Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 162 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
ΘυμόςΒαλέρια ΦΩΛΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!
Η συνευραιση ξεκινησε καλα με γλωσσοφιλα και παθος απο μερους της, μετα τα φιλια επιδωθηκα σε γλυφομουνι με παροτρυση της που εδειξε να το απολαμβάνει δειχνοντας οτι εχυσε, πρωτη σταση ιεραποστολικο με παθιασμενα φιλια απο μερους της και παροτρυση της για αγριο και εντονο SEX που εδειχνε να το απολαμβανει, αλλαγη στασης εκεινη απο πανω και μετα απο ενα εντονο σφυροκοπημα και ζητωντας και σκαμπιλακια στα κωλομερια απο μονη της, αλλαγη στασης σε πισοκολητο ξαπλα εντελως αυτη που με τα ποδια της καθε φορα που εμπαινα μεσα της με χτυπουσε στα κωλομερια μου, ετοιμαζομουν να ολοκληρωσω οταν στο σφυροκοπημα σε αυτη τη σταση με τον ρυθμο και ενταση που η ιδια επεβαλε και εδειχνε οτι ηθελε αθελα μου την ακουμπησα στο προσωπο, εκει τελειωσε η συναιρεση πεταχτηκε επανω λεγοντας μου οτι δεν δεχεται τετοια λΝτροπή μενω ΜΑΛΑΚΑΣ καιΧμμμ; σκεφτομαι τι εγινε τωρα, προσπαθω να εξηγησω οτι δεν εκανα κατι απο μονος μου αλλα στην ενταση του sex και στο ρυθμο που η ιδια επεβαλε, εβαλε τα εσωρουχα της και εφυγε μενοντας με τον πουτσο στο χερι αφου διεκοπη απροοπτα η συναιρεση χωρις να εχω προλαβει να ολοκληρωσω, με την Βαλερια εχω ξαναβρεθει αλλες δυο φορες, η πρωτη πριν πολυ καιρο ηταν ΦΩΛΑ!!! Η δευτερη πηγαινοντας να βρω τη Μαρια και πετυχενοντας τη Βαλερια ηταν καλη αλλα η τριτη απο οτι εξελιχθηκε ΦΩΛΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!! Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! ΚΛΑΙΩ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ!!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΑΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΣΑΤΣΑ που στην εξοδο μου την ειπε κιολας οτι δεν σεβαστηκα τη κοπελα!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2013
Δεν ξερω καν την κοπελα, το οτι σηκωθηκε μονο και εφυγε και δεν σε πεταξε ξεβρακωτο στο δρομο την τιμα ιδιαιτερα.
Σπουδαιος αντρας εισαι.....
04 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

hubynikos,nikakhs δεν βρέχει, σε φτύνουν..
04 Ιανουαρίου, 2013
Καραμαυρο στο ξύλο θα έπρεπε να σε κάνουν σκουπιδόΜαλακία
04 Ιανουαρίου, 2013
γιατι δε λες ευθεως οτι την χτυπησες?ειχες δηλαδη την απαιτηση να φαει ξυλο και να σου πει και ευχαριστω?και εχεις και το θρασος να γραφεις και αρνητικη κριτικη?
04 Ιανουαρίου, 2013

Αν τη χτηπησες εισαι απαραδεκτος.
Αν ομως εγινε "κατα λαθος" οπως λες δεν αναφερεις οτι ζητησες συγνωμη.
Εμπαση περιπτωση οι κοπελλες δεχονται απο οτι ξερω σκαμπιλακια στο κωλο και τετοια.
Χτυπηματα και σφαλιαρες στο προσωπο δεν νομιζω οτι υπαρχει καποια που να δεχοταν.
Ειναι και τελειως ακυρη η κριτικη μετα απο αυτη την συμπεριφορα σου.
Γιατι την εγραψες?Χμμμ;
04 Ιανουαρίου, 2013

εμενα κατι δε μου παει καλα μ αυτη την κριτικη...
04 Ιανουαρίου, 2013

"Ηθελα να τη συναντησω πρωτα,και μετα να σχολιασω..το να χαρακτηριζεις φολα μια κοπελα,μετα απο τη συμμετοχη της,οπως τη περιγραφεις ειναι εκτος λογικης."
Σωστα.

"δεν θα μπω σε λεπτομερειες..ειτε τη χαστουκισες ηθελημενα,ειτε αθελα σου,επειδη τη ρωτησα,.."
Αν δεν βγει να εξηγησει, οφειλουμε να πιστεψουμε την Βαλερια.

"...προλαβαινεις τουλαχιστον να της ζητησεις συγγνωμη.."
Αν δεν προλαβει, θα φαει ξυλο;

"Για τα υπολοιπα,επειδη μιλησα μαζι της,..."
xilnik,η Βαλερια ξερει οτι γραφεις στο μπου. Αυτοματα προσαρμοζει αναλογα τον τροπο που σου φερεται. Γιατι ξερει οτι θα την βγαλεις στο ιντερνετ. Και πολυ σωστα την εβγαλες οταν σου ειπαν για 10 λεπτα μονο παραμονης στο δωματιο. Καταλαβαν την γκαφα τους απεναντι σε σενα.Η Βαλερια που ξερεις εσυ ειναι για τον xilnik που ξερει αυτη. Γι'αυτο οι κριτικες σου για την Βαλερια ειναι αναξιοπιστες.

Η Βαλερια ειναι περιεργος και ισχυρογνωμων χαρακτηρας.Θελει το αποκλειστικο κουμαντο μεσα στο δωματιο. Οι εμπειροι και απαλλαγμενοι από προσωπικη επαρση μπουρδελιαριδες καταλαβαινουν την υποκριτικη της και ξενερωνουν μετα από 2-3 καταθεσεις. Το δεκαλεπτο που αντικατεστησε το εικοσαλεπτο, ολοκληρωνει την κενοτητα της καταθεσης.

Για οσους δεν καταλαβαν: Η Βαλερια παλια καθοταν 20 λεπτα στο δωματιο.Η τσατσα χρονομετρουσε 20 λεπτα και την φωναζε στα 20 λεπτα. Γραφτηκαν καλα λογια γι'αυτην στο μπου και κατοπιν το 20λεπτο εγινε αυστηρα 10λεπτο. Με την τσατσα να κτυπα συνεχεια και δυνατα στα 10 λεπτα.
BC
BAD COMPANY
04 Ιανουαρίου, 2013

BAD επειδη μου εισαι παρα πολυ συμπαθης θα σου απαντησω σε ολα και ξεκαθαρα,στο λογο της τιμης μου
1.Η Βαλερια δεν ξερει οτι γραφω στο bou,μολις χτες εμαθε οτι ΠΙΘΑΝΟΝ να γραφω ,απο τη στιγμη που τη ρωτησα ,αφου τελειωσαμε,τι συνεβη γιατι κατι διαβασα στο ιντερνετ
2.Εμενα μου εξηγησε,και οχι μονο αυτο,ειδα και τον τροπο εκφρασης οταν μου εξηγησε,λεπτομερειες δεν θα πω
3.Οταν λεω προλαβαινει να ζητησει συγγνωμη,εννοω οτι προλαβαινει με μια κινηση να κανει τη κοπελα να μην αισθανεται τοσο ασχημα,να το ξεπερασει
4.Για το θεμα με την υπηρεσια,και τα δεκα λεπτα,το εχω αναφερει.Ευχαριστως να σου στειλω και το ποστ που εγραψα για το αλκαμενους 113
5.Η βαλερια ειναι περιεργη και ισχυρογνωμων ,αναφερεις,συμφωνω,και εγω ειμαι.Και εμενα μερικες φορες με κουραζει,συμφωνω.Ομως στο δωματιο εχω παει μαζι της 50 φορες,και τις 50 εχω περασει σουπερ,και εχω κατσει 15 με 20 λεπτα παντα.Το ιδιο εχω διαπιστωσει οτι συμβαινει και οταν περιμενω στο σαλονι και ειναι με αλλους συμναγωνιστες
6.Δεν θα εγραφα κριτικη χτες,εχω γραψει δυο φορες.Σε διαβεβαιω ομως οτι η κριτικη αυτη ειναι αληθινη.
7.Συμπτωματικα,να σου πω επισης,οτι δεν υπαρχει μια κοπελα που να επιμενω να καταθετω σ αυτη,και να μην εχει δουλεια.Αυτο σημαινει οτι πιθανον κατι βλεπω οτι κανουν σωστα τα κοριτσια που επιμενω να θελω να καταθετω
04 Ιανουαρίου, 2013

Ξερω οτι γραφεις αυτο που νοιωθεις, xilnik.
Και οι κοπελες ξερουν πολλα και διαβαζουν στο ιντερνετ.
Αυτη την στιγμη, νομιζεις οτι δεν ισχυει το 10λεπτο στην Βαλερια;
Ισως πηγαινει σε δυο απο 10 λεπτα στον καθενα και νομιζεις οτι πηγαινει σε εναν για 20 λεπτα.
BC
BAD COMPANY
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2