δεν μ αρεσει ρε φιλε απο τις φωτο δηλαδηΔιάλεξε την Dida
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν μ αρεσει ρε φιλε απο τις φωτο δηλαδηΔιάλεξε την Dida
δεν μ αρεσει ρε φιλε απο τις φωτο δηλαδη
Ντα!!!
Dida φίλε! Μακράν! πρόσωπο-σώμα, μην τη φοβάσαιβασικα καταλαβα ποια λες. εσυ ποια θεωρεις οτι αξιζει απο το γραφειο αυτην την στιγμη?
Θα σου πουν οτι φταιει ο πολεμος στη παλαιστηνη..Ξέφυγαν οι τιμές...
Ναι αν και έχει ξεκινήσει η άνοδος πολύ πιο πρινΘα σου πουν οτι φταιει ο πολεμος στη παλαιστηνη..
Ποια ειναι;Σε ποιο γραφείο ήταν;Ευτυχώς που έχει αυτές τις φωτογραφίες γιατί στους δίπλα την ανάγκασαν σε νέα φωτογράφηση και ο φωτογράφος την έκανε άσχημη.
Έχω μια απορία όμως προς το γραφείο. Γιατί δεν την πλασάρετε με το πραγματικό της όνομα και ιδιότητα, όπως κάνει άλλο γραφείο;
καυλες κ οι 2 τους,νομιζω κ τις 2 τις συναντησα φετος κ ειχα περασει πολυ ομορφα!
Dida και Diva εγγύηση, άψογες στο service τους
Dida φίλε! Μακράν! πρόσωπο-σώμα, μην τη φοβάσαι
ουτε εμενα,εχω αλλεργια στο πλαστικο...Δέν εἶσαι ὁ μόνος..... Οὔτε ἐγώ τὴν ἔχω δοκιμάσει.... Δέ μέ τραβᾶ καί πολύ...
Δεν μας λες και σε ποιο γραφείο ήταν πριν να δούμε καμία κριτική;Ευτυχώς που έχει αυτές τις φωτογραφίες γιατί στους δίπλα την ανάγκασαν σε νέα φωτογράφηση και ο φωτογράφος την έκανε άσχημη.
Έχω μια απορία όμως προς το γραφείο. Γιατί δεν την πλασάρετε με το πραγματικό της όνομα και ιδιότητα, όπως κάνει άλλο γραφείο;