Από Κουτσούμπα έως Κασιδιάρη ολοι καλύτεροι θα είναι …Ναι να πανε ... στον αγυριστο κι ακομα παρα περα! Αλλα ποιος να ερθει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001
- Μέλος που άνοιξε το νήμα voltaire45
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 278K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
''Όταν σε ρωτάει η γυναίκα σου ποια είναι αυτή που φιλάς στο λαιμό'' 

Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.288
- Πόντοι
- 216
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
''I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky. I never told anybody to lie, not a single time, never. These allegations are false, and I need to go back to work for the American people" 
Marco Antonio Bragadin
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Ζήσαμε να δούμε τουητ του Σακ στο Μπου, δυνατό crossover''I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky. I never told anybody to lie, not a single time, never. These allegations are false, and I need to go back to work for the American people"
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
Ζήσαμε να δούμε τουητ του Σακ στο Μπου, δυνατό crossover

It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
Όχι μια καλή ημέρα για τον Σπύρο , πρώτα η φωτό και μετά η ανανέωση θητείας 
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.582
- Πόντοι
- 21.395
Καποιος που δεν θα μας κλεβει μηπως;;;Ναι να πανε ... στον αγυριστο κι ακομα παρα περα! Αλλα ποιος να ερθει?
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.733
- Πόντοι
- 216
Τι λες τωρα? Χαχαχα! Δειξτε μου εναν, οχι δυο, ΕΝΑΝ, μετα την κυβερνηση Καποδιστρια και μεχρι αυτο το λεπτο, με εξαιρεση τον Πλαστηρα ισως, που δεν μας κατακλεψε. Απο τοτε τα κρητηρια μας, για να ψηφισουμε, δεν εινια ο καποιος τιμιος, αλλα ο καποιος λιγοτερο κλεφτης. Εχει φτασει ο χαρακτηρισμος "πολητικος" γενικοτερα να ειναι συνωνυμος του "απατεωνας"Καποιος που δεν θα μας κλεβει μηπως;;;
Mandragora7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 810
- Πόντοι
- 81
Η επιτομή του αρχιδοσκατομαλακα
Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.288
- Πόντοι
- 216
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.626
- Πόντοι
- 206
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.626
- Πόντοι
- 206
Σε αυτούς που άσκησαν χρηστή διοίκηση πρέπει να βάλουμε και την Χούντα, αν θέλουμε να είμασατε αντικειμενικοί, χωρίς να μας ενδιαφέρει εάν μας κατατάξουν στο "δημοκρατικό τόξο"...Τι λες τωρα? Χαχαχα! Δειξτε μου εναν, οχι δυο, ΕΝΑΝ, μετα την κυβερνηση Καποδιστρια και μεχρι αυτο το λεπτο, με εξαιρεση τον Πλαστηρα ισως, που δεν μας κατακλεψε. Απο τοτε τα κρητηρια μας, για να ψηφισουμε, δεν εινια ο καποιος τιμιος, αλλα ο καποιος λιγοτερο κλεφτης. Εχει φτασει ο χαρακτηρισμος "πολητικος" γενικοτερα να ειναι συνωνυμος του "απατεωνας"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Публикация от AMAZING DIO
Δημήτριος Γάκης «Δεν ντρεπόμαστε! Καταντήσαμε το υπερσύγχρονο νοσοκομείο Αττικό, χαμαιτυπείο που γίνεται εστία υπερμετάδοσης Νοροϊού (-ιογενής γαστρεντερίτιδ...
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.733
- Πόντοι
- 216
Αυτοι κι αν ειταν κλεφτες και απατεωνες!Σε αυτούς που άσκησαν χρηστή διοίκηση πρέπει να βάλουμε και την Χούντα
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.626
- Πόντοι
- 206
Μου είναι δύσκολο να υπερασπίζομαι την Χούντα αλλά επί των ημερών της η Ελλάδα είχε μεγάλη ανάπτυξη και γιατί οι συγκυρίες της εποχής την ευνοούσαν αλλά και γιατί δεν υπήρχαν μίζες. Να θυμίσω την ΜΟΜΑ, δημόσια τεχνική μονάδα που έφτιαχνε δρόμους. Όχι σαν τώρα που τα δίνουμε στούς Τερναπετρίτηδες και τους Μπόμπολες...Αυτοι κι αν ειταν κλεφτες και απατεωνες!
Πολλά χωριά έχουν πρόσβαση σήμερα λόγω των τότε δρόμων….μιλαμε για περιοχές που οι δήμοι δεν έχουν ρίξει ούτε ένα χαλικάκι έως το 2026 και θεωρώ πως σίγουρα θα έχουν φάει …,Μου είναι δύσκολο να υπερασπίζομαι την Χούντα αλλά επί των ημερών της η Ελλάδα είχε μεγάλη ανάπτυξη και γιατί οι συγκυρίες της εποχής την ευνοούσαν αλλά και γιατί δεν υπήρχαν μίζες. Να θυμίσω την ΜΟΜΑ, δημόσια τεχνική μονάδα που έφτιαχνε δρόμους. Όχι σαν τώρα που τα δίνουμε στούς Τερναπετρίτηδες και τους Μπόμπολες...
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.733
- Πόντοι
- 216
Πλανασαι, πλανην, μεγιστην. Γνωριζω προσωπικα εργολαβους και μαληστα μελη της ΕΔΑ που ξοδευαν π.χ. 50 σακια τσιμεντο και χρεωναν 200 σε δημοσια εργα, οπως η βιλα του Ωναση στο Λαγονιση που την ειχε παραχωρισει στον αρχιδικτατορα. Η μιζα ειναι νομημο ποσοστο υπουργων, διοικητων, διευθυντων και δεν λερω ποιων αλλων. Δεν νομιζω ουτε καν να σκεφτηκε καποιος να καταργισει αυτο το νομο. Οντως ειχε αναπτυξη η οικοδομη εκεινη την εποχη σε βαρος ομως της γεωργιας, του στρατιωτικου εξοπλισμου και αλλων κλαδων. Μηπως να μελετουσες το θεμα λιγο ποιο αμερολυπτα? Η ΜΟΜΑ δεν ειταν δημοσια τεχνικη υπηρεσια, αλλα στρατιωτικη τεχνικη υπηρεσια και ναι παλαιοτερα ειχε κανει καποια δημοσια εργα, στην επαρχια κυριως. Αλλα ποτε δεν μας ελειψαν οι υπεργολαβοι.Μου είναι δύσκολο να υπερασπίζομαι την Χούντα αλλά επί των ημερών της η Ελλάδα είχε μεγάλη ανάπτυξη και γιατί οι συγκυρίες της εποχής την ευνοούσαν αλλά και γιατί δεν υπήρχαν μίζες. Να θυμίσω την ΜΟΜΑ, δημόσια τεχνική μονάδα που έφτιαχνε δρόμους. Όχι σαν τώρα που τα δίνουμε στούς Τερναπετρίτηδες και τους Μπόμπολες...
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.626
- Πόντοι
- 206
Να ρωτήσω τι ηλικία έχεις; Εγώ ήμουν 5-11 και δεν θα μπορούσα να έχω τέτοιες πληροφορίες προσωπικά, από ανθρώπους που σήμερα θα είναι τουλάχιστον γύρω στα 90Πλανασαι, πλανην, μεγιστην. Γνωριζω προσωπικα εργολαβους και μαληστα μελη της ΕΔΑ που ξοδευαν π.χ. 50 σακια τσιμεντο και χρεωναν 200 σε δημοσια εργα, οπως η βιλα του Ωναση στο Λαγονιση που την ειχε παραχωρισει στον αρχιδικτατορα. Η μιζα ειναι νομημο ποσοστο υπουργων, διοικητων, διευθυντων και δεν λερω ποιων αλλων. Δεν νομιζω ουτε καν να σκεφτηκε καποιος να καταργισει αυτο το νομο. Οντως ειχε αναπτυξη η οικοδομη εκεινη την εποχη σε βαρος ομως της γεωργιας, του στρατιωτικου εξοπλισμου και αλλων κλαδων. Μηπως να μελετουσες το θεμα λιγο ποιο αμερολυπτα? Η ΜΟΜΑ δεν ειταν δημοσια τεχνικη υπηρεσια, αλλα στρατιωτικη τεχνικη υπηρεσια και ναι παλαιοτερα ειχε κανει καποια δημοσια εργα, στην επαρχια κυριως. Αλλα ποτε δεν μας ελειψαν οι υπεργολαβοι.
, εάν δεχθούμε ότι οι επιχειρηματίες τότε ήταν σαραντάρηδες!!!aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.733
- Πόντοι
- 216
Eγω πρεπει να ειμαι δυο χρονια μεγαλυτερος σου. Την εποχη 72-74 και σε ηλικια 12-14 χρονων, δουλευα τα καλοκαιρια και στις διακοπες, χριστουγεννων-πασχα, σε οικοδομικες δουλειες, εργατακι για να βγαζω χαρτζιλικι. Σε συγγενεις και γνωστους. Εβλεπα λοιπον και ακουγα πραγματα που τοτε δεν εδινα και μεγαλη σημασια. Αργοτερα βεβαια που καταλαβα τι ειναι η λαμογια, εβγαλα τα συμπερασματα μου. Πιστευω λοιπον, πως δεν εχει περασει, απο τον Ελλαδικο χωρο, πολιτικος που να μην ειναι λαμογιο. Εχοντας σκαλισει αρκετα και την ιστορια μας (απο χομπι) καταληγω στο συμπερασμα οτι η πολιτικολαμογια ειναι στο DNA μας.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις