Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 305 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη στις 00.40 , στον πάνω οίκο δούλευαν 2 κοπέλες. Η Σαμπρίνα και μία καινούργια κοπέλα , πρώτη μέρα(νύχτα) στη δουλειά. Κάρλα το όνομα της Ρουμάνα πιτσιρίκα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα και 2.5άρια βυζιά. Ο τσάτσος είπε ότι η πιτσιρίκα χρειάζεται έναν έλληνα για να της δείξει. Στο σαλόνι η κοπέλα όταν βγήκε πήγε κατευθείαν στην αγκαλιά του τσατσου και έδειχνε φοβισμένη και έξω από τα νερά της. Βέβαια τόσο αυτή όσο και η Σαμπρίνα είχαν δουλειά συνέχεια. Έκατσα και όση ώρα περίμενα έγραφα στο κινητό μου την ενημέρωση της βόλτας και επαναλαμβανόταν το ίδιο σκηνικό , η κοπέλα αργούσε στο δωμάτιο , ο τσάτσος ζήταγε την κατανόηση γιατί ήταν πρώτη μέρα , μετά έβγαινε η κοπέλα σχεδόν βουρκωμένη , μετά οι πελάτες μάλλον απογοητευμένοι….μετά ξανά σαλονάρισμα στην αγκαλιά του τσάτσου. Ήρθε και η σειρά μου πέρασα στο δωμάτιο έκανα ένα φρεσκάρισμα στο ντούς και περίμενα. Μετά από μερικά λεπτά ήρθε η Κάρλα. Δεν μιλάει καθόλου ελληνικά καθόλου αγγλικά και μιλούσε μόνο Ιταλικά. Κάθισε στο κρεβάτι δίπλα μου , δεν έβγαλε τα εσώρουχα της. Άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου , ενώ είχε το κεφάλι σκυφτό. Μου μιλούσε στα Ιταλικά , χωρίς να ξέρω τι μου λέει και με κινήσεις προσπαθούσα να της δώσω να καταλάβει ότι δεν καταλαβαίνω , αυτή μάλλον και από το άγχος της συνέχιζε να μιλάει. Την έφερα κοντά μου , της έβγαλα το μπλουζάκι της καθώς και τα εσώρουχα της και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στο στήθος. Μετά μου έδειχνε τον πούτσο μου και κάτι έλεγε χωρίς βέβαια να καταλαβαίνω…της έδειξα το προφυλακτικό τίποτα , της έδειξα τον νιπτήρα και κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Σηκώθηκα το λοιπόν να ξαναπλυθώ αν και μπαίνοντας στο κρεβάτι με είδε ότι βγήκα από του ντους. Καθόταν όρθια δίπλα από μένα στον νιπτήρα και με κοιτούσε. Τελείωσα σκουπίστηκα . Πήγε και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού , την πλησίασα και αυτή κατέβασε το κεφάλι της. Ξάπλωσα , ξάπλωσε και αυτή παράλληλα με το κορμί μου πιο χαμηλά όμως μακρυά ώστε να μην μπορώ να την αγγίζω , έπιασε τον πούτσο μου και τον πλησίασε , άρχισε να τον μυρίζει , μερικά δευτερόλεπτα μετά άρχισε δειλά δειλά να γλύφει το πάνω μέρος του πούτσου μου και μου θύμισε κουτάβι να πίνει νερό….μετά από ούτε ένα λεπτό άνοιξε το προφυλακτικό , το ξεδίπλωσε τελείως και πήγε να μου το φορέσει. Την σταμάτησα και αυτή με κοιτούσε , το πήρα το πέταξα και έφερα ένα δικό μου , το φόρεσα και την έστησα στα τέσσερα , καθόλου καλή στάση σώματος μίας και καμπούριαζε προς τα πάνω , με δυσκολία μπήκε μέσα της , μετα από 3-4 παλινδρομήσεις άκουσα έναν μικρό θόρυβο , την είδα ότι είχαν βουρκώσει τα μάτια της και έκλαιγε. Σταμάτησα έβγαλα την καπότα και την πέταξα , την πλησίασα ενώ αυτή είχε μείνει και με κοιτούσε με δάκρυα στα μάτια , της χάιδεψα το κεφάλι και της έδειξα ότι μπορεί να φύγει. Βγήκα και στο σαλόνι γινόταν χαμός , περίμεναν 5 άτομα για να περάσουν. Πλησίασα τον τσατσο που ήταν ακουμπισμένος στον στύλο κα του είπα , κοίτα να δείς δεν θέλω πίσω λεφτά , απλά όταν φέρνεται κάποια κοπέλα να δουλέψει πρέπει να της δείξει κάποιος τα βασικά όπως πχ το πέρασμα του προφυλακτικού κλπ ,του είπα ότι η κοπέλα η κλαίει , ο τσατσος με απολογητικό ύφος μου έλεγε ότι έχω δίκιο , ότι όχι μόνο ότι είναι η πρώτη της μέρα στη δουλεία , αλλά και η πρώτη της μέρα στην Ελλάδα , ότι την λυπάται αλλά δεν ξέρει να μιλήσει την γλώσσα της και ότι πρέπει να βρεί κάποιον να μιλάει την γλώσσα της. Στον καναπέ καθόταν και ένας 55 μπάρμπας μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του , σχεδόν γελώντας μου είπε , άσε μην ασχολείσαι εγώ έχω πείρα 40 χρόνια , το κοριτσάκι το έχουν βγάλει για δουλεία με το ζόρι , μην σκοτίζεσαι θα στρώσει , μπορεί να είχε και δίκιο , αλλά εγώ μέσα στο δωμάτιο ένιωσα σαν βιαστής , και σώματος και ψυχής…γι αυτό και σταμάτησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

18 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 18
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2014
μπράβο "ψηλέ" για την πράξη σου και την εγκράτειά σου....το κοριτσάκι δυστυχώς είναι θύμα και τίποτα άλλο...
04 Μαΐου, 2014
Κρίμα που συμβαίνουν τέτοια. Θύμα ή όχι trafficing είναι πολύ άσχημο τόσο για αυτήν, όσο και για τον υποψήφιο πελάτη.
04 Μαΐου, 2014
Aπίστευτες καταστάσεις...διάβαζα την κριτική και βούρκωσα ο μαλάκας..θέλει φάπες ο τσατσος και καθε αρχιδι που βλέπει αυτη την κατάσταση και επιμένει να γαμήσει.Τεσπά,τελικά ορισμένοι άντρες είμαστε ζωα.Ο 55αρης ήθελε κλωτσιές απ'εξω ο γαμοσπιτος.
04 Μαΐου, 2014
Α ρε ΕΛλαδαρα...ο 55αρης το πρωι στελνει την κορη του σχολειο και ανισηχει μηπως του την μαγαρισει κανενας και το βραδυ βιαζει (ακομα και ακουσια) μια κοπελα μαλλον πιο μικρη απο την κορη του. Το να κανεις κανταγκελια δεν εχει νοημα,δε θα την σωσει κανενας μπατσος. Το να παραπονεθεις οτι η κοπελα δεν κανει ειναι ακομα χειρωτερο...μαλλον θα φαει και ξυλο απο πανω. Η καλυτερη τακτικη ειναι να μην παταει κανενας στην βαρδια της η να ενδιαφερθει καποια αρμοδια οργανωση να την περιθαλψει και να την προστατευσει απο το κυκλωμα αυτο. Λεμε οτι ειμαστε πολιτισμενοι αλλα στην Ελλαδα του 14 υπαρχει ακομα το traficking γιατι προφανως υπαρχει και η πελατεια που ειτε δε νοιαζεται καθολου ειτε φοβαται να αντιδρασει.Εδω μιλαμε για κοινο δουλεμποριο παντος.
Λ
Λιάρης5695236
05 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

θα συμφωνησω απολυτα με την αποψη σου φιλε να μην πατησει κανεις ποτε στο μαγαζι αυτο ουτε στη βαρδια της ατυχης κοπελας ουτε σε καμια αλλη για να μην χρηματοδοτουμε αυτα τα καθαρματα.Οσον αφορα για αρμοδιες αρχες η κατι αθλιες μη κυβερνητικες οργανωσεις αυτες ειναι μονο για να τρωνε λεφτα οποτε χλωμο να γινει κατι μονο τυχαια αν γινει ελεγχος απο ασφαλεια απροειδοποιητος
05 Μαΐου, 2014
Γιατί δεν κατείγγειλες το γεγονός στην Αστυνομία, μπας και γλίτωνε η κοπελίτσα;
Την άφησες για να την στρώσουν οι μπαρμπάδες και να την βρεις έτοιμη σε μελλοντική εξόρμηση σου;
BO
Bill OldKostas
10 Μαΐου, 2014
πηγα και το έιδα το μικρό
ΕΝΑ κοντούλικο γλυκό κοριτσάκι μεχρι 20 ετων ηλικία
ψιλκλαμένο και ψιλοφοβισμενο
ο τσατσος προειδοποίησε είναι νέα στην δουλειά και θέλει καθοδήγηση
φυσικά και δεν την πήρα
τα σχόλεια δικά σαςΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
M
moras123
29 Μαΐου, 2014
μπραβο ρε μαγκα αν και διαβασα καθυστερημένα το ποστ σου μπραβο και παλι μπραβο που φερθηκες σαν ανθρωπος
18 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 18
1 2