Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ακριβής και ωραία προσέγγιση!Εχει κατι το αοριστα ξενερωτικό η φατσα της, αλλά αναμφισβητητα πρόκειται περί πολυ δυνατού μιλφεργαλείου
Μάικλ ΤζακσονΕχει κατι το αοριστα ξενερωτικό η φατσα της, αλλά αναμφισβητητα πρόκειται περί πολυ δυνατού μιλφεργαλείου
Η επιστήμη λέει ότι αφού σίτεψε δεν παρουσιάζει περιοδικότητα ο μούνος της, άρα καβαλάς και τις δύο διόδους στημένης στα 4η επιστημη διχαζεται εδω.
Αχ,Ζωη κάτι μου κρύβειςΑ ρε Ζωη
Μισή ζωή με μαύρο δέρμαΜάικλ Τζακσον
Σιγα που δε θα σου άρεσε εσενα η γριέτζωΑχ,Ζωη κάτι μου κρύβεις
κάτι μαγικό
που το ποθώ....![]()
Moλις φύγουν από πάνω σου τα σπυράκια της ακμής θα την δεις αλλιώς ..Σιγα που δε θα σου άρεσε εσενα η γριέτζω
Με πιάσανε τα ρομαντικά μου και με τους στίχοι του άσματος αυτου....Σιγα που δε θα σου άρεσε εσενα η γριέτζω
Αν και πορνόγερος που λυσσάει για μικρούλες, όμως λίγος σεβασμός σε όσες 40+ έχουν γκαστρωθεί διότι συνεισφέρουν στο δημογραφικό.Σιγα που δε θα σου άρεσε εσενα η γριέτζω
Mε κρατούσε ξύπνιο και όρθιοΜουνάρα στα νιάτα της,αν δεν κάνω μεγάλο λάθος ξεκίνησε από TV100 και μετά ΕΡΤ... απορίας άξιον εδώ και χρόνια για μένα πως έχει εκπομπή κάθε χρόνο με την έννοια ότι είναι τελείως αδιάφορη σαν παρουσιάστρια.
Κλισέ εκφράσεις, ξύλινη γλώσσα, αδιάφορες συνεντεύξεις...
Μια άλλη επίσης μουνάρα της ΕΡΤ για όσους θυμούνται ήταν η Ηρώ Πέτσα
Την πληρώνει το κράτος τώρα πρέπει να είναι πιο πολύ "εντός πλαισίου".Μουνάρα στα νιάτα της,αν δεν κάνω μεγάλο λάθος ξεκίνησε από TV100 και μετά ΕΡΤ... απορίας άξιον εδώ και χρόνια για μένα πως έχει εκπομπή κάθε χρόνο με την έννοια ότι είναι τελείως αδιάφορη σαν παρουσιάστρια.
Κλισέ εκφράσεις, ξύλινη γλώσσα, αδιάφορες συνεντεύξεις...
Μια άλλη επίσης μουνάρα της ΕΡΤ για όσους θυμούνται ήταν η Ηρώ Πέτσα