YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 34.384
ε καλά δεν είναι τόσο παλιά το 22… πάντως τα χει πατημένα τα 40 η συγκεκριμένη!Πρέπει να είχε έρθει πρώτη φορά, αρκετά παλιά, πολεμούσαμε ακόμα με κορωνοιο (2021-22).
Ήταν πάντως τότε, μουναρος και σκυλί του πολέμου, όσον αφορά γαμησι και υπηρεσίες που πρόσφερε.
Από τότε πέρασε καιρός, ΔΕΝ ξέρω πως θα είναι σήμερα (εμφάνιση και υπηρεσίες).
Γιατί οι τιμές? λες και θα τις αγοράσεις!Πολυ photoshop ρε παιδια αλλα βλεπουμε αλλά συναντάμε καντε τα πιο real τα ποστ σας no hate
Ωραια χείλη
Εδει φέρει κοπέλα που μετά έγινε πορνοσταρ, μια Αναστασία ξανθια ουκρανηΗ Νικόλ που επανήλθε έχει αρκετές πρόμο κριτικές με δεκάρια και κάποιες αληθινές με μέτρια βαθμολογία.
Για τη Μέγκαν που επίσης έχει καλές κριτικές, έχω τις αμφιβολίες μου.
Όπως και η Σελένα που έχει μια πρόμο κριτική με δεκάρια. Για την άλλη επιφυλασσόμαι.
Γενικά το γραφείο είναι λίγο λόττο τι θα σου κάτσει, αλλά έχει φέρει κάποια δυνατά ονόματα.
Επειδή από τις κριτικές ψήνομαι να τη συναντήσω τι σε κάνει να είσαι επιφυλακτικός για τη Μέγκαν? Άμα θες σε πμΗ Νικόλ που επανήλθε έχει αρκετές πρόμο κριτικές με δεκάρια και κάποιες αληθινές με μέτρια βαθμολογία.
Για τη Μέγκαν που επίσης έχει καλές κριτικές, έχω τις αμφιβολίες μου.
Όπως και η Σελένα που έχει μια πρόμο κριτική με δεκάρια. Για την άλλη επιφυλασσόμαι.
Γενικά το γραφείο είναι λίγο λόττο τι θα σου κάτσει, αλλά έχει φέρει κάποια δυνατά ονόματα.