Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη απόγευμα στις 19.00. Αρχικά βρέθηκα στην περιοχή ξεκινώντας απο τα σπιτάκια στην Μαραθώνος , λόγω πληροφορίας για μια ωραία παρουσία απο τον φίλο kerveras. Δεν την είδα , στο 59 δούλευε η σέξι Μαρσέλα μαζί με την φολάρα Έλενα ενώ δίπλα στο 59α η μελαχρινή μιλφ Κατερίνα μαζί με την Βικτόρια. Συνέχισα και μπήκα πρώτα στο δίπλα(166 α)στο μιλφογκιλφάδικο όπου δούλευε η Σουζάνα.
Έφυγα και ήρθα εδώ , κάθισε μου είπε η τσα τσα να δεις την κοπέλα . Ρώτησα ποια δουλεύει και μου απάντησε η Σόνια. Το μυαλό μου πήγε στην Σόνια την Αλβανίδα που δούλευε πιο παλιά όταν έφυγε απο το Ιάσωνος 44(σε αυτή αναφέρονται οι κριτικές των συναγωνιστών , αυτή είναι άλλη), εμφανίστηκε μία μελαχρινή κοπέλα με μαλλί κάτω απο τους ώμους γεματούλα αλλά όχι χοντρή και βυζάρες , φυσικές βυζάρες γεμάτες 4άρια.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , ήρθε γρήγορα στο δωμάτιο μίας και δεν είχε άλλο πελάτη. Σε ερώτηση μου ,απάντησε ότι είναι Ρουμάνα 24 χρονών. Ρώτησα αν έχει δουλέψει αλλού αλλά απάντησε όχι , έχω την εντύπωση ότι την έχω δει πιο παλιά στο Ευνειδών 5.
Έβγαλε το σουτιέν της και αντίκρισα της βυζάρες της , φυσικά έκανα κατά μέτωπο επίθεση μαλάζοντας τα βυζιά της και γλύφοντας τις ρόγες της , μου είπε ότι γαργαλιέται. Της έβγαλα και το εσώρουχο και χούφτωνα την γεμάτη κωλάρα της. Μου είπε να ξαπλώσω , μερικά φιλάκια στον λαιμό και στο στήθος ενώ μετά μου έκανε ισπανικό. Σε σχέση με την Εστέλ την βυζαρού απο Φωκαίας η Σόνια ξέρει να χρησιμοποιεί τις βυζάρες της για να ευχαριστεί τον παρτενέρ της.
Πέρασμα προφυλακτικού , πίπα ούτε κακή ούτε κάτι το ιδιαίτερο , πιο πολύ θα την χαρακτήριζα μονότονη. Την σταμάτησα και της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα για να την γλύψω και εγώ. Το έκανε αλλά γρήγορα γρήγορα μου είπα να κάνουμε σεξ γιατί περνάει η ώρα.
Πρώτη στάση την ανέβασα απο πάνω , όλα τα έκανα εγώ , είχε αφεθεί στα χέρια και στον ρυθμό μου , την ανεβοκατέβαζα πάνω κάτω στον πούτσο μου με τις βυζάρες της να πάλλονται πέρα δώθε. Αλλαγή στάσης στα τέσσερα , καλή στάση σώματος αλλά και μέσα στην μούγγα . Τρίτη και τελευταία στάση ιεραποστολικό για να την γαμάω και να έχω στην διάθεση μου τις βυζάρες της. Στιγμές αργότερα τελείωσα και αφού πρώτα την ρώτησα να τελειώσω στις βυζάρες της και ευγενικά αρνήθηκε (δεν της είπα επί πληρωμή)
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά , ήταν δεκτική αλλά δεν είχε και κάποια συμμετοχή , πίπα μέτρια και στο σεξ ανύπαρκτη , οι βυζάρες της έσωσαν την κατάσταση. Πάντως για μία κατάθεση αξίζει να δοκιμαστεί .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2015
Όνομα κοπέλας
Σόνια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
195.465
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού