YourAngels
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2015
- Like
- 32.128
Προσοχή! Απατεώνισσα! Παίρνει τα λεφτά και αρχίζει δε κάνω το ένα, δε κάνω το άλλο, μυρίζεις και οτιδήποτε άλλο! Μακριά!
Ποια απο τις 2;;Προσοχή! Απατεώνισσα! Παίρνει τα λεφτά και αρχίζει δε κάνω το ένα, δε κάνω το άλλο, μυρίζεις και οτιδήποτε άλλο! Μακριά!
Η ΣελέστεΠοια απο τις 2;;
Ωραιο στήθος η μπελα
Εγώ τη έχω δει και στο xhamster.Δεν τα βρήκε με το άλλο γραφείο και ήρθε εδώ;
![]()
Πάει αυτή κάηκε μαζί με το γραφείο
Δηλαδή εγω που έφαγα παστίτσιο σήμερα την κλείνω η οχι;Προσοχή! Απατεώνισσα! Παίρνει τα λεφτά και αρχίζει δε κάνω το ένα, δε κάνω το άλλο, μυρίζεις και οτιδήποτε άλλο! Μακριά!
Το γραφείο οχι δεν νομίζω οτι κάηκε αλλα η κοπελα αν εχει τέτοια συμπεριφορά οντως σιγουρα.εμενα πάντως η μπελλα μ εχει ψήσει αναμένω με αλαρμ κ το βλέπωΠάει αυτή κάηκε μαζί με το γραφείο![]()
Όπως το βλέπει κανείς. Όταν ακούς τέτοια απάντηση από γραφείο, καταλαβαίνεις.Το γραφείο οχι δεν νομίζω οτι κάηκε αλλα η κοπελα αν εχει τέτοια συμπεριφορά οντως σιγουρα.εμενα πάντως η μπελλα μ εχει ψήσει αναμένω με αλαρμ κ το βλέπω
Η απάντηση του γραφείου μπορω να πω πανω κατω ηταν αναμενόμενη σύμφωνα με το τι θα πει η κοπελα παντα..ωστόσο απ οτι βλέπω οι άγγελοι έχουν πολυ καλες επιλογές οποτε δεν θα τους καταδικαζα..ωστόσο σιγουρα ευχαριστούμε τον μυστη για την πληροφορία η κοπελα έφαγε κόκκινο εννοείταιΌπως το βλέπει κανείς. Όταν ακούς τέτοια απάντηση από γραφείο, καταλαβαίνεις.
Για πολλούς από εμάς τέτοιες συμπεριφορές είναι ξεκάθαρο X. Ειδικά όταν έχουμε δη τι κάνουν άλλα γραφεία σε παρόμοιες καταστάσεις που λίγο-πολύ έχουν τύχει σε όλους μας.
need for linkΕγώ τη έχω δει και στο xhamster.![]()