Νέα

Ζώα και άνθρωπος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.575
Πόντοι
24.385
Γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα. Προσωπικά απορώ γιατί χρησιμοποιούν ως βρισιά το "βρε ζώον!" :uglystupid:

:think: :think: Νά τολμήσω νά άπαντήσω ?? Ή έννοιά της διαφοροποιείται άνάλογα μέ τό συμφραζόμενο, διατηρώντας πάντα το βασικό νόημά της.

Ποιο είναι τελικά το βασικό αύτό νόημα όπως θά έλεγε καί .........

τό κομμμμμμούνι ??????????

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
205
Like
13.919
Πόντοι
36.147
Μη το "πιέζεις" φίλε μου, δεν έχει σημασία, τό'χει καμένο το μυαλό και ζει στην αφασία!
Όμως μη παρεξηγηθώ, και μου την πέσει άλλος, για το κομμμούνι ομιλώ πού'ναι γνώστης ΜΕΓΑΛΟΣ!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
166
Γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα. Προσωπικά απορώ γιατί χρησιμοποιούν ως βρισιά το "βρε ζώον!" :uglystupid:
Απευθυνονται στο βασικο ζωον, τον ανθρωπο !!!
Του θυμιζουν την προελευση του, γιατι την εχει ξεχασει, τοτε που ζουσε μαζι με τα ζωα και ηταν ευτυχισμενος, ηρεμος και χωρις μνημονια !!!  ;) ;) ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
205
Like
13.919
Πόντοι
36.147
Απευθυνονται στο βασικο ζωον, τον ανθρωπο !!!
Του θυμιζουν την προελευση του, γιατι την εχει ξεχασει, τοτε που ζουσε μαζι με τα ζωα και ηταν ευτυχισμενος, ηρεμος και χωρις μνημονια !!!  ;) ;) ;)
"Έγραψες" τύπε.... :thumbsup:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
166
Ευχαριστω !!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
366
Τα ματια του καρχαρια παντως ειναι μαυρα οταν παει να τον χαιδεψει ο τυπας....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
366
Αφου δεν της πηρε κανα ποδι εκει που στεκοταν αυτη,τυχερη ειναι.Θαυμαστο ζωο ο καρχαριας.

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.575
Πόντοι
24.385
Πόοοσο γλυκό ρε συ!! Θενξξ που το πόσταρες!

Άγαπητή Velvy διάδασε τώρα κάτι πού θά σέ βάλη σε σκέψη.......

"Ενα  απόγευμα  που  λείπανε  όλοι στο  χωριό  κι  εγώ  ήμουνα  μόνη στο  σπίτι  με  τη  γιαγιά , βγήκα  στο  μπαχτσέ  να  παίξω.  Και  ξαφνικά  ήρθε  ένα  μεγάλο  σκυλί  και  με  κοίταζε. Μου  φάνηκε πολύ  όμορφο κι  αμέσως  άρχισα  να  το  χαιδεύω  με  πάθος.  Δεν  πήρα  είδηση  πως  η  γιαγιά  μαντάλωσε  τις  πόρτες  γιατί  ήμουνα  απασχολημένη να  του τρίβω  τα  μάγουλα  και  τ  αυτιά,  να  βλέπω  τα  ωραία  του  δόντια και  να του  κάνω  γούτσου - γούτσου. Κάποτε  , το  ζώο που  απολάμβανε  το  χαιδολόγημα, αποφάσισε  να  φύγει και  είδα  πως  τα  μάτια του  ήταν  παράξενα  κόκκινα  στο  πλάι  και  η  κοιλιά  του  πολύ  σκαμμένη, σχεδόν  κολλημένη  στα  πλευρά  του .  Το  χαιρέτησα  κι όταν  χάθηκε  ,  άκουσα  την  πόρτα  να  ξεμανταλώνει ,  η  γιαγιά  με  τράβηξε  μέσα ,  ξαναμαντάλωσε και  βγήκε  στο  μπαλκόνι  σκούζοντας < Λε , λε  μάικω μ , λύκοι  στο χωριό!>
Μετά  απ αυτο πήγα  σπίτι  σαν ιδιαιτέρως  ριψοκίνδυνο  παιδί.
Τρομάρα  τους  , κανένα  ζώο δεν  αντιστέκεται  στην  αγάπη. 

Μόνον  ο  άνθρωπος!"

Άπόσπασμα  απο  το  βιβλίο  της  Θεοδώρας  Ντάκου  " Ορατών τε και Αοράτων")

Τά σέβη μου !!!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
166
Έπιτέλους άκουσα μιά γλυκίτατη κουβέντα
άπο τά χείλια σου  :think:

Δεν μετράει μόνο ο αποστολέας, αλλά τι ποστάρει :)

"Ενα  απόγευμα  που  λείπανε  όλοι στο  χωριό  κι  εγώ  ήμουνα  μόνη στο  σπίτι  με  τη  γιαγιά , βγήκα  στο  μπαχτσέ  να  παίξω.  Και  ξαφνικά  ήρθε  ένα  μεγάλο  σκυλί  και  με  κοίταζε. Μου  φάνηκε πολύ  όμορφο κι  αμέσως  άρχισα  να  το  χαιδεύω  με  πάθος.  Δεν  πήρα  είδηση  πως  η  γιαγιά  μαντάλωσε  τις  πόρτες  γιατί  ήμουνα  απασχολημένη να  του τρίβω  τα  μάγουλα  και  τ  αυτιά,  να  βλέπω  τα  ωραία  του  δόντια και  να του  κάνω  γούτσου - γούτσου. Κάποτε  , το  ζώο που  απολάμβανε  το  χαιδολόγημα, αποφάσισε  να  φύγει και  είδα  πως  τα  μάτια του  ήταν  παράξενα  κόκκινα  στο  πλάι  και  η  κοιλιά  του  πολύ  σκαμμένη, σχεδόν  κολλημένη  στα  πλευρά  του .  Το  χαιρέτησα  κι όταν  χάθηκε  ,  άκουσα  την  πόρτα  να  ξεμανταλώνει ,  η  γιαγιά  με  τράβηξε  μέσα ,  ξαναμαντάλωσε και  βγήκε  στο  μπαλκόνι  σκούζοντας < Λε , λε  μάικω μ , λύκοι  στο χωριό!>

Μόνον  ο  άνθρωπος!"

Τά σέβη μου !!!!!!

Πολύ όμορφο!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
205
Like
13.919
Πόντοι
36.147

Μόνον  ο  άνθρωπος!"

Τά σέβη μου !!!!!!
Η χθεσινή νύχτα έκρυβε κάποιο θησαυρό, που σου ξεδίπλωσε τα ευαίσθητα πηγαία σου συναισθήματα? :think:
Όπως και νά'χει, εύγε που μας μεταδίδεις τέτοια ευαίσθητα νοήματα.

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.575
Πόντοι
24.385
Η χθεσινή νύχτα έκρυβε κάποιο θησαυρό, που σου ξεδίπλωσε τα ευαίσθητα πηγαία σου συναισθήματα? :think:
Όπως και νά'χει, εύγε που μας μεταδίδεις τέτοια ευαίσθητα νοήματα.

:think: Φταίη ή κρέπα  ;)

Επισκέπτης
Εγω θα αναφερθω σε χθεσινοβραδυνη εμπειρια που ειχα με μια call girl που καλεσα στο σπιτι μου.
Για να μην βρεθω off topic σ'αυτο το θρεντ θα παρακαμψω τα περι υπηρεσιων και επιδοσεων, θα σταθω ομως στην ευχαριστη εντυπωση που μου εκανε το γεγονος οτι ειχε πολυ μεγαλη οικειοτητα με  με τα 3 μου σκυλια  κατιτο οποιο φανηκε και απο το πως ανταποκριθηκαν κι'αυτα σε εκεινη.
Στο σπιτι της στην Γλυφαδα ειπε πως εχει ενα σκυλακι που του εχει μαθει να την αποκαλει μαμα, ενα πυθωνα, και δυο κουνελια που κυκλοφορουν ελευθερα και μαλιστα δεν λερωνουν ποτε(τα εχει μαθει να κανουν την αναγκη τους στην τουαλεττα).
Θα ηθελε λεει παρα πολυ να ταξιδεψει στην Αφρικη να δει τα αγρια ζωα στην φυση. Τι κριμα που δεν εχω τα χρηματα για να την προσκαλεσω να παμε μαζι.. 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.820
Πόντοι
17.085
Ο πύθωνας λέει τίποτα ή μόνο το σκυλάκι έμαθε να μιλάει;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
218
Πόντοι
866
Εγω θα αναφερθω σε χθεσινοβραδυνη εμπειρια που ειχα με μια call girl που καλεσα στο σπιτι μου.
Για να μην βρεθω off topic σ'αυτο το θρεντ θα παρακαμψω τα περι υπηρεσιων και επιδοσεων, θα σταθω ομως στην ευχαριστη εντυπωση που μου εκανε το γεγονος οτι ειχε πολυ μεγαλη οικειοτητα με  με τα 3 μου σκυλια  κατιτο οποιο φανηκε και απο το πως ανταποκριθηκαν κι'αυτα σε εκεινη.
Στο σπιτι της στην Γλυφαδα ειπε πως εχει ενα σκυλακι που του εχει μαθει να την αποκαλει μαμα, ενα πυθωνα, και δυο κουνελια που κυκλοφορουν ελευθερα και μαλιστα δεν λερωνουν ποτε(τα εχει μαθει να κανουν την αναγκη τους στην τουαλεττα).
Θα ηθελε λεει παρα πολυ να ταξιδεψει στην Αφρικη να δει τα αγρια ζωα στην φυση. Τι κριμα που δεν εχω τα χρηματα για να την προσκαλεσω να παμε μαζι.. 
και ο πυθωνας ετσι ελευθερος κυκλοφορει τυπε? :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
166
Πόσο μεγάλη τρεντομαλακία να έχεις φίδι για πετ. Πάρε καμιά δεντρογαλιά ρε γίδι να έχεις να παίζεις. :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom