Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 456
Σαχλαμάρα εντελώς, αυτοί παίζουν...
Σαχλαμάρα εντελώς, αυτοί παίζουν...
Ναι έκανε τον σάκο του μποξ....Ο Βαντάμ ήταν αθλητής κτλ.
Ο άλλος υποτίθεται πάλευε για την Γιακούζα...
To εκλεισε λιγα χρονια πριν.Μερικοι πελατες ζητουσαν βιταμ και ο Στιβεν νομιζε οτι ελεγαν για τον Βανταμ και το κατεδαφισεna pame na tsimpisoume tipota...![]()

μιλας τωρα σοβαρα ρε μουνι?To εκλεισε λιγα χρονια πριν.Μερικοι πελατες ζητουσαν βιταμ και ο Στιβεν νομιζε οτι ελεγαν για τον Βανταμ και το κατεδαφισε![]()
Που εισαι; Ειχα βγαλει σιλβερ-αλερτ για σενα. Νομιζα οτι επεσες στη θαλασσα απο τον καημο σου που δεν πηγες με τον θειο σου. Αναγκαστηκα και αλλαξα και την υπογραφη μου εξαιτιας σου κωλο-παιδομιλας τωρα σοβαρα ρε μουνι?
σε αγαπαω πολυ παππουλη μουΠου εισαι; Ειχα βγαλει σιλβερ-αλερτ για σενα. Νομιζα οτι επεσες στη θαλασσα απο τον καημο σου που δεν πηγες με τον θειο σου. Αναγκαστηκα και αλλαξα και την υπογραφη μου εξαιτιας σου κωλο-παιδο![]()

ΠΑΝΤΑ.Aφου με ξερεις,χρειαζεται να ρωτας?μιλας τωρα σοβαρα ρε μουνι?

συγγνωμηΠΑΝΤΑ.Aφου με ξερεις,χρειαζεται να ρωτας?![]()
πιος βαν ταμ και αρχιδιαΑφού σου είπα παππουλη που πήγεΠου εισαι; Ειχα βγαλει σιλβερ-αλερτ για σενα. Νομιζα οτι επεσες στη θαλασσα απο τον καημο σου που δεν πηγες με τον θειο σου. Αναγκαστηκα και αλλαξα και την υπογραφη μου εξαιτιας σου κωλο-παιδο![]()
Ε ναι,ταυτιζεσαι εσυπιος βαν ταμ και αρχιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφού σου είπα παππουλη που πήγε![]()

αυτα για τον αδερφο ειναι για να παει 4 την νυχτα για κατουρημα....τι να κλασει ο βαντμΕ ναι,ταυτιζεσαι εσυ
![]()
ΕτσιΕ ναι,ταυτιζεσαι εσυ
![]()

Πες στα αδελφεαυτα για τον αδερφο ειναι για να παει 4 την νυχτα για κατουρημα....τι να κλασει ο βαντμ
pes kamia dekaria tainies na katevaso gia sk...ΠΑΝΤΑ.Aφου με ξερεις,χρειαζεται να ρωτας?![]()

θα σου πει κινεζικες θειο.....ειναι αρρωστακιpes kamia dekaria tainies na katevaso gia sk...
τα γράφω γκρικλις μην μας καταλάβουν...![]()
αυτό φοβάμαι...θα σου πει κινεζικες θειο.....ειναι αρρωστακι
An thes na deis kinezikh, des autin. 性与禅αυτό φοβάμαι...
εξαιρετική φαίνεται ... ??An thes na deis kinezikh, des autin. 性与禅
Υπερπαραγωγη Χονγκ-Κονγκεξαιρετική φαίνεται ... ??![]()
Στελνω οτι εχω δει προσφατα και αξιζειpes kamia dekaria tainies na katevaso gia sk...
τα γράφω γκρικλις μην μας καταλάβουν...![]()

Κάτι κατέβασα...