1. Αν εννοείς ότι όποιος παίρνει εκδιδόμενες είναι "στο κουρμπέτι", τότε ναι έχεις δίκιο είμαι και εγώ εντελώς μέσα. Εγώ το εννοούσα ότι συναναστρέφομαι άλλους συναγωνιστές (από το φόρουμ για παράδειγμα) και ότι γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, όπως ποιοί είναι η Αντζυ, η Νικόλ και Άγγελος ή οι ομόλογοί τους από άλλα πρακτορεία.
2. Δεν έχω την πρόθεση να υποτιμήσω και να προσβάλλω κανέναν, ούτε να κρίνω τη μόρφωση κανενός. Απλώς προτιμώ να επιλέγω τις παρέες μου μεταξύ όσων δε βγάζουν το μεροκάματο με κίνδυνο. Το σέβομαι όμως.
3. Μπράβο που έχεις μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων. Εύχομαι να ξεπεράσεις και την Chipita. Η Ελλάδα χρειάζεται επιτυχημένους και ταυτόχρονα μη υπερόπτες επιχειρηματίες, όπως δηλώνεις. Εγώ ασχολούμαι με εκτροφή μυρμηγκοφάγων. Είμαστε μικρή επιχείρηση ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε την παγκόσμια αγορά γιατί έχει παντού μερμήγια και τα εντομοκτόνα θα απαγορευτούν σύντομα.
4. Τίπτοτα από τα παραπάνω δεν έχει σχέση με την πληροφορία που μοιράζομαι εδω: ότι δηλαδή το πρακτορείο κάνει συστηματικά κλήση στα κινητά μου και ότι αυτό δε μου έχει τύχει από κανενα αλλο πρακτορείο ή ανεξάρτητη στην μέχρι τώρα πορεία μου στο κουρμπέτι.