Φιλε συγγνωμη που επεμβαινω και μην με παρεξηγησεις αλλα εγω που εξηγησα απο αρχη οτι ειμαι παντρεμενος και δεν θελω καμμια επικοινωνια δεν με ενοχλουνε ποτε μονο με μηνυματα μιλαω και μαλιστα με ρωτανε αν μπορουνε να με παρουνε η να μου στειλουνε μηνυμα παντα. Μηπως δεν το εχεις διευκρινιση καθαρα αυτο που θελεις. Η Αντζυ Η Νικολ Ο Αγγελος συγγνωμη αλλα ειναι απο τους ποιο σοβαρους επαγγελματιες που εχω δει και ειμαι στο κουρμπετι τουλαχιστον 30 χρονια. Δεν τους ξερω προσωπικα ουτε εχω ιδιαιτερες σχεσεις αλλα τους βλεπω εξυπηρετικους δεν πουλανε παραμυθι και πολυ ευγενικους. Τι να πω εγω παιρνω τωρα κανα 4τετραμηνο με κανενα απολυτως προβλημα.Να σημειωθεί ότι το πρακτορείο είναι άκρως επικίνδυνο (ανεξαρτήτως από την ποιότητα των κοριτσιών που φέρνει).
Τους στέλνεις sms για να ρωτήσεις για ραντεβού και παίρνουν πίσω τηλέφωνο, ακόμα και σε εργάσιμες ωρες! Ενδεχομένως να υποθέτουν ότι έχουν πελάτες μόνο τελειωμένους, χωρίς δουλεία και οικογένεια. Μου το έχουν κάνει τρεις φορές όπου στάθηκα τυχερός. Δε θα υπάρξει τέταρτη προφανώς
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).