Νέα

Ζήλεψα………….

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
522
Πόντοι
4.955
Ζήλεψα….. γιατί μια ομάδα με κίτρινα που αγωνίζεται στη Γ΄ Γαλλιάς απέκλεισε δικαίως στα προημετελικά την Μαρσείγ για το κύπελο Γαλλίας.

Ζήλεψα….. γιατί το γήπεδο αυτής της ομάδας που αγωνίζεται στην Γ΄ Γαλλίας αγωνιζόταν σε ένα κατάμεστο γήπεδο με 40.000 θεατές που ειρηνικά υποστήριζαν την ομάδα τους.

Ζήλεψα….. γιατί  ο άρχων του αγώνα δεν υποστήριξε το μεγάλο όνομα που λέγονταν Μαρσέιγ, σφυρίζοντας αντικειμενικά.

Ζήλεψα….. γιατί δυστυχώς οι φίλαθλοι ούτε της ομάδας που υποστηρίζω δεν έχουν την παιδεία αυτών των φιλάθλων.

Ζήλεψα….. γιατί η χώρα μου δεν μου αφήνει να απολαύσω όπως πρέπει το άθλημα που αγαπώ.

Για την ιστορία Κιουβεγί –Μαρσέιγ 3-2 στην παράταση μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που απόλαυσα στο ΟΤΕ-SPORT.

Εικόνα αντίθετη με τα όσα είδα στο πρόσφατο ντέρμπυ και μην βιαστεί κανείς να μιλήσει για χώρα χωρίς προβλήματα, μιας που δεν έχει περάσει πολύς καιρός που έκαιγαν τα αυτοκίνητα κατά εκατοντάδες τα Σαββατόβραδα.

Εμείς……
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
218
Πόντοι
866
Ζήλεψα….. γιατί μια ομάδα με κίτρινα που αγωνίζεται στη Γ΄ Γαλλιάς απέκλεισε δικαίως στα προημετελικά την Μαρσείγ για το κύπελο Γαλλίας.

Ζήλεψα….. γιατί το γήπεδο αυτής της ομάδας που αγωνίζεται στην Γ΄ Γαλλίας αγωνιζόταν σε ένα κατάμεστο γήπεδο με 40.000 θεατές που ειρηνικά υποστήριζαν την ομάδα τους.

Ζήλεψα….. γιατί  ο άρχων του αγώνα δεν υποστήριξε το μεγάλο όνομα που λέγονταν Μαρσέιγ, σφυρίζοντας αντικειμενικά.

Ζήλεψα….. γιατί δυστυχώς οι φίλαθλοι ούτε της ομάδας που υποστηρίζω δεν έχουν την παιδεία αυτών των φιλάθλων.

Ζήλεψα….. γιατί η χώρα μου δεν μου αφήνει να απολαύσω όπως πρέπει το άθλημα που αγαπώ.

Για την ιστορία Κιουβεγί –Μαρσέιγ 3-2 στην παράταση μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που απόλαυσα στο ΟΤΕ-SPORT.

Εικόνα αντίθετη με τα όσα είδα στο πρόσφατο ντέρμπυ και μην βιαστεί κανείς να μιλήσει για χώρα χωρίς προβλήματα, μιας που δεν έχει περάσει πολύς καιρός που έκαιγαν τα αυτοκίνητα κατά εκατοντάδες τα Σαββατόβραδα.

Εμείς……
τυπε η αεκ εχει αποκλειστει πολλες φορες απο μικροτερες ομαδες
ο παο εχει χασει τελικο απο πανιωνιο λαρισα και εχει επισης αποκλειστει απο μικρες ομαδες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
100
Πόντοι
376
στους 8 του τσου λου η μαρσειγ και εχασε απο μια ομαδουλα

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
522
Πόντοι
4.955
τυπε η αεκ εχει αποκλειστει πολλες φορες απο μικροτερες ομαδες
ο παο εχει χασει τελικο απο πανιωνιο λαρισα και εχει επισης αποκλειστει απο μικρες ομαδες

Σύμφωνοί αλλά δεν ενοούσα αυτό. Εγώ ζήλεψα γιατί μια ομάδα Γ κατηγορίας γέμισε ένα γήπεδο που δεν το έχουμε ούτε για αστείο εμείς σε ομάδα Α΄ κατηγορίας, ( δεν βάζω το ΟΑΚΑ), και πανυγήριζαν χωρίς κάγκελα γύρω γύρω. :-

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σύμφωνοί αλλά δεν ενοούσα αυτό. Εγώ ζήλεψα γιατί μια ομάδα Γ κατηγορίας γέμισε ένα γήπεδο που δεν το έχουμε ούτε για αστείο εμείς σε ομάδα Α΄ κατηγορίας, ( δεν βάζω το ΟΑΚΑ), και πανυγήριζαν χωρίς κάγκελα γύρω γύρω. :-
σωστος φιλε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166

Εμείς……
αλλο επιπεδο φιλε

εδω δεν υπαρχει τπτ της προκοπης..

μπουζουκια με τα δανεισμενα πολυτελη αμαξια παρκαρισμενα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
23
Πόντοι
66

Μηπως θα ηταν καλο να ανοιξεις μια εγκυκλοπαιδια και να δεις ποσους κατοικους εχει η Γαλλια? Λεω εγω τωρα..
Και στην τελικη, μη μας ζαλιζετε με τα αλλα κρατη, αν σας αρεσουν τοσο πολυ να πατε να ζησετε εκει.
Μας εχετε ζαλισει τ' αρχιδια ολοι οι ξερολες που νομιζετε οτι στο εξωτερικο ζουνε καλυτερα απο μας.
Ολη μερα δουλεια, μετα μια μπυρα και μετα υπνος. Αυτο ειναι οι ξενοι.
Ουτε φαι, ουτε γαμησι, ουτε τιποτα.
Αυτοι εχουνε λεφτα και τα κρατανε για τα γεραματα να πάνε διακοπες.
Εμας οσα λεφτα και να περασουν απο τα χερια μας θα τα κανουμε μπουζουκια, καγιεν, διακοπες στη μυκονο και τη σαντορινη και σκι στον παρνασσο.
Μας εχετε φαει τα συκωτια με την κλαψα σας γαμω το κερατο μου μεσα.
Ολοι ξαφνικα αγαναχτισαν και ανακαλυψαν τα προβληματα αυτης της χωρας λες και τοσα χρονια ζουσαμε στο ντουμπαι.
Ε, λοιπον, ζουσαμε λες κ ημασταν στον ντουμπαι, αλλα οχι με δικα μας λεφτα.
Κοροιδευαν οι πολιτικοι μας τους ξενους και τους παιρνανε λεφτα και τα δινανε στους πολιτες και τους κοροιδευαν για να τους ψηφισουν.
Και τωρα μας πηρανε χαμπαρι, κοψανε το λαδι και πηραμε τ΄αρχιδια μας γιατι δεν παραγουμε τιποτα παρα μονο επιστημονες και καλλιτεχνες (ψινακης λεμε τωρα).

Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας και χαλαρωστε, θα πεθανετε νεοι.
Ολοι το ιδιο μανικι τραβαμε, ολοι εκτος απο λιγους.
Αλλα κ αυτοι οι λιγοι στο τελος θα παρουνε τ' αρχιδια μου, αφου αμα δεν εχει αξια το χρημα, τι να το κανουν, ας το βαλουν στον κωλο τους.
Μαγκες μη μασατε, Ελληνες ειμαστε, μεγαλες πουτανες ειμαστε, θα τη βρουμε τη λυση.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εδώ πήγαν να ψηφίσουν τον σκατόχοντρο 250.000 ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΩΑ που να τους γαμηθει το σπίτι και μου λες για Γαλλικό ποδόσφαιρο...

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
640
Πόντοι
166
Εδώ πήγαν να ψηφίσουν τον σκατόχοντρο 250.000 ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΩΑ που να τους γαμηθει το σπίτι και μου λες για Γαλλικό ποδόσφαιρο...

:2funny:

Μηπως θα ηταν καλο να ανοιξεις μια εγκυκλοπαιδια και να δεις ποσους κατοικους εχει η Γαλλια? Λεω εγω τωρα..
Και στην τελικη, μη μας ζαλιζετε με τα αλλα κρατη, αν σας αρεσουν τοσο πολυ να πατε να ζησετε εκει.
Μας εχετε ζαλισει τ' αρχιδια ολοι οι ξερολες που νομιζετε οτι στο εξωτερικο ζουνε καλυτερα απο μας.
Εμας οσα λεφτα και να περασουν απο τα χερια μας θα τα κανουμε μπουζουκια, καγιεν, διακοπες στη μυκονο και τη σαντορινη και σκι στον παρνασσο.
Ολοι ξαφνικα αγαναχτισαν και ανακαλυψαν τα προβληματα αυτης της χωρας λες και τοσα χρονια ζουσαμε στο ντουμπαι.
Κοροιδευαν οι πολιτικοι μας τους ξενους και τους παιρνανε λεφτα και τα δινανε στους πολιτες και τους κοροιδευαν για να τους ψηφισουν.
Και τωρα μας πηρανε χαμπαρι, κοψανε το λαδι και πηραμε τ΄αρχιδια μας γιατι δεν παραγουμε τιποτα παρα μονο επιστημονες και καλλιτεχνες (ψινακης λεμε τωρα).

Αλλα κ αυτοι οι λιγοι στο τελος θα παρουνε τ' αρχιδια μου, αφου αμα δεν εχει αξια το χρημα, τι να το κανουν, ας το βαλουν στον κωλο τους.
Μαγκες μη μασατε, Ελληνες ειμαστε, μεγαλες πουτανες ειμαστε, θα τη βρουμε τη λυση.

Τζιμακο, αυτη η γκρινια ειναι για τα χάλι μας. Και οσο δεν τα διορθωνουμε τοσο γινόμαστε χαλια.
Στο ΟΑΚΑ καψανε και δεν βρηκαν αντισταση απο κανεναν, τι να λεμε τωρα. Στο εξωτερικο σεβονται - στα περισσοτερα κρατη -  θεσμους, τον ανθρωπο, την ιδια την κοινωνία. Εδω?
Στην Αγγλία πάνε κολλητάρια και βλέπουν ποδόσφαιρο, που εμείς μονο στην Ελλαδα τέτοια ποιότητα - απ όλες τις απόψεις - μόνο στο σινεμα.. :headbang:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε ο φιλος πιο πανω μιλαει για ποδοσφαιρο....
και δε πιστευω να εχεις την αισθηση πως το ποδοσφαιρο μας να εχει σχεση με ιταλια,γερμανια,ισπανια κλπ....

ναι γινονται και χιροτερα στο εξωτερικο στην ουγκαντα,την αιγυπτο κλπ....
αμα θελεις να συγκριθουμε με αυτες τις χωρες εχεις δικιο...

σε καποια που λες συμφωνω απολυτα αλλα....

μια παρενθεση.τυχαινει να εχω ζησει 3 χρονια στο εξωτερικο και να εχω ταξιδεψει σε παρα πολλα πολλα μεροι,επισης ελπιζω να μην εισαι απο αυτους που βγαζει αυτα τα συμπερασματα και δεν εχει παει ποτε του στο εξωτερικο,και λεει αυτο το κατεβατο οτι στο εξωτερικο δε ζουν.

ειναι μεγαλο παραμυθι αυτο,πινουν μια μπυρα και υπνο.
βεβαιως υπαρχουν και περιοχες που γινετε αυτο.
μηπως στην ελλαδα δεν υπαρχουν τετοιες?

και ναι δεν ειναι μαλακες επειδη πολλα κλαμπ τους λειτουργουν 8 το βραδυ με 2 για να μαζευτουν νωρις και το πρωι να ειναι αποδοτικοι στη δουλεια τους.βεβαιως βεβαιως εχουν και κλαμπαρες κανονικες.αλλα πραγματικα κλαμπ.

και προσωπικα εαν ειχα τη δυνατοτητα θα ηθλεα να ζησω εξωτερικο.

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.508
Πόντοι
6.495

Εμείς……

αδερφε δες και το hellas βερονα-τορινο (εχει και ελληνικο ενδιαφερον παιζει ο ταχτσιδης στην βερονα..
λοιπον μεσα στο τορινο κερδισε η βερονα 1-4...
Β.  ΙΤΑΛΙΑΣ 30.000+....φιλαθλοι  οσο μαζευει  η β,γ,δ εθνικη στην χωρα μας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
45
Πόντοι
1.220

ελα σουζουκι τζιμμινυ ρήτορα πες μας εσυ που ησουν και στη Γαλλια διακοπες...

Επισκέπτης
οταν σταματησει αυτο το παραμυθι η χωρα θα ειναι πολυ καλυτερη.
Κατα τα αλλα εχεις δικιο. Ποτε δεν ημασταν πλουσιοι ειχαμε ομως 2 πραγματα που μας εκαναν ξεχωριστους φιλοτιμο και φιλοξενεια, το πρωτο μας το πηραν οι τραπεζες το δευτερο οι μεταναστες.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
23
Πόντοι
66
φιλε ο φιλος πιο πανω μιλαει για ποδοσφαιρο....
και δε πιστευω να εχεις την αισθηση πως το ποδοσφαιρο μας να εχει σχεση με ιταλια,γερμανια,ισπανια κλπ....

ναι γινονται και χιροτερα στο εξωτερικο στην ουγκαντα,την αιγυπτο κλπ....
αμα θελεις να συγκριθουμε με αυτες τις χωρες εχεις δικιο...

σε καποια που λες συμφωνω απολυτα αλλα....

μια παρενθεση.τυχαινει να εχω ζησει 3 χρονια στο εξωτερικο και να εχω ταξιδεψει σε παρα πολλα πολλα μεροι,επισης ελπιζω να μην εισαι απο αυτους που βγαζει αυτα τα συμπερασματα και δεν εχει παει ποτε του στο εξωτερικο,και λεει αυτο το κατεβατο οτι στο εξωτερικο δε ζουν.

ειναι μεγαλο παραμυθι αυτο,πινουν μια μπυρα και υπνο.
βεβαιως υπαρχουν και περιοχες που γινετε αυτο.
μηπως στην ελλαδα δεν υπαρχουν τετοιες?

και ναι δεν ειναι μαλακες επειδη πολλα κλαμπ τους λειτουργουν 8 το βραδυ με 2 για να μαζευτουν νωρις και το πρωι να ειναι αποδοτικοι στη δουλεια τους.βεβαιως βεβαιως εχουν και κλαμπαρες κανονικες.αλλα πραγματικα κλαμπ.

και προσωπικα εαν ειχα τη δυνατοτητα θα ηθλεα να ζησω εξωτερικο.

Φιλε μου εχω ταξιδεψει σε 9 ευρωπαικες χωρες, εχω μεινει για καιρο σε φιλους και συγγενεις που μενουν στο εξωτερικο κ εχω ζησει την καθημερινοτητα τους.
Πολλες φορες ακομα και οι ιδιοι μου οι φιλοι και οι συγγενεις δεν την παλευουν με την κατασταση.
Αλλα μενουν για ενα και μονο λογο, τα λεφτα.
Η μονη διαφορα που εχω εντοπισει σε ολα τα κρατη σε σχεση με την Ελλαδα ειναι οτι εκει σεβονται τους νομους, οχι μονο απο πεποιθηση αλλα και απο φοβο. Εδω τους νομους τους σεβεται μοναχα οποιος εχει φιλοτιμο και το κανει για τους δικους του λογους ηθικης.

Οταν εχω ζησει κ εχω μεγαλωσει στην Ελλαδα, δε θα παρατησω τη ζωη μου για να φυγω προς το αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. Γιατι κανεις δε μας περιμενει με ανοιχτες αγκαλες, ολοι ψαχνουν θυματα να εκμεταλευτουν κ ειδικα στο εξωτερικο.
Στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πιο μαζεμενοι, οσο κ αν δεν το πιστευετε αυτο. Κ αυτο συμβαινει γιατι ειμαστε μικρη κοινωνια και μαθαινονται, οποτε δεν κανουν τοσο ευκολα πουστιες.
Εδω γινονται 5 απολυσεις σε μια εταιρια και πεφτει η κυβερνηση και καιγεται η Αθηνα.
Οταν στο εξωτερικο απολυουν 1000 και 2000 για πλακα και σου λεει κριση.
Κ εδω παει να κλεισει δυο εργοστασια η 3Ε και με τις καταληψεις που κανουνε στο τελος θα τα κλεισει ολα ο Δαυιδ.
Αλλα που μυαλο οι Ελληναρες, σου λενε αφου δεν εχω εγω δουλεια, να μην εχει κανεις.
Εμενα δεν προκειται να με διωξει κανενας πουστης απο τη χωρα μου. Γι' αυτη τη χωρα παλεψανε οι προγονοι μου, γι' αυτη τη χωρα πεθαναν οι παππουδες μου.
Ουτε οι γαμημενοι οι αλβανοι, ουτε οι ιταλοι, ουτε τα πακια θα με διωξουν.
Κ ουτε τα λαμογια οι πολιτικοι κ οι βολεμενοι θα περασουνε καλα..
Ο καθενας μαγκες παιρνει τις αποφασεις του για τη ζωη του, αλλα αν δε σας αρεσει κατι ή προσπαθειτε να το αλλαξετε ή απλα αποχωρειτε. Με το να κανετε κριτικη και να μιλατε με θεωριες αν και εφοσον και το ενα και το αλλο, ετσι ζαλαδα προκαλειτε και χανετε την ουσια.
Και μετα σας κοροιδευουν οι πολιτικοι.

Η λυση ειναι μια για οσους θελουν κατι καλυτερο απο τη ζωη τους στην Ελλαδα.
Το κεφαλι κατω και δουλεια.
Με κλανιες δε βαφονται αυγα.

Κ οσο για την πουσταρα την ξεκωλιαρα το στοκεμορτ που δεν του απανταω τοσο καιρο κ εχει παρει αερα η κωλαθρα του, εχω να πω οτι να ειναι καλο παιδι γιατι η μανουλα του δε θα του πληρωσει τη συνδεση κ αντε να δω μετα πως θα κανει τον νταη. Και με ρεγουλα τα νευρα ψυχακια, προσεξε μην πονεσεις πολυ το πληκτρολογιο...

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Εμείς……

κακο πραγμα η ζηλεια τυπε, να το κοιταξεις.  :birdman:

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
522
Πόντοι
4.955

Ευχαριστώ όλους του συναθλητές που συμμετείχαν με τα σχόλια τους, με βοήθησαν αρκετά, για να συμπεράνω πολλά. Πάνω από όλα βέβαια το στοιχείο ότι ένα αθλητικό γεγονός, μπορεί να έχει πάντοτε τις πολιτικές του προεκτάσεις.

Μπορεί να με έκανε βέβαια να ζηλέψω και το πάθος και ο επαγγελματισμός που αγωνίστηκαν οι παίκτες της θεωρητικά μικρής ομάδας και που δικαιότατα κέρδισαν την νίκη.

Η παράταση και η διακύμανση του σκορ όλα τα λεφτά.

Να είσαστε καλά όλοι σας, και καλά γαμήσια νάχουμε. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
45
Πόντοι
1.220
Φιλε μου εχω ταξιδεψει σε 9 ευρωπαικες χωρες, εχω μεινει για καιρο σε φιλους και συγγενεις που μενουν στο εξωτερικο κ εχω ζησει την καθημερινοτητα τους.
Πολλες φορες ακομα και οι ιδιοι μου οι φιλοι και οι συγγενεις δεν την παλευουν με την κατασταση.
Αλλα μενουν για ενα και μονο λογο, τα λεφτα.
Η μονη διαφορα που εχω εντοπισει σε ολα τα κρατη σε σχεση με την Ελλαδα ειναι οτι εκει σεβονται τους νομους, οχι μονο απο πεποιθηση αλλα και απο φοβο. Εδω τους νομους τους σεβεται μοναχα οποιος εχει φιλοτιμο και το κανει για τους δικους του λογους ηθικης.

Οταν εχω ζησει κ εχω μεγαλωσει στην Ελλαδα, δε θα παρατησω τη ζωη μου για να φυγω προς το αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. Γιατι κανεις δε μας περιμενει με ανοιχτες αγκαλες, ολοι ψαχνουν θυματα να εκμεταλευτουν κ ειδικα στο εξωτερικο.
[size=50pt]Στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πιο μαζεμενοι,[/size] οσο κ αν δεν το πιστευετε αυτο. Κ αυτο συμβαινει γιατι ειμαστε μικρη κοινωνια και μαθαινονται, οποτε δεν κανουν τοσο ευκολα πουστιες.
Εδω γινονται 5 απολυσεις σε μια εταιρια και πεφτει η κυβερνηση και καιγεται η Αθηνα.
Οταν στο εξωτερικο απολυουν 1000 και 2000 για πλακα και σου λεει κριση.
Κ εδω παει να κλεισει δυο εργοστασια η 3Ε και με τις καταληψεις που κανουνε στο τελος θα τα κλεισει ολα ο Δαυιδ.
Αλλα που μυαλο οι Ελληναρες, σου λενε αφου δεν εχω εγω δουλεια, να μην εχει κανεις.
Εμενα δεν προκειται να με διωξει κανενας πουστης απο τη χωρα μου. Γι' αυτη τη χωρα παλεψανε οι προγονοι μου, γι' αυτη τη χωρα πεθαναν οι παππουδες μου.
Ουτε οι γαμημενοι οι αλβανοι, ουτε οι ιταλοι, ουτε τα πακια θα με διωξουν.
Κ ουτε τα λαμογια οι πολιτικοι κ οι βολεμενοι θα περασουνε καλα..
Ο καθενας μαγκες παιρνει τις αποφασεις του για τη ζωη του, αλλα αν δε σας αρεσει κατι ή προσπαθειτε να το αλλαξετε ή απλα αποχωρειτε. Με το να κανετε κριτικη και να μιλατε με θεωριες αν και εφοσον και το ενα και το αλλο, ετσι ζαλαδα προκαλειτε και χανετε την ουσια.
Και μετα σας κοροιδευουν οι πολιτικοι.

Η λυση ειναι μια για οσους θελουν κατι καλυτερο απο τη ζωη τους στην Ελλαδα.
Το κεφαλι κατω και δουλεια.

Κ οσο για την πουσταρα την ξεκωλιαρα το στοκεμορτ που δεν του απανταω τοσο καιρο κ εχει παρει αερα η κωλαθρα του, εχω να πω οτι να ειναι καλο παιδι γιατι η μανουλα του δε θα του πληρωσει τη συνδεση κ αντε να δω μετα πως θα κανει τον νταη. Και με ρεγουλα τα νευρα ψυχακια, προσεξε μην πονεσεις πολυ το πληκτρολογιο...
Μωρε ακομη δεν ειμαστε μαζεμενοι... μολις σε μαζεψουν θα μαζευτουμε!!!
Θες και μαζεμα σεντονάκια ψυχοπαθη... φυγε πιο εκει μωρη γλωσσοκοπανα μου ηρθαν
τα σαλια σου.

Με αφησες και για τον επιλογο βαρεμενε  :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
45
Πόντοι
1.220

Ψιτ βαρεμενε  :headbang: :headbang: προγονοι και παππουδες ειναι το ιδιο πραμα...
Μαζεψτε τον

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε τζιμινυ να σου πω κατι..

ειναι και τι βιωματα εχεις και τι σου εχει δωσει αυτη η χωρα.

εμενα ενα πραγμα (το πιο σημαντικο θεωρω) που ηθελα να μου παρεχει δε το εκανε.
και αυτο ειναι η υγεια-νοσηλεια....

και για αυτο ακομη τραβιεμαι σε νοσοκομεια του εξωτερικου.

καταλαβαινεις πως δε θελω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες.

πσ.μακρυα απο συγγενεις στο εξωτερικο.προκαλουν μεγαλη μαυριλα....

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom