Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
25000 € την εβδομάδα; Έφυγε για Ντουμπάι η τύπισσα αν κάνει τέτοια ραντεβούΜύκονος το κορίτσι με 400Ε την ώρα
Meritking Giriş - Kurumsal Altyapı Çözümleri
Meritking ile dijital dönüşüm süreçlerinizi hızlandırın. B2B veri yönetimi, yenilikçi bulut sistemleri ve üstün ağ güvenliği sunan profesyonel teknoloji platformu.dreamgirls.gr
Είχε ξαναέρθει πριν από καμιά πενταετία με Glamour; Κάτι μου θυμίζει
Καλά ίσως την δούμε σύντομα στα μέρη μας25000 € την εβδομάδα; Έφυγε για Ντουμπάι η τύπισσα αν κάνει τέτοια ραντεβού
Καλά ναι. Στην Θεσσαλονίκη πήγε να δουλέψει το κοριτσι μια φορά και ξαναγύρισε. Αλλά η Μύκονος είναι ιδιαίτερη περίπτωση από τα πιο ακριβοπληρωμενα νησιά της Ελλάδας και αρκετά τουριστικοποιημενηΚαλά ίσως την δούμε σύντομα στα μέρη μας
Όλες επιστρέφουν
Για το καλοκαίριΚαλά ναι. Στην Θεσσαλονίκη πήγε να δουλέψει το κοριτσι μια φορά και ξαναγύρισε. Αλλά η Μύκονος είναι ιδιαίτερη περίπτωση από τα πιο ακριβοπληρωμενα νησιά της Ελλάδας και αρκετά τουριστικοποιημενη
Πολύ όμορφη.![]()
Εύα.
Πολύ όμορφη κοπέλα με καταπληκτικό σώμα. Δεν κάνει για άγριους και ασυναίσθητους.
Το διαμάντι του γραφείου αυτή τη στιγμή.
Θα μπορούσε να γίνει η νέα Masha2.
![]()
Πολύ όμορφη.
Αν υπήρχε και λίγη σοβαρότητα....
δεν την ξέρω την κοπέλα, δεν την έχω δει απλά είναι εμφανέστατα κουκλάρα.Έλλειψη σοβαρότητας από το γραφείο; Από την κοπέλα;
δεν την ξέρω την κοπέλα, δεν την έχω δει απλά είναι εμφανέστατα κουκλάρα.
πάμε παρακάτω, δε θέλω να επεκταθώ.
το ξαναείπα και πριν, δεν αφορούσε την κοπέλα αλλά το γραφείο.Έτσι όπως το έγραψες όμως άφησες υπόνοιες πώς η κοπέλα δεν είναι σοβαρή.