gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.812
- Πόντοι
- 1.206
...24/06/19...ζητώ από τον Antisthenis να ανοίξει καρτέλα κριτικών για την Christy...
...έξι μήνες δεν είχε γράψει κριτική κανένας για αυτήν...
...στις 26/06/19 μπαίνουν 3 κριτικές για αυτήν στην ίδια μέρα!!!!!!..(κοίτα τα nickname)...για κάποια που επί 6 μήνες δεν ενδιαφέρθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ!!!...χωρίς να μπει η κριτική μου...
...είμαι προμότορας??...εντάξει...ότι πεις εσύ γιατρέ...μην σου χαλάσω χατήρι...![]()
![]()
...
...κατάλαβες τώρα γιατί δεν ασχολούμαι με καμμένους??...
...καλό βράδυ...
Mήπως με επιβεβαιώνεις αναφέροντας την Κρίστυ πως η καρτέλα κριτικών αργεί και ανοίγει κάποιο καιρό μετά το θρεντ; Να δουν πρώτα οι άνθρωποι του σάιτ πως είναι υπαρκτή βρε αδερφέ.
Παρεμπιπτόντως για την Κρίστυ ήμουν πιθανότατα ο πρώτος που έκανε εκτενή αναφορά στο θρεντ της αλλά δεν το έκανα θέμα να ανοίξει καρτέλα κριτικών, κάποτε θα άνοιγε.
6 μήνες πήρε λοιπόν για την Κρίστυ, εσύ το είπες, για την Ζέτα γιατί πρέπει να ανοίξει σε δυο μέρες αλήθεια; Αυτό σε ρώτησα και μου απάντησες άλλα αντ' άλλων!
Κι αν είσαι προμότορας η καψούρης λίγο με ενδιαφέρει, πως έχεις ένα μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη δεν το κρύβεις πάντως...
που πάντα γράφονται περί τιμολόγησης, υπηρεσιών, εμφάνισης, συμβουλές διαχείρησης αιδίου, πελατών, οικονομικών κτλ για να μην το κουράζουμε