναμονη της Κελλυς.
υστερα απο κανα εικοσαλεπτο σκαει μυτη το κοριτσι και μενω μαλακας!!!!
Ρε παιδια σορρυ αλλα η κοπελα ειναι γεματη - αρκετα γεματη θα ελεγα!και
οχι οτι εχω τιποτα με τις αφρατες κοπελες αλλά -αλλα διαβαζα και αλλα ειδα!!!
βυζι μικρο!!!με τιποτα τα τριαρια που αναφερονται!!κωλος ταιραστιος και αφρατος!
it's ok!!πεντακαθαρη με παρα πολλη καλη διαθεση η οποια και εσωσε την κατασταση
και ειχαμε ενα αισιο τελος!καθως και η συμπεριφορα της αρκετα προσποιητη!!!
η καθαριοτητα του δωματιου απλα αψογη!!
Αποφασισα και εγραψα αυτη την κριτικη αν και ξερω το τι θα ακουσω αλλα δεν βαριεσαιι!!!
Ισως ο ερωτας καποιους εδω μεσα τους τυφλωνει!!
ολων των αποθεωτικων κριτικων για την κελλυ πηγα αποφασισμενος γι αυτην
Εισοδος στο σαλονι και βουρ στο δωματιο επανω για αναμονη της Κελλυς.
υστερα απο κανα εικοσαλεπτο σκαει μυτη το κοριτσι και μενω μαλακας!!!!
Ρε παιδια σορρυ αλλα η κοπελα ειναι γεματη - αρκετα γεματη θα ελεγα!και
οχι οτι εχω τιποτα με τις αφρατες κοπελες αλλά -αλλα διαβαζα και αλλα ειδα!!!
βυζι μικρο!!!με τιποτα τα τριαρια που αναφερονται!!κωλος ταιραστιος και αφρατος!
it's ok!!πεντακαθαρη με παρα πολλη καλη διαθεση η οποια και εσωσε την κατασταση
και ειχαμε ενα αισιο τελος!καθως και η συμπεριφορα της αρκετα προσποιητη!!!
η καθαριοτητα του δωματιου απλα αψογη!!
Αποφασισα και εγραψα αυτη την κριτικη αν και ξερω το τι θα ακουσω αλλα δεν βαριεσαιι!!!
Ισως ο ερωτας καποιους εδω μεσα τους τυφλωνει!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
και νομιζα πως το ειχα κανει!κρυψινος δεν ειμαι γιατι αν ημουν θα το ειχα βουλωσει και δεν θα εγραφα
τιποτα!
Ημερ/νια επίσκεψης 27-10-2011
Στην αρχή ομολογώ ότι η Κέλλυ δε με ενθουσίασε εμφανισιακά ή για την ακρίβεια δε με εξέπληξε όσο περίμενα, πλην όμως μιλάμε για πληθωρικότατη γυναικάρα στην εμφάνιση, μελαχροινή με έκφυλο πρόσωπο, στήθος λίγο μικρό και πεσμένο 2,5αράκι, πολύ ωραίο κώλο και λίγα παραπανίσια κιλά τα οποία βέβαια εμένα δε με χάλασαν καθόλου γιατί σιχαίνομαι τις ανορεξικές.
Ημερ/νια επίσκεψης 30-10-2011
Για να μιλήσουμε σοβαρά, πέρα από την όποια πλάκα, η Κέλλυ σίγουρα δεν είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.
Και το ξέρει και αυτή, άσχετα με το «πρόσωπο» που δείχνει στα πλαίσια του χαβαλέ που γίνεται στα forum.
Ημερ/νια επίσκεψης 28-11-2011
Πρωτη μου κριτικη οποτε ζητω συγνωμη απο ολους εκ των προτερων.Στο προκειμενο...Ξεκιναω απο τα αρνητικα.Το εξης ενα:η κελλυ οντως απο τη μεση και κατω εχει αρκετα παραπανισια κιλα.Τελος.
