Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281355
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πήγα έχοντας λοκάρει το στόχο μου.Οι φωτογραφίες στη σελίδα του στούντιο κι οι αναφορές για τη σιλικονούχο αναβάθμιση του στήθους της νεαρής Ρουμάνας,με είχαν καταστύσηΜεγάλο χαμόγελο ανυπόμονο να την δω.Ετσι,πήρα μετά τη δουλειά τον ανήφορο για το σεξοβουνό.Στο περιποιημένο στούντιο,η καλοκάγαθη αλλοδαπή τσατσά,μου παρουσίασε τη Ρομίνα και τη Λάιμα.Μια χαρούλα κι η Λάιμα,άλλης προσέγγισης,άλλης σχολής.Δελεαστική η παρουσία της,για μονό η duo,αλλά είπαμε,είχα λοκάρει το στόχο μου.
Τη Ρομίνα είχα επισκεφθεί και στο παρελθόν,με πολλά να θυμάμαι για την εμφάνισή της και λίγα για το σεξ μαζί της,καθότι ήμουν πιο γρήγορος κι από τη σκιά μουΧαμόγελο.Παραμένει ένα πολύ όμορφο κορίτσι,κοντά στο 1,70,around τών 55 κιλών,κωλαράκι,κορμάκι,με σκούρα επιδερμίδα,κατάμαυρα μακριά μαλλιά,ματάρες ανοιχτού γαλάζιου χρώματος και χαμογελάρα.Το βλέπεις και το λιμπίζεσαι.Είχε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι βυζιών,απαλών,διακοσμημένων με ωραίες,μεγάλες μαύρες θηλές.Εεε, τα μεγάλωσε λιγουλάκι,τα σήκωσε κιόλας.Διάβασα ότι αρκετούς τους άρεσε περισσότερο πριν,εμένα πάλι μ'αρέσει πιο πολύ τώρα.Το μόνο που στα τα της εμφάνισής της έχω να παρατηρήσω ο γεροπαράξενος,είναι ότι η μικρή, μιας κι έχει hairy γονιδιακές καταβολές,ίσως θα έπρεπε να επιλέγει το laser ως μέθοδος αποτρίχωσης.Έτσι,για να είναι εντελώς πιπίλαΧαμόγελο
Αν και δε ρώτησα κι ούτε μου είπαν,θαρρώ ότι εξακολουθεί να κάνει μόνο απλό πρόγραμμά στα 50 ευρώ.Αυτό πήρα,δεν έχω δώσει ποτέ άλλωστε περισσότερα.Στο δωμάτιο έφτασε χαμογελαστή και καλοδιάθετη.Προκαταρκτικά ανεβαστικά που πολύ με αρέσανε για,πίπα στριφογυριστή, τσαμπουκαλεμένη,βαθιά,άγρια.Σεξ από πάνω έτσι,από πάνω αλλιώς,από κάτω κι από δώθε,με χουφτώματα και ρουφήγματα(όχι στόμα,να εξηγιέμαι), με ματιές στους καθρέφτες,φωνούλες,ένταση και full συμμετοχή.Γύρισμα στα τέσσερα και τέλος της σκηνής.Άξιος ο πρωταγωνιστής,αξιοτέρα η συμπρωταγωνίστριαΚουλ
Είναι ότι πρέπει για τσόντα η Ρουμανίτσα-Ρομινίτσα.Τη γαμάς και τραβάς και αναμνηστική μαλακία μετά.
Λεφτά να'χω να ξαναπάω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ωραια ρε nanaka. Την καθαριοτητα της κοπελλας να το δεχτω οτι μπορει και να εγινε που δεν το πιστευω με τιποτα. Το 30αρι ομως ποια τσατσα στο ειπε? Με τιποτα δεν παιζει αυτο. Διευκολυνση γινεται μεχρι 40, 30 δεν υπαρχει περιπτωση και ειδικα στο συγκεγκριμενο στουντιο γιατι εχω παει πολλες φορες.

"Άν μετανιώνω για κάτι που έγραψα είναι για το θέμα των 30 ευρώ,και ζητώ συγγνώμη,αλλά και οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους..." Εσυ το ειπες, προφανως για να δημιουργησεις εντυπωσεις. Τιποτα απο ολα αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει σε αυτο το στουντιο και με αυτη την κοπελλα. Τελος.
06 Νοεμβρίου, 2011