Ημερ/νια επίσκεψης 28-12-2011
Έχει φωτο στο ιντερνετ, έχει περιγραφεί από πολύ κόσμο. Ας το κάνω και εγώ. Μαύρα μακριά ίσια μαλλιά μικρό αλλά φυσικό (σημαντικό για μένα) στηθος. Φυσικά είναι π.χ και τα χείλια της (εγώ κάνω μεταβολή όταν βλέπω σιλικόνες στο στομα), όπως και όλα τα άλλα πάνω της. Έχει παραπανίσια κιλά (αλλά τι με νοιάζει εμένα, δεν είμαι μόδιστρος να πασαρελιάζει τα ρούχα μου). Επίσης, για γραμμώσεις (ούτε καν υποψία) ας ενδιαφερθούν οι γυμναστές, εγώ καθόλου. Ύψος ~1,70μ+(?), ηλικία ~25άρα (όχι πάντως 40άρα) αν και εγώ δεν τα καταφέρνω με τις ηλικίες. Αίσθηση του χιούμορ μεγάλη και φοβερές πλάκες μαζί της. Βέβαια, σαν εμφάνιση εμένα μού αρέσουν οι ξανθιές χυμώδεις με φυσικά 3,5άρια+ και όλα τα άλλα συστατικά να είναι φυσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να περάσω καλά και με άλλες. Εξού και η βαθμολογία στην εμφάνιση που είναι με βάση τα υποκειμενικά μου γούστα.
Ημερ/νια επίσκεψης 06-01-2012
Το μόνο μείον για μένα, γιατί, για να έχουν αξία όσα γράφουμε, πρέπει να λένε όλη την αλήθεια, είναι πως θα την προτιμούσα κάπως πιο λεπτή.Βέβαια, αυτά είναι προσωπικά γούστα και μπορεί, για άλλον, οι πιασιματάρες της να είναι το μεγάλο συν... Οπότε, Κέλλυ, μην το ρίξεις στη δίαιτα για χάρη μου! Βυζάκι όμορφο, φυσικό,
Ημερ/νια επίσκεψης 30-08-2011
. Δεν είναι η γυναίκα που εμφανισιακά με εντυπωσιάζει, με ελκύει ή με αφήνει με ανοιχτό το στόμα –δεν είναι κακό αυτό, καθένας με τα γούστα του. Ωστόσο, έχει ορισμένα στοιχεία που αναζητώ. Δεν έχει τίποτα τεχνητό στην εμφάνιση της (πουθενά στο σώμα της). Το τεχνητό με απωθεί.
Ημερ/νια επίσκεψης 20-08-2011
Οι φωτογραφίες υπάρχουν στο ιντερνετ, άρα δεν χρειάζεται να περιγράψω τα κορίτσια. Εάν σας αρέσουν οι λεπτές-μινιόν γυναίκες αφήστε το, εάν θέλετε λίγο πιό νταρντάνες ελάτε. Η Κέλλυ έχει πιό μεσογειακή αύρα.
Ημερ/νια επίσκεψης 12-08-2011
Ερώτηση κρίσεως....τι διάβασες?
Υ.Γ. Υπάρχει κάτι χειρότερο από να είσαι τυφλός και αυτό είναι να βλέπεις κάτι που δεν υπάρχει.
η κοπελα πολυ καλη στη συμετοχη , και στην επικοινωνια , αλλα για 10ρια στην εμφανιση που βαζουν αρκετοι , με τιποτα....
Φτάσαμε σε σημείο να παραφυλάμε όποιον δεν ακολουθεί το ρεύμα να του τα χώσουμε....Η κριτική είναι μια προσωπική εκτίμηση και περιγραφή της συνεδρίας. Και σίγουρα δεν απαιτεί υπερασπιστική γραμμή. Όπως δεν απαιτεί και η υπέρμετρα θετική.
και τον βρίζετε;