Επίσκεψη Τρίτη,1/11/2011,01:30 το βράδυ με κολλητό μου.Ρομίνα + Λουίζα στο μαγαζί.Ζητάμε απ'την τσατσά να μας το ρίξει στα 30 ευρώ.Μας απαντά στα βλαχορωσσικα "Μέχρι 40 να το ρίξω,γκιατί ξέρεις πρέπει γράψω σε τεφτέρι με πόσους πηγαίνει η κάθε κοπέλα".Σηκωνόμαστε να φύγουμε.Μας φωνάζει πίσω κ' λέει μισό λεπτό να ρωτήσω τα κορίτσια.Τα κορίτσια λένε ΝΑΙ.Βλέποντας τις υποχωρήσεις,τους προτείνουμε να πάμε και οι 4 μαζί στο ίδιο δωμάτιο κ' αρνιούνται(έ,τόσο χαρακτηριστική περίπτωση αποκλείεται να τη "ξεχνά" η "φίλη" σου η Ρομίνα vaglis).Kαι κάπου εκεί μου ήρθαν τα ντουμάνια.ΤΕΛΟΣ.Όσο για τα 30 ευρώ,μετάνιωσα που το είπα γιατί θα πηγαίνουν όλοι και θα παρακαλάνε για 30ευρω,ενώ θα έπρεπε να το κρατήσω για πάρτυ μου(όχι οτί είναι και το κρατικό μυστικό).Αλλά σου ξαναλέω,το θέμα τελειώνει εδώ.Αλλά για το γαμώτο,έστω κι αν πληρώσω,θα πάω να τη ξαναγ... κ΄θα τη ξεθεώσω,έτσι γιατί μου την έσπασε κ' ας βρωμάει κ' ότι θέλει...
06 Νοεμβρίου, 2011

Αν εγινε ετσι εγω παω πασο. Να βγει η ιδια η Ρομινα και να παρει θεση. Εγω δεν εχω λογο να φιλονικω με τον καθενα ουτε εχω να κερδισω κατι απο ολο αυτο. Απλα απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι ειναι δυσκολο να δεχτουν το 30αρι. Οσο "φιλη" ειναι για σενα η Ρομινα αλλο τοσο "φιλη" ειναι και για μενα. Οι "φιλιες" τελειωνουν απο την στιγμη που φευγεις απο το δωματιο. Εγω μεχρι στιγμης εχω μεινει πληρως ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες, καθαριοτητα κοπελλας και στουντιο. Αυτα.
06 Νοεμβρίου, 2011

Nanakas βρες καποια αλλη μερα γιατι την Τριτη η Ρομινα δεν πηγε καθολου για δουλεια......την Τριτη το βραδυ ηταν η Λουιζα και μια καινουρια κοπελιτσα η Καρμεν!!!

Μηπως πηρες αλλη κοπελα??????
Ρωταω εγω τωρα!!!
06 Νοεμβρίου, 2011

Έχεις δίκιο,δε ξέρεις τί σου γίνεται.Δε θα συνεχίσω το παιχνιδάκι,πολύ απλά δε ξαναγράφω,για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Παιδιά πηγαίντε όλοι στην κοπέλα,είναι τέλεια,θα περάσετε όλοι τέλεια.Είμαι βαλτός κ' όσα έγραφα ήταν λάθος της στιγμής,ούτε βρωμούσε η κοπέλα,ούτε τίποτα.Ικανοποιημένοι;
06 Νοεμβρίου, 2011

Eγω δεν σου ειπα οτι εισαι βαλτος!!!
Εγω απλα υπεθεσα οτι μπερδεψες τις κοπελες μιας και η Ρομινα δεν δουλευε εκεινη την ημερα!!!

Εγω ξερω πολυ καλα τι μου γινεται......εσυ?
07 Νοεμβρίου, 2011

To πρόγραμμα της κοπέλας στο profil της εδώ,όπως και το πρόγραμμα που ανάρτησε στο forum εδώ,ο χρήστης vr..42 άλλα λέει...
07 Νοεμβρίου, 2011

Κοιτα φιλε....ή πηρες αλλη κοπελα με 30 και σου μυριζε ο κωλος της την Τριτη το βραδυ ή κοιμοσουνα και πηρες την Ρομινα με 30 στον υπνο σου!!!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η Ρομινα δεν ηταν στο μαγαζι εκεινη την ημερα και μπορει να βγει και η ιδια να το επιβεβαιωσει!!!
Λοιπον ασε τωρα το τι λενε τα προγραμματα αφου πηγες εσυ ο ιδιος απο το μαγαζι......πες μας τωρα την αληθεια, ποια κοπελα πηρες?

07 Νοεμβρίου, 2011

¨Άν μετανιώνω για κάτι που έγραψα είναι για το θέμα των 30 ευρώ,και ζητώ συγγνώμη¨ ,μωρακι μου λες ψεματα και ζιτας σιγνωμη μετα ???λιπον ,δεν εχω κανει σχολιο μεχρη τωρα σε καμια δικι μου κριτικι αλα για αυτα που λες,που εγω προσεχω παρα πολυ και καθαριοτιτα σιμενει πολυ για εμενα ,δεν γεινετε να ειναι ετσι οπος τα λες ουτε 1 σε εκατομιριο,εδω μεσα ηπαρχουν πολοι κλονοι και ψευτρι σαν και εσενα που κανουν κακο και λιπαμε να πω αυτο αλα σκεψου 3 φορες καλα πριν να πεις τι βλακια σου μιν το λες για να φενεσαι και εσυ εδω μεσα και να ασχολιεται καπιος μαζι σου !!!!προτα απο ολα εγω τι τρητη δεν πιγα για δουλια ,ιτανε η Καρμεν ,αν ειναι μελαχρινι και αυτι δεν σιμενει οτι ειναι Ρομινα ....τι πινις και δεν μ`ας δεινις ???χαχαχαχα
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